Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

feliksik napisał(a):
nie, ale zapiera się nogami i rękami i ucieka w inne miejsce na łóżku:mad:

A mój przy wywalaniu z łózka udaje trupa i stosuje opór bierny... przelewa sie przez rece, uniesc nie można.....;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam feliksiku:lol:, jestem w odwiedzinach i miło mi poznać Paluszka:loveu:. Mam nadzieje że poznam go osobiscie na jakimś fajnym spacerku:lol:. Tak se tu poczytałam i mnie zasmuciło że plakatów z informacją nie było:shake:, sama chyba ze 100 rozwiesiłam:razz:. Nastepnym razem bardziej się postaram:evil_lol:. A nastepny piknik ma być maj-czerwiec. Impreza się udała więc warto powtórzyć:multi:Oby nas było jeszcze wiecej. Pozdrawiam!!!!

Posted

sabinka40 napisał(a):
Witam feliksiku:lol:, jestem w odwiedzinach i miło mi poznać Paluszka:loveu:. Mam nadzieje że poznam go osobiscie na jakimś fajnym spacerku:lol:. Tak se tu poczytałam i mnie zasmuciło że plakatów z informacją nie było:shake:, sama chyba ze 100 rozwiesiłam:razz:. Nastepnym razem bardziej się postaram:evil_lol:. A nastepny piknik ma być maj-czerwiec. Impreza się udała więc warto powtórzyć:multi:Oby nas było jeszcze wiecej. Pozdrawiam!!!!

Witaj Sabinka u mojego Palusia:loveu:
no to w maju lub czerwcu piszę się na odwiedziny na pikniku, jakbyś potrzebowała pomocy to tez dzwoń:lol:. Wreszcie poznam kogo z Żor na dogo

Posted

Witajcie Kochani :) Wpadłam w odwiedziny do naszej psiej rodzinki :) Mam nadzieję, że nadal same dobre prądy otaczają feliksikowy dom :)))) Duża buźka!

Posted

Funky napisał(a):
Witajcie Kochani :) Wpadłam w odwiedziny do naszej psiej rodzinki :) Mam nadzieję, że nadal same dobre prądy otaczają feliksikowy dom :)))) Duża buźka!

dzięki za pamięć i uściski od Palunia dla kochanych cioteczek

Posted

Kochani, to ja też zaproszę...
Henikar uratowała maleńką sunię, która się czołgała przy szkole...
Teraz kruszynka jest już odrobaczona i zaszczepiona, ale cały czas "mieszka" w budce na parkingu....
Waży niespełna 5 kg. i bardzo się boi obcych...to nie miejsce dla takiej malizny....
Szukamy tymczasu...i domu....
Zapraszam:

http://www.dogomania.pl/threads/2160...odu-szuka-domu!

Ma dopiero 7-8 miesięcy....

Posted

Kochani, to ja też zaproszę...
Henikar uratowała maleńką sunię, która się czołgała przy szkole...
Teraz kruszynka jest już odrobaczona i zaszczepiona, ale cały czas "mieszka" w budce na parkingu....
Waży niespełna 5 kg. i bardzo się boi obcych...to nie miejsce dla takiej malizny....
Szukamy tymczasu...i domu....
Zapraszam:

http://www.dogomania.pl/threads/2160...odu-szuka-domu!

Ma dopiero 7-8 miesięcy....

Posted

[quote name='Nutusia']Jak się miewa czołgista w stanie spoczynku? Jakieś fotki emeryta dałoby się popodziwiać?... ;)

wedle życzenia - czołgista w stanie spoczynu z kopytkami do góry na ulubionym wyrku (zdjęcie ciemne bo wieczorem z komórki, bo wtedy tak mocno śpi, że nie ruszy się jak robię zdjęcie i chrapie na dodatek:evil_lol:)

Posted

sabinka40 napisał(a):
Odwiedzam moją koleżankę:lol:
Czołgista, fajnie:razz: Saba też ma z tysiąc imion:eviltong: Kiedy spacerek?;)

hej Sabinka,ciągle zbieram się, ale coraz zimniej a my chorzy co chwilą z synkiem - ale może wreszcie się uda:loveu:

Jasza napisał(a):
Paluszek "wywinął" się od choroby Perthesa...
Ten maluszek nie - ma dom, ale zbiera na operację...:-(
http://www.dogomania.pl/threads/217799-Mikro-piesek-prosi-o-wsparcie-na-powa%C5%BCn%C4%85-operacj%C4%99

Jasza, normalnie cudo, już lecę na jego wątek

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

no właśnie wczoraj miałam odczucie, że on pierwszy raz śnieg widzi. Coś ten wiek weta ciągle mi nie odpowiada:shake:
Rył nosem do ziemi a śniegu 10 cm nam się uzbierało:-o, podkulał ogon i zwiewał biegając dookoła:cool3:. Normalnie szaleństwo:evil_lol:.