Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aaa to ja już w końcu wiem, skąd to rzucanie dropsem pojawiło się na Birmankowym watku! :evil_lol:

a jak tak czytam o Zuzce.... ona boska jest! :diabloti: mała diablica - prawdziwa mini! jak moja Mia - najukochańszy kawał cholery

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jambi']aaa to ja już w końcu wiem, skąd to rzucanie dropsem pojawiło się na Birmankowym watku! :evil_lol:

a jak tak czytam o Zuzce.... ona boska jest! :diabloti: mała diablica - prawdziwa mini! jak moja Mia - najukochańszy kawał cholery[/QUOTE]

a jak się pod kołdrę wczołguje - mistrzostwo świata :roflt: a potem dyszy pod tą kołdrą jak jej gorąco, ale nie wylezie :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a jak się pod kołdrę wczołguje - mistrzostwo świata :roflt: a potem dyszy pod tą kołdrą jak jej gorąco, ale nie wylezie :lol:[/QUOTE]
A myślałam, że taka kretynka jest tylko jedna :lol:

Posted

miałam tel o Zuzię, wszystko fajnie brzmiało dopóki pani nie powiedziała że ich suczkę wypuszczają rano na dwór i ona sobie biega, a na moje pytanie czy teren ogrodzony to ... niestety nie - niby jak u mnie, ale ja psów nie wypuszczam samych i sobie nie biegaja po okolicy

Posted

[quote name='malawaszka']zmobilizowałaś mnie :grins: a wieczorem zasiądę do www - chyba :D[/QUOTE]

"chyba" to ja wiem jak Cię zmobilizować :cool3:

Posted

tyn czarny? :cool3: jakoś znajomo wygląda :roflt:

a do mobilizacji użyję podstępu :razz: ... jak się zmobilizujesz to możesz oczekiwać listonosza .... jak nie - zapomnij :diabloti:

Posted

[quote name='AnkaG']Zrobiłaś linki to pozaglądałam. Co ubędzie to przybędzie ...[/QUOTE]

dokładnie... często mam wrażenie, że ubywa jeden, a przybywają ze trzy :( błędne koło... ale i tak uważam, że warto! jak widzę tą małą pchłę jak teraz śpi wtulona w mojego J, jak pomyslę o Brokatku, który teraz pewnie się byczy z pańcią na wyrku i o tych wszystkich które były wcześniej to wiem, ze WARTO!!!!

Posted

[quote name='malawaszka']dupinka pięknie zarasta, a do ortopedy jesteśmy umówione na jutro[/QUOTE]

No właśnie miałam zapytać jak te łapki.

Posted

jak zwykle nikt kciuków nie trzyma...

mamy problem i to chyba poważny :( pojechałam do ortopedy bo łapki nie taki itd... mówiłam, że coś mi się nie podoba... i kurna miałam rację z tym, że ortopeda powykręcał łapki, wymacał kolana, stawy, obejrzał jak się poruszamy, jak skręcamy, jak biegamy, zrobił dwa zdjęcia - kręgosłup i nogi i.... :( powiedział, że nogi, rzepki, stawy są zdrowe, a problem mamy z kręgosłupem, i to prawdopodobnie odcinek szyjny - jakieś luzy czy coś... :( jutro rano jedziemy do neurolog Dr Olender do Tychów - załamka :( ona miała mieć tylko łysą pupę a nie... jeśli to się potwierdzi to jest dużo gorzej niż jakby to były łapki :( shit...

Posted

Malawaszko my zawsze trzymamy kciuki - biedna Zuzia , mam nadzieje że jadnak okaże się że to nie to , a mówił doktor jak mozna to leczyc w razie gdyby jednak okazało się że to kręgosłup ??

Posted

[quote name='lilo']Malawaszko my zawsze trzymamy kciuki - biedna Zuzia , mam nadzieje że jadnak okaże się że to nie to , a mówił doktor jak mozna to leczyc w razie gdyby jednak okazało się że to kręgosłup ??[/QUOTE]

nie chciał mówić o tym, o czym się nie zna za dobrze - powiedział tylko, ze szkoda, że to nie nóżki bo tym on mógłby się zająć, ale sprawy neurologiczne to nie jego działka

Posted

[quote name='Margi']Kurcze to nie dobrze,pewnie trzeba będzie zrobić tomografię.
[/QUOTE]

nawet mi nie mów o tomografii :( nie mamy kasy na to, kurde idę od kompa bo beczeć mi się chce... mam nadzieję, że aż tak źle nie będzie i że spanikowałam