malagos Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 To Tomek jej założy tę książeczkę. Jagoda1, witaj, ładniutka ta suńka, co?.... Elik, doszła wpłata 50 zł - przyda się baaardzo, dziękujemy :) Anula, może rzeczywiście nich zostanie Gapcia?....... Quote
nika28 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Jak dla mnie Gapcia pasuje :) Cieszę się że mała już bezpieczna :) Quote
ocelot Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 ja kochani uciekam na dwa dni w świat szeroki i daleki... jak wrócę to mam nadzieję, że imię już będzie:) I bardzo prosimy o wpłaty choćby symboliczne. U malagos dwa psiaczki na tymczasie. Maluszek też będzie miał swoje potrzeby Quote
karoluch Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 wysłałam swoją deklarację, ale oczywiście nie wpisałam w tytule nicku - powinno jutro do Was dotrzeć niestety tylko 10zł od Karoliny W. Quote
ocelot Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 karoluch napisał(a):wysłałam swoją deklarację, ale oczywiście nie wpisałam w tytule nicku - powinno jutro do Was dotrzeć niestety tylko 10zł od Karoliny W. To aż 10 zł:)Dziękujemy:) Quote
malagos Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 to założyłam niuni watek - zaraz dopiszę wpłatę, którą dostałam od elik z Krakowa, 5o zł. Inne wpłaty, na inne niż moje konto, może ocelot Ty umieszczaj, ok? Bo nie wiem, ile wyniósł transport, iel pieniędzy przeznaczycie na Gapcię, ile na Myszke? http://www.dogomania.pl/threads/213734-Kud%C5%82ata-bia%C5%82a-ma%C5%82a-Gapcia-ju%C5%BC-bezpieczna-w-bdt-u-mnie........?p=17537086#post17537086 Quote
KatiKorej Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 ocelot napisał(a):KatiKorej pewnie sądzila, że mała dostała książeczkę ze schroniska. Ale nie wie pewnie, że po szczepieniu i pod dwutygodniowym okresie kwarantanny psy mają zakładane książeczki. Mała została wydana, hm nie do końca prawnie. Powinna odsiedzieć 2 tygodnie. ale dla niej i malca nie byłoby dobre, a wiadomo, ze w tym czasie właściciel się nie zgłosi. KatiKorej wie, ale sądziła, że mała poszła z książeczką i umową, coby się urząd nie przyczepił. Quote
malagos Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 A te inne psy, ktore były na dworcu? Rozeszły sie do domów, jak sie cieczka Myszy skończyła? A Myszka jak, łapiecie ją? Quote
managua Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Rozliczenie: 104 zł od seci, 50 zł od pokera 20 zł od myszy2 10 zł od karoluch Razem:184 zł Wydatki: transport Gapy - 120 zł Quote
malagos Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='malagos']A te inne psy, ktore były na dworcu? Rozeszły sie do domów, jak sie cieczka Myszy skończyła? A Myszka jak, łapiecie ją?[/QUOTE] Halo, jest tu kto? Quote
Mysza2 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 też jestem ciekawa co z moją imienniczką. Cioteczki hopsnijcie moje bazarki w podpisie:) Quote
ostatniaszansa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ocelot lub Katikorej pytanie w sprawie psiaka ; " Zainteresowana jest niewielkim,możliwie młodym pieskiem z włosem (wspominała o Yorko-,Westo-podobnych)." Czy takie włochacza macie w schronisku? Państwo są z Tomaszowa Mazowieckiego . My mamy, Kubusia, ale jak cholera dziki , z dala na nas łypie i za nic ma nasze umizgi i paróweczki. Ewa Quote
