malawaszka Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 ona jest jak sklejona z dwóch różnych piesków - przód od szczyla niemal, a tył od babuleńki - poobcinałam jej teraz z grubsza syfkowe dredy, nie wiem czy nie bolą jej uszy czy panikowała - zobaczymy jutro, ale ta dupinka zrobiła się taka mikra teraz :mdleje: czekamy na ciepłą wodę bo ktoś nam zużył a mały śmierdzielek potrzebuje pilnie kąpieli :lol: Quote
Saththa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Zmiana niesamowita szybka transformacja normalnie. Alez ona urocza :loveu: Quote
zerduszko Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Specjalnie tak piszesz, żebym Ci zazdrościła :lol: Quote
malawaszka Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 zerduszko napisał(a):Specjalnie tak piszesz, żebym Ci zazdrościła :lol: zazdrościsz smroda? :lol: jest na to jeden albo i nawet kilka sposobów :D Quote
zerduszko Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 No zazdroszczę :D Pierwsza podróż, wycinanie kołtunów, kąpiel, pierwsze tarzanko w trawie, zwiedzanie mieszkania :loveu: i możliwość patrzenia na takiego śmierdziela jak śpi. Jak w końcu może sobie spokojnie wypocząć, tam gdzie jego miejsce. Same pozytywne skojarzenia :p Normalne kobity tak reagują na zapach niemowlaka :evil_lol: Quote
Felka z Bagien Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 My też z mężem prawie płakaliśmy,gdy poczuliśmy zapach "śmierdziela" schroniskowego.Nam to w ogóle nie przeszkadzało,mimo, że w łazience Coco Chanel.Masz rację zerduszko, to uzależnia na długo Quote
malawaszka Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 zerduszko napisał(a):No zazdroszczę :D Pierwsza podróż, wycinanie kołtunów, kąpiel, pierwsze tarzanko w trawie, zwiedzanie mieszkania :loveu: i możliwość patrzenia na takiego śmierdziela jak śpi. Jak w końcu może sobie spokojnie wypocząć, tam gdzie jego miejsce. Same pozytywne skojarzenia :p Normalne kobity tak reagują na zapach niemowlaka :evil_lol: hahaha no to mam to samo - Jarek się ze mnie tu śmieje jak pieję nad nią i się zachwycam jak ona się cieszy z każdego okruszka uwagi, ze wszystkiego się cieszy skarbek mały tylko ta kąpiel mogłaby już być... zaczyna mnie drapać w gardle :lol: Quote
zerduszko Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Felka z Bagien napisał(a):My też z mężem prawie płakaliśmy,gdy poczuliśmy zapach "śmierdziela" schroniskowego.Nam to w ogóle nie przeszkadzało,mimo, że w łazience Coco Chanel.Masz rację zerduszko, to uzależnia na długo O, z mężem - co za nowość;) Mój khm... to jak widział jaki mam zaciesz z czytania Waszkowych postów, już pyskuje "żadnych psów" :mad: Muszę go wymienić :watpliwy: Quote
sybil Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Cudna niunia! Jak mógł jakiś chamski sznurek wywalić ją do schronu? :shake: Ja to bym takiego, no ...:mad::angryy::chainsaw::2gunfire::snipersm:, albo jeszcze gorzej. I ten biedny brzusio z cycuchami naciągniętymi... dobrze, że wyrwałaś ją ze schroniska. Quote
lilo Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 sliczna dziewczyna i imie pieknie utrafione - była Julcia teraz jest Zuzia , same super dziewczyny Quote
malawaszka Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 zerduszko napisał(a):O, z mężem - co za nowość;) Mój khm... to jak widział jaki mam zaciesz z czytania Waszkowych postów, już pyskuje "żadnych psów" :mad: Muszę go wymienić :watpliwy: wymień wymień :lol: przed kąpielą nie pozwalam Zuzi na kanapy wchodzić bo to potem trudno się smrodku pozbyć, poszłam na chwilę do Ojca Dyrektora i co? wracam, a tu zuzia koło J na kanapie - "bo chciała" :lol: Quote
zerduszko Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Hehehe, u mnie tez tak jest ;) Ale póki nie ma zwierza w domu, to sie stawia kurde. Wymieniłabym, ale na lepszy model - a nie trafił się takowy ostatnio ;) Quote
malawaszka Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 a tam w schronie został jeszcze taki śliczny czarnuszek - średniakowej wielkości, a z wyglądu bardzo w typie Gustawa - no piękny i fajny, czekam na jego fotki Quote
wilczy zew Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Czarny średniak,to mało jest tych kundli. Będą kolejki się go pokaże. Quote
malawaszka Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 ale taki pół rasowy to kolejki nie będzie :( ale piękny bardzo Quote
malawaszka Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Laleczka grzecznie przespała nockę :loveu: najpierw chciała do łóżka, ale jak dałam jej legowisko koło mnie i okryłam ją kocykiem to tak opatulona przespała całą noc - jak ona musiała marznąć w schronisku :( to taki piecuszek jest Quote
lilo Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 ojaaa , to słodkie musiało byc - wyobrazam sobie jak jej bylo milo jak po tych wszystkich zimnych nocach wreszcie położyła się na miękkim legowisku ,przytulila łebek do podusi , zapatuliła sie kocykiem i z uśmiechem na pyszczku , bezpieczna poszła spac... Quote
malawaszka Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 słodkie strasznie - ale cała zdrętwiałam bo ona ciągle jeszcze mnie pilnuje i jak tylko się ruszałam to ona się budziła, więc przestałam się ruszać :D Quote
malawaszka Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 AnkaG napisał(a):Mama Wasia pewnie wstawała i opatulała :) wycwaniłam się i legowisko było tak blisko, że wstawać nie musiałam tylko rękę wyciągałam i na niej trzymałam :D Quote
jambi Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Hana też piknie ;) Haneczka, Hanusia ... :megagrin: Quote
malawaszka Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 jambi napisał(a):Hana też piknie ;) Haneczka, Hanusia ... :megagrin: ale że co?? gdzie? Quote
lilo Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 malawaszka napisał(a): nie :lol: to 5-latka więc była nawet Hana :splat: od Hany Montany oczywiście :mdleje: gamoń !! :) Quote
Recommended Posts