Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rany boskie Ania mi da po lbie...
zazartowalam ze Ania na urlopie bo domyslam sie ze potrzebuje ciut odetchnac... a tu niedlugo bedzie ze Ania na jakis Kanarach z reszta stada wczasuje sie lol....;)

Posted

haha ....no o urlopie to ja mogę sobie pomarzyć jedynie przed snem;)
po prostu musiałam troszkę zwolnić tempo choć na weekend , ale nadal jestem cały czas w domu
Tak jak wspomniane: jutro na 8 rano Szejk ma kastrację, dostaje antybiotyk na ranę i inny preparat na przemywania , który to żywe mięcho trochę ma załagodzić- i rzeczywiście już widać poprawę. Rana długo zanim się zagoi niestety.
Szejk u weta był trochę zestresowany , ale daliśmy radę. Waży 16 kilo- chudziutki. Został odrobaczony.
Mam foty z weekendu, postaram się dziś pozrzucać i powstawiać.

Posted

[quote name='Katcherine']a wogole jest sens chodzic w ubraniu?;) moze po prostu lataj w kostiumie kapielowym ;)

... trzeba bylo Topaza namydlic i wystawic na deszcz Lol- bylby juz wyszorowany ;)

fakt, ale takie rzeczy to mogłam robić przed zaciążeniem i 6 kilogramami mniej;-) bo teraz to bym wyglądała jak hipcio w błotku hahah

Z Topazem w sumie dobry pomysł hehe

Biegał i szalał z Anią z godzinę, widać było , że ma dosyć....ale jak go zamknęłam, to był tak zły , że dalej wyżywał się na posłanku....

Posted

Alez on odzyl Ania. Alez jest piekny!
Grysiek tak robil- poslanko potrafilo stac pionem - to byla egzaltacja ;).

Ania- tak patrze na to jego futro, i patrze... moze jak on bedzie w przyspaniu itd- to go ogolic z tego futra? daje sie czesac ten lobuz? Widze tam podszerstek wiec to ten z tych pracochlonnych...ech. A tak to powietrze by doszlo do skory, nowy wlos za jakis czas odrosnie, moznaby go szczotkowac miekka szczotka, no i jak karma dojedzie- oby juz niedlugo to wtedy by juz wzrastal nowy, lepiej odzywiony wlos...

...jedyny mankament to to ze on przez jakis czas bylby baaaaaardzzooo niewygledny . Jak swego czasu Serwus ;)

oto watek i zeby nie byc goloslownym:
http://www.dogomania.pl/threads/24504-Serwo-zasnął...?p=1595275&viewfull=1#post1595275

Posted

ojj nie- golić to my tu nic nie będziemy:) on ma bardzo ładne futro-przez to jest kudłaczem;) daje się szczotkować , ale nie linieje za bardzo teraz. sierść poprawiła się tez jakościowo, jest bardziej miękka i zaczyna się świecić. jak dojdzie karma to już w ogóle będzie ładnie.

Posted

Ufff- juz myslalam ze bedzie golasek ;). To super. On ma niesamowity kolor, no i ten blysk w oku . Hoho.

to jak bedzie nastepna ulewa...namydlic i pod prysznic ;)- niech sie splukuja;) hihihi.

ps. swego czasu czytalam na temat swetrow robionych z podszerstka psiego...Lol.

Posted

:mad::mad: czy ja dostrzeglam Hipcia...gdzies?

Oj wiem, wysylam, wysylam :razz:.

Ja wlasnie obserwuje jak taki jeden Hipcio zjada swoja stope ogladajac bajeczke...pomimo kraglosci gietki jest bardzo ;):cool3:
:roll: Tyz bym tak chciala lol

Posted

oj jak sie jakis na to zgodzi to daj znac mojej suni tez by sie to przydalo :)

Czasem zastanawiam sie nawet czynie da się ustawic otwierania domofonu na jej szczekanie :) Wszystkim ulatwiloby to zycie :)

Posted

tak, do mnie też dzwonił o 7.30;) miał szczęście , że byłam na nogach haha
ostatnio wysłał sms o 5.30!! a potem dzwonił o 6.15 - rozmowa miła nie była:diabloti:

Szejk u weta, mam nadzieję, że jest grzeczny bo nie chciał zostać....bał się.
On jest lękliwy, u mnie już nabrał pewności siebie, ale nowe miejsca i sytuacje są dla niego stresowe.
Szejk nie nadaje się do małych dzieci, jak rozkręca się w zabawie, to nie potrafi odpuscić, a nie rozumie żadnych komend. Potrafi zacząć ciągnąć za nogawki u spodni , skakać i przy tym kłapać zębami-wczoraj drasnął Anię-oczywiście nie z agresji ale skoczył bo chciał aby sie z nim nadal bawiła. Ja nie mam z nim problemów , ale w stadzie psim moje słowo jest górą, Szejk łapie to szybko -musi tylko mieć odpowiedniego ludzia przy sobie;)