Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Paluniu, bohaterze! Co tam u Ciebie? Taka cisza - może na jakieś ćwiczenia na poligon się wybrałeś?... ;)[/QUOTE]

Ty Nutusia - nie wywołuj wilka z lasu.
Paluch śpi grzecznie, zdjęcia na aparacie są - ale nie mam czasu zrzucić,bo w pracy zawrót głowy.

• 2 weeks later...
Posted

Boże dopiero dotarłam - normalnie nie wiem czy jeszcze żyję, jestem tak zarobiona.
Wiecie co, Paluszek to strasznie ciekawy pies - jadłam łazanki, to i Paluniowi sie dostało, ale on nie jak każdy inny pies makaron wyjada, tylko kapustę:crazyeye: a makaron wypluwa

Posted

[quote name='ania shirley']A co z ząbkami? Urosły?[/QUOTE]
niestety nie - może faktycznie ma wybite z jednej strony, a te małe z drugiej w malej wielkości się zatrzymały

Posted

kurcze - niespodzianka...

ma pen drive ze zdjęciami - zapomniałam - już wstawiam:

Palunio znowu na wyrku - to jego ulubione miejsce, czasami ja nie mam miejsca

no i oczywiście pod kołderką - już zdążył zorientować się, że tam najprzyjemniej

ale jest tak ruchliwy, że mam problem z dobrymi zdjęciami.

a tu krąży wokół niespodzianki od pańci - przysmaków:

no dobra, możecie podpatrzeć co mam

Posted

[quote name='zerduszko']Będziecie w niedziele na "pikniku"?[/QUOTE]

jakim pikniku? gdzie?
ja jutro z rana niestety jeszcze firmowy bankiet mam nadzorować i w niedzielę wracam, ale popołudniu myślę, że mogę coś czasu wygospodarować - tylko gdzie jest piknik?

Posted

[quote name='feliksik']jakim pikniku? gdzie?
ja jutro z rana niestety jeszcze firmowy bankiet mam nadzorować i w niedzielę wracam, ale popołudniu myślę, że mogę coś czasu wygospodarować - tylko gdzie jest piknik?
Zapomniałam o Was, dopiero jak dziś odświeżyłaś wątek, to sobie przypomniałam, że Wy z Żor :oops:

Uploaded with ImageShack.us

Posted

ojojoj - no to będziemy jak do 18.00 to zdążę - a moje dziecko będzie zachwycone.
już się cieszę - dzięki.
nie widziałam żadnych plakatów, ale ja ostatnio byłam wycięta ze świata przez pracę, więc może dlatego.
Zerduszko podaj mi swój tel, to cię znajdę na pikniku

Posted

Co do zębów , to myślę , że nie ma wybitych- to nie takie proste wybić psu tylne zęby. Raczej miałby złamane. Myślę, ze ma z jednej stony zatrzymane cześciowo, a z drugiej całkowicie.

Ze zdjęć widać , że generał Paluch poszedł na emeryturę:evil_lol:- ale mu dobrze:lol:!

Posted

Zerduszko, przepraszam, ale jak napisałam do ciebie o nr tel to mnie wylogowało z dogo i więcej nie mogłam się zalogować z domu, więc twojego telefonu niestety nie miałam - teraz sobie zapiszę, bo w pracy internet dopiero działa bez zarzutu.
widząc zdjęcia na Towim wątku, chyba was kojarzę, bo oczywiście przyszłam na konkursy - czy ty występowałaś wczoraj na tym torze z przeszkodami, bo chyba na tego czarnego pieska zwróciłam uwagę na zawodach

Posted

[quote name='zerduszko']Tak, biegałam z takim małym, chudym krnąbrnym, czarnym suczydłem ;) Bardzo dużo osób było :)[/QUOTE]

to was widziałam - właśnie byłam w szoku, że były na tym konkursie owczarki australijskie i te inne chyba border colie, które widuję na wystawach jak uczestniczą w pokazach na torze, a tu taka śliczniutka zwykła czarnulka i świetnie sobie poradziła z konkurencją:multi:. Jestem w szoku z jej wyszkolenia. chyba dam ci Paluszka na szkolenie, bo ja już zgonić nawet z łóżka nie potrafię, bo się burzy i jak go już zepchnę, bo się tak zapiera to i tak wskakuje z drugiej strony:crazyeye:. Daj znać kolejnym razem to już napewno cię znajdę

Posted

[quote name='feliksik']to was widziałam - właśnie byłam w szoku, że były na tym konkursie owczarki australijskie i te inne chyba border colie, które widuję na wystawach jak uczestniczą w pokazach na torze, a tu taka śliczniutka zwykła czarnulka i świetnie sobie poradziła z konkurencją:multi:. Jestem w szoku z jej wyszkolenia. chyba dam ci Paluszka na szkolenie, bo ja już zgonić nawet z łóżka nie potrafię, bo się burzy i jak go już zepchnę, bo się tak zapiera to i tak wskakuje z drugiej strony:crazyeye:. Daj znać kolejnym razem to już napewno cię znajdę[/QUOTE]
Przełamujemy stereotypy, że kundelki też mogą i całkiem sprawnie im to wychodzi pomimo np. małego rozumku i ogromnych braków socjalizacyjnych ;) Zawsze mnie zadziwia, jak moje suki "coś" robią, a ludzie zaraz dopytują o rasę i nie mogą uwierzyć, że to kundelki, bo przecież kundelki nie są takie mądre :shake:
Następnym razem w Zorach to pewnie za rok ;)

Ps. A burzy się, w sensie warczy? ;)