Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: Zdjęcia jamniorków w pościeli :loveu: :lol:
Uwielbiam to... Ciekawa jestem czy są jamniki które wolą spać w innym miejscu- bo osobiście nie spotkałam...

Posted

[quote name='arielka186']:loveu: :loveu: :loveu: Zdjęcia jamniorków w pościeli :loveu: :lol:
Uwielbiam to... Ciekawa jestem czy są jamniki które wolą spać w innym miejscu- bo osobiście nie spotkałam...[/QUOTE]

No co TY? W jakim innym miejscu? jedyne słuszne to łóżeczko i pościel, no może w ciągu dnia sofa, podusie, kocyki...:):):)...

Posted

Cuda i jeszcze raz CUDA...:loveu::loveu:..uwielbiam jak śpią kołami do góry.

Tak to już jest z jamnikami-jedynym miejscem do spania-jest łóżko....w ciągu dnia tapczan,wersalka,sofa....poduszki i jak troszkę chłodniej mnóstwo kocyków.

Jamnik wie czego chce i co dobre....i jak kiedyś Ktoś mądrze napsiał...to nie my mamy jamnika to ON MA NAS :diabloti:

Posted

Po adopcji Nerunia, lekarz określił Jego datę urodzenia na październik...
Wymysliłam więc, że fajną datą urodzenia będzie 10.10.2010:), więc Niunio (umownie)świętuje dziś swoje 1-wsze urodzinki:new-bday:...

Mama mówi, że mam roczek :BIG:...

A to taki wirtualny prezent...

"Na żywo" Mama nie zdążyła uchwycić świętowania:eviltong::evil_lol::diabloti:...

Posted

Och Neruniu roczniaku jeden Tyyyyyy!:loveu::loveu::loveu: CZarodzieje zyczą Ci wszystkiego Najlepszego, żebys miał bosko u Saruni i owinął ją sobie dookoła palca i żeby spełniała wszystkie Twoje życzenia a Ty bądź zawsze zdrowym i wesołym jamniorkiem:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::tort::new-bday::BIG::laola::laola::cunao::drink1:

Posted

mhm... niestety, taka zdolna (żeby zrobić), ani bogata (żeby zamówić) to ja nie jestem:watpliwy::eviltong::evil_lol:...
Ale było dzisiaj świętowanie kiełbaskowe:sabber::eating:
Ale filmik świetny Isadorko. Dziękujemy za urodzinkowe odwiedzinki i posyłamy głaski dla: Rudej, Ganguni i Rambunia:buzi::calus::glaszcze:

Posted

Kochany Przystojniaku-wiele,wiele szczęśliwych latek z Twoją Kochającą Rodzinką-ludzko-psią...dużo zdrówka,zabawek,kości...życzy Celina z rodzinką i jamnikami-Dumcią,Piratem i Fokusem:loveu::loveu::loveu:

Posted

wow ale zajebista ta kiełbasa:) upss sory za słowo...z...a :) ale nie da ise inaczej tego pisać;) super pomysł:) po co wymyślać torty jak zwykła kiełbacha to szczyt psiego szczęścia:)

Posted

Wklejam obiecane fotki z ostatniego weekendu:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Biegałem, jak szalony (tak mówili):evillaug:...

Ale Korcia też biegała:wink:...

Potem znaleźliśmy wspólnie bardzo ciekawie pachnące miejsce:sweetCyb:...

Potem już każde z nas miało swoją norkę:ylsuper:...

A po powrocie do domku jedzonko i odpoczynek na... leżaczkach:eviltong::evil_lol::diabloti:

Pozdrawiamy wszystkie Jamnisiowe Cioteczki:buzi::buzi::buzi:!!!

Posted

...o jeju moje Cudeńka....prawa nózia-prawe uszko...itp...wojskowy dryl a Korunia jak na dziewczynkę przystało tak subtelnie :loveu::loveu:.

W kopaniu równi-poślę WAM Fokusa ok????On jako jedyny jamnik mieszkający u mnie w przeszłości i obecnie-jest KOPARKĄ.:diabloti:

Leżaczki macie świetne-pakuję sie i przyjeżdżam...:evil_lol:

Posted

[quote name='Celina12']...Leżaczki macie świetne-pakuję sie i przyjeżdżam...:evil_lol:[/QUOTE]

Zapraszamy bardzo, bardzo serdecznie:), oczywiście z Dumcią, Pirusiem i Fokusiem:)... Będzie wesoło:)