Jasza Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Potwierdzam - do schrupania! Choć jak widać na zdjęciach - to on Ciebie chce schrupać Haniu! ;-) Quote
Nutusia Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 No nareszcie wiadomo, że jest i żyje ;) Quote
feliksik Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Nutusia napisał(a):No nareszcie wiadomo, że jest i żyje ;) ...:mad:... Quote
ania shirley Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Nutusia napisał(a):No nareszcie wiadomo, że jest i żyje ;) Czy ja wiem? Paluszek nie jest biały....:megagrin: Quote
__Lara Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Jaki groźny z niego pies, ożesz.... normalnie ta piana tocząca się z pyska :evil_lol: Quote
Jasza Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 ania shirley napisał(a):Czy ja wiem? Paluszek nie jest biały....:megagrin: Że.....podmieniła?:hmmmm::eviltong: Quote
Nutusia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Ciocie Kochane, zajrzyjcie do niedoszłej ofiary amerykańskiej diety, co?... ;) http://www.dogomania.pl/threads/214133-Kulfon-czyli-dzieciak-na-diecie-KFC Quote
feliksik Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 wiecie co, pomóżcie mi ocenić, bo zaczęłam oglądać zęby Paluszkowi i on nie ma 5,6,7 z prawej strony a z lewej ma malutkie, tak jakby dopiero wychodziły - a to przecież nie szczeniak. jak to możliwe, sprawdzałam i w wieku 6 miesięcy jest wymiana zębów - a przecież to już stateczny chłopak mi się wydaje. nie wiem czy wet przegapioł te zęby oglądając - może tak bo Paluch to sobie nie da w zęby zajrzeć. Quote
ania shirley Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Tamten beżowo- rudy był dorosły, a ten biały to nie wiem....:cool3::evil_lol: Może mu nie urosły??? Ludziom się zdaża, to psom może też????? Quote
feliksik Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 ania shirley napisał(a):Tamten beżowo- rudy był dorosły, a ten biały to nie wiem....:cool3::evil_lol: no uparły się dziewczyny z podmianą:roll: Quote
Nutusia Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 A to zagadka z tymi zębiskami... Palunio jest wyjątkowy - może "ten typ" wymienia dwa razy - np. jak mu się... znudzą ;) Quote
feliksik Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 no ja myślałam, że mu wybili jak miał ten wypadek - potrącenie, ale teraz patrzę z drugiej strony rosną malutkie - on może OBCY:crazyeye: jest. Próbował za czołgistę, w siłach specjalnych też próbował, teraz z ufoludkami się utożsamia - ale mi się trafił egzemplarz:razz: Quote
Jasza Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Nie mam pojęcia. Poczytam w internecie... Quote
zerduszko Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 A może mu mleczaki nie wypadły? Czasem jest konieczność ich usuwania. Zrób fotę ;) Quote
feliksik Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 zerduszko napisał(a):A może mu mleczaki nie wypadły? Czasem jest konieczność ich usuwania. Zrób fotę ;) ło Boże, nie wiem jak mu zrobię zdjęcie, bo oglądnąć nawet nie daje sobie - uśmiechu pięknego jak na reklamie pedigree mi z pewnością nie zrobi:shake:. ale zobaczymy - najwyżej bez ręki zostanę:roll: Quote
ania shirley Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 feliksik napisał(a):. najwyżej bez ręki zostanę:roll: Jak bez ręki, jak on, biedaczek zębów nie ma??:cool3: Quote
Jasza Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 W internecie nie znalazłam nic na temat "trzecich zębow" u psa :roll: Gdyby mu mleczaki nie wypadły, to miałby chyba podwójne zęby - a Hania napisała, że mu dopiero wychodzą takie małe...:roll::roll: Quote
Sarunia-Niunia Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Nieco dziwne, ale Palusio jest tak wyjątkowy, że w Jego przypadku wszystko możliwe... Quote
zerduszko Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 feliksik napisał(a):ło Boże, nie wiem jak mu zrobię zdjęcie, bo oglądnąć nawet nie daje sobie - uśmiechu pięknego jak na reklamie pedigree mi z pewnością nie zrobi:shake:. ale zobaczymy - najwyżej bez ręki zostanę:roll: Tobie też nie daje? Quote
Nutusia Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Obcy! Normalnie strach się bać, by wchodzić na ten wątek!!! ;) Zapraszamy na imprezę: http://www.maratonwarszawski.com/node/22305 na której maraton pobiegnie nasz dogomaniak Njangu. Będzie biegł po... dom dla Lupusa! Niesamowity facet (i Njangu i Lupus ;)) A jeśli ktoś nie może do nas dołączyć w Warszawie, a zechciałby pomóc...: http://www.domore.pl/beta/view/akcja...u4i4l8oye94zlk Quote
feliksik Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 zerduszko napisał(a):Tobie też nie daje? wywija mordką i ucieka, a jak widzi, że znowu próbuję to przednimi kłapie - ale daję radę - mało mu poprostu zaglądam do pycholka Quote
ania shirley Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 I co z tymi ząbkami? I co wogóle z Paluszkiem? Quote
feliksik Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 porobiłam zdjęcia nawet Paluchowi ostatnio, ale tak się zaangażowałam w łapanie Dumki, że nie mam czasu wogóle na nic innego - siedzę, rozyslam i proszę ludzi o pomoc w akcji - ale to nie nasz region (okolice Krakowa) dlatego tu nic nie ppisałam. to wątek Dumki, jak chcielibyście poczytać: http://www.dogomania.pl/threads/203567-Dumka-zaginęła!-biega-po-lasach-słabnie...ratujcie-ją.-krk-i-okolice!!!!!! Quote
Qeeriefire Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Dawno tu nie zaglądałam :( Ale trzymam kciuki aby wszystko się ułożyło. Quote
Recommended Posts