Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiecie co, pomóżcie mi ocenić, bo zaczęłam oglądać zęby Paluszkowi i on nie ma 5,6,7 z prawej strony a z lewej ma malutkie, tak jakby dopiero wychodziły - a to przecież nie szczeniak. jak to możliwe, sprawdzałam i w wieku 6 miesięcy jest wymiana zębów - a przecież to już stateczny chłopak mi się wydaje.
nie wiem czy wet przegapioł te zęby oglądając - może tak bo Paluch to sobie nie da w zęby zajrzeć.

Posted

no ja myślałam, że mu wybili jak miał ten wypadek - potrącenie, ale teraz patrzę z drugiej strony rosną malutkie - on może OBCY:crazyeye: jest.
Próbował za czołgistę, w siłach specjalnych też próbował, teraz z ufoludkami się utożsamia - ale mi się trafił egzemplarz:razz:

Posted

zerduszko napisał(a):
A może mu mleczaki nie wypadły? Czasem jest konieczność ich usuwania. Zrób fotę ;)

ło Boże, nie wiem jak mu zrobię zdjęcie, bo oglądnąć nawet nie daje sobie - uśmiechu pięknego jak na reklamie pedigree mi z pewnością nie zrobi:shake:.
ale zobaczymy - najwyżej bez ręki zostanę:roll:

Posted

W internecie nie znalazłam nic na temat "trzecich zębow" u psa :roll:
Gdyby mu mleczaki nie wypadły, to miałby chyba podwójne zęby - a Hania napisała, że mu dopiero wychodzą takie małe...:roll::roll:

Posted

feliksik napisał(a):
ło Boże, nie wiem jak mu zrobię zdjęcie, bo oglądnąć nawet nie daje sobie - uśmiechu pięknego jak na reklamie pedigree mi z pewnością nie zrobi:shake:.
ale zobaczymy - najwyżej bez ręki zostanę:roll:

Tobie też nie daje?

Posted

zerduszko napisał(a):
Tobie też nie daje?

wywija mordką i ucieka, a jak widzi, że znowu próbuję to przednimi kłapie - ale daję radę - mało mu poprostu zaglądam do pycholka

• 2 weeks later...
Posted

porobiłam zdjęcia nawet Paluchowi ostatnio, ale tak się zaangażowałam w łapanie Dumki, że nie mam czasu wogóle na nic innego - siedzę, rozyslam i proszę ludzi o pomoc w akcji - ale to nie nasz region (okolice Krakowa) dlatego tu nic nie ppisałam.

to wątek Dumki, jak chcielibyście poczytać: http://www.dogomania.pl/threads/203567-Dumka-zaginęła!-biega-po-lasach-słabnie...ratujcie-ją.-krk-i-okolice!!!!!!