Katcherine Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ania to mi przypomnij za dwa tygodnie ze mamy wystawiac Dwojke- moze ja Danusia nazwac...? tez na D? Ati- chcesz zestawy ogloszeniowe dla wyzlow? Moge zasponsorowac na bazarku jeszcze pare. Quote
Ati Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 zaraz zapytam wspolpracowniczki i odpowiem ogolnie robimy najpoczytniejsze: allegro, ale gratka i Tablica- i te dla naszych mamy Quote
Katcherine Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/211484-40-ogłoszeń-za-10-zł-SOLIDNA-SPRAWDZONA-FIRMA!!!-)))-Do-31-lipca-na-Fundację-SOS sprawdz czy Tobie zestaw pasuje- 40 sztuk - na roznych portalach i mozna wybrac chyba jaki okreg... Narazie Topaz, Szejk i Ptys z Asta beda oglaszane przez Wadercie z wyroznionym allegro- a kupowalam dla nich Lol. Hydzik i Topaz byly oglaszane z bazarku Pajii- inne pieski mialy odzew ale jak by nie bylo Starsze , schorowane, jeden niewidomy... to raczej bym spadla z krzesla gdyby sie ktos odezwal. No ale teraz rekonwalescent Topaz szuka Domku i to najlepszego wiec oglaszamy. Szejki tez domowy byl ewidentnie...kto z widlami do niego ...nie wiadomo. Quote
Katcherine Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Jak chcecie Lol Tylko czy we wrzesniu bedzie bazarek?- Bo ja samolapnie sie za to nie biore - nie umiem ;) Ati napisał(a):Katcherine -zglosimy sie we wrzesniu:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Moja koleżanka wraca w niedzielę przez bydgoszcz, ale pewnie nie ma opcji na niedzielę z transportem co? Quote
andzia69 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Moja koleżanka wraca w niedzielę przez bydgoszcz, ale pewnie nie ma opcji na niedzielę z transportem co? no niestety...w niedzielę nic nie wymyślę:( oni potem jadą do Gdańska...ale nie mam pojęcia ile im zejdzie w tej Bydgoszczy...a przecież Szejk nie moze siedzieć w samochodzie ileś tam czasu...oni rano wyjeżdżają z Kielc...więc chyba około południa byliby pewnie w Bydgoszczy...no nic - dopytam jeszcze... Quote
doddy Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ania, cudo, cudo, cudo wstawiłaś! A powiem w tajemnicy, że mi to się marzy czasami taki śmieszny mixio. Ona taka w moim typie. :loveu: Quote
Dada M Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Śliczna ta sunia :) No, ale tak oryginalnie wyglądający psiak nie będzie długo czekał na DS. Kto na dogo zajmuje się chartami ? Mamy jednego na Paluchu, od kilku miesięcy siedzi w szpitalu. Quote
Katcherine Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 :crazyeye: Doddy a chcesz 2 w jednym czyli ON z Wyzlem? No chyba ze naprawde chcesz od Ani te wyzliczke to ja juz z Ania pogadam coby jej upilnowala i przekazala w calosci pod Toje skrzydelka :p ps. Cioootki wyzlowe ratuj sie kto moze bo czuje podstep...beda asty wciskac :shake:, a one niby tylko na kanapach... doddy napisał(a):Ania, cudo, cudo, cudo wstawiłaś! A powiem w tajemnicy, że mi to się marzy czasami taki śmieszny mixio. Ona taka w moim typie. :loveu: Quote
doddy Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Tu masz linka do chartów w potrzebie: http://www.chartywpotrzebie.pl/index.php/adopcje.html A my planujemy odwiedzić Topazika w niedzielę. Quote
Katcherine Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='doddy']Tu masz linka do chartów w potrzebie: http://www.chartywpotrzebie.pl/index.php/adopcje.html A my planujemy odwiedzić Topazika w niedzielę. Czaje sie na fotorelacje :):):):). ucaluj, wytargaj, wyglaszcz :) Quote
doddy Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ania bardzo ładne fotki robi! Ja takich ładnych nie zrobiem. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 doddy napisał(a):Ania, cudo, cudo, cudo wstawiłaś! A powiem w tajemnicy, że mi to się marzy czasami taki śmieszny mixio. Ona taka w moim typie. :loveu: Mogę Ci ją zarezerwować:diabloti: noł problemos hahah A nie chcesz sceniaka-po mamusi astowej ...tzn kiedyś stała koło asta:diabloti:, jak już u mnie będziesz, to wiesz :cool3: - nie musisz się krępować tylko od razu mów, to dam:p Katcherine napisał(a):Czaje sie na fotorelacje :):):):). ucaluj, wytargaj, wyglaszcz :) Jak będzie taka pogoda jak dziś:shake:......masakra jakaś nooo:mad: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 czy wiadomo już coś- czy poniedziałek czy wtorek z transportem? ciężko zgrać jak ktos tak wiezie przy okazji ... Quote
