feliksik Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='sabinka40']Haniu zajrzyj proszę do Koksika z peronu.... http://www.dogomania.pl/threads/220716-Koks-zaczyna-traci%C4%87-nadziej%C4%99....Musi-opu%C5%9Bci%C4%87-DT...?p=18465221&posted=1#post18465221 lecę już na wątek Quote
henikar Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Proszę pomóżcie. Adoptowany ze schroniska młody psiunio zniknął, rodzina nie odbiera telefonów. http://www.dogomania.pl/threads/221799-SOS!-D%C5%BCeki-gdzie-jeste%C5%9B-!-Kolejny-koszmar-m%C5%82odego-psiny. Quote
feliksik Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [quote name='henikar']Proszę pomóżcie. Adoptowany ze schroniska młody psiunio zniknął, rodzina nie odbiera telefonów. http://www.dogomania.pl/threads/221799-SOS!-D%C5%BCeki-gdzie-jeste%C5%9B-!-Kolejny-koszmar-m%C5%82odego-psiny. o jezu Heniu już lecę na wątek. a przy okazji z życia Paluszka: dostał Panicz dzisiaj spagetti i kosteczki i zgadnjcie co zjadł najpierw... spagetti!:crazyeye: byłam w szoku - kosteczki odepchnął nosem i wyjadł i wylizał makaron Quote
togaa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 co zjadł najpierw... spagetti!:crazyeye:Wegetariańskie albo włoskie geny....:razz: Quote
jofracy Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Moje jamniki uważają, że makaron jest trujący, a na pewno niejadalny :) Quote
Jasza Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Włoskie geny :diabloti::diabloti: Moje makaronem gardzą za to wczoraj wpakowały po misce ryżu z masłem :p Quote
togaa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Moje makaronem gardzą za to wczoraj wpakowały po misce ryżu z masłem :-PNo ,ludy kochane..chińszczyzna i tu na zalewa...;) Quote
sabinka40 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Witaj Haniu:lol: wpadłam w odwiedzinki i z zaproszeniem... http://forum.wirtualnezory.pl/viewtopic.php?f=94&t=19826 Quote
feliksik Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='sabinka40']Witaj Haniu:lol: wpadłam w odwiedzinki i z zaproszeniem... http://forum.wirtualnezory.pl/viewtopic.php?f=94&t=19826 Iza a idziesz na spotkanie? ja niestety w piątki z dzieckiem jeżdżę na zajęcia o 17.00 i jestem w żorach ok 18.30. jakbyś była to daj znać potem mi opowiesz Quote
ania shirley Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 A może jakieś info o Toffiku-Paluszku , generale w stanie spoczynku??? Quote
feliksik Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='ania shirley']A może jakieś info o Toffiku-Paluszku , generale w stanie spoczynku???[/QUOTE] spoczynek, to nie wiem kiedy on ma. nawet w nocy łazi. Paznokciami o panele tupie, a ja głupia zlikwidowałam dywany:roll: przynajmniej cisza by była. Lato idzie (wiosnę już omijam, żeby szybciej było:evil_lol:)to jakieś fajne zdjęcia może wtedy porobię, bo teraz to tylko domowe - nie ciekawe Quote
sabinka40 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Haniu szkoda że nie możesz, bo spotkanie organizuję ja z koleżanką;), było by fajnie....ludzi nam trzeba do pomocy w Żorach i okolicy, może znasz kogoś komu warto podsunąć ogloszenie:razz: Quote
