Margi Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='malawaszka']nawet mi nie mów o tomografii :( nie mamy kasy na to, kurde idę od kompa bo beczeć mi się chce... mam nadzieję, że aż tak źle nie będzie i że spanikowałam[/QUOTE] Ja też mam taką nadzieję. Quote
Tekla64 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 jejku jakbys sie nie mogal nauczyc panikowac po fakcie jak juz bedzie ona potrzebna a na razie .. trza czekac na specjaliste i diagnoze trzymam kciuki!!! Quote
AnkaG Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Wasiu wiele psów ma problemy z kręgosłupem. Trzymamy kciuki by nie było tak źle. Quote
WATACHA Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Jakiś feralny dzień.Tam psina chora, tu psina chora i jeszcze głupia baba co sznupa chce oddać :( Nawet nie mam pomysłu jak pomóc :( Quote
kropeek Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 bardzo mi przykro:( ale jedno pewne do tego okruszka przyjdą jeszcze dobre dni Quote
Luna_wro Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 oj, nie dobrze:( ale będzie dobrze:) musi!!! jest w dobrych rękach:) trzymajcie się. My trzymamy:kciuki: może skonsultować diagnozę z innym wetem? Quote
malawaszka Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Luna_wro']oj, nie dobrze:( ale będzie dobrze:) musi!!! jest w dobrych rękach:) trzymajcie się. My trzymamy:kciuki: może skonsultować diagnozę z innym wetem?[/QUOTE] diagnozy jeszcze nie ma bo ortopeda nas wysłał do neurologa i jutro jedziemy własnie Quote
wilczy zew Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 To na razie nie panikuj! Czekamy na jutrzejszą diagnozę! Quote
Luna_wro Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 nooo... poczekajmy:) teraz chociaż wiadomo z jakiego powodu takie cudo znalazło się w schronie:( Quote
Felka z Bagien Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='malawaszka']nawet mi nie mów o tomografii :( nie mamy kasy na to, kurde idę od kompa bo beczeć mi się chce... mam nadzieję, że aż tak źle nie będzie i że spanikowałam[/QUOTE] Malawaszko trzymamy kciukasy,będzie dobrze,nie panikuj.Trzymajcie się dziewczyny. Quote
malawaszka Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 mam masę zdjęć Zuzi niewstawionych z majówki :shake: nie miałam kiedy wstawić, wstawię dzisiejsze - malutka smutna bo umęczona dzisiejszą wizytą, widać jak ładnie zarosła pupka Quote
Korenia Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Sliczna jest :loveu: Nie martw się na zapas :) Piki Ulv ma chory kręgosłup, pokręcony i jeszcze pierwszy krąg szyjny wbił jej się w czaskę, jest zdrutowana, do tego nie ma kolana, a w drugim wypadnięta rzepka. Tylne nogi wyglądają jakby były prostowane na beczce. A Pi szaleje cieszy się zyciem, biega, skacze i w ogole nic jej nie doskwiera :) Quote
AnkaG Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Aaaaa jaka piękna kruszynka. Na focie jak jest głaskana widać jaki to okruszek :) Quote
malawaszka Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 no jest maleńka i drobniutka, ale jak się rozwala w łóżku to rośnie :lol: zaraz jedziemy... Quote
Recommended Posts