Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam już resztę wyników badań Zuzi - naprawić wszystkiego się nie da, możemy jedynie spróbować jej poprawić komfort czyli zmniejszyć niedobory i może wtedy przykurcze mięśni się zmniejszą i nie będą tak łapak ciągnąć - ma brać vet-zyme + aspargin bo są braki potasu i magnezu - to co najmniej 6 tygodni bo najwcześniej wtedy może być widoczna jakaś poprawa
zasadniczo chyba zaczniemy szukać domu bo wyleczyć się tego nie da, łapki zawsze będą trochę słabsze, ale mam nadzieję, że znajdzie się ktoś komu to nie będzie przeszkadzało bo Zuzi nie przeszkadza, a to że czasem trzeba ją podsadzić na kanapę i spać z nią pod kołdrą to chyba nie takie straszne niedogodności co? :lol:

Posted

ja kocham mojego psa:) i jego chore łapki :-( sypiamy razem, wkładam na kanapy, nosze po schodach. największa rodosc jak widze kiedy biega, a smutek i łzy kiedy nosze do weta i opatruje rany po zabiegach. te małe cudeńko także pokochają, a choroba sprawi że ich więzi będą bardzo mocne

Posted

Panna Zuzanna dobrze i mam wrażenie, że co noc zajmuje więcej miejsca w łóżku :evil_lol: i budzi mnie sapaniem jak jej gorąco ale spod kołdry nie wylezie sama - ja muszę ją odkrywać :D

Posted

Zuzanka może iść do domu z dziećmi ale NIE jako piesek DLA dzieci... i tylko do MĄDRYCH i delikatnych dzieci... pewnie jej do domu z dziećmi nie oddam :D ona jest bardzo delikatna... :splat:

Posted

czy one tu śpiewały??? http://img405.imageshack.us/img405/840/dsc0017kl.jpg :lol:

[quote name='malawaszka'] tu ma włoski najmniej zniszczone - na karku i one są pieprzaste, reszta tam gdzie były wyłysienia i przerzedzenia odrasta czarna, ale już się robią też pieprzaste - ona nie ma jeszcze podszerstka - zobaczymy jaki odrośnie :D

ale toż własnie podszerstek się wyrywa co by czarno srebrne było bardziej czarne :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
Deja Vu :D

A rzebyś wiedziałą;) I ejszcze sie zdenerwowałam, że przecież pisałam a tutaj wpisu nie ma :lol: A to nie ta galeria :lol:

Posted

Wasiu - te zdjęcia, gdzie Zuzka wyłania się z gąszczu traw to robiłaś leżąc plackiem na murawie ?
Świetne są :D Nie wiem , dlaczego jeszcze National Geographic się Tobą nie zainteresował ????