mshume Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ja szukam domu dla 6 letniej cairn terierki i 2 letniego chłpoaka tej rasy, jesli Pani bylaby zainteresowana to prosze o pw.[quote name='ostatniaszansa']Ocelot lub Katikorej pytanie w sprawie psiaka ; " Zainteresowana jest niewielkim,możliwie młodym pieskiem z włosem (wspominała o Yorko-,Westo-podobnych)." Czy takie włochacza macie w schronisku? Państwo są z Tomaszowa Mazowieckiego . My mamy, Kubusia, ale jak cholera dziki , z dala na nas łypie i za nic ma nasze umizgi i paróweczki. Ewa[/QUOTE] Quote
ocelot Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 ostatniaszansa napisał(a):Ocelot lub Katikorej pytanie w sprawie psiaka ; " Zainteresowana jest niewielkim,możliwie młodym pieskiem z włosem (wspominała o Yorko-,Westo-podobnych)." Czy takie włochacza macie w schronisku? Państwo są z Tomaszowa Mazowieckiego . My mamy, Kubusia, ale jak cholera dziki , z dala na nas łypie i za nic ma nasze umizgi i paróweczki. Ewa psiaka w typie rasy nie mamy. Mamy dwie maleńkie kudłate sunie - Lubkę i mniejszą, filigranową Azję. Tu wątek z aktualnymi psiakami http://www.tomaszow-maz.eu/537-Schroniskodlabezdomnychzwierzt.htm pokażcie Państwu może wpadnie im coś w oko. Quote
ocelot Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Nie wiem co u Mychy. wiem, że Anja ma rodzinne, zdrowotne problemy, stąd brak jej obecności zapewne na wątku. Może Katikorej zajrzy i powie co słychać. ja wybaczcie, ale mogę tam podjechać z raz w tyg. na chwilę co nic w oswajaniu suni nie pomoże. Quote
ostatniaszansa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 mshume napisał(a):Ja szukam domu dla 6 letniej cairn terierki i 2 letniego chłpoaka tej rasy, jesli Pani bylaby zainteresowana to prosze o pw. mshume poprosze o zdjecia pokażę Państwu na pw wyślę mój adres . Ewa Quote
ostatniaszansa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 ocelot napisał(a):psiaka w typie rasy nie mamy. Mamy dwie maleńkie kudłate sunie - Lubkę i mniejszą, filigranową Azję. Tu wątek z aktualnymi psiakami http://www.tomaszow-maz.eu/537-Schroniskodlabezdomnychzwierzt.htm pokażcie Państwu może wpadnie im coś w oko. Śliczna jest Lubka ale nijak dojrzeć Azji nie mogę ani na suniach ani w małych :( Przesłałabym link do Państwa z obiema suniami . Ewa Quote
ocelot Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 ostatniaszansa napisał(a):Śliczna jest Lubka ale nijak dojrzeć Azji nie mogę ani na suniach ani w małych :( Przesłałabym link do Państwa z obiema suniami . Ewa Azja jest w zakładce psy znalezione http://www.tomaszow-maz.eu/537-Psyznalezione.htm Quote
ostatniaszansa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 znalazłam :) Śliczna kruszynka . Ewa Quote
Tymonka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ciotki przepraszam , mnie narazie nie ma i nie wiem kiedy będę , mój wujek ma najprawdopodobniej raka , jedyne co robię to szukam pomocy dla niego , on ma tylko mnie i Łukasza więc nad tym muszę się teraz skupić , nie byłam od paru dni na dworcu , Asia szykuje się do operacji , też nie ma teraz głowy. Quote
Lemoniada Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Obejrzalam pieski z Tomaszowa, moj Boze, jaka Lusia jest sliczna! Quote
EVA2406 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Biedna Myszeńka, zostanie bez pomocy................:( Quote
malagos Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ja tylko mam nadzieję, ze sunia zakotwiczyła u tej pani od Barego, nie jest głodna, ale co, tam się pewnie oszczeni i znów w koło Macieju...... Czy naprawdę nie ma nikogo, kto by podjechał na dworzec i sie rozejrzał?....... Quote
Recommended Posts