Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oni obaj z Hydem tworza taki kabaret starszych Panow..;). Nic, tylko podac im laseczki i meloniki ;)

[video]http://youtu.be/qu7Y-Ww6s0w[/video]

[video]http://youtu.be/jiOU7AwS-s4[/video]

:evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiedźma napisał(a):
Widzę, że linki już chodzą :). 2 śpiochy - przepiękne.

Agata P zrobila- cudne nie?
Moje ''spiochy'' juz za teczowym mostem :(. Przyjazn byla miedzy nimi ogromna.

Szejki juz ma:
+Wlasny watek
+Mini skarpetke- dar od sponsora
+Deklarowany dar na opatrunki na rane
+ podlinkowany bannerek
+ DT ( u Ani w Brodnicy)
+ Osobna Skarpetka na KONCIE

Teraz czeka na:

+ Bazarek
+ Ogloszenia- Allegro, Zdarzenie na FB, Osobna Skarpetke na KONCIE
+ deklaracje

+++++++DOMEK Wlasny :)

Posted

Ania podesłała mi wątek z pytaniem o DT ale mój rozsądek czyli Tz oponuje. Mamy jednego staruszka swojego po amputacji łapy - wiemy jak wiele czasu od nas wymaga a co dopiero jeszcze jeden starszy Pan. Przemkowi już teraz kręgosłup siada bo jak Gravis ma gorszy dzien to go wyniesie na dwór aby się załatwił, do samochodu zawsze wnieść itd.

Bede śledzić jego losy i popytam o Dt domowy.

Posted

Dostalam dzisiaj informacje od Ani ze jeden z jej psich bedomniaczkow pojechal do domku, chce odczekac tydzien zeby wiedziec napewno ze nie bedzie zwrotu z adopcji....

Poprosze wszystkich z watku o poszukiwanie dla Szejka opcji transportu do Brodnicy.

Druga sprawa- doddy jest po uszy zapracowana ale zgodzila sie na polaczenie skarpetek Wyzelkow- Hydea i Topaza wraz z Szejkiem. Obiecalam solennie ze z mojej strony juz nie bedzie zadnych pieskow. Wiec Szejk MA gdzie zbierac wplaty! Doddy ogromny uklon dla Ciebie. Rozliczenia beda tutaj na watku.

SZUKAMY w takim razie sponsorow dla Szejka- prosze o Deklaracje dla Szejka.

Jakiekolwiek pytania- prosze tutaj lub na pw.

Posted

To moze byl stan zapalny- on dostaje jakis antybiotyk przy tej ranie? A moze juz biedny nie wyrabial trzymac siusiu tak jak ktos go nauczyl ze w ''domu'' BE! A moze wet ''zbadac'' prostate? I jak wiek Szejka- nadal mlodzieniaszek czy wstepuje do klubu starszych panow?

Posted

Chłopak kończy właśnie antybiotyk. Nie ma temperatury, rana jest czysta. Siusiu robi już pełnym strumieniem. Poprosiłam wetkę. W środę zrobi mu badanie prostaty i analizę moczu.
Co do wieku - Szejk już jest pełnoprawnym klubowiczem.

Posted

ewab napisał(a):
Chłopak kończy właśnie antybiotyk. Nie ma temperatury, rana jest czysta. Siusiu robi już pełnym strumieniem. Poprosiłam wetkę. W środę zrobi mu badanie prostaty i analizę moczu.
Co do wieku - Szejk już jest pełnoprawnym klubowiczem.

:crazyeye: no i mam za swoje... to ile mu :mdleje:przyznali? Niech juz JA wiem ze mam Gieriatrie na stanie... Doddy chyba sie bedzie turlac ze smiechu :placz:.

Posted

Halo- poszukiwany jest transport dla Szejka z Kielc do Brodnicy. Mniej wiecej 360km w jedna strone do pokonania. Pod koniec tygodnia bedzie potwierdzone ze miejsce u Ani czeka na Szejka, po wyadoptowaniu ogrodowego psiaka do kamienicy.

Hop, hop.

Posted

to się EwaB naopowiadała:evil_lol: pełnoprawny klubowicz:evil_lol: psiak ma pomiędzy 6 - 8 lat, ma zęby poscierane - ale...moze być od złych warunków, od kamieni, albo od wieku...Dzisiaj sikał ładnie, nie kropelkował - być moze było to spowodowane tym co pisałam czyli nie chciał narobic bałaganu i trzymał:-( Mają pobrać mocz i dla bhp sprawdzić czy wszystko ok.

Katcherine...nie chcę nikomu nic na siłę, więc zastanówcie się nad jego zabraniem - bo same wiecie jak z szukaniem domu dla starszego psiaka...Nikt się nie obrazi przecież jeśli powiecie "nie". Ale decyzję zostawiam wam;)

Posted

Całusy dla schorowanych wyżełków. Nie dajcie się, chłopaki! Oba są cudne (a Topaz w dodatku komiczny!), ale serce wyrywa się do Hyde'a. Milcz lepiej, głupie serce, bo nic z tego nie będzie.

Posted

agata51 napisał(a):
Całusy dla schorowanych wyżełków. Nie dajcie się, chłopaki! Oba są cudne (a Topaz w dodatku komiczny!), ale serce wyrywa się do Hyde'a. Milcz lepiej, głupie serce, bo nic z tego nie będzie.

Agata- brakowalo Ciebie na watku. Doskonale rozumiem sytuacje ale to dobrze ze pokochalas Hydzika. Topaz ma juz druga wirtualna opiekunke na ASTcie :)- doddy mi napisala dzisiaj. A Hydzik to taka slodko/ gorzka milosc ;). Przypominam ze rozglaszamy ze Hydzik szuka DOMOWEGO DT- ze wzgledu na jego stan zdrowia boimy sie kojca w Zimie.

Chcialabym tylko napisac ze chcialabym dolaczyc do Skarpetki Hydea i Topaza : SZEJKA. Link do watku w podpisie. Chlopcy na watkach byliby rozliczani osobno- ale wszyscy trzej mieliby skarpetke wspolna w ASTcie. Taki Kabaret Starszych Panow- bo Szejki oceniany jest na 6-8 lat, wiec juz nie mlodzieniaszek. Pojedzie w to samo miejsce co Wyzelki, czyli do Ani. No chyba ze cud sie stanie i Hyde znajdzie Domowe DT. Ma ogromna rane na szyi, i jest bardzo grzecznym, przyjacielskim pieskiem.
Przepraszam bardzo ale po prostu nie moglam przejsc obojetnie obok Szejkusia. Skarpetki Szejka i Wyzelkow razem beda polaczone na ASTcie.

Ale tak jak doddy- daje slowo harcerza ze poki nie pojda do domow, nie ogladam nowych watkow!
To tyle z nowosci. Post 2 rozliczeniowy jest uaktualniany na bierzaco.

Posted

raportuje ze dzis lub jutro o swicie wyjezdzam nad morze i nie bede miala ze soba komputera, mam nadzieje ze starsi panowie przez ten czas nabiora wiecej sil a moze nawet ktos zdecyduje sie jednego z nich przygarnac?bede pytac ludzi..dom nad morzem dla wyzla to jedna z najfajniejszych opcji:)

Posted

Wyniki krwi Topaza poprawiły się i parametry , które spadały są już w normie:) Jest wykazywany stan zapalny, no , ale rana jeszcze się nie zagoiła.
Ogólnie jest wszystko dobrze:)
Fakturę za całe leczenie wezmę dopiero na początku sierpnia, bo wet jedzie na urlop.
Za tydzień zdejmuję szwy.