Katcherine Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 kurcze- mocno trzymam kciuki- bo to jedyne moge w tej sytuacji. hop , hop- Szejk potrzebuje dojechac do Ani z Kielc do Brodnicy. Hop , hop. Quote
andzia69 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 a więc tak......:cool3: załatwiłam tak, że.......... chłopaki zawiozą Szejka do Ani:lol: potem pojadą do Gdańska czy Gdyni...a potem będą wracać przez Bydgoszcz i tam załatwia co mają załatwić:p zmienili troszkę plany, bo gdyby cos się wypaliło z odbiorem w Bydgoszczy to psiak by musiał w aucie siedzieć, a to mogłoby być rożnie ze względu na pogodę - gdyby było zimno to może i jakoś by przesiedział, ale gdyby był upał to by było cienko...bo to blaszak jest... tak więc - jutro kolega go odbierze ze schronu przed 18, bo wyjeżdżają skoro świt 3-4 - więc ciężko by było z odbiorem o tej porze ze schroniska:roll: Szejk ma specjalne szelki zrobione przez osobe posiadającą chowa - nie raniące okolic szyi. Smycz również dostanie na drogę. Dam wam jutro jeszcze znać:) ale raczej nic już się nie zmieni:) poproszę tylko o adresik, pod który mają psiaka dowieźć i telefon:) Quote
Katcherine Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 :Rose::B-fly::B-fly::B-fly::loveu: To ja jutro trzymam moooocno kciukasy Lol. A to Szejki u nich spedzi nocke? :p Quote
Wadercia Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Rozumiem ze Topaza mam oglaszac z tym tekstem - "[FONT=Times New Roman]Topaz- czekoladowy Wyzel niemiecki szorstkowlosy. Niepełnosprawny ze względu na utrate wzroku- wcale po sobie tego nie pokazuje. Jest żywiołowym, przyjacielskim starszym pieskiem. Doskonale sobie radzi w zyciu codziennym, uwielbia spacerki, glaskanie, swoja miseczke i kocyk. Poszukuje czlowieka który pokocha go za wyzelkowa nature. Domek najlepiej bez innych zwierzat- ze względu na wzrok Topaz nie czuje się komfortowo w obecności innych psow, niekoniecznie dom z ogrodem, najlepiej dom z ustalona rutyna.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wiecej informacji u Ani:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Tel kom: [FONT=Verdana][SIZE=2]506092595[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2][email protected][/FONT] [FONT=Verdana]gg 3629676" Przebywa w Brodnicy dobrze kojarze? :) Ah no i wskakz zdjecia ktore mam dodac :) Jutro tu zajrze i zabiram sie za psiaka :) [/FONT] [/FONT] Quote
Katcherine Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Waderciu- jedna tylko prosba- sprawdez pisownie w tekscie bo moj program ma duzo bledow w pisowni...i brak polskich znakow.. fotki- o ile Ania nie wstapi i nie wskarze odpowiednich to wybiore i wstawie jutro. Dziekuje! Quote
andzia69 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Katcherine napisał(a)::Rose::B-fly::B-fly::B-fly::loveu: To ja jutro trzymam moooocno kciukasy Lol. A to Szejki u nich spedzi nocke? :p tak - spędzi nockę w domu, bo innej możliwości nie było:) Quote
Katcherine Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 ...to ja sie nic nie odzywam... Lol. Szejki glupolu wszystko, WSZYSTKO w Twoich lapach ;)... Anita- tylko im nadmien ze jak beda jechac z Gdanska czy tam Gdyni z powrotem i beda sie zastanawiac czy podjechac jednak po Szejka, bo sie w nim totalnie zakochali to powiedz ze Tobie zostawiam wszelkie sprawy zwiazane z adopcja a ode mnie maja wszelkie pozwolenstwo. Tak tylko pisze w razie gdyby byly jakies watpliwosci natury moralnej, etycznej, krempujacej sie itd... I nic wiecej nie pisze. Quote
agata51 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Przynajmniej szczęśliwy odszedłeś. Co z tą sunią wyżłowatą na cienkich łapkach? Quote
Recommended Posts