jambi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 aaa to ja już w końcu wiem, skąd to rzucanie dropsem pojawiło się na Birmankowym watku! :evil_lol: a jak tak czytam o Zuzce.... ona boska jest! :diabloti: mała diablica - prawdziwa mini! jak moja Mia - najukochańszy kawał cholery Quote
malawaszka Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='jambi']aaa to ja już w końcu wiem, skąd to rzucanie dropsem pojawiło się na Birmankowym watku! :evil_lol: a jak tak czytam o Zuzce.... ona boska jest! :diabloti: mała diablica - prawdziwa mini! jak moja Mia - najukochańszy kawał cholery[/QUOTE] a jak się pod kołdrę wczołguje - mistrzostwo świata :roflt: a potem dyszy pod tą kołdrą jak jej gorąco, ale nie wylezie :lol: Quote
jambi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 no bo jak taka miejscówkę zajęła to co będzie odpuszczać, za cenę życia, ale do końca! ha! Quote
zerduszko Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='malawaszka']a jak się pod kołdrę wczołguje - mistrzostwo świata :roflt: a potem dyszy pod tą kołdrą jak jej gorąco, ale nie wylezie :lol:[/QUOTE] A myślałam, że taka kretynka jest tylko jedna :lol: Quote
malawaszka Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 miałam tel o Zuzię, wszystko fajnie brzmiało dopóki pani nie powiedziała że ich suczkę wypuszczają rano na dwór i ona sobie biega, a na moje pytanie czy teren ogrodzony to ... niestety nie - niby jak u mnie, ale ja psów nie wypuszczam samych i sobie nie biegaja po okolicy Quote
malawaszka Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='jambi']uuu, jaki przystojny bannerek ;)[/QUOTE] zmobilizowałaś mnie :grins: a wieczorem zasiądę do www - chyba :D Quote
jambi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='malawaszka']zmobilizowałaś mnie :grins: a wieczorem zasiądę do www - chyba :D[/QUOTE] "chyba" to ja wiem jak Cię zmobilizować :cool3: Quote
malawaszka Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 już się boję :lol: nowy sznupek: Majlo w PDT u Ulki12 http://www.dogomania.pl/threads/207355 Quote
jambi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 tyn czarny? :cool3: jakoś znajomo wygląda :roflt: a do mobilizacji użyję podstępu :razz: ... jak się zmobilizujesz to możesz oczekiwać listonosza .... jak nie - zapomnij :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 o Ty :lol: będzie będzie - strona będzie poprawiona jutro Quote
AnkaG Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Zrobiłaś linki to pozaglądałam. Co ubędzie to przybędzie ... Quote
malawaszka Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='AnkaG']Zrobiłaś linki to pozaglądałam. Co ubędzie to przybędzie ...[/QUOTE] dokładnie... często mam wrażenie, że ubywa jeden, a przybywają ze trzy :( błędne koło... ale i tak uważam, że warto! jak widzę tą małą pchłę jak teraz śpi wtulona w mojego J, jak pomyslę o Brokatku, który teraz pewnie się byczy z pańcią na wyrku i o tych wszystkich które były wcześniej to wiem, ze WARTO!!!! Quote
wilczy zew Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Pewnie,że warto bo jak trafilibyśmy na naszego jakbyś nie ogłaszała na allegro?? Quote
malawaszka Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 dupinka pięknie zarasta, a do ortopedy jesteśmy umówione na jutro Quote
Margi Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='malawaszka']dupinka pięknie zarasta, a do ortopedy jesteśmy umówione na jutro[/QUOTE] No właśnie miałam zapytać jak te łapki. Quote
malawaszka Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Margi']No właśnie miałam zapytać jak te łapki. łapki są sztywnawe i dziwne - zobaczymy co Dr Gierek powie kolejny - wysypują się jak z rękawa :cry: http://www.dogomania.pl/threads/207506-Sznaucerek-z-ran%C4%85-mi%C4%99dzy-%C5%82opatkami-siekiera-u-Jaagi-w-DT Quote
malawaszka Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 zapraszam na bazarki sznupkowe http://www.dogomania.pl/threads/207501-Kawa-i-herbata-na-potrzeby-sznaucer%C3%B3w-m.in.-Majlo-.-Do-20.05-. http://www.dogomania.pl/threads/207517-NOWE-gt-Wiosenna-kurtka-DIADORA-bluza-repPolski-PUMA-spodnie-RESERVED-na-sznupy-do-15.V Quote
malawaszka Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 jak zwykle nikt kciuków nie trzyma... mamy problem i to chyba poważny :( pojechałam do ortopedy bo łapki nie taki itd... mówiłam, że coś mi się nie podoba... i kurna miałam rację z tym, że ortopeda powykręcał łapki, wymacał kolana, stawy, obejrzał jak się poruszamy, jak skręcamy, jak biegamy, zrobił dwa zdjęcia - kręgosłup i nogi i.... :( powiedział, że nogi, rzepki, stawy są zdrowe, a problem mamy z kręgosłupem, i to prawdopodobnie odcinek szyjny - jakieś luzy czy coś... :( jutro rano jedziemy do neurolog Dr Olender do Tychów - załamka :( ona miała mieć tylko łysą pupę a nie... jeśli to się potwierdzi to jest dużo gorzej niż jakby to były łapki :( shit... Quote
lilo Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Malawaszko my zawsze trzymamy kciuki - biedna Zuzia , mam nadzieje że jadnak okaże się że to nie to , a mówił doktor jak mozna to leczyc w razie gdyby jednak okazało się że to kręgosłup ?? Quote
malawaszka Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='lilo']Malawaszko my zawsze trzymamy kciuki - biedna Zuzia , mam nadzieje że jadnak okaże się że to nie to , a mówił doktor jak mozna to leczyc w razie gdyby jednak okazało się że to kręgosłup ??[/QUOTE] nie chciał mówić o tym, o czym się nie zna za dobrze - powiedział tylko, ze szkoda, że to nie nóżki bo tym on mógłby się zająć, ale sprawy neurologiczne to nie jego działka Quote
Margi Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Kurcze to nie dobrze,pewnie trzeba będzie zrobić tomografię. Ale tak jak mówi lilo kciuki trzymamy. Quote
malawaszka Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Margi']Kurcze to nie dobrze,pewnie trzeba będzie zrobić tomografię. [/QUOTE] nawet mi nie mów o tomografii :( nie mamy kasy na to, kurde idę od kompa bo beczeć mi się chce... mam nadzieję, że aż tak źle nie będzie i że spanikowałam Quote
Recommended Posts