feliksik Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 sabinka40 napisał(a):Haniu szkoda że nie możesz, bo spotkanie organizuję ja z koleżanką;), było by fajnie....ludzi nam trzeba do pomocy w Żorach i okolicy, może znasz kogoś komu warto podsunąć ogloszenie:razz: a będzie dużo osób, bo jak wiecie kto będzie to może uda się przesunąć na np. czwartek, bo mi bardzo zależy żeby być, ale kurcze ja niestety każdy piątek mam zajęty. Wiecie co zaczyna się znowu, ciepło na dworze to Paluszek zwiał w sekundę jak otworzylam drzwi, żeby dziecko wpuścić do domu. I jestem w 100% pewna, że miał Pana za właściciela, bo gdzie pobiegł:crazyeye: - do pierwszego Pana którego zobaczył i szedł z nim:mad:, jak gdyby nigdy nic. Zawału przez niego dostanę a jużgo tak pilnuję Quote
ania shirley Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='togaa']To Ci Paluch. Zero wdzięczności.... Raczej wierność!! On dalej pamięta, mimo, że napewno jest mu lepiej niz było kiedykolwiek... Quote
feliksik Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 ania shirley napisał(a):Raczej wierność!! On dalej pamięta, mimo, że napewno jest mu lepiej niz było kiedykolwiek... no mam taką nadzieję. On ma nawet już swój rytuał:razz:. W nocy zeskakuje ze swojego fotela i słyszę że drepcze do mnie i tak długo drepcze przy łóżku aż podniosę kołdrę:evil_lol:, bo kochane ... nie:shake: - oczywiście, że nie położy się już nawet na kołdrze, jemu cieplej i wygodniej zakrytym:cool3: i nici z tego, że mówię hop, on czeka aż kołdra powędruje w górę:diabloti: i wtedy siepod nią wygodnie układa Quote
sabinka40 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Witaj Haniu:lol: Ciebie zapraszać nie muszę już, bo jesteś współorganizatorką, ale pozwolę sobie wkleić plakat u Ciebie;) niech inni też wiedzą jaka fajna impreza sie zapowiada....ZAPRASZAMY!!!!! Quote
feliksik Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 sabinka40 napisał(a):Witaj Haniu:lol: Ciebie zapraszać nie muszę już, bo jesteś współorganizatorką, ale pozwolę sobie wkleić plakat u Ciebie;) niech inni też wiedzą jaka fajna impreza sie zapowiada....ZAPRASZAMY!!!!! a ja właśnie weszłam, zeby plakat zawiesić - dzięki. i zapraszam wszystkich do Żor Quote
feliksik Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 szukam wątku ON-ków - pomożecie, bo mam potencjalny domekw Katowicach dla ON tak do 2 lat, CZARNY, Samiec - dom z ogrodem Quote
zerduszko Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Kochana - co z tym czarnuszkiem z Żor? Watek zginął i zapomniałam :oops: Quote
feliksik Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 zerduszko napisał(a):Kochana - co z tym czarnuszkiem z Żor? Watek zginął i zapomniałam :oops: tak wątek zniknął, po awarii dogo - na co się wkurzyłam niesamowicie. piesek jest w azylu w Żorach i niestety może zostać wywieziony do Mysłowic. Nie mamy DT, więc ja powoli się podaję. Quote
feliksik Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 zerduszko napisał(a):A nowy watek jest? Szkoda go :( nie ma. na stronie napisali, ze jest zarezerwowany do odbioru. w azylu powiedzieli mi, że była rodzina, która chciała go adoptować. mieli go odebrać po kwarantannie, ale niestety się nie zjawili. PO długim weekendzie zabiorę się za stworzenie nowego wątku, ale niestety nie mam dostępu do pieska, bo azyl tylko od pn-pi do 15.00 jest otwarty a ja wtedy w pracy Quote
feliksik Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 wyobraźcie sobie, że nasz kudłacz w domku! Zjawił się właściciel - szukał go jakiś czas i znalazł na stronie azylu. Podobno uciekł. Jest w którejś wioseczki przy Żorach. Piesio ucieszył się jak zobaczył Pana, więc chyba wszystko ok - mam taką nadzieję. Przemawia do mnie to, że Pan go szukał, więc chyba nie porzucił, zresztą pewnie by go nie odebrał. Quote
Recommended Posts