Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:happy1::bigcool::bigcool::klacz::klacz::Cool!::Cool!:

Jasza napisał(a):
No więc....
Czekam na wieści jak minęła Duni noc w nowym domu.:loveu::loveu::loveu:

Co? NIE!!!!!!! SUPER!!!!!!!!!:jumpie::jumpie::cool2::bigcool::bigcool::happy1::happy1:

Jak patrzę na jej zdjecie na pierwszej stronie, to nie mogę uwierzyć jaka drogę przeszła!
Jasza! Jestes WIELKA!!!!!

To też czekam na wiesci!!!!

Posted

To Dunia ma już domek, o ja nie mogę, tutaj to się zmienia sytuacja :D :D :D Jaszo, gratuluję Ci, i Wam wszystkim, jesteście wspaniali! Daliście nowe życie temu psu.

Co do operacji drugiego oczka - czytam teraz książkę "widziane oczami psa". Zaczynam inaczej patrzeć na psi świat i powiem Wam, że dla psa to by była tragedia jakby nagle nos stracił, a z tym węch. My ludzie, dla których głównym zmysłem jest wzrok, nie wyobrażamy sobie życia bez niego. Dla psów o wiele ważniejszy jest zapach, to nim kierują się przez całe życie. Autorka książki wręcz denerwuje się jak ktoś antropomorfizuje zwierzęta. Uważam, ze Dunia jest sprawnym psem i szczęśliwym, a kolejna operacja jest niepotrzebna.

Posted

Pani Celinka na razie nie bierze żadnego psa na DT bo "odpukać" gdyby Dunia musiała wrócić....
Wierzę, po rozmowachz Panią Basią i Panią Celiną że to jest dobry, kochający dom dla malutkiej, ale nie zapeszam.
Taka już jestem.

Posted

Pani Celina nie wytrzymała i zadzwoniła do Pani Basi.
Wszystko ok. choć Dunieczka posikuje.
W nocy spala w łóżku, zwinięta w "nogach", w pewnej chwili zeskoczyła i poszła się wysiurać.

W ciągu dnia chodzi cały czas za Panią Basią :-)
A dzisiaj zostaje z mężem Pani Basi, ale dla próby zostanie też na chwilkę sama.

Wieczorem Pani Basia zadzwoni do Pani Celiny z wieściami.
A ja oczywiście przekażę :-)

Posted

zDARZAŁO SIĘ...
pO ENCORTONIE CZĘŚCIEJ.
pANI bASIA Z MĘŻEM OCZYWIŚCIE ZOSTALI O TYM POINFORMOWANI.
jEZU, JAK JA OFICJALNIE PISZĘ, NIE MYŚLCIE, ŻE SIĘ NIE CIESZĘ STRASZNIE I OKRUTNIE.

Posted

kasiaczek87 napisał(a):
jak cudnie:loveu::loveu:Jasza to dzieki Tobie mała ma oczy i domek:multi:
Wielkie dzieki za to co dla niej zrobiłas: :kiss_2::kiss_2::kiss_2:

no ja też się dokładam po podziękowań i ukłonów:modla:, bo to cud dla niej, że wypatrzyłaś ją - podziękuj też Misi, bo Dunia do niej podobna a ty wynajdujesz takie Misiowate:thumbs:

Posted

Dunieczko miej sie dobrze w swoim nowym domku :buzi:..gratulacje .Pychol mi sie usmiecha:lol: ,ten watek daje pozytywnego kopa,bo tu mozna sie naocznie przekonac ..ze marzenia sie spelniaja ...:happy1:

Posted

O kurczaki! Jasza, Ty wstrętny Aniele!!!!:evil_lol: Dlaczego od razu nie napisałaś!?!?!?!?!?:mad:
Ale muszę Ci wybaczyć, bo jak tu Cię nie kochać?...;)
A p. Celinka od początku była moją Faworytką!:razz:

Posted

Pani Celina jest nieziemska, naprawdę.
Na razie wieści nie mam, ale wracam ze szpitala od mojej babci - i wybaczcie mi - ale bardzo, bardzo mi ciężko.
Czekam na wieści o Marleyu i idę spać, bo nie potrafię.

Posted

Agnieszko - trzymaj się z całych sił. Wszyscy jesteśmy z Tobą. Dunieczka coraz lepiej, tylko żeby Czekoladowy jeszcze się odnalazł to jakoś pójdź i lżej ci będzie na sercu, a Twoja siła doda sił babci

Posted

Dostałam list z prośbą o wsparcie z pieniędzy Duniowych.
Wiecie - to nie są moje pieniądze, ale Dunia jest w DS drugi dzień, ja bym poczekała choć troszkę tak na wszelki wypadek, co myślicie?
Mam o nowym Duniowym domku jak najlepsze zdanie, ale moze się zdarzyć różnie...
Nie wiem, może kraczę niepotrzebnie...ale już różnie bywało....

Proszę Was o wyrażenie opinii.

Oczywiście osoby które deklarowały wpłaty dla Duni i wpłacały pieniądze mam nadzieję, że czytają wątek i wiedzą, że mają już NIE WPŁACAĆ ;-)

Ja sama chciałabym, żeby te pieniądze trafiły do psa, który ma podobny problem i mogłyby być przeznaczone na operację u dr. Garncarza...
....ale to tylko takie moje zastanawianie się na "głos"...:oops::oops:

Duniowe drugie oko nie byłoby operowane - uratowalibyśmy je - ale u innego psa...:oops: