Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

guzik tam wiecie znawczynie - zrobię Wam foty na których widac, że ona ma pieprzaste włosy HOWGH i żadne tam głosowania mnie nie interesują bo wiem co mam w domu :D
nie ma wzorcowych, ale - cz-sr nie jest jak Luna i Drops

nawet tu widać, że jest pieprzasta

wiem jak wygląda zszarzały cz-sr sznup, wiem jak wyglądają pojedyncze siwe włosy i cz-sr sznupa - Zuzia NIE JEST cz-sr :evil_lol:

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ta tej fotce widać, ze jest c-s! hahaha

Patrz i ucz się, to jest pieprzak

Który po obcieciu wyglada tak

A Zuzia wyglądała podobnie przed

A po :cool3: wygląda całkiem inaczej

Została Pani przegłosowana :bye:

Posted

malawaszka napisał(a):
guzik tam wiecie znawczynie - zrobię Wam foty na których widac, że ona ma pieprzaste włosy HOWGH

W fotoshopie to ja z niej mogę zrobić i zielonego sznupa:eviltong: :evil_lol:

Posted

a wracając na ziemię... Zuzia panicznie się boi pstrykania palcami :( Jarek nieświadomie przy niej pstryknął i lalunia przypadła do ziemi, zaczęła się trząść i teraz się go boi :(

Posted

tak myślę o tym, bo moja Luna też ma jakieś tam swoje strachy, a żadnej traumy nie przeszła, ale jednak w ten sposób się nie boi - Zuzia od czasu tego pstryknięcia leży zwinięta w kłębuszek koło mnie na legowisku i nie chce iść do Jarka na kanapę, a wczesniej tam koło niego się wylegiwała

Posted

Biedna Zuzia , musiała coś naprawdę strasznego przeżyc. Ale już dobrze wszystko w jej relacjach z TZ-tem ??

A wiecie mój Lilek boi się odgłosu hmmm... to taka brzydka nazwa ale nie umiem tego inaczej nazwac więc nazwę poprostu - pierda. Jak sam puści bąka to zrywa się wącha sobie tyłek i ucieka. Czasem jak się bawi z moim TZ-tem to ten wydaje z siebie taki odgłos - Lilek zwiewa a za chwilę przylatuje sprawdzic czy jeszcze śmierdzi bo oczywiście nie odróżnia prawdziwego od samego odgłosu. Co za głupek z niego... Nawet jak śpi i puści śmierdzącego cichacza to wstaje i idzie na koniec pokoju sie położyc a nas zostawia z zapaszkiem... Esteta...

Posted

malawaszka napisał(a):
a wracając na ziemię... Zuzia panicznie się boi pstrykania palcami :( Jarek nieświadomie przy niej pstryknął i lalunia przypadła do ziemi, zaczęła się trząść i teraz się go boi :(

hej... nie panikować! przeca nie wiadomo dlaczego a może... słuchajcie - Aron jest nauczony, że na pstrykanie palcami daje głos - wszystkie psy na szkoleniu były tak uczone, hałas sie robił straszliwy, a co "miększe" jednostki przebywające w pobliżu kuliły się ze strachu jak towarzystwo zaczynało drzec mordy na pstryknięcia! może u Zużki to tez jakis taki bodziec warunkujący?

a co do koloru, powiem Wam, że po tym co ostatnio widziałam na fotach z wystawy, gdzie rase zgarnął pies niewiadomego koloru to mnie juz nic nie zdziwi (Wasia widziałaś) - prawda jest taka, że u miniatur obecnie czasem cięzko rozróżnić - czarno srebrny czy pieprzak - pomerdało sie, i poza wpisem w ewentualnym rodowodzie można miec wątpliwości

Posted

Maleństwo pewnie wielu rzeczy się boi tylko jeszcze tego nie odkryliście :(.Leoś czasami jak pierdnie to też ucieka, albo ma minę "ale o co chodzi, a kto puścił bączka?"

Posted

jambi napisał(a):
hej... nie panikować! przeca nie wiadomo dlaczego a może... słuchajcie - Aron jest nauczony, że na pstrykanie palcami daje głos - wszystkie psy na szkoleniu były tak uczone, hałas sie robił straszliwy, a co "miększe" jednostki przebywające w pobliżu kuliły się ze strachu jak towarzystwo zaczynało drzec mordy na pstryknięcia! może u Zużki to tez jakis taki bodziec warunkujący?

no to zdecydowanie bodziec warunkujący - paniczny strach... pewnie było tak: pstryk! i pies ma leżeć, a jak nie leży i nie milczy to w pysk...

AnkaG napisał(a):
Wasia sprawdź co Zuzia ma w metryce :)

czekaj czekaj gdzieś mi się zawieruszyła :lol:

nei ma jeszcze wyników

Posted

Zuza sobie nic nie robi z problemów z łapkami - śmiga, czasem którąś nóżką zawadzi czy pociągnie ale biega i korzysta z życia, panoszy się pod moją kołdrą, rozpycha się jakby była olbrzymem :D i jest straszna lizawka :D

lansuje się po wsi w nowych szelach :D

Posted

a tu kilka fotek Zuzi p&s :evil_lol: tu ma włoski najmniej zniszczone - na karku i one są pieprzaste, reszta tam gdzie były wyłysienia i przerzedzenia odrasta czarna, ale już się robią też pieprzaste - ona nie ma jeszcze podszerstka - zobaczymy jaki odrośnie :D