jambi Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 malawaszka napisał(a):i ma lęk separacyjny nadal :( dziś pojechaliśmy po słupki na wybieg i po powrocie zastałam kupę :( poprzednio siku, dziś kupę, a jak moje 3 zostały a Zuzia pojechała z nami na imprezę to nie było nic, więc to musiała ona zrobić shit... oj tam zaraz lęk separacyjny... kupe jej sie chciało i tyla :p WATACHA napisał(a):Że niby Zuzia psychopatka ;)? oj tam zaraz Zuzia ... :megagrin: Quote
malawaszka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 no ja zdecydowanie nie mogę o niej zapomniec, wiecznie uwieszona na mnie :D Quote
malawaszka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 przynożny, nakolankowy, podkołderkowy, napoduszkowy, a jakby mu pozwolić to i nagłowny :lol: Quote
kropeek Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 oj tam marudzisz! ciesz się że jesteś kruszynki całym światem... no i jesteś potrzebna :lol: Quote
malawaszka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Zuzolek miał dziś kryzys jakiś - skoczyła na schodek z rozpędu i nie wiem co się stało czy jakiś skurcz silny czy coś jej się nadwyrężyło - ale nie mogła chodzić, miała mocno przykurczoną łapkę tylną prawą i intensywnie lizała stopkę, ale nic nie ma wbite ani nic nie zraniła bo macałam i szukałam - tył jej się przewracał jak straciła oparcie w prawej łapce bo lewa jest słabiutka :shake: kurcze tego się nie spodziewałam, masowałam jej tą łapkę i pomalutku puściło i już prawie normalnie chodzi, ale widać, że jej to dokuczyło bo teraz nie leży tu ze mna tylko na łóżku sama w sypialni Quote
malawaszka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 to bardziej jak jakiś skurcz silny wyglądało bo rozmasowanie pomogło, no i by pasowało bo jak są w organizmie niedobory potasu to łapią skurcze nie? a ona ma niedobory potasy i magnezu właśnie - może za mało witamin jednak dostaje? zadzwonię jutro do Dr Olender Quote
Saththa Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 ja słyszałam, ze to brak magnezu powoduje skurcze ale... w sumie może byc i potas;) Quote
malawaszka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 no ma niedobory i magnezu i potasu więc co tam by nie było to by pasowało, ze to był skurcz - mam taka nadzieję, że tylko skurcz Quote
Saththa Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 i tego sie trzymajmy na razie, że skurcz. skoro ma niedobory dwóch waznych pierwiastków w organiźmie. Poglaskaj ją ode mnie ;) I Sabe tez :loveu: Quote
Saththa Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Matko :roflt: ale ze mnie ciapa... czas iść spac chyba... Sage bardzo proszę :oops: Quote
malawaszka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 :lol: nic się nie martw ja chciałam dziś kończyć bazarek, który trwa do jutra więc luz :D Saguszkę jutro, a Zuzankę dziś wygłaskam :lol: Quote
Saththa Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 malawaszka napisał(a)::lol: nic się nie martw ja chciałam dziś kończyć bazarek, który trwa do jutra więc luz :D Saguszkę jutro, a Zuzankę dziś wygłaskam :lol: Tak wiem o tym przyspieszonym zakończeniu widziałam... Ale co mi się z tą sabą zrobiło :hmmmm: nawet jak pisałam to mi dziwnie było :lol: Quote
malawaszka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 no tak bywa... ja czasami u mnie w domu jak jest jakieś zamieszanie, typu gonimy kota i wyrywamy mu kłaki, to nie mogę trafić imieniem w konkretnego psa tylko jadę po kolei :evil_lol: Quote
Saththa Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 malawaszka napisał(a):no tak bywa... ja czasami u mnie w domu jak jest jakieś zamieszanie, typu gonimy kota i wyrywamy mu kłaki, to nie mogę trafić imieniem w konkretnego psa tylko jadę po kolei :evil_lol: Moja mam tak ma... czasem zanim powie do mnie po imieniu to leci imionami wszystkich z rodziny :lol: Quote
Saththa Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 zerduszko napisał(a):Waszka się starzeje jednym słowem :] nie to miała m na mysli :lol: Quote
malawaszka Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 zerduszko napisał(a):Waszka się starzeje jednym słowem :] co racja to racja :cry: Quote
kinga Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 malawaszka napisał(a):co racja to racja :cry: nie martw się, malawaszka - nawet z posiwiałym pyskiem ma sie swój urok :happy1: Quote
malawaszka Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Poszukiwana osoba do sprawdzenia domku w Poznaniu :cry: Quote
Recommended Posts