szafra Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Myśli ciepłe przesyłamy - oby Deki miał domek !!!! Kulkowi oczywiście taż !!! :lol: Quote
UBOCZE Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 szafra napisał(a):Myśli ciepłe przesyłamy - oby Deki miał domek !!!! Kulkowi oczywiście taż !!! :lol: ... i Żwirek żeby też znalazł swego kochanego ludzia!!! :lol::lol::lol: Był już telefon z kliniki. Kulek się wybudził. Niedługo będzie można po niego pójść!:lol: Edit. Dzwoniła mama. Kulek już w domu. Parę ząbków trzeba było usunąć, bo stanowiły bombę bakteryjną. Obwąchał w domu wszystkie kąty, sprawdził, czy wszystko na miejscu i zadowolony. Ufff... Z Kulkiem w porządku. Quote
Marycha35 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ufff, całusy w zębodoły;) Kochany Kulek, sprawdził czy wszystko jest na miejscu, hi, hi, zęby zębami, wet wetem, ale porządek musi być:) Quote
pikola Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 UBOCZE napisał(a):Dziś trochę nerwowy dzień, bo Kulek idzie o 17.00 na zdjęcie z zębów kamienia , a my też czekamy cały czas na wieści o wizycie przedadopcyjnej w domku dla Dekiego ze schroniska w Łowiczu.:roll: Bardzo proszę o ciepłe myśli.:lol: Mocno kciuki zaciskam.:kciuki::kciuki::kciuki:Deki bedzie dobrze!Kuluniu caluski od ciotki:lol: Quote
pikola Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Wujaszku Ubocze bardzo prosze zajrzyj do staruszka Hugo.Potrzebny tekst do ogloszen a Ty tak pieknie piszesz.To taka bida ze serce sie kraje:-( staruszek HUGO chudy, wycienczony - prosi o dobrą karmę, sponsora badań Quote
UBOCZE Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Już zajrzałem. A domek dla Dekusia sprawdzony. Dom -raj...:loveu::loveu::loveu: Quote
pikola Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Wspaniale!!To sa bezcenne chwile,jak sie czyta takie wiadomosci.:loveu::loveu::loveu: Dekusiu Wszystkiego Dobrego!Dla Twojego Panciostwa rowniez:loveu: Quote
szafra Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 UBOCZE napisał(a):Już zajrzałem. A domek dla Dekusia sprawdzony. Dom -raj...:loveu::loveu::loveu: Cudnie i cudnie :evil_lol::evil_lol:. Quote
shanti Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Czyli Kuluś zaliczył już pełną odnowę biologiczną ;) Uwielbiam tu zaglądać. Zapadł mi w serce ten cudaczek i bardzo się cieszę, że ma taki super domek. Dziękuję Ubocze, Tobie i Mamie.:loveu: Quote
pikola Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 :loveu:Siedze i sie smieje sama do siebie:loveu: TZ kreci kolka na czole:megagrin: Jak sie nie radowac.Tylko siwy pysio wystaje:loveu: Quote
Marycha35 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 CUDNE:):):):) Adasiu czy mogę Cię prosić, abyś podłożył Kulkowi pod czarny, kochany nochal kupon Lotka i śledził, które numery wskaże, bo ten psiak MA SZCZĘŚCIE!!!!!!!!;) Pycha widok! Quote
Sarunia-Niunia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 To fakt, Kulek to Farciarz przez duże F!!! Cudowny, spokojny Niunio w niczym nie przypominający płaczącego malucha z początku wątku!!! Ukłony da Wujcia Ubocze i Jego Mamy!!! Quote
tana Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ja chciałm pozdrowić Kulka i jego nową rodzinę :):);):) I .... zaprosić na ostatni dzień bazarku dla naszego ślepaczka Faworka :oops: http://www.dogomania.pl/threads/212668-Szkło-weneckie-Murano-kąpielówki-męskie-i-inne-dla-Faworka-do-24.-08!-Zapraszam!!! Quote
Iljova Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Super to zdjęcie uśmiałam się jak je zobaczyłam :-) Quote
Marycha35 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Hi, hi, prosimy o takie KUKUły:):):) Śliczne pycho:) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Kulek! Ty przystojniaku! Jaki z Ciebie ciasteczkowy chłopak!!! A szczęściarz z Ciebie niesamowity!!! Przytulam Cię mocno!!! Quote
pikola Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 UBOCZE napisał(a):A ku, ku!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witam po dluzszej przerwie mojego ulubienca:lol:Caluski Kuleczku:loveu::loveu::loveu: Quote
Aimez_moi Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Ale przystojniaczek z malucha......:) Quote
szafra Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Byczcie się chłopaki :evil_lol::evil_lol:. Fajna fotka Ubocze! Quote
Recommended Posts