EVA2406 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 To prawda, bo za chwilę znowu na dworcu będzie gromada psiaków :( Quote
ocelot Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Bardzo mi szkoda Myszy, nawet jej przyjaciółkę zabraliśmy:( To smutne jak choroba. Nie mam jak tam się ruszyć w tym tyg. Jeśli ktoś będzie mógł to może popołudniem w niedzielę dałabym radę? Albo w tyg., ale ze Stasiem. Quote
malagos Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ciekawe, czy juz sie oszczeniła? ......... Quote
Secia Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Ocelot tak jak obiecałam chciałabym przekazać fundusze z zakończonego mojego bazarku http://www.dogomania.pl/threads/212126-English-books-for-fun-and-hard-work-zakończony-i-rozliczony-do-likwidacji Zebrałam 108,00 i poroszę o numer konta. Kasa dla najbardziej potrzebującego psiaka z dworca pod waszą opieką. Proszę same zadecydujecie. Quote
ocelot Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Secia napisał(a):Ocelot tak jak obiecałam chciałabym przekazać fundusze z zakończonego mojego bazarku http://www.dogomania.pl/threads/212126-English-books-for-fun-and-hard-work-zakończony-i-rozliczony-do-likwidacji Zebrałam 108,00 i poroszę o numer konta. Kasa dla najbardziej potrzebującego psiaka z dworca pod waszą opieką. Proszę same zadecydujecie. Zaraz poszukam numeru konta i bardzo dziękuję:) Quote
kasiaczek87 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 jaka tu cisza.. :( wszyscy zapomnieli o myszce? a tam pewie juz niedługo będą myszowe dzieci.... Quote
nika28 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 O ile już nie ma... :( Czy ktoś ostatnio był u Myszki, wiadomo jak ona się ma ? Quote
ocelot Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Ja się wczoraj wybrałam, malej na dworcu brak. Nie wiedziałam który to dom. Postaram się w tyg. podjechać do kobitki, Quote
ocelot Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Mysza się oszczeniła. Trafi do schroniska. dzisiaj dzwonila Pani ktora miała jej dać dom, żeby ją zabrać z malymi. Nie do końca wiem czy chce jedno szczenię sobie zostawić, czy Myszę. Quote
elik Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 ocelot napisał(a):Mysza się oszczeniła. Trafi do schroniska. dzisiaj dzwonila Pani ktora miała jej dać dom, żeby ją zabrać z malymi. Nie do końca wiem czy chce jedno szczenię sobie zostawić, czy Myszę. Ufffff wspaniała wiadomość. No nie ta, że sie oszczeniła, ale że jest dla niej nadzieja. Tylko czemu ma trafić do schroniska, jeśli ktoś chce dać jej dom ? Quote
ocelot Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 elik napisał(a):Ufffff wspaniała wiadomość. No nie ta, że sie oszczeniła, ale że jest dla niej nadzieja. Tylko czemu ma trafić do schroniska, jeśli ktoś chce dać jej dom ? Widocznie Pani się rozmyslila Quote
elik Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 ocelot napisał(a):Widocznie Pani się rozmyslila Szkoda :( Myślałam, że los sie do niej uśmiechnął, bo piszesz tak, jakby jednak miała zabrać Myszkę, albo jej szczenie. Quote
ocelot Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 elik napisał(a):Szkoda :( Myślałam, że los sie do niej uśmiechnął, bo piszesz tak, jakby jednak miała zabrać Myszkę, albo jej szczenie. bo ja nie wiem na 100 procent. Wiem, że dzwonila do schroniska prosząc o zabranie psiaków. Natomiast nie wiem dokładnie które chce sobie zostawić. Czy szczenię, czy sunię. Quote
elik Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 ocelot napisał(a):bo ja nie wiem na 100 procent. Wiem, że dzwonila do schroniska prosząc o zabranie psiaków. Natomiast nie wiem dokładnie które chce sobie zostawić. Czy szczenię, czy sunię. Ach, gdyby tak obie... Quote
rita60 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Albo chociaż Myszkę,malizna pewnie szybciej znajdzie domek. Quote
ostatniaszansa Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Czy jest wiadomym ile szczeniąt ma Myszka ? I co z nimi ? Czy podjęto jedyną słuszną decyzję o eutanazji ślepych miotów? Taką drogą daleko nie ujedziemy. Ewa Quote
malagos Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Czy pytałyście Poker o dt dla suni? O ile ma wolne miejsce.......... Quote
Poker Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 czekam na transport suni do mnie z Radysów. Quote
rita60 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/214940-Nasza-kole%C5%BCanka-zuzka-odesz%C5%82a.......:-( Quote
malagos Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ocelot, to się dowiedz, proszę, czy i jak długo sunia może być w schronisku, czy zostawia jej szczeniaka (oby nie...) i będziemy myśleć.... Quote
ocelot Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 malagos napisał(a):Ocelot, to się dowiedz, proszę, czy i jak długo sunia może być w schronisku, czy zostawia jej szczeniaka (oby nie...) i będziemy myśleć.... Dobrze. Jutro zadzwonię. zastanawiam się czy schronisko już ją zabrało, czy działa opieszale nadal. Quote
managua Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Mysza oszczeniła się 2 dni temu, ma 6 szczeniaków. Dobra wiadomość jest taka, że sunia zostaje u Pani, która mieszka koło dworca. Obiecała w schronisku, że ją wysterylizuje.Trochę gorsza - Pani zostawia sobie również dwa szczeniaki, bo podobno ma dla nich domy. Pozostałe cztery zostaną dzisiaj zabrane przez schronisko. Quote
ostatniaszansa Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 managua napisał(a):Mysza oszczeniła się 2 dni temu, ma 6 szczeniaków. Dobra wiadomość jest taka, że sunia zostaje u Pani, która mieszka koło dworca. Obiecała w schronisku, że ją wysterylizuje.Trochę gorsza - Pani zostawia sobie również dwa szczeniaki, bo podobno ma dla nich domy. Pozostałe cztery zostaną dzisiaj zabrane przez schronisko. Chyba ta wiadomośc mnie nie ucieszyła :( Mysza ma dom - super , ale te szczeniaki? Łatwiej przypilnowac sterylkę suni, a co ze szczeniakami . Ta Pani jakąś umowę podpisze Watpię. Wybaczcie ,że się wcinam, wiem ile czasu, serca poświęcacie, ale jestem gorąca zwolenniczką zmniejszania nadpopulacji zwierząt , nie dla wygody, ale dla dobrostanu tychże zwierząt. Jaki ich jest los, mamy tu codziennie nowe posty. Lepiej zapobiegać jak leczyć. Ewa Quote
ocelot Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 ewa wiemy. Ale, Pani sobie Myszę w sumie sama przygarnęła. chcemy z nia o sterylizacji Myszy porozmawiać Quote
Recommended Posts