malawaszka Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 guzik tam wiecie znawczynie - zrobię Wam foty na których widac, że ona ma pieprzaste włosy HOWGH i żadne tam głosowania mnie nie interesują bo wiem co mam w domu :D nie ma wzorcowych, ale - cz-sr nie jest jak Luna i Drops nawet tu widać, że jest pieprzasta wiem jak wygląda zszarzały cz-sr sznup, wiem jak wyglądają pojedyncze siwe włosy i cz-sr sznupa - Zuzia NIE JEST cz-sr :evil_lol: Quote
WATACHA Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Może jakaś mgiełka Ci się dostała na oko ;)?A może ona nowej maści jest.Czarnopieprz srebrzystosolny Quote
zerduszko Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 No ta tej fotce widać, ze jest c-s! hahaha Patrz i ucz się, to jest pieprzak Który po obcieciu wyglada tak A Zuzia wyglądała podobnie przed A po :cool3: wygląda całkiem inaczej Została Pani przegłosowana :bye: Quote
WATACHA Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 malawaszka napisał(a):guzik tam wiecie znawczynie - zrobię Wam foty na których widac, że ona ma pieprzaste włosy HOWGH W fotoshopie to ja z niej mogę zrobić i zielonego sznupa:eviltong: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 a wracając na ziemię... Zuzia panicznie się boi pstrykania palcami :( Jarek nieświadomie przy niej pstryknął i lalunia przypadła do ziemi, zaczęła się trząść i teraz się go boi :( Quote
malawaszka Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 tak myślę o tym, bo moja Luna też ma jakieś tam swoje strachy, a żadnej traumy nie przeszła, ale jednak w ten sposób się nie boi - Zuzia od czasu tego pstryknięcia leży zwinięta w kłębuszek koło mnie na legowisku i nie chce iść do Jarka na kanapę, a wczesniej tam koło niego się wylegiwała Quote
Margi Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Teraz Jarek ją musi czymś przekupuć,to może jej przejdzie. Quote
lilo Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Biedna Zuzia , musiała coś naprawdę strasznego przeżyc. Ale już dobrze wszystko w jej relacjach z TZ-tem ?? A wiecie mój Lilek boi się odgłosu hmmm... to taka brzydka nazwa ale nie umiem tego inaczej nazwac więc nazwę poprostu - pierda. Jak sam puści bąka to zrywa się wącha sobie tyłek i ucieka. Czasem jak się bawi z moim TZ-tem to ten wydaje z siebie taki odgłos - Lilek zwiewa a za chwilę przylatuje sprawdzic czy jeszcze śmierdzi bo oczywiście nie odróżnia prawdziwego od samego odgłosu. Co za głupek z niego... Nawet jak śpi i puści śmierdzącego cichacza to wstaje i idzie na koniec pokoju sie położyc a nas zostawia z zapaszkiem... Esteta... Quote
malawaszka Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 haha to moja Luna też się bąków boi :lol: a Zuzia już ok - Jarek ją wczoraj szyneczką kusił kusił aż się przełamała :) Quote
jambi Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 malawaszka napisał(a):a wracając na ziemię... Zuzia panicznie się boi pstrykania palcami :( Jarek nieświadomie przy niej pstryknął i lalunia przypadła do ziemi, zaczęła się trząść i teraz się go boi :( hej... nie panikować! przeca nie wiadomo dlaczego a może... słuchajcie - Aron jest nauczony, że na pstrykanie palcami daje głos - wszystkie psy na szkoleniu były tak uczone, hałas sie robił straszliwy, a co "miększe" jednostki przebywające w pobliżu kuliły się ze strachu jak towarzystwo zaczynało drzec mordy na pstryknięcia! może u Zużki to tez jakis taki bodziec warunkujący? a co do koloru, powiem Wam, że po tym co ostatnio widziałam na fotach z wystawy, gdzie rase zgarnął pies niewiadomego koloru to mnie juz nic nie zdziwi (Wasia widziałaś) - prawda jest taka, że u miniatur obecnie czasem cięzko rozróżnić - czarno srebrny czy pieprzak - pomerdało sie, i poza wpisem w ewentualnym rodowodzie można miec wątpliwości Quote
WATACHA Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Maleństwo pewnie wielu rzeczy się boi tylko jeszcze tego nie odkryliście :(.Leoś czasami jak pierdnie to też ucieka, albo ma minę "ale o co chodzi, a kto puścił bączka?" Quote
malawaszka Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 jambi napisał(a):hej... nie panikować! przeca nie wiadomo dlaczego a może... słuchajcie - Aron jest nauczony, że na pstrykanie palcami daje głos - wszystkie psy na szkoleniu były tak uczone, hałas sie robił straszliwy, a co "miększe" jednostki przebywające w pobliżu kuliły się ze strachu jak towarzystwo zaczynało drzec mordy na pstryknięcia! może u Zużki to tez jakis taki bodziec warunkujący? no to zdecydowanie bodziec warunkujący - paniczny strach... pewnie było tak: pstryk! i pies ma leżeć, a jak nie leży i nie milczy to w pysk... AnkaG napisał(a):Wasia sprawdź co Zuzia ma w metryce :) czekaj czekaj gdzieś mi się zawieruszyła :lol: nei ma jeszcze wyników Quote
malawaszka Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 zerduszko napisał(a):Poka zdjęcie tego psa ;> zuzi? były wyżej :lol: Quote
AnkaG Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 A jak za mały miot to też w pysk ... Oj tych psedo to tylko za ... wieszać Quote
zerduszko Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 malawaszka napisał(a):zuzi? były wyżej :lol: Nie, tego rasowca :) Quote
malawaszka Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Zuza sobie nic nie robi z problemów z łapkami - śmiga, czasem którąś nóżką zawadzi czy pociągnie ale biega i korzysta z życia, panoszy się pod moją kołdrą, rozpycha się jakby była olbrzymem :D i jest straszna lizawka :D lansuje się po wsi w nowych szelach :D Quote
malawaszka Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 a tu kilka fotek Zuzi p&s :evil_lol: tu ma włoski najmniej zniszczone - na karku i one są pieprzaste, reszta tam gdzie były wyłysienia i przerzedzenia odrasta czarna, ale już się robią też pieprzaste - ona nie ma jeszcze podszerstka - zobaczymy jaki odrośnie :D Quote
Recommended Posts