malawaszka Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='zerduszko']No to właśnie masz idealne warunki, żeby uczyć psy, nie to co u mnie, bo muszą zostawać na te 8 h minimum. No ale oby było tak jak mówisz :)[/QUOTE] noo jakbym nie musiała pracować to jak najbardziej - mogłabym zająć się głównie wychodzeniem z domu żeby psy się uczyły zostawania :evil_lol: Felka z Bagien - mały problem - nie mam drzwi żeby Zuzię zamknąć w pokoju :evil_lol: Quote
zerduszko Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='malawaszka']noo jakbym nie musiała pracować to jak najbardziej - mogłabym zająć się głównie wychodzeniem z domu żeby psy się uczyły zostawania :evil_lol: [/QUOTE] Ale po co Ty masz wychodzić? Zamykasz psa w innym pokoju na początek. Quote
Felka z Bagien Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='malawaszka']noo jakbym nie musiała pracować to jak najbardziej - mogłabym zająć się głównie wychodzeniem z domu żeby psy się uczyły zostawania :evil_lol: Felka z Bagien - mały problem - nie mam drzwi żeby Zuzię zamknąć w pokoju :evil_lol:[/QUOTE] U mnie kiedyś nie było klamek,cała klasa syna chciała to zobaczyć:crazyeye:. Lepiej, że brak drzwi, niż okien!Ale wejściowe masz?:evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='zerduszko']Ale po co Ty masz wychodzić? Zamykasz psa w innym pokoju na początek.[/QUOTE] patrzy wyżej co napisałam do Felki - przecież byłaś u mnie :lol: [quote name='Felka z Bagien']U mnie kiedyś nie było klamek,cała klasa syna chciała to zobaczyć:crazyeye:. Lepiej, że brak drzwi, niż okien!Ale wejściowe masz?:evil_lol:[/QUOTE] wejściowe mam :P Quote
zerduszko Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ślepam, ale widziałam drzwi jedne. Do łazienki wprawdzie, ale były ;) Quote
malawaszka Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 no ale w łazience psów nie zamykam :lol: zamykam jak ktoś przychodzi i się drą - ale to moje, a jakbym zamknęła Zuzię i Zuzia by napoczęła te nasze jedyne drzwi to... :shake: :lol: Quote
zerduszko Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 U mnie w łazience jest izolatka :lol: Ale jakby nie było, Twoja trochę większa ;) Prawie jak pokój u mnie :lol: Quote
malawaszka Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='zerduszko']U mnie w łazience jest izolatka :lol: Ale jakby nie było, Twoja trochę większa ;) Prawie jak pokój u mnie :lol: a u mnie w łazience jest kocia kuweta - i izolatka kocia :evil_lol: nie chcę cudować z zamykaniem psów w łazience bo tam mają koty mieć spokój - howgh! jeszcze troszkę gołodupca :D Luna jest miniaturka, a Zuzia... mikroturka :D Quote
Margi Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Zulka jest śliczna,pełna energii .Myślałam,że bardziej łysy ma ten zadek,ale chyba nie jest tak źle i pewnie szybko zarośnie. Tylko czemu ma takie jakieś dziwnie wypukłe pod ogonkiem ? Quote
malawaszka Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='Margi']Zulka jest śliczna,pełna energii .Myślałam,że bardziej łysy ma ten zadek,ale chyba nie jest tak źle i pewnie szybko zarośnie. Tylko czemu ma takie jakieś dziwnie wypukłe pod ogonkiem ?[/QUOTE] ja mam wrażenie, że włoski już zaczęły odrastać, wykąpałam ją w szamponie leczniczym, jutro powtórka, na nosku też zaczynają odrastać - ona ma ogólnie lichutkie włoski, łamliwe, ale nie ma dramatu i tez myślę, że szybko to zarośnie, wypukłe pod ogonkiem to chyba jest dlatego, że ona jest bardzo chuda - tego nie widać na zdjęciach, ale kości miednicy sterczą, ona jest jak pół mojej Luny prawie, a Luna tłusta nie jest - więc myślę, że jak nabierze ciałka to wszystko będzie wyglądało normalnie; ale fakt dziwnie to wygląda - ciemna skóra na grzbiecie, potem takie różowe i czarna kropa po środku :roll: zobaczymy co wet powie na to Quote
