Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieje, ze Moris trafi do osoby o naprawde wielkim sercu do psow a w szczegolnosci staruszkow. gdzie bedzie mial staly kontakt z czlowiekiem.
Przeczytalam kilka watkow, gdzie psy trafialy w nienajlepsze rece i teraz zawsze mam obawy ...

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bela51']Rozsyłałam juz nr konta i prosze: terra -o udroznienie skrzynki, Martike o odpowiedz, czy wyslałam jej konto, bo sie nieco pogubiłam.[/QUOTE]

Gotowe, można wysyłać

Posted

Ja tez mam taka nadzieje. Jesli będziemy miec watpliwosci to przynajmniej bedzie czas, aby poszukac dla Morisa innego domu. Teraz wiemy jedno, musi wyjechac do soboty, gdyz potem mozemy o nim zapomniec.:-(

Posted

[quote name='agusiazet']To ile jeszcze brakuje do transportu?[/QUOTE]
myślę, że na transport już mamy, teraz tylko pozostaje czekać, aż Moris dojedzie do bdt, będą ładne zdjęcia, tekst do ogłoszeń i możemy ogłaszać :)

Posted

[quote name='agusiazet']To ile jeszcze brakuje do transportu?[/QUOTE]
Jesli wszyscy wplacą, to powinna byc nawet niewielka nadwyzka. Okaze sie jutro.:lol:

Posted

[quote name='bela51']Prosze sie upomniec, kto jesczce nie dostał konta. Pokasowałam wiadomosci, bo skrzynka mi sie zatyka i juz nie pamietam komu mam jeszcze wysłac.[/QUOTE]
Belu,skrzynka.Nie mogę wysłać wiadomości:roll:

Posted

[quote name='bela51']Prosze sie upomniec, kto jesczce nie dostał konta. Pokasowałam wiadomosci, bo skrzynka mi sie zatyka i juz nie pamietam komu mam jeszcze wysłac.[/QUOTE]

Belu kochana czekam na numerek konta ....nie dostałam PW :)

Posted

[quote name='Mariat']Mam nadzieje, ze Moris trafi do osoby o naprawde wielkim sercu do psow a w szczegolnosci staruszkow. gdzie bedzie mial staly kontakt z czlowiekiem.
Przeczytalam kilka watkow, gdzie psy trafialy w nienajlepsze rece i teraz zawsze mam obawy ...[/QUOTE]

Powróce jeszcze do tego tematu BDT dla Morisa. Była to jedyna oferta, ktorą Ania dostala szukając dla niego miejsca. Czas naglił bardzo.
Z drugiej strony niewiele wiemy o tym psie, jak on zachowuje sie w stosunku do innych psow, do ludzi podobno jest ok. ( ale niestety ugryzł , stad ta kwarantanna ).
Gdyby ktos zdołał nam zaproponowac cos innego, moznaby rozwazyc inna opcje. Ale czy to realne? W ciągu 3 dni ?

Posted

[quote name='faith35']dzięki za przybycie, nie wiem, czy takie dane można podać, wiesz, nie wiadomo kto to czyta...[/QUOTE]
Napisz mi na Pw.
Po co mi ta informacja? TZ troche jeżdzi slużbowo po Polsce i przyzwyczajony, ze mu cos do samochodu ładuję :-), a wozimy bezpłatnie, jutro np, jedzie z w-wa do poznania, a za tydzień z w-wa do Gdańska, więc pytam, bo może coś pomogę w transporcie

Posted

[quote name='Diegula']U czarodziejki onkowate staruszki mają najlepiej ale tam chyba tylko dt płatny :([/QUOTE]

Bardzo cjcialabym aby npojechał di Czarodziejki. Ale nie znamy go, nie wiemy jaki jest do innych psow, a u niej psy zyją w stadzie. No i trzeba by zebrac deklaracje a Morisa przetrzymac gdzies przez kilka czy kilkanascie dni.