Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wlasnie- wytypuj asty ktorych zdjecia umiescimy na poczatku bazarku- i takie naprawde mini podsumowanie co im najbardziej potrzeba. Parapet operacja guzow i sterylka, prawda? Szejki- rana na szyi i domek, Topaz - rekonwalescencja po operacji i domek; Ktore potrzebuja zbierac na sterylki od was? Vera, i kto jeszcze?

Posted

No co Ty ciocia? O ile pamietam kupilam jeden pakiet na szczeniaczki ostatnio- reszta byla juz rozliczona wlacznie z psem od Tej Pani co musi sie wyprowadzic w szczere pole... no chyba ze to jakies gratisy ?

Posted

juz Ci pisze - od Ciebie oglaszalam Biała (p.Jola z przeprowadzki wiem ze odzew w sprawie psiaka byl ale nie wiem czy ostatecznie poszedl do domu:( ) Benia, Kłapacza i Szczeniaki :)

Posted

Kasia, u nas bazarkiem zajmuje się Kardoe. Nie pchamy się jej w bazary aby zamieszania nie robić, ani roboty dokładać ;)
Z Karolą rozmawiaj o pierwszym poście bazarka :)

Posted

No ladnie.

To poprosze - bo o ile pamietam w pakiecie jest wyzroznione allegro?
Topaza - post na stronie 1.tresc ogloszen- zdjecia do wyboru z topikow i Szejka - post numer 69- zdjecia na watku- obaj maja linki w moim podpisie, i jako dokladka- Ptys od Doddy- ale to ona musi podrzucic jego zdjecia i Tresc ogloszen.

wadercia napisał(a):
juz Ci pisze - od Ciebie oglaszalam Biała (p.Jola z przeprowadzki wiem ze odzew w sprawie psiaka byl ale nie wiem czy ostatecznie poszedl do domu:( ) Benia, Kłapacza i Szczeniaki :)

Posted

doddy napisał(a):
Kasia, u nas bazarkiem zajmuje się Kardoe. Nie pchamy się jej w bazary aby zamieszania nie robić, ani roboty dokładać ;)
Z Karolą rozmawiaj o pierwszym poście bazarka :)

Oki- tak zrobie.

Posted

Uwaga, Uwaga oglaszamy otworzenie bazarku Doorstopperki Cegielki- tylko kliknij na obrazek !!!! Zapraszamy :):):)
Szejkus - pakuj ten plecaczek kochany bo i ogloszenia czekaja zeby ruszyc , i bazarek juz otworzony. Jedziesz na wakacje pod grusza, a pozniej hop-siup do Dobrego Domku, futrzaku jeden.

Posted

Miałabym transport z Bydgoszczy, ale na poniedziałek popołudnie jedynie. Transport za koszty paliwa.
Jeżeli dało by radę to zgrać to potrzebuje informacji w które miejsce dokładnie jadą , jaką trasą.
Osoba , która może pomóc jest z Grudziądza.

Posted

Byłam dziś w schronisku. Szejkuś wesoło machał ogonem. Trzymam kciuki za chłopaka. To bardzo sympatyczne zwierze.

Harry jest psem-staruszkiem. Ma 13-14 lat. Niestety nie czuje się dobrze.

Posted

Doszła karma dla Topaza- 2 worki po 14 kilo purinki tej co ostatnio. Dzięki!
Karma chłopakowi cały czas smakuje:) Samopoczucie mu dopisuje, jest wszystko ok.

A do nas do schronu trafiła taka sunia....długowłosy wyżełek? Jest coś takiego hehe:)

Posted

a jaki ma ogonek? Ciety? i ile wazy...? Gdyby wielka byla powiedzialabym cos z briarda...ale cos ma wyzelkowego... Ati mi powie ze delikatnie mowiac nic nie ma albo mnie zaskoczy .

Tylko te cieniutkie lapki... wyzly naogol maja takie lapska jak by to okreslic... no na mocnych podstawach sa;)

Posted

Ati potwierdzila - to ja oferuje jej zestaw ogloszen- Ania zredagujesz tresc, kontakt do siebie i zdjecia? to podesle do bazarku i oglosimy ja... to teraz minikonkurs na imie:):):)

Ati napisał(a):
dlugowlosa wyzelka- sliczna

Posted

napisze tak
ze wszystkie nasze wyzelki jak dostaly imie Nora, Ora to poszly jak woda na pustyni
choc byly urodne wyjatkowo
przyszly wlasciciel i tak albo imie zostawia, albo daje swoje wymarzone
trzeba sie liczyc z tymi eh wakacjami, no ale moze
ile ona moze miec wiekowo?

Posted

Ona dostała imię w schronie- Dwójka heheh
Na razie jest na kwarantannie i musimy poczekać dwa tyg, może zgłosi się właściciel. Ja w tym czasie na pewno podjadę do schronu i zobaczę na żywo co to za cudeńko.
Podobno jest na razie troszkę wystraszona, ale bardzo łagodna- oceniona na 2 lata. Ogon długi.
Na briarda to za mało masywna moim zdaniem.