Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ona jest jak sklejona z dwóch różnych piesków - przód od szczyla niemal, a tył od babuleńki - poobcinałam jej teraz z grubsza syfkowe dredy, nie wiem czy nie bolą jej uszy czy panikowała - zobaczymy jutro, ale ta dupinka zrobiła się taka mikra teraz :mdleje: czekamy na ciepłą wodę bo ktoś nam zużył a mały śmierdzielek potrzebuje pilnie kąpieli :lol:

Posted

No zazdroszczę :D Pierwsza podróż, wycinanie kołtunów, kąpiel, pierwsze tarzanko w trawie, zwiedzanie mieszkania :loveu: i możliwość patrzenia na takiego śmierdziela jak śpi. Jak w końcu może sobie spokojnie wypocząć, tam gdzie jego miejsce. Same pozytywne skojarzenia :p
Normalne kobity tak reagują na zapach niemowlaka :evil_lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
No zazdroszczę :D Pierwsza podróż, wycinanie kołtunów, kąpiel, pierwsze tarzanko w trawie, zwiedzanie mieszkania :loveu: i możliwość patrzenia na takiego śmierdziela jak śpi. Jak w końcu może sobie spokojnie wypocząć, tam gdzie jego miejsce. Same pozytywne skojarzenia :p
Normalne kobity tak reagują na zapach niemowlaka :evil_lol:

hahaha no to mam to samo - Jarek się ze mnie tu śmieje jak pieję nad nią i się zachwycam jak ona się cieszy z każdego okruszka uwagi, ze wszystkiego się cieszy skarbek mały
tylko ta kąpiel mogłaby już być... zaczyna mnie drapać w gardle :lol:

Posted

Felka z Bagien napisał(a):
My też z mężem prawie płakaliśmy,gdy poczuliśmy zapach "śmierdziela" schroniskowego.Nam to w ogóle nie przeszkadzało,mimo, że w łazience Coco Chanel.Masz rację zerduszko, to uzależnia na długo

O, z mężem - co za nowość;) Mój khm... to jak widział jaki mam zaciesz z czytania Waszkowych postów, już pyskuje "żadnych psów" :mad: Muszę go wymienić :watpliwy:

Posted

Cudna niunia! Jak mógł jakiś chamski sznurek wywalić ją do schronu? :shake: Ja to bym takiego, no ...:mad::angryy::chainsaw::2gunfire::snipersm:, albo jeszcze gorzej. I ten biedny brzusio z cycuchami naciągniętymi... dobrze, że wyrwałaś ją ze schroniska.

Posted

zerduszko napisał(a):
O, z mężem - co za nowość;) Mój khm... to jak widział jaki mam zaciesz z czytania Waszkowych postów, już pyskuje "żadnych psów" :mad: Muszę go wymienić :watpliwy:

wymień wymień :lol: przed kąpielą nie pozwalam Zuzi na kanapy wchodzić bo to potem trudno się smrodku pozbyć, poszłam na chwilę do Ojca Dyrektora i co? wracam, a tu zuzia koło J na kanapie - "bo chciała" :lol:

Posted

Laleczka grzecznie przespała nockę :loveu: najpierw chciała do łóżka, ale jak dałam jej legowisko koło mnie i okryłam ją kocykiem to tak opatulona przespała całą noc - jak ona musiała marznąć w schronisku :( to taki piecuszek jest

Posted

ojaaa , to słodkie musiało byc - wyobrazam sobie jak jej bylo milo jak po tych wszystkich zimnych nocach wreszcie położyła się na miękkim legowisku ,przytulila łebek do podusi , zapatuliła sie kocykiem i z uśmiechem na pyszczku , bezpieczna poszła spac...

Posted

AnkaG napisał(a):
Mama Wasia pewnie wstawała i opatulała :)

wycwaniłam się i legowisko było tak blisko, że wstawać nie musiałam tylko rękę wyciągałam i na niej trzymałam :D