Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
i ma lęk separacyjny nadal :( dziś pojechaliśmy po słupki na wybieg i po powrocie zastałam kupę :( poprzednio siku, dziś kupę, a jak moje 3 zostały a Zuzia pojechała z nami na imprezę to nie było nic, więc to musiała ona zrobić shit...

oj tam zaraz lęk separacyjny... kupe jej sie chciało i tyla :p

WATACHA napisał(a):
Że niby Zuzia psychopatka ;)?

oj tam zaraz Zuzia ... :megagrin:

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzolek miał dziś kryzys jakiś - skoczyła na schodek z rozpędu i nie wiem co się stało czy jakiś skurcz silny czy coś jej się nadwyrężyło - ale nie mogła chodzić, miała mocno przykurczoną łapkę tylną prawą i intensywnie lizała stopkę, ale nic nie ma wbite ani nic nie zraniła bo macałam i szukałam - tył jej się przewracał jak straciła oparcie w prawej łapce bo lewa jest słabiutka :shake: kurcze tego się nie spodziewałam, masowałam jej tą łapkę i pomalutku puściło i już prawie normalnie chodzi, ale widać, że jej to dokuczyło bo teraz nie leży tu ze mna tylko na łóżku sama w sypialni

Posted

to bardziej jak jakiś skurcz silny wyglądało bo rozmasowanie pomogło, no i by pasowało bo jak są w organizmie niedobory potasu to łapią skurcze nie? a ona ma niedobory potasy i magnezu właśnie - może za mało witamin jednak dostaje? zadzwonię jutro do Dr Olender

Posted

malawaszka napisał(a):
:lol: nic się nie martw ja chciałam dziś kończyć bazarek, który trwa do jutra więc luz :D Saguszkę jutro, a Zuzankę dziś wygłaskam :lol:

Tak wiem o tym przyspieszonym zakończeniu widziałam...

Ale co mi się z tą sabą zrobiło :hmmmm: nawet jak pisałam to mi dziwnie było :lol:

Posted

no tak bywa... ja czasami u mnie w domu jak jest jakieś zamieszanie, typu gonimy kota i wyrywamy mu kłaki, to nie mogę trafić imieniem w konkretnego psa tylko jadę po kolei :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no tak bywa... ja czasami u mnie w domu jak jest jakieś zamieszanie, typu gonimy kota i wyrywamy mu kłaki, to nie mogę trafić imieniem w konkretnego psa tylko jadę po kolei :evil_lol:

Moja mam tak ma... czasem zanim powie do mnie po imieniu to leci imionami wszystkich z rodziny :lol: