Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak się cieszę, że Dunia wreszcie po :D :D malutka, nabierzesz sił i ujrzysz świat wokół siebie :D Przelałam dziś kolejną wplatę ;)

To jedno oczko ma normalne :) :) Jasza, a kiedy może być operacja drugiego oka?

Posted

Ślicznota się z Duńki zrobiła. całkiem inny psiak niż ten, którego zabierałam ze schronu. cieszę się, że tak sie fajnie Duni poszczęściło i trzymam kciuki za DS i za drugie oczko

Posted

Jaszko, co to dla Ciebie? ;) Ty przecież góry potrafisz przenosić! Pierwsza moja myśl na wieść o wizycie kontrolnej to przetrzymać Dunię i siebie przez ten tydzień. Ale druga już trzeźwiejsza - głupia babo, ona nigdzie tak szybko nie dojdzie do siebie jak u SWOJEJ CELINKI! :)
Baaaaaaaaardzo się cieszę - i może nie powinnam, ale napiszę "wiedziałam, że tak będzie" ;)

Posted

[quote name='magda222']Też chciałam to napisać, ale się bałam, że mnie zjedziecie... ;)[/QUOTE]

To zjadą nas obie..:p. W towarzystwie zawsze milej:evil_lol:

Ale jak Dunia poradzi sobie z kolejną narkozą? Trzeba by rozważyć za i przeciw. Z jednym okiem można nieźle żyć, a z narkozy można się nie wybudzić, albo wybudzić się "trochę innym"

Posted

Ja poza stałą nie mogę dać więcej...:roll: ale bardzo bym chciała, aby Dunia widziała na oba oczka... Moja sunia miała narkozę 6 razy w ciągu jednego roku i dała radę, a ważyła nie cały 1kg;) ale trzeba by było odczekać troszkę...? A może jakiś chętny domek by się dołożył?

Posted

[quote name='ania shirley']To zjadą nas obie..:p. W towarzystwie zawsze milej:evil_lol:
[/QUOTE]

:thumbs:

[quote name='Chiquita&DeeDee']A może jakiś chętny domek by się dołożył?[/QUOTE]

O tym też myślałam ;)

Posted

Hehehe, ja tez chlipiąc z radosci nad jednym oczkiem, od razu pomyslalam o drugim. Tez cos dorzuce. :)

Gdyby te wizyte kontrolna zalatwic w Krakowie, to i oszczednosc kasy, a przed wszystkim szkoda psinki znow meczyc i stresowac calodzienna wyprawą do Wawy. Moze dr Stefanowicz juz moze przyjac? Ma swietne opinie jako okulista.

Posted

Bardzo się cieszę, że jedno oczko uratowane! :multi:

Zbieramy na drugie? Jeśli tak to proszę Jaszkę o pw, postaram się coś dorzucić, oprócz oczywiście stałej deklaracji! Niech ma sunieczka kochana!:loveu:

Posted

Tylko Pani Celina jest chyba dla niej niezmieniona i ciągle ta sama.
Pachnie tym czlowiekiem, którego się kocha.
Pachnie bezpieczeństwem i domem.

Jasza, ujmujące to co piszesz. I piękne.
Też cos wpłacę na drugie oko dla Dunieczki..

Posted

Jaka śliczna Dunieczka, z widzącym oczkiem:-)
Niesamowite....
Jak będziecie zbierały na drugi zabieg, to też grosik dołożę do drugiego oczka.
Duża różnica między drGarncarzem a doktorem z Krakowa?
Może lepiej ciut dołożyć, ale niech robi ten sam lekarz....?

Posted

?????????????????????

Ale jesteście!!!!
Nie wiem co napisać...może zbieramy?????
Tylko nie wiem po jakim czasie Dunia może mieć operowane to drugie oko????
Jak tylko Slay mi powie że pieniądze przelał na konto kliniki i wszystko uregulowane, to zadzwonię do dr. Garncarza ( myslę, że jutro) i zapytam!!

Nutusiu - dziekuję!

Wiecie co - KOCHAM WAS!!!! ;-)

I operacja na pewno byłaby mozliwa u dr. Stefanowicza, bo już mi powiedział, że w listopadzie będzie miał sprzęt!
I jak Andrzej nie będzie musiał jechać z Dunią na kontrolę, to zwróci nam 500 PLN więc będziemy miec troszkę więcej.

Zaraz dzwonię do Pani Celiny!!!