wilczy zew Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 no pikna jest :loveu: gacek nietoperz :lol: ma nadgryzione prawe uszko :mad: Zuzka to prawdziwa miniaturka :razz: Quote
malawaszka Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 no ma uszko naderwane czy nadgryzione - nie wiem, stara wyrwa, ale stresu przy strzyżeniu miałam przez to więcej :lol: ona ma uszka cienkie jak pergamin - inne niż Drops czy Gacuś Quote
zerduszko Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='malawaszka']a u mnie w łazience jest kocia kuweta - i izolatka kocia :evil_lol: nie chcę cudować z zamykaniem psów w łazience bo tam mają koty mieć spokój - howgh![/QUOTE] No u mnie tez kocia izolatka właśnie :lol: O co ty mnie posądzasz? :P Ona jest taka cudna, chyba najszybsza metamorfoza :) Znów będzie walka o psa :) Quote
malawaszka Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='zerduszko'] Ona jest taka cudna, chyba najszybsza metamorfoza :) Znów będzie walka o psa :)[/QUOTE] nawet mi nie mów - aż mi się słabo robi na myśl... ale najpierw chcę żeby wet te łapki obejrzał - lepsze domy się zgłaszają jak pies ma jakiś feler :roll: Quote
jambi Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='malawaszka']a pewnie, że są różki - jakby jej pozwolić to byłaby najważniejsza, wszędzie pierwsza i w ogóle NAJbardziej, NAJszybciej itd... to typ: "zawsze tam gdzie Ty" :D tupta za mną i za moim TZ po domu i nosem stuka w łydkę i pogania - ubaw mamy z tego nieziemski, jak się w jej stronę odwróci i coś powie, albo i nie powie to robi "bu" takie niby to szczeknięcie, ale nie szczeknięcie :evil_lol: tak gada, pogania; jest BARDZO sprytna i bystrzacha-kombinator; w nocy przyszła do mnie patrząc jak kot ze Shreka :roll: i powiedziała, że jej zimno w koszyczku więc spała pod kołdrą :eviltong: ale najlepsze jak się obudziłam - głowa pod kołdrą, dupka poza :evil_lol: [/QUOTE] to to rychtych sznupa jest! :lol: a wogóle to musze Ci rzec, że ona długo dupki nie pogrzeje w Twoim domu! jak tak na nią patrze... toż ona śliczna juz na starcie! gorzej z tymi rzepkami ewentualnie, czy co to tam jest z tymi nogami Quote
malawaszka Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='jambi']to to rychtych sznupa jest! :lol: a wogóle to musze Ci rzec, że ona długo dupki nie pogrzeje w Twoim domu! jak tak na nią patrze... toż ona śliczna juz na starcie! gorzej z tymi rzepkami ewentualnie, czy co to tam jest z tymi nogami[/QUOTE] jeśli to wypadające czy jakieś tam rzepki to z tym można zyć i nie trzeba operować - jesli nie boli - nie wiem, zobaczymy co powie wet - najlepiej byłoby do ortopedy pojechać od razu z nią Quote
weszka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Elegantka jak się patrzy! Skarb adoptować sobie taką laleczkę :) Nawet jeśli wyje hihi Quote
malawaszka Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Zapraszamy do głosowania z bazarku fotograficznym Edycja Wiosenna http://www.dogomania.pl/threads/205996-Bazarek-fotograficzny-V-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE-DO-05.05-POST-132-139-)?p=16801354&viewfull=1#post16801354 Quote
malawaszka Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Zuzanka pozdrawia - była z nami dziś w terenie i była NAJgrzeczniejsza :loveu: a po powrocie do domu wypoczywała w słonku Quote
malawaszka Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 z Dropsem - a Dropek się boi Zuzi :lol: bo mała franca na niego warczy jak jest zazdrosna :evil_lol: Quote
Recommended Posts