Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzia Fruzia barrrdzo dzielna była :loveu: kochana taka, grzeczna - anioł nie pies, nieśmiała, troszkę wystraszona, ale dostała papu, wygłaskana na wszystkie strony więc mamy za sobą fajny element nabierania zaufania do ludzi :)

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha na który bank? :lol:

ej, no dobra, ale weź mi powiedz: księciunio jest czarno srebrny tak? to dlaczego ona jest ciemniejsza przy nim i bardziej kontrastowa???
http://img62.imageshack.us/img62/8594/dsc0121yut.jpg

[quote name='Felka z Bagien']Poprosze o nr na szybki ambulans!Co wy iszecie?Jakieś grypsy ze wspólnego pobytu w azylu?W jednym boksie siedziałyście?Nic nie rozumiem!
Help!!!

pobędziesz tu troche, przyzwyczaisz sie :smokin:

Posted

[quote name='jambi']ej, no dobra, ale weź mi powiedz: księciunio jest czarno srebrny tak? to dlaczego ona jest ciemniejsza przy nim i bardziej kontrastowa???
http://img62.imageshack.us/img62/8594/dsc0121yut.jpg

no bo ona była łysa - odrosły jej włosy ciemne - jak po rwaniu na łyso, ale ona się już przesiewają solą - na zdjęciach pokazywałam jak to wygląda na karmu - nie jest tam ciemny p&s? wg mnie jest bo zupełnie inaczej to wygląda niż u Luny czy Dropsa - zanim ona odzyska swoją barwę pewnie jeszcze czasu potrzeba, ale zobaczymy - ja się upieram przy ciemnym p&s - zerduszko pokazywała Timiego - ok Timi to jest jasny pieprzak, ale są też ciemne, są też niewzorcowe i wg mni Zuzia taka jest, nie jest cz-sr

i ma lęk separacyjny nadal :( dziś pojechaliśmy po słupki na wybieg i po powrocie zastałam kupę :( poprzednio siku, dziś kupę, a jak moje 3 zostały a Zuzia pojechała z nami na imprezę to nie było nic, więc to musiała ona zrobić shit...

Posted

WATACHA napisał(a):
Że niby Zuzia psychopatka ;)?

i zuzia i ja :D to jest toksyczna miłość :roll:

a w ogóle to mamy teraz świetny zamiennik do ćwiczeń zamiast pływania :lol: wyrosły wysokie trawy na łąkach i Zuzia jak biega tam to musi skakać i rozciągać te łapiny tylne pokurczone - bardzo fajnie ćwiczy i się z tego cieszy w dodatku :D a do zimnej wody chyba by ni weszła bo to ciepłolubny stworek jest :]