wtatara Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 zdjęcia wysłane link biedaków sie nie otwiera Quote
yolanovi Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='wtatara']zdjęcia wysłane link biedaków sie nie otwiera[/QUOTE] link do biedaków poprawiony. teraz powinno być ok Quote
__Lara Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Jak się cieszę, że Dunia wreszcie po :D :D malutka, nabierzesz sił i ujrzysz świat wokół siebie :D Przelałam dziś kolejną wplatę ;) To jedno oczko ma normalne :) :) Jasza, a kiedy może być operacja drugiego oka? Quote
yolanovi Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ślicznota się z Duńki zrobiła. całkiem inny psiak niż ten, którego zabierałam ze schronu. cieszę się, że tak sie fajnie Duni poszczęściło i trzymam kciuki za DS i za drugie oczko Quote
Jasza Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Na operację drugiego oka nie mamy pieniędzy.... To kolejne 2000 i 500 na transport...... Quote
Nutusia Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Jaszko, co to dla Ciebie? ;) Ty przecież góry potrafisz przenosić! Pierwsza moja myśl na wieść o wizycie kontrolnej to przetrzymać Dunię i siebie przez ten tydzień. Ale druga już trzeźwiejsza - głupia babo, ona nigdzie tak szybko nie dojdzie do siebie jak u SWOJEJ CELINKI! :) Baaaaaaaaardzo się cieszę - i może nie powinnam, ale napiszę "wiedziałam, że tak będzie" ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ale ślicznie Dunieczka wygląda..:loveu: Kurcze, to drugie oczko to marzenie...:roll: ponoć jak się czegoś bardzo chce i marzy to marzenia się spełniają;) dużo nam brakuje? Edit... byłam na 1 str... hmmm... Quote
ania shirley Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Jasza?To co? Zbieramy?:cool3::cool3: Choć dla niej lepszy byłby stały domek. Quote
danavas Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Dunia...kochana:) teraz będzie już tylko lepiej gwiazdeczko nasza:) Quote
magda222 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='ania shirley']Jasza?To co? Zbieramy?:cool3::cool3: [/QUOTE] Też chciałam to napisać, ale się bałam, że mnie zjedziecie... ;) Quote
Lida Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Zbieramy!!! Dokładam się :-) I mój TZ też :-) Quote
lika1771 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Lida']Zbieramy!!! Dokładam się :-) I mój TZ też :-)[/QUOTE] Jasza zbieramy co? Quote
ania shirley Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='magda222']Też chciałam to napisać, ale się bałam, że mnie zjedziecie... ;)[/QUOTE] To zjadą nas obie..:p. W towarzystwie zawsze milej:evil_lol: Ale jak Dunia poradzi sobie z kolejną narkozą? Trzeba by rozważyć za i przeciw. Z jednym okiem można nieźle żyć, a z narkozy można się nie wybudzić, albo wybudzić się "trochę innym" Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ja poza stałą nie mogę dać więcej...:roll: ale bardzo bym chciała, aby Dunia widziała na oba oczka... Moja sunia miała narkozę 6 razy w ciągu jednego roku i dała radę, a ważyła nie cały 1kg;) ale trzeba by było odczekać troszkę...? A może jakiś chętny domek by się dołożył? Quote
magda222 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='ania shirley']To zjadą nas obie..:p. W towarzystwie zawsze milej:evil_lol: [/QUOTE] :thumbs: [quote name='Chiquita&DeeDee']A może jakiś chętny domek by się dołożył?[/QUOTE] O tym też myślałam ;) Quote
gosia2313 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 ahh też się dołożę, w końcu Duńka z Sosnowca była :) Tylko napiszcie kiedy będziecie zbierali na drugie ślepko ;-) i dajcie na PW konto Quote
ludka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Hehehe, ja tez chlipiąc z radosci nad jednym oczkiem, od razu pomyslalam o drugim. Tez cos dorzuce. :) Gdyby te wizyte kontrolna zalatwic w Krakowie, to i oszczednosc kasy, a przed wszystkim szkoda psinki znow meczyc i stresowac calodzienna wyprawą do Wawy. Moze dr Stefanowicz juz moze przyjac? Ma swietne opinie jako okulista. Quote
Hotel KADIF Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Bardzo się cieszę, że jedno oczko uratowane! :multi: Zbieramy na drugie? Jeśli tak to proszę Jaszkę o pw, postaram się coś dorzucić, oprócz oczywiście stałej deklaracji! Niech ma sunieczka kochana!:loveu: Quote
togaa Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Tylko Pani Celina jest chyba dla niej niezmieniona i ciągle ta sama. Pachnie tym czlowiekiem, którego się kocha. Pachnie bezpieczeństwem i domem. Jasza, ujmujące to co piszesz. I piękne. Też cos wpłacę na drugie oko dla Dunieczki.. Quote
Awit Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Jaka śliczna Dunieczka, z widzącym oczkiem:-) Niesamowite.... Jak będziecie zbierały na drugi zabieg, to też grosik dołożę do drugiego oczka. Duża różnica między drGarncarzem a doktorem z Krakowa? Może lepiej ciut dołożyć, ale niech robi ten sam lekarz....? Quote
wtatara Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 przepraszam za jakość zdjęć ale nie chciałam z lampą aby cos sie nie stało malutkiej Quote
magda222 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ale się Jasza zdziwi jak tu jutro zajrzy i zobaczy co się święci :) Quote
Jasza Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 ????????????????????? Ale jesteście!!!! Nie wiem co napisać...może zbieramy????? Tylko nie wiem po jakim czasie Dunia może mieć operowane to drugie oko???? Jak tylko Slay mi powie że pieniądze przelał na konto kliniki i wszystko uregulowane, to zadzwonię do dr. Garncarza ( myslę, że jutro) i zapytam!! Nutusiu - dziekuję! Wiecie co - KOCHAM WAS!!!! ;-) I operacja na pewno byłaby mozliwa u dr. Stefanowicza, bo już mi powiedział, że w listopadzie będzie miał sprzęt! I jak Andrzej nie będzie musiał jechać z Dunią na kontrolę, to zwróci nam 500 PLN więc będziemy miec troszkę więcej. Zaraz dzwonię do Pani Celiny!!! Quote
gosia2313 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Zanim Dunia będzie mogła mieć operowane drugie oko to Wy już będziecie mieli całą sumę:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts