Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooooo kurde.... robi się grubo...

Gryźć nam chcą Malawaszkę...

Ale ale.... ja NIE pozwalam :lol: Waszki nie można zagryźć bo co to bedzie ze sznupami wtedy...?

Posted

Saththa napisał(a):
Ooooo kurde.... robi się grubo...

Gryźć nam chcą Malawaszkę...

Ale ale.... ja NIE pozwalam :lol: Waszki nie można zagryźć bo co to bedzie ze sznupami wtedy...?

Jak to co ?? Zerduszko przejmie :)

Posted

farmerka63 napisał(a):
Zerduszko - ale szczepioneś, co ?

Buahaha, znów mi bezosobowo:2gunfire:

Nie wiem co ona przeskrobała, że sobie umyśliła, że to o nią chodzi, ale się dowiem :diabloti:

Posted

zerduszko napisał(a):
Buahaha, znów mi bezosobowo:2gunfire:

Nie wiem co ona przeskrobała, że sobie umyśliła, że to o nią chodzi, ale się dowiem :diabloti:

aaa bo tak napisałaś gamoniu :) że Wasie byś zagryzła na wycieczce krajoznawczej :sabber: to musimy bronic kobity:chaos:

Posted

wasia srasia kogo rżniesz??? :shock:

[quote name='malawaszka']no tak bywa... ja czasami u mnie w domu jak jest jakieś zamieszanie, typu gonimy kota i wyrywamy mu kłaki, to nie mogę trafić imieniem w konkretnego psa tylko jadę po kolei :evil_lol:

:roflt:

[quote name='malawaszka'] o boże jak ja Was wszystkich nie lubię :cry:

jakoś będziem z tym żyć ;)

[quote name='zerduszko']To co Ci wczoraj pisałam nieaktualne, tylko krwa mam nadzieję, że na zawsze! Nie wiem co myśleć....

a Tobie co dla odmiany???

Kinga, z wydłużonymi tez sie chodzi, i ze skróconymi, i z łaciatymi... na sznaucera możem zrobić wszystko, no fszysko dosłownie

[quote name='farmerka63']Saththo - powinnyśmy chyba jakąś telekonferencję w ścisłym gronie zwołać, żeby wykrzyczeć wszystkie nasze żale nad tym suwalskim biedakiem...żale starannie tłumione :placz:

nooo ja sie tez chętnie dołącze :diabloti:

Posted

jambi napisał(a):
a Tobie co dla odmiany???

A dostałam cynka, ze miniak nastoletni do oddania, bo... zawadza. A jak nie to do uśpienia... A w tamtym roku uśpili dziady (inne) sunie, tylko oni jej na DT nie chcieli dać :(

Posted

zerduszko napisał(a):
Tak woleli uśpić sunię niż miałaby się tłuc po kolejnych domach, DS najlepiej z ich miejscowości. I ją uśpili. Bo nowy pan konkubent sobie psa nie życzył.

:mdleje: a ja się "prawie" z narzeczonym przez Tazza rozstałam...

Posted

zerduszko napisał(a):
Tak woleli uśpić sunię niż miałaby się tłuc po kolejnych domach, DS najlepiej z ich miejscowości. I ją uśpili. Bo nowy pan konkubent sobie psa nie życzył.

Bozze ich uspić ...

Posted

my tu sobie gadu gadu :D a panna Zuzanna zaczyna się pakować do nowego domku - wczoraj była wizyta i cudny domek na lalunię czeka :loveu: w tym tygodniu moja kochana lalunia kruszynka pojedzie :cry: to jest sama słodycz aaaaaa