Vesper Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 :loveu: :loveu: :loveu: Zdjęcia jamniorków w pościeli :loveu: :lol: Uwielbiam to... Ciekawa jestem czy są jamniki które wolą spać w innym miejscu- bo osobiście nie spotkałam... Quote
Sarunia-Niunia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='arielka186']:loveu: :loveu: :loveu: Zdjęcia jamniorków w pościeli :loveu: :lol: Uwielbiam to... Ciekawa jestem czy są jamniki które wolą spać w innym miejscu- bo osobiście nie spotkałam...[/QUOTE] No co TY? W jakim innym miejscu? jedyne słuszne to łóżeczko i pościel, no może w ciągu dnia sofa, podusie, kocyki...:):):)... Quote
taxelina Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='arielka186']W ogóle jamniki są super- jedyne w swoim rodzaju, chociaż ja teraz nie mam jamniczka...[/QUOTE] To czemu tylko raz u nas bylas i juz nie zagladasz? :( Quote
Celina12 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Cuda i jeszcze raz CUDA...:loveu::loveu:..uwielbiam jak śpią kołami do góry. Tak to już jest z jamnikami-jedynym miejscem do spania-jest łóżko....w ciągu dnia tapczan,wersalka,sofa....poduszki i jak troszkę chłodniej mnóstwo kocyków. Jamnik wie czego chce i co dobre....i jak kiedyś Ktoś mądrze napsiał...to nie my mamy jamnika to ON MA NAS :diabloti: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Było cicho, bo od środy miałam problem z netem:shake:... Ale już jesteśmy. Jutro wkleję kilka fotek z weekendowych szaleństw:) Celinko! Bardzo dziękujemy za pamięć i odwiedzinki:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Po adopcji Nerunia, lekarz określił Jego datę urodzenia na październik... Wymysliłam więc, że fajną datą urodzenia będzie 10.10.2010:), więc Niunio (umownie)świętuje dziś swoje 1-wsze urodzinki:new-bday:... Mama mówi, że mam roczek :BIG:... A to taki wirtualny prezent... "Na żywo" Mama nie zdążyła uchwycić świętowania:eviltong::evil_lol::diabloti:... Quote
yunona Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Och Neruniu roczniaku jeden Tyyyyyy!:loveu::loveu::loveu: CZarodzieje zyczą Ci wszystkiego Najlepszego, żebys miał bosko u Saruni i owinął ją sobie dookoła palca i żeby spełniała wszystkie Twoje życzenia a Ty bądź zawsze zdrowym i wesołym jamniorkiem:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::tort::new-bday::BIG::laola::laola::cunao::drink1: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Yunonko! dziękujemy za wizytę urodzinową:buzi:... A Sarunia owinięta wokół paluszka...hihihi:diabloti:, zresztą, nie tylko Ona, cała szanowna Rodzinka:eviltong::evil_lol::diabloti: Quote
Isadora7 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Sarunia dla ciebie :0 [video=youtube;wOyibd6tDvo]http://www.youtube.com/watch?v=wOyibd6tDvo[/video] Quote
Sarunia-Niunia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 mhm... niestety, taka zdolna (żeby zrobić), ani bogata (żeby zamówić) to ja nie jestem:watpliwy::eviltong::evil_lol:... Ale było dzisiaj świętowanie kiełbaskowe:sabber::eating: Ale filmik świetny Isadorko. Dziękujemy za urodzinkowe odwiedzinki i posyłamy głaski dla: Rudej, Ganguni i Rambunia:buzi::calus::glaszcze: Quote
Celina12 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Kochany Przystojniaku-wiele,wiele szczęśliwych latek z Twoją Kochającą Rodzinką-ludzko-psią...dużo zdrówka,zabawek,kości...życzy Celina z rodzinką i jamnikami-Dumcią,Piratem i Fokusem:loveu::loveu::loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Kochana Ciociu Celinko bardzo dziękuję za urodzinową kiełbachę, a moja Rodzinka mocno przytula Dumcię, Pirata i Fokusika. I jeszcze Gniewka:):):) Quote
piechcia15 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 wow ale zajebista ta kiełbasa:) upss sory za słowo...z...a :) ale nie da ise inaczej tego pisać;) super pomysł:) po co wymyślać torty jak zwykła kiełbacha to szczyt psiego szczęścia:) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Tak,tak...kiełbaska to sama radość... Więc Nerunio dziś świętował, oj świętował:):):)... Piechcia-trzymamy kciuki za westkę i dziękujemy za urodzinowe odwiedzinki:) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='deer_1987']Sto lat!! Sto lat!![/QUOTE] Dziękujemy Deer. Bardzo dziękujemy za życzonka:). Mizianka dla Niuni i Sherry:) Quote
taxelina Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Dziękujemy Deer. Bardzo dziękujemy za życzonka:). Mizianka dla Niuni i Sherry:)[/QUOTE] To dopiero rano bo teraz juz spia :loveu: Quote
Celina12 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 ....no i jak tam Nerunio??? Brzusio nie boli po tych delicjach różnistych???? Podzieliłeś się??? Quote
JamniczaRodzina. Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Sarunia masz zapelnioną skrzynkę. Quote
Sarunia-Niunia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='JamniczaRodzina.']Sarunia masz zapelnioną skrzynkę.[/QUOTE] Dzięki. Już ją nieco odciążyłam. Quote
Sarunia-Niunia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Wklejam obiecane fotki z ostatniego weekendu:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Biegałem, jak szalony (tak mówili):evillaug:... Ale Korcia też biegała:wink:... Potem znaleźliśmy wspólnie bardzo ciekawie pachnące miejsce:sweetCyb:... Potem już każde z nas miało swoją norkę:ylsuper:... A po powrocie do domku jedzonko i odpoczynek na... leżaczkach:eviltong::evil_lol::diabloti: Pozdrawiamy wszystkie Jamnisiowe Cioteczki:buzi::buzi::buzi:!!! Quote
Celina12 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 ...o jeju moje Cudeńka....prawa nózia-prawe uszko...itp...wojskowy dryl a Korunia jak na dziewczynkę przystało tak subtelnie :loveu::loveu:. W kopaniu równi-poślę WAM Fokusa ok????On jako jedyny jamnik mieszkający u mnie w przeszłości i obecnie-jest KOPARKĄ.:diabloti: Leżaczki macie świetne-pakuję sie i przyjeżdżam...:evil_lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Celina12']...Leżaczki macie świetne-pakuję sie i przyjeżdżam...:evil_lol:[/QUOTE] Zapraszamy bardzo, bardzo serdecznie:), oczywiście z Dumcią, Pirusiem i Fokusiem:)... Będzie wesoło:) Quote
Recommended Posts