ChiqDeeWikiXenia Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Wreszcie Dunieczka będzie miała to na co zasłużyła:) Quote
ania shirley Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 :happy1::bigcool::bigcool::klacz::klacz::Cool!::Cool!:Jasza napisał(a):No więc.... Czekam na wieści jak minęła Duni noc w nowym domu.:loveu::loveu::loveu: Co? NIE!!!!!!! SUPER!!!!!!!!!:jumpie::jumpie::cool2::bigcool::bigcool::happy1::happy1: Jak patrzę na jej zdjecie na pierwszej stronie, to nie mogę uwierzyć jaka drogę przeszła! Jasza! Jestes WIELKA!!!!! To też czekam na wiesci!!!! Quote
feliksik Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 jeju jeju czekam co po nocce. Aha, przelałam Pani Cecylii 80zł za leki - wpisuję w poście II. i lecę do czekoladowego Quote
lika1771 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Jasza']Becz, becz ;-) Ja już pobeczałam. Jasza mowiłam najpierw Sonia wspaniały domek teraz Dunia. Tez mi łezki poleciały..... Duniu masz DOM Quote
__Lara Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 To Dunia ma już domek, o ja nie mogę, tutaj to się zmienia sytuacja :D :D :D Jaszo, gratuluję Ci, i Wam wszystkim, jesteście wspaniali! Daliście nowe życie temu psu. Co do operacji drugiego oczka - czytam teraz książkę "widziane oczami psa". Zaczynam inaczej patrzeć na psi świat i powiem Wam, że dla psa to by była tragedia jakby nagle nos stracił, a z tym węch. My ludzie, dla których głównym zmysłem jest wzrok, nie wyobrażamy sobie życia bez niego. Dla psów o wiele ważniejszy jest zapach, to nim kierują się przez całe życie. Autorka książki wręcz denerwuje się jak ktoś antropomorfizuje zwierzęta. Uważam, ze Dunia jest sprawnym psem i szczęśliwym, a kolejna operacja jest niepotrzebna. Quote
inga.mm Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Wspaniałe wieści! Czy Pani Celinka weźmie czekoladowego na dt? Quote
Jasza Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Pani Celinka na razie nie bierze żadnego psa na DT bo "odpukać" gdyby Dunia musiała wrócić.... Wierzę, po rozmowachz Panią Basią i Panią Celiną że to jest dobry, kochający dom dla malutkiej, ale nie zapeszam. Taka już jestem. Quote
Jasza Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Pani Celina nie wytrzymała i zadzwoniła do Pani Basi. Wszystko ok. choć Dunieczka posikuje. W nocy spala w łóżku, zwinięta w "nogach", w pewnej chwili zeskoczyła i poszła się wysiurać. W ciągu dnia chodzi cały czas za Panią Basią :-) A dzisiaj zostaje z mężem Pani Basi, ale dla próby zostanie też na chwilkę sama. Wieczorem Pani Basia zadzwoni do Pani Celiny z wieściami. A ja oczywiście przekażę :-) Quote
feliksik Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 uff, w łóżeczku to dobry znak. a jak u Pani Celinki - nie sikała już w domu? Quote
Jasza Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 zDARZAŁO SIĘ... pO ENCORTONIE CZĘŚCIEJ. pANI bASIA Z MĘŻEM OCZYWIŚCIE ZOSTALI O TYM POINFORMOWANI. jEZU, JAK JA OFICJALNIE PISZĘ, NIE MYŚLCIE, ŻE SIĘ NIE CIESZĘ STRASZNIE I OKRUTNIE. Quote
kasiaczek87 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 jak cudnie:loveu::loveu:Jasza to dzieki Tobie mała ma oczy i domek:multi: Wielkie dzieki za to co dla niej zrobiłas: :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
feliksik Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 kasiaczek87 napisał(a):jak cudnie:loveu::loveu:Jasza to dzieki Tobie mała ma oczy i domek:multi: Wielkie dzieki za to co dla niej zrobiłas: :kiss_2::kiss_2::kiss_2: no ja też się dokładam po podziękowań i ukłonów:modla:, bo to cud dla niej, że wypatrzyłaś ją - podziękuj też Misi, bo Dunia do niej podobna a ty wynajdujesz takie Misiowate:thumbs: Quote
unixena Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Dunieczko miej sie dobrze w swoim nowym domku :buzi:..gratulacje .Pychol mi sie usmiecha:lol: ,ten watek daje pozytywnego kopa,bo tu mozna sie naocznie przekonac ..ze marzenia sie spelniaja ...:happy1: Quote
Jasza Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Marzenia się spełniają. Dzisiaj w to bardzo wierzę. Wysłałam Pani Basi link do wątku Duniowego. Poczyta i może się zaloguje. Quote
Nutusia Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 O kurczaki! Jasza, Ty wstrętny Aniele!!!!:evil_lol: Dlaczego od razu nie napisałaś!?!?!?!?!?:mad: Ale muszę Ci wybaczyć, bo jak tu Cię nie kochać?...;) A p. Celinka od początku była moją Faworytką!:razz: Quote
Jasza Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Pani Celina jest nieziemska, naprawdę. Na razie wieści nie mam, ale wracam ze szpitala od mojej babci - i wybaczcie mi - ale bardzo, bardzo mi ciężko. Czekam na wieści o Marleyu i idę spać, bo nie potrafię. Quote
feliksik Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Agnieszko - trzymaj się z całych sił. Wszyscy jesteśmy z Tobą. Dunieczka coraz lepiej, tylko żeby Czekoladowy jeszcze się odnalazł to jakoś pójdź i lżej ci będzie na sercu, a Twoja siła doda sił babci Quote
Awit Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Coś pięknego-Dunia we własnym domku:-) Powodzenia!!!!!! Quote
lika1771 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Kochani pamietacie Misie ktora umarła okazało sie,ze w schronie zostały Jej dzieci pomozmy im znalesc domy.Misia by tego chciała zrobmy to dla Niej...... Pewnie tak wygladała Misia gdy była zdrowa. Watek http://www.dogomania.pl/threads/216375-Misi-nie-uratowaliśmy-zostały-jej-dzieci-Gabik-i-Franki-2-lata-w-koszmarze-POMÓŻ?p=17840633#post17840633 Quote
Jasza Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Dostałam list z prośbą o wsparcie z pieniędzy Duniowych. Wiecie - to nie są moje pieniądze, ale Dunia jest w DS drugi dzień, ja bym poczekała choć troszkę tak na wszelki wypadek, co myślicie? Mam o nowym Duniowym domku jak najlepsze zdanie, ale moze się zdarzyć różnie... Nie wiem, może kraczę niepotrzebnie...ale już różnie bywało.... Proszę Was o wyrażenie opinii. Oczywiście osoby które deklarowały wpłaty dla Duni i wpłacały pieniądze mam nadzieję, że czytają wątek i wiedzą, że mają już NIE WPŁACAĆ ;-) Ja sama chciałabym, żeby te pieniądze trafiły do psa, który ma podobny problem i mogłyby być przeznaczone na operację u dr. Garncarza... ....ale to tylko takie moje zastanawianie się na "głos"...:oops::oops: Duniowe drugie oko nie byłoby operowane - uratowalibyśmy je - ale u innego psa...:oops: Quote
ania shirley Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Jasza, co pani Celina? Ma watpliwosci? Quote
Recommended Posts