Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

modliszka84 napisał(a):
Ale uroczo :)

Wiem, wiem ...miałam napisać, ale wtedy jak rozmawiałyśmy o tym czarnym jamniorze ze schroniska to okazało się że jego już nie ma.
Potem był jeszcze rudy, ale w sobotę znalazł dom no i narazie nie mamy innych jamników.

No i dobrze, bo każdy jamniś musi mieć łóżeczko i ludzia...:evil_lol::eviltong::loveu:...

Posted

Odwiedzam i ja wspaniala,piekne jamniczki Saruni ,bo dawno już chyba tu nie zaglądalam jakoś.Gdyby tak więcej jamnikow mialo taki raj ,jak Korunia i Nerunio ....:loveu:: I takich wlascieli jak Sarunia i jej rodzina ...:loveu:: trochę mi smutno nieraz ,gdy patrzę na czarne podpalane jamniki ,bo naszego jamniczka nie ma już wśród nas ponad 2 lata i budzą one we mnie wiele wspomnień związanych z naszym jamniczkiem ......Takie jest życie-trudno....

Posted

piechcia15
ależ ona ma życie...wiecznie zajęty tyle ma tam do roboty:smile: fajny z niego dzieciuch:smile: a jak się błyszczy...czym go nasmarowałaś na potrzebę roli w filmie???:smile: a jaka linia...:smile:

masz rację Piechcia, Nero jest strasznie zajęty... tylko patrzy po kim by poskakać... A wygląda ładnie, to fakt... aż błyszczy (bez wspomagaczy - dietka:eviltong:)
Dziękuję Piechciu, że wpadasz do nas...:buzi:...

yunona
Cudny filmik, obejrzałam z wielkim usmiechem na twarzy. Kocio przebojowy!:smile: a glutek też niesamowity. Wszystkich zaczepia do zabawy!!! :smile:

Dziękuję Aluniu za odwiedziny na wątku:buzi:, który chyba powoli umiera:hmmmm:... coraz mniej cioteczek nas odwiedza:niewiem::???::no-no-no:...
Masz rację kocio jest przebojowy i chodząca z Niego cierpliwość...ile On czasami biedny musi znosić "zalotów" ze strony Nerunia...

Posted

Tak to prawda! Zmęczenie to pojęcie, którego Nerunio póki co chyba jeszcze nie poznał:shake::eviltong::diabloti:...
Ale potrafi też być łagodnym Przytulaskiem, jednak narazie zdecydowanie rzadziej.
Za to kochany jest przez wszystkich - i tych dwu i tych cztero nożnych:loveu::loveu::loveu:!!!

Posted

Nie dziwię się,że jest kochany.....Korunia też wspaniała-taka wyrozumiała dla szaleńca jak moja Dumiś a KOT...o matko co się uśmiałam z tych leniwych machnięć łapeczką z tego spojrzenia pogardliwego :diabloti:....młody spadaj....moja kanapa...mój ogon...ZROZUMIANO?????

Posted

Witamy kochane cioteczki i zapraszamy "na klika foteczek"...

Niunio obżera co większą korę wyciągniętą spomiędzy iglaków...:eviltong:

A tak pilnuje domu - dobrze być "trochę" w domu i mieć oko na wszystko...:evil_lol:

Tutaj z Korunią i Killerkiem...:loveu:

Odpoczywam sobie, a co:wink:? Zaraz chyba zasnę...

...zasnąłem...:sleep2::sleep::sleeping:

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Taki kochaniutki Skrzacik, choć we znaki czasami się daje, oj daje.... Pozostaje Go kochać z Jego "małymi wadami"...
Wypracujemy wszystko, powolutku i cierpliwie....

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: wypracuje u jamnika :grin::grin::grin: jamnik i tak zrobi z Tobą to co zechce

modliszka84 napisał(a):
ale pyszczek ma jeszcze taki dziecięcy :)

Tak pycholek jeszcze bardzo szczylowaty

Posted

Isadora7 napisał(a):
:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: wypracuje u jamnika :grin::grin::grin: jamnik i tak zrobi z Tobą to co zechce

Oj tam, oj tam... ale tak racja... On i tak robi z nami co chce, a potrafi, oj potrafi:eviltong::evil_lol::diabloti:...

Tak pycholek jeszcze bardzo szczylowaty
Szczylowaty, bo wbrew temu jak był szacowany Jego wiek w kwietniu na 10-11 m-cy, nasz Wet stwierdził, że nie ma więcej niż pół roczku... ząbki były już drugie, ale kiełki jeszcze nie do końca wyrośnięte, więc został tak "oszacowany" , a data urodzin na październik. Więc umowna data urodzenia Maluszka przypadła na 10.10.2010 - ładna, prawda:multi::multi::multi:???