Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo mi szkoda Myszy, nawet jej przyjaciółkę zabraliśmy:(
To smutne jak choroba.

Nie mam jak tam się ruszyć w tym tyg. Jeśli ktoś będzie mógł to może popołudniem w niedzielę dałabym radę? Albo w tyg., ale ze Stasiem.

Posted

Secia napisał(a):
Ocelot tak jak obiecałam chciałabym przekazać fundusze z zakończonego mojego bazarku
http://www.dogomania.pl/threads/212126-English-books-for-fun-and-hard-work-zakończony-i-rozliczony-do-likwidacji

Zebrałam 108,00 i poroszę o numer konta. Kasa dla najbardziej potrzebującego psiaka z dworca pod waszą opieką. Proszę same zadecydujecie.

Zaraz poszukam numeru konta i bardzo dziękuję:)

Posted

Mysza się oszczeniła.
Trafi do schroniska.
dzisiaj dzwonila Pani ktora miała jej dać dom, żeby ją zabrać z malymi. Nie do końca wiem czy chce jedno szczenię sobie zostawić, czy Myszę.

Posted

ocelot napisał(a):
Mysza się oszczeniła.
Trafi do schroniska.
dzisiaj dzwonila Pani ktora miała jej dać dom, żeby ją zabrać z malymi. Nie do końca wiem czy chce jedno szczenię sobie zostawić, czy Myszę.

Ufffff wspaniała wiadomość. No nie ta, że sie oszczeniła, ale że jest dla niej nadzieja.
Tylko czemu ma trafić do schroniska, jeśli ktoś chce dać jej dom ?

Posted

elik napisał(a):
Ufffff wspaniała wiadomość. No nie ta, że sie oszczeniła, ale że jest dla niej nadzieja.
Tylko czemu ma trafić do schroniska, jeśli ktoś chce dać jej dom ?

Widocznie Pani się rozmyslila

Posted

ocelot napisał(a):
Widocznie Pani się rozmyslila

Szkoda :( Myślałam, że los sie do niej uśmiechnął, bo piszesz tak, jakby jednak miała zabrać Myszkę, albo jej szczenie.

Posted

elik napisał(a):
Szkoda :( Myślałam, że los sie do niej uśmiechnął, bo piszesz tak, jakby jednak miała zabrać Myszkę, albo jej szczenie.

bo ja nie wiem na 100 procent.
Wiem, że dzwonila do schroniska prosząc o zabranie psiaków. Natomiast nie wiem dokładnie które chce sobie zostawić. Czy szczenię, czy sunię.

Posted

ocelot napisał(a):
bo ja nie wiem na 100 procent.
Wiem, że dzwonila do schroniska prosząc o zabranie psiaków. Natomiast nie wiem dokładnie które chce sobie zostawić. Czy szczenię, czy sunię.

Ach, gdyby tak obie...

Posted

malagos napisał(a):
Ocelot, to się dowiedz, proszę, czy i jak długo sunia może być w schronisku, czy zostawia jej szczeniaka (oby nie...) i będziemy myśleć....

Dobrze. Jutro zadzwonię.
zastanawiam się czy schronisko już ją zabrało, czy działa opieszale nadal.

Posted

Mysza oszczeniła się 2 dni temu, ma 6 szczeniaków. Dobra wiadomość jest taka, że sunia zostaje u Pani, która mieszka koło dworca. Obiecała w schronisku, że ją wysterylizuje.Trochę gorsza - Pani zostawia sobie również dwa szczeniaki, bo podobno ma dla nich domy. Pozostałe cztery zostaną dzisiaj zabrane przez schronisko.

Posted

managua napisał(a):
Mysza oszczeniła się 2 dni temu, ma 6 szczeniaków. Dobra wiadomość jest taka, że sunia zostaje u Pani, która mieszka koło dworca. Obiecała w schronisku, że ją wysterylizuje.Trochę gorsza - Pani zostawia sobie również dwa szczeniaki, bo podobno ma dla nich domy. Pozostałe cztery zostaną dzisiaj zabrane przez schronisko.

Chyba ta wiadomośc mnie nie ucieszyła :( Mysza ma dom - super , ale te szczeniaki? Łatwiej przypilnowac sterylkę suni, a co ze szczeniakami . Ta Pani jakąś umowę podpisze
Watpię. Wybaczcie ,że się wcinam, wiem ile czasu, serca poświęcacie, ale jestem gorąca zwolenniczką zmniejszania nadpopulacji zwierząt , nie dla wygody, ale dla dobrostanu tychże zwierząt. Jaki ich jest los, mamy tu codziennie nowe posty. Lepiej zapobiegać jak leczyć. Ewa