farmerka63 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 He, he - i sesja w profesjonalnym studiu fotograficznym - z okazji 20-lecia ślubu . Passe-partout + złocona rama i na ścianę :loveu: Quote
malawaszka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='farmerka63']He, he - i sesja w profesjonalnym studiu fotograficznym - z okazji 20-lecia ślubu . Passe-partout + złocona rama i na ścianę :loveu:[/QUOTE] ale oni wyglądają jakby te 20 lat małżeństwa nie było zbyt radosne :evil_lol: Quote
farmerka63 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Cóż...życie to nie bajka ...a Zuzia kawał cholery ;) Quote
wilczy zew Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Biedny Dropsik :shake: Dlaczego on nie ma wyczesanej brody,zaniedbujesz go :mad: Quote
Rumi. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 zdjęcia piękne i modele po prostu cud miód i orzeszki :loveu: a te uszy to zawsze mnie rozwalają u sznupków :megagrin: Quote
malawaszka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='wilczy zew']Biedny Dropsik :shake: Dlaczego on nie ma wyczesanej brody,zaniedbujesz go :mad:[/QUOTE] bo nie planowałam tej sesji :lol: oni by się tak nie ustawiali jakbym tego chciała - sami z siebie tak się zgromadzili w plamce słońca, a Dropsowa broda - ach i tak jest piękna :evil_lol: nawet taka zaniedbana :grins: Quote
farmerka63 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Drops został uwieczniony po prostu "au naturelle" :D Quote
WATACHA Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Chłop to chłop nie musi być odstawiony, co innego kobitka.Zawsze zadbana i elegancka ;). Quote
Felka z Bagien Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='malawaszka']bo nie planowałam tej sesji :lol: oni by się tak nie ustawiali jakbym tego chciała - sami z siebie tak się zgromadzili w plamce słońca, a Dropsowa broda - ach i tak jest piękna :evil_lol: nawet taka zaniedbana :grins:[/QUOTE] Ty to masz szczęście,inni całymi latami czekają na takie foty, a ty, "mówisz-masz". No normalnie otwórz jakąś "szwaucenarię" i studio fotograficzne,dziewczyno zarobisz "miliony"! Quote
kinga Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ty, malawaszka, a ta Zuzia to z jakimś zającem skrzyżowana jest, co???? Normalny pies nie może mieć czegoś takiego na głowie :shake: Quote
malawaszka Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 pewnie była :lol: a Zuzia się panoszy na całego! jest z nami tydzień a jakby tu była od zawsze - rządzić psami próbuje :lol: dziś się pożarła z Luną na dworze, odgania Dropsa ode mnie jak się z nim bawię :lol: mała pchła - zołza jakich mało, ale tak się potrafi wkupić, że nie ma szans się na nią gniewać :lol: Quote
wilczy zew Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Biedny Dropsik :shake: Ja wolę psy,z sukami nie umiem się dogadać. Quote
malawaszka Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 nie nie - ona jest bardzo karna do ludzi i uległa - głównie ze strachu niestety, na ludziach to tylko wypróbowuje swoje sztuczki z piszczeniem - chyba, że faktycznie ją coś boli, jednak nie sądzę bo potrafi pisnąć przeraźliwie nawet jak ją we włosek na brodzie dotknę czasem :roll: więc nie może być mowy o bólu fizycznym; uczę ją że Dropsem i z moimi sukami się będę bawić też i Zuzia przyjmuje do wiadomości bardzo ładnie - obserwuje, CSuje :lol: języczek w ruchu :lol: i się hamuje żeby nie atakować ich - daje radę - jest bardzo mądrą suczką! Quote
AnkaG Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Pewnie nie zna życia w gromadzie psiej i próbuje się po swojemu odnaleźć Quote
zerduszko Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Jak to "Dropsem bawić"?, to co one będą robic :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 hahaha aaa czasem sobie nim rzucamy :lol: :splat: Quote
wilczy zew Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='malawaszka']hahaha aaa czasem sobie nim rzucamy :lol: :splat:[/QUOTE] Dropsy są okrągłe,więc wygodniej jest turlać :jumpie: Quote
lilo Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 jest nawet taka gadka " turlaj dropsa " ale nie do konca wiem co oznacza - czyżby "spadaj " ?? Quote
malawaszka Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='lilo']jest nawet taka gadka " turlaj dropsa " ale nie do konca wiem co oznacza - czyżby "spadaj " ??[/QUOTE] hahaha dokładnie to oznacza :evil_lol: Quote
Recommended Posts