Katcherine Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 A kiedy Parapet do domku idzie? W koncu mloda, rodowodowa itd... Quote
doddy Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Ani młoda, ani ładna, ani mądra, więc pewnie sobie poczeka. Ona jeszcze jest do leczenia, ale póki co nie ma kasy. Quote
Katcherine Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 A wlasnie- wytypuj asty ktorych zdjecia umiescimy na poczatku bazarku- i takie naprawde mini podsumowanie co im najbardziej potrzeba. Parapet operacja guzow i sterylka, prawda? Szejki- rana na szyi i domek, Topaz - rekonwalescencja po operacji i domek; Ktore potrzebuja zbierac na sterylki od was? Vera, i kto jeszcze? Quote
Wadercia Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Katcherine u mnie masz jeszcze 3 pakiety wykupione a chyba zapmnialas? :) Quote
Katcherine Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 No co Ty ciocia? O ile pamietam kupilam jeden pakiet na szczeniaczki ostatnio- reszta byla juz rozliczona wlacznie z psem od Tej Pani co musi sie wyprowadzic w szczere pole... no chyba ze to jakies gratisy ? Quote
Wadercia Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 jeden gratis ;) a dwa zamowione i oplacone takze napewno zadna pomylka :) Quote
Katcherine Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 No ladnie - a ta Pani od tej przeprowadzki dala pieska do ogloszen? No to skoro tak to musze sie chwilke zastanowic kogo oglaszac :). Dziekuje waderciu- ale niespodzianka Hihi Quote
Wadercia Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 juz Ci pisze - od Ciebie oglaszalam Biała (p.Jola z przeprowadzki wiem ze odzew w sprawie psiaka byl ale nie wiem czy ostatecznie poszedl do domu:( ) Benia, Kłapacza i Szczeniaki :) Quote
doddy Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Kasia, u nas bazarkiem zajmuje się Kardoe. Nie pchamy się jej w bazary aby zamieszania nie robić, ani roboty dokładać ;) Z Karolą rozmawiaj o pierwszym poście bazarka :) Quote
Katcherine Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 No ladnie. To poprosze - bo o ile pamietam w pakiecie jest wyzroznione allegro? Topaza - post na stronie 1.tresc ogloszen- zdjecia do wyboru z topikow i Szejka - post numer 69- zdjecia na watku- obaj maja linki w moim podpisie, i jako dokladka- Ptys od Doddy- ale to ona musi podrzucic jego zdjecia i Tresc ogloszen. wadercia napisał(a):juz Ci pisze - od Ciebie oglaszalam Biała (p.Jola z przeprowadzki wiem ze odzew w sprawie psiaka byl ale nie wiem czy ostatecznie poszedl do domu:( ) Benia, Kłapacza i Szczeniaki :) Quote
Katcherine Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 doddy napisał(a):Kasia, u nas bazarkiem zajmuje się Kardoe. Nie pchamy się jej w bazary aby zamieszania nie robić, ani roboty dokładać ;) Z Karolą rozmawiaj o pierwszym poście bazarka :) Oki- tak zrobie. Quote
Wadercia Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 ok ale pokolei. Na dzis mam juz kolejke ustawiona wiec Topaza zapisze na jutro ;) Quote
Katcherine Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Waderciu- nie ma pospiechu :). dziekuje !!! Quote
Katcherine Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Uwaga, Uwaga oglaszamy otworzenie bazarku Doorstopperki Cegielki- tylko kliknij na obrazek !!!! Zapraszamy :):):) Szejkus - pakuj ten plecaczek kochany bo i ogloszenia czekaja zeby ruszyc , i bazarek juz otworzony. Jedziesz na wakacje pod grusza, a pozniej hop-siup do Dobrego Domku, futrzaku jeden. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Miałabym transport z Bydgoszczy, ale na poniedziałek popołudnie jedynie. Transport za koszty paliwa. Jeżeli dało by radę to zgrać to potrzebuje informacji w które miejsce dokładnie jadą , jaką trasą. Osoba , która może pomóc jest z Grudziądza. Quote
Katcherine Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/210878-niczemu-niewinna-AMBER-potrzebna-pomoc-finansowa-i-dt?p=17275370&viewfull=1#post17275370 Zdjecia Harrego- to piesek co trafil po Szejku... Niestety jest bardzo smutny- nie wiem? nie dobrze sie czuje? Aniu :loveu:. Teraz tylko poczekac na andzia69 Quote
ewab Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Byłam dziś w schronisku. Szejkuś wesoło machał ogonem. Trzymam kciuki za chłopaka. To bardzo sympatyczne zwierze. Harry jest psem-staruszkiem. Ma 13-14 lat. Niestety nie czuje się dobrze. Quote
Katcherine Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Biedny :(. Co weterynarz mowi? Szejki podroznik chyba wie ze juz plecaczek pakuje i jedzie Na wakacje pod grusza... Andzia69- a udalo sie sprawdzic jak Szejk reaguje na inne pieski? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Doszła karma dla Topaza- 2 worki po 14 kilo purinki tej co ostatnio. Dzięki! Karma chłopakowi cały czas smakuje:) Samopoczucie mu dopisuje, jest wszystko ok. A do nas do schronu trafiła taka sunia....długowłosy wyżełek? Jest coś takiego hehe:) Quote
Katcherine Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 a jaki ma ogonek? Ciety? i ile wazy...? Gdyby wielka byla powiedzialabym cos z briarda...ale cos ma wyzelkowego... Ati mi powie ze delikatnie mowiac nic nie ma albo mnie zaskoczy . Tylko te cieniutkie lapki... wyzly naogol maja takie lapska jak by to okreslic... no na mocnych podstawach sa;) Quote
Ati Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 dlugowlosa wyzelka- sliczna http://www.dogomania.pl/threads/192284-2-letnia-wyzlica-kulawa-znaleziona-na-parkingu-trafiła-do-schroniska ta tez czeka Quote
Katcherine Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ati potwierdzila - to ja oferuje jej zestaw ogloszen- Ania zredagujesz tresc, kontakt do siebie i zdjecia? to podesle do bazarku i oglosimy ja... to teraz minikonkurs na imie:):):) Ati napisał(a):dlugowlosa wyzelka- sliczna Quote
Ati Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 napisze tak ze wszystkie nasze wyzelki jak dostaly imie Nora, Ora to poszly jak woda na pustyni choc byly urodne wyjatkowo przyszly wlasciciel i tak albo imie zostawia, albo daje swoje wymarzone trzeba sie liczyc z tymi eh wakacjami, no ale moze ile ona moze miec wiekowo? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ona dostała imię w schronie- Dwójka heheh Na razie jest na kwarantannie i musimy poczekać dwa tyg, może zgłosi się właściciel. Ja w tym czasie na pewno podjadę do schronu i zobaczę na żywo co to za cudeńko. Podobno jest na razie troszkę wystraszona, ale bardzo łagodna- oceniona na 2 lata. Ogon długi. Na briarda to za mało masywna moim zdaniem. Quote
Recommended Posts