Saththa Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 ja już nic tam nie chciałam pisac bo i po co podburzać tam jeszcze, heh Masakra Quote
lilo Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 wyżalicie się jak już będzie u Malawaszki :glaszcze: Quote
zerduszko Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Wyżalimy się..... Najchętniej to bym pojechała z Waszką na wycieczkę krajoznawczą i zagryzła :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 zerduszko napisał(a):Wyżalimy się..... Najchętniej to bym pojechała z Waszką na wycieczkę krajoznawczą i zagryzła :diabloti: a cóżem Ci uczyniła???? :eek2: Quote
Saththa Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Ooooo kurde.... robi się grubo... Gryźć nam chcą Malawaszkę... Ale ale.... ja NIE pozwalam :lol: Waszki nie można zagryźć bo co to bedzie ze sznupami wtedy...? Quote
lilo Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Saththa napisał(a):Ooooo kurde.... robi się grubo... Gryźć nam chcą Malawaszkę... Ale ale.... ja NIE pozwalam :lol: Waszki nie można zagryźć bo co to bedzie ze sznupami wtedy...? Jak to co ?? Zerduszko przejmie :) Quote
Saththa Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 lilo napisał(a):Jak to co ?? Zerduszko przejmie :) ako prowodyrka sytuacji?:evil_lol: Quote
zerduszko Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 farmerka63 napisał(a):Zerduszko - ale szczepioneś, co ? Buahaha, znów mi bezosobowo:2gunfire: Nie wiem co ona przeskrobała, że sobie umyśliła, że to o nią chodzi, ale się dowiem :diabloti: Quote
lilo Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 zerduszko napisał(a):Buahaha, znów mi bezosobowo:2gunfire: Nie wiem co ona przeskrobała, że sobie umyśliła, że to o nią chodzi, ale się dowiem :diabloti: aaa bo tak napisałaś gamoniu :) że Wasie byś zagryzła na wycieczce krajoznawczej :sabber: to musimy bronic kobity:chaos: Quote
Saththa Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 ja nie musze ja chcem z potrzeby serca bronić kobiety :) Quote
zerduszko Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Tak napisałam, żeby się nie wszyscy domyślili ock, ale że Wasia się nie domyśliła - dziwne. Coś ma na sumieniu jak nic ;) Quote
malawaszka Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 domyśliła domyśliła tylko głupa rżnie :D wasia -srasia :diabloti: Quote
Saththa Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 malawaszka napisał(a):domyśliła domyśliła tylko głupa rżnie :D wasia -srasia :diabloti: Wasia sie sama podsumowała :lol: Quote
jambi Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 wasia srasia kogo rżniesz??? :shock: [quote name='malawaszka']no tak bywa... ja czasami u mnie w domu jak jest jakieś zamieszanie, typu gonimy kota i wyrywamy mu kłaki, to nie mogę trafić imieniem w konkretnego psa tylko jadę po kolei :evil_lol: :roflt: [quote name='malawaszka'] o boże jak ja Was wszystkich nie lubię :cry: jakoś będziem z tym żyć ;) [quote name='zerduszko']To co Ci wczoraj pisałam nieaktualne, tylko krwa mam nadzieję, że na zawsze! Nie wiem co myśleć.... a Tobie co dla odmiany??? Kinga, z wydłużonymi tez sie chodzi, i ze skróconymi, i z łaciatymi... na sznaucera możem zrobić wszystko, no fszysko dosłownie [quote name='farmerka63']Saththo - powinnyśmy chyba jakąś telekonferencję w ścisłym gronie zwołać, żeby wykrzyczeć wszystkie nasze żale nad tym suwalskim biedakiem...żale starannie tłumione :placz: nooo ja sie tez chętnie dołącze :diabloti: Quote
zerduszko Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 jambi napisał(a):a Tobie co dla odmiany??? A dostałam cynka, ze miniak nastoletni do oddania, bo... zawadza. A jak nie to do uśpienia... A w tamtym roku uśpili dziady (inne) sunie, tylko oni jej na DT nie chcieli dać :( Quote
jambi Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 no to jak na dt nie chcieli dac a uśpic chcieli?!?! wtf ?!?! Quote
malawaszka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 jambi napisał(a):no to jak na dt nie chcieli dac a uśpic chcieli?!?! wtf ?!?! z miłości tak - na poniewierkę nie oddadzą więc zabili :shock: Quote
zerduszko Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Tak woleli uśpić sunię niż miałaby się tłuc po kolejnych domach, DS najlepiej z ich miejscowości. I ją uśpili. Bo nowy pan konkubent sobie psa nie życzył. Quote
Saththa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 zerduszko napisał(a):Tak woleli uśpić sunię niż miałaby się tłuc po kolejnych domach, DS najlepiej z ich miejscowości. I ją uśpili. Bo nowy pan konkubent sobie psa nie życzył. :mdleje: a ja się "prawie" z narzeczonym przez Tazza rozstałam... Quote
AnkaG Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 zerduszko napisał(a):Tak woleli uśpić sunię niż miałaby się tłuc po kolejnych domach, DS najlepiej z ich miejscowości. I ją uśpili. Bo nowy pan konkubent sobie psa nie życzył. Bozze ich uspić ... Quote
malawaszka Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 my tu sobie gadu gadu :D a panna Zuzanna zaczyna się pakować do nowego domku - wczoraj była wizyta i cudny domek na lalunię czeka :loveu: w tym tygodniu moja kochana lalunia kruszynka pojedzie :cry: to jest sama słodycz aaaaaa Quote
Rumi. Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 wasiu kolejne bidy czekają :D super że Zuzia jedzie do nowego domku :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Recommended Posts