Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To Tomek jej założy tę książeczkę.
Jagoda1, witaj, ładniutka ta suńka, co?....

Elik, doszła wpłata 50 zł - przyda się baaardzo, dziękujemy :)
Anula, może rzeczywiście nich zostanie Gapcia?.......

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja kochani uciekam na dwa dni w świat szeroki i daleki...
jak wrócę to mam nadzieję, że imię już będzie:)
I bardzo prosimy o wpłaty choćby symboliczne. U malagos dwa psiaczki na tymczasie. Maluszek też będzie miał swoje potrzeby

Posted

karoluch napisał(a):
wysłałam swoją deklarację, ale oczywiście nie wpisałam w tytule nicku - powinno jutro do Was dotrzeć niestety tylko 10zł od Karoliny W.

To aż 10 zł:)Dziękujemy:)

Posted

to założyłam niuni watek - zaraz dopiszę wpłatę, którą dostałam od elik z Krakowa, 5o zł. Inne wpłaty, na inne niż moje konto, może ocelot Ty umieszczaj, ok? Bo nie wiem, ile wyniósł transport, iel pieniędzy przeznaczycie na Gapcię, ile na Myszke?

http://www.dogomania.pl/threads/213734-Kud%C5%82ata-bia%C5%82a-ma%C5%82a-Gapcia-ju%C5%BC-bezpieczna-w-bdt-u-mnie........?p=17537086#post17537086

Posted

ocelot napisał(a):
KatiKorej pewnie sądzila, że mała dostała książeczkę ze schroniska.
Ale nie wie pewnie, że po szczepieniu i pod dwutygodniowym okresie kwarantanny psy mają zakładane książeczki.
Mała została wydana, hm nie do końca prawnie. Powinna odsiedzieć 2 tygodnie. ale dla niej i malca nie byłoby dobre, a wiadomo, ze w tym czasie właściciel się nie zgłosi.

KatiKorej wie, ale sądziła, że mała poszła z książeczką i umową, coby się urząd nie przyczepił.

Posted

[quote name='malagos']A te inne psy, ktore były na dworcu? Rozeszły sie do domów, jak sie cieczka Myszy skończyła?
A Myszka jak, łapiecie ją?[/QUOTE]

Halo, jest tu kto?

Posted

Ocelot lub Katikorej pytanie w sprawie psiaka ;
" Zainteresowana jest niewielkim,możliwie młodym pieskiem z włosem (wspominała o Yorko-,Westo-podobnych)."
Czy takie włochacza macie w schronisku? Państwo są z Tomaszowa Mazowieckiego . My mamy, Kubusia, ale jak cholera dziki , z dala na nas łypie i za nic ma nasze umizgi i paróweczki. Ewa

Posted

Ja szukam domu dla 6 letniej cairn terierki i 2 letniego chłpoaka tej rasy, jesli Pani bylaby zainteresowana to prosze o pw.[quote name='ostatniaszansa']Ocelot lub Katikorej pytanie w sprawie psiaka ;
" Zainteresowana jest niewielkim,możliwie młodym pieskiem z włosem (wspominała o Yorko-,Westo-podobnych)."
Czy takie włochacza macie w schronisku? Państwo są z Tomaszowa Mazowieckiego . My mamy, Kubusia, ale jak cholera dziki , z dala na nas łypie i za nic ma nasze umizgi i paróweczki. Ewa[/QUOTE]

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Ocelot lub Katikorej pytanie w sprawie psiaka ;
Czy takie włochacza macie w schronisku? Państwo są z Tomaszowa Mazowieckiego . My mamy, Kubusia, ale jak cholera dziki , z dala na nas łypie i za nic ma nasze umizgi i paróweczki. Ewa

psiaka w typie rasy nie mamy. Mamy dwie maleńkie kudłate sunie - Lubkę i mniejszą, filigranową Azję.
Tu wątek z aktualnymi psiakami
http://www.tomaszow-maz.eu/537-Schroniskodlabezdomnychzwierzt.htm
pokażcie Państwu może wpadnie im coś w oko.

Posted

Nie wiem co u Mychy.
wiem, że Anja ma rodzinne, zdrowotne problemy, stąd brak jej obecności zapewne na wątku.
Może Katikorej zajrzy i powie co słychać.

ja wybaczcie, ale mogę tam podjechać z raz w tyg. na chwilę co nic w oswajaniu suni nie pomoże.

Posted

ocelot napisał(a):
psiaka w typie rasy nie mamy. Mamy dwie maleńkie kudłate sunie - Lubkę i mniejszą, filigranową Azję.
Tu wątek z aktualnymi psiakami
http://www.tomaszow-maz.eu/537-Schroniskodlabezdomnychzwierzt.htm
pokażcie Państwu może wpadnie im coś w oko.

Śliczna jest Lubka ale nijak dojrzeć Azji nie mogę ani na suniach ani w małych :( Przesłałabym link do Państwa z obiema suniami . Ewa

Posted

Ciotki przepraszam , mnie narazie nie ma i nie wiem kiedy będę , mój wujek ma najprawdopodobniej raka , jedyne co robię to szukam pomocy dla niego , on ma tylko mnie i Łukasza więc nad tym muszę się teraz skupić , nie byłam od paru dni na dworcu , Asia szykuje się do operacji , też nie ma teraz głowy.

Posted

Ja tylko mam nadzieję, ze sunia zakotwiczyła u tej pani od Barego, nie jest głodna, ale co, tam się pewnie oszczeni i znów w koło Macieju......
Czy naprawdę nie ma nikogo, kto by podjechał na dworzec i sie rozejrzał?.......