Nutusia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Paluniu, bohaterze! Co tam u Ciebie? Taka cisza - może na jakieś ćwiczenia na poligon się wybrałeś?... ;) Quote
feliksik Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='Nutusia']Paluniu, bohaterze! Co tam u Ciebie? Taka cisza - może na jakieś ćwiczenia na poligon się wybrałeś?... ;)[/QUOTE] Ty Nutusia - nie wywołuj wilka z lasu. Paluch śpi grzecznie, zdjęcia na aparacie są - ale nie mam czasu zrzucić,bo w pracy zawrót głowy. Quote
Nutusia Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Wilku - zostań w lesie! ;) A zdjęcia czołgisty w stanie spoczynku baaaaaaaaaardzo chętnie tu wszyscy obejrzymy. Quote
Jasza Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ja też się stęskniłam za Paluszkiem. Haniu - smycze dotarły, przeleję po wypłacie, ile?? Quote
feliksik Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Boże dopiero dotarłam - normalnie nie wiem czy jeszcze żyję, jestem tak zarobiona. Wiecie co, Paluszek to strasznie ciekawy pies - jadłam łazanki, to i Paluniowi sie dostało, ale on nie jak każdy inny pies makaron wyjada, tylko kapustę:crazyeye: a makaron wypluwa Quote
feliksik Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 a tu niespodzianka - zaspany Palunio. Resztę zdjęć mam zgranych na kompie w pracy - mam nadzieję, że już w poniedziałek będę mogła dodać je tutaj Quote
feliksik Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='ania shirley']A co z ząbkami? Urosły?[/QUOTE] niestety nie - może faktycznie ma wybite z jednej strony, a te małe z drugiej w malej wielkości się zatrzymały Quote
feliksik Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 kurcze - niespodzianka... ma pen drive ze zdjęciami - zapomniałam - już wstawiam: Palunio znowu na wyrku - to jego ulubione miejsce, czasami ja nie mam miejsca no i oczywiście pod kołderką - już zdążył zorientować się, że tam najprzyjemniej ale jest tak ruchliwy, że mam problem z dobrymi zdjęciami. a tu krąży wokół niespodzianki od pańci - przysmaków: no dobra, możecie podpatrzeć co mam Quote
feliksik Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='zerduszko']Będziecie w niedziele na "pikniku"?[/QUOTE] jakim pikniku? gdzie? ja jutro z rana niestety jeszcze firmowy bankiet mam nadzorować i w niedzielę wracam, ale popołudniu myślę, że mogę coś czasu wygospodarować - tylko gdzie jest piknik? Quote
zerduszko Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='feliksik']jakim pikniku? gdzie? ja jutro z rana niestety jeszcze firmowy bankiet mam nadzorować i w niedzielę wracam, ale popołudniu myślę, że mogę coś czasu wygospodarować - tylko gdzie jest piknik? Zapomniałam o Was, dopiero jak dziś odświeżyłaś wątek, to sobie przypomniałam, że Wy z Żor :oops: Uploaded with ImageShack.us Quote
feliksik Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 ojojoj - no to będziemy jak do 18.00 to zdążę - a moje dziecko będzie zachwycone. już się cieszę - dzięki. nie widziałam żadnych plakatów, ale ja ostatnio byłam wycięta ze świata przez pracę, więc może dlatego. Zerduszko podaj mi swój tel, to cię znajdę na pikniku Quote
zerduszko Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Mój nr 519 186 694 a to my http://www.dogomania.pl/threads/137607-Liza-z-ruchliwej-ulicy-wprost-do-WSPANIA%C5%81EGO-domu-STA%C5%81EGO!?p=17536334&viewfull=1#post17536334 Quote
ania shirley Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Co do zębów , to myślę , że nie ma wybitych- to nie takie proste wybić psu tylne zęby. Raczej miałby złamane. Myślę, ze ma z jednej stony zatrzymane cześciowo, a z drugiej całkowicie. Ze zdjęć widać , że generał Paluch poszedł na emeryturę:evil_lol:- ale mu dobrze:lol:! Quote
