Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ocelot napisał(a):
ewa wiemy. Ale, Pani sobie Myszę w sumie sama przygarnęła.
chcemy z nia o sterylizacji Myszy porozmawiać

Jaka szkoda,że nie ma zapisu w Ustawie o zakazie rozmnażania psów nie rasowych i nie zarejestrowanych w hodowlach...bo wtedy Pani MUSIAŁABY wysterylizować Myszę bez gadania. Ocelot ja tu nikomu nawet nie śmiem przygadywać ,pouczać. Tylko jak k.....a, patrzę na nasze boguszki,zwłaszcza szczeniaki, na wątki na dogo to :-(:angryy::-(. Dla każdego chciałoby się, żeby miało dom tylko to takie marzenia jak o wygranej 20 mln w totka. Ewa

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Jaka szkoda,że nie ma zapisu w Ustawie o zakazie rozmnażania psów nie rasowych i nie zarejestrowanych w hodowlach...bo wtedy Pani MUSIAŁABY wysterylizować Myszę bez gadania. Ocelot ja tu nikomu nawet nie śmiem przygadywać ,pouczać. Tylko jak k.....a, patrzę na nasze boguszki,zwłaszcza szczeniaki, na wątki na dogo to :-(:angryy::-(. Dla każdego chciałoby się, żeby miało dom tylko to takie marzenia jak o wygranej 20 mln w totka. Ewa

ja mam to samo odczucie. To samo. mamy ze 20 szczeniaków, w tym podrostki, aż serce ściska jak się na maluchy patrzy.
każdy szczeniak to zabrany dom już tym istniejącym.

mnie trafia, że schronisko umyło ręce wcześniej

Posted

Kochane!

Zadeklarowałam 10 zł już w zeszłym miesiącu, ale nie wpłaciłam! Przepraszam bardzo, ale tej kasy ciągle brakuje!:oops: Nadrobię zaległość na początku października. Wpłacę 20 zł tuż po 1-szym. Tylko byłabym bardzo wdzięczna o podanie na pw na jakie konto. I ponieważ nie śledzę na bieżąco wątku i nie mam czasu na czytanie od początku bardzo proszę o krótkie info na pw od założycielki wątku czy zbieramy na wszystkie psiaki do jednej skarpety czy na każdego psa z osobna!

Posted

Tu jest napisane,że sunia ma dom...

managua napisał(a):
Mysza oszczeniła się 2 dni temu, ma 6 szczeniaków. Dobra wiadomość jest taka, że sunia zostaje u Pani, która mieszka koło dworca. Obiecała w schronisku, że ją wysterylizuje.Trochę gorsza - Pani zostawia sobie również dwa szczeniaki, bo podobno ma dla nich domy. Pozostałe cztery zostaną dzisiaj zabrane przez schronisko.

Posted

mshume napisał(a):
Tu jest napisane,że sunia ma dom...

Faktycznie, dzięki. Może uda się dopilnować, żeby sunia została wysterylizowana.

Posted

Tak Mysza ma dom u Pani mieszkającej przy dworcu.
Z 6 szczeniaków zostały dwa, jeden idzie do sąsiadki, która Myszę oswoiła na dworcu, drugi nie wiem.
pani twierdzi, że Mysze wysterilizuje, jak odkarmi malce.

Posted

[quote name='mshume']Pani ją dobrze traktuje?To może zmienić tytuł ? ;)[/QUOTE]
Jeszcze chcę ze zmiana tytułu chwilę poczekać. Sprawdzić na ile mozna jej los.

Posted

Likwidacja wielkiej pseudo

http://www.dogomania.pl/threads/2158...%C4%85t-POMOCY!

- wyżeł - suka, ok. 3 lata, na oko w dość dobrym stanie
- owczarek niemiecki długowłosy - pies, ok. 10 lat, w fatalnym stanie, sierść brudna, z dredami, wychudzony
- owczarek niemiecki długowłosy - suka, ok. 4 lata, stan fatalny, bardzo wychudzona, sierść straszna
- chart - suka, ok. 2 lata, osowiała, wychudzona, duży guz na brzuchu, przerośnięte pazury
- bokser - pies, ok. 2 lata, bardzo wychudzony, żywy szkielet
- jamnik (sierść ciemna/czarna) - suka, ok. 8 lat, na oko w dostatecznym stanie
- spaniel - suka, ok. 10 lat, guz na podbrzuszu
- pointer - suka, ok. 1 roku, żywy szkielet
- sznaucer olbrzymi - suka, ok. 2 lata
- owczarek niemiecki - suka, ok. 5 lat
- pekińczyk - suka, ok. 3 lata
- jamnik czarny - suka, ok. 8 lat
- jamnik brązowy - suka, ok. 3 lata
- husky - suka, ok. 2 lata - w dość dobrym stanie
- jamnik czarny - ok. 1,5 roku, żywy szkielet
- jamnik szorstkowłosy - ok. 2 lata