Sarunia-Niunia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ciocie Kochane! Przepraszam, że tu na wątku, ale bardzo proszę zajrzyjcie na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/216222-Ubrania-na-leczenie-chorej-jamnikowatej-Pinesi-uratowanej-z-%C5%82ancucha-do-22-10-20011r?p=17822457#post17822457 Dla bardzo chorutkiej jamnisiowej Pinesi, uratowanej z łańcucha. Ona ogromnie potrzebuje pomocy... każdy grosik się liczy!!! Quote
feliksik Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Zerduszko, przepraszam, ale jak napisałam do ciebie o nr tel to mnie wylogowało z dogo i więcej nie mogłam się zalogować z domu, więc twojego telefonu niestety nie miałam - teraz sobie zapiszę, bo w pracy internet dopiero działa bez zarzutu. widząc zdjęcia na Towim wątku, chyba was kojarzę, bo oczywiście przyszłam na konkursy - czy ty występowałaś wczoraj na tym torze z przeszkodami, bo chyba na tego czarnego pieska zwróciłam uwagę na zawodach Quote
zerduszko Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Tak, biegałam z takim małym, chudym krnąbrnym, czarnym suczydłem ;) Bardzo dużo osób było :) Quote
feliksik Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='zerduszko']Tak, biegałam z takim małym, chudym krnąbrnym, czarnym suczydłem ;) Bardzo dużo osób było :)[/QUOTE] to was widziałam - właśnie byłam w szoku, że były na tym konkursie owczarki australijskie i te inne chyba border colie, które widuję na wystawach jak uczestniczą w pokazach na torze, a tu taka śliczniutka zwykła czarnulka i świetnie sobie poradziła z konkurencją:multi:. Jestem w szoku z jej wyszkolenia. chyba dam ci Paluszka na szkolenie, bo ja już zgonić nawet z łóżka nie potrafię, bo się burzy i jak go już zepchnę, bo się tak zapiera to i tak wskakuje z drugiej strony:crazyeye:. Daj znać kolejnym razem to już napewno cię znajdę Quote
Nutusia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Ale niespodzianka! Palunio-emeryt - do zakochania! :) Quote
zerduszko Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='feliksik']to was widziałam - właśnie byłam w szoku, że były na tym konkursie owczarki australijskie i te inne chyba border colie, które widuję na wystawach jak uczestniczą w pokazach na torze, a tu taka śliczniutka zwykła czarnulka i świetnie sobie poradziła z konkurencją:multi:. Jestem w szoku z jej wyszkolenia. chyba dam ci Paluszka na szkolenie, bo ja już zgonić nawet z łóżka nie potrafię, bo się burzy i jak go już zepchnę, bo się tak zapiera to i tak wskakuje z drugiej strony:crazyeye:. Daj znać kolejnym razem to już napewno cię znajdę[/QUOTE] Przełamujemy stereotypy, że kundelki też mogą i całkiem sprawnie im to wychodzi pomimo np. małego rozumku i ogromnych braków socjalizacyjnych ;) Zawsze mnie zadziwia, jak moje suki "coś" robią, a ludzie zaraz dopytują o rasę i nie mogą uwierzyć, że to kundelki, bo przecież kundelki nie są takie mądre :shake: Następnym razem w Zorach to pewnie za rok ;) Ps. A burzy się, w sensie warczy? ;) Quote
Nutusia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 No ludzie to som gupie i uś - rady nie ma... :( I do mojej kundelaski zaproszę, co to ponoć spanielem miała być ;) http://www.dogomania.pl/threads/216059-Nienawidz%C4%99-ci%C4%99-cz%C5%82owieku-i-tak-si%C4%99-boj%C4%99...-Bajka-w-typie-spaniela-chce-%C5%BCy%C4%87-normalnie Quote
feliksik Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 zerduszko napisał(a): Ps. A burzy się, w sensie warczy? ;) nie, ale zapiera się nogami i rękami i ucieka w inne miejsce na łóżku:mad: Quote
Recommended Posts