piechcia15 Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 ja też jestem codziennie:) ale nie zawsze mam siłę coś pisać:):( Quote
Sarunia-Niunia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ok Piechcia, jesteś usprawiedliwiona, ale kiedyś napisałaś tak: [quote name='piechcia15']muszę chyba w umowie dopisać że obowiązkowa dożywotnia regularna relacja na dogo:):)[/QUOTE] więc teraz ja się z tego wywiązuję:evil_lol: Quote
Madzik77 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 ja tez po cichu podglądam szczęście domowników... Quote
Sarunia-Niunia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 O! Witamy ciocię Madzik! Dziękujemy i zapraszamy:):):) Quote
taxelina Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [video=youtube;s2BF06IFIMI]http://www.youtube.com/watch?v=s2BF06IFIMI&feature=related[/video] Quote
Sarunia-Niunia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Jaka fajna, rozgadana psinka... Korunia nie, za dużo pokory i nieśmiałości w Niej, ale Sarunia(*) uwielbiała tak porozmawiać, zwłaszcza, jak chciała czegoś:eviltong:... Niezapomniana Niunia:loveu:... Quote
Isadora7 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 ja tez jestem, bywam, ale teraz ogarniam zaległości na SOS Quote
Sarunia-Niunia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Isadora7']ja tez jestem, bywam, ale teraz ogarniam zaległości na SOS[/QUOTE] Tak, tak ciociu Isadorko, rozumiemy:fadein:... Nawet nie masz czasu na swój wątek, a tam dyskusja i nawet propozycja wizyty p/a:ices_bla:, bo taka cisza:eviltong::evil_lol::diabloti:... Może mogłabym jakoś Ci pomóc na SOS:confused:? Quote
Celina12 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Przed spaniem chciałem tu se nowości poczytać...Neruś nie leń się-pisz i dawaj foty swoje i Twoich LAsek!!!! FOKUS Quote
Sarunia-Niunia Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Cze Fokusik, sie ma... Tak se właśnie pomślałem, że czas wrzucić jakieś foty... Mamcia biega za nami z aparatem, odpocząć nie da, a wkleić coś, to niby wielki problem ma... Wrzucam foty z leniwych, coraz dłuższych jesiennych wieczorów... Kurcze, jest takie coś (mówią na to kominek), ogień się tam pali, a takie ciepło od tego leci, że Ci mówię Foksiu... O! Tu jest fajnie i ciepło... A tu jest wygodnie i mogę się wyciszyć i zrelaksować... Normalnie, tu jest super fajnie. Dużo lepiej niż na kocyku... To na dzisiaj tyle. Jutro zmuszę mamcię do wklejenia reszty fotek... Quote
Celina12 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 O kurczaki...ale Ci dobrze-u nas też jakoweś takie cóś stoi se ale jeszcze nie palili w nim-Wy macie zdecydowanie ładniejszy...zmuszaj mamcię-zmuszaj-fajnie WASZE foty oglądać....moja Selin pstryka i wstawia jak szalona...:diabloti: Już powoli się przymierzam do łóżka-Selin zara idzie spać,bo rano wstaje dość wcześniej.Ja się kłądę z NIĄ-ja z jednego boku,Pirat z drugiego a Dumiś ma w środku łoża poduszkę i mięciutki kocyk-tam se śpi Królewna...ale jak się za bardzo odkryje-widziałem,że idzie pod kołdrę do MAmci .Ja i tak wcześniej zmykam do Krzycha-jak się rozpycham to ma się facet gdzie przesunąć-Selin już właściwie nie ma gdzie i troszkę mi Jej żal,bo ma chore kości. A jak tam Twoje Dziewczyny?? Te śliczne Laski??? Całuski ślę.... Quote
Isadora7 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Ech no widże że muszę sie zebrać w sobie i swoją bandę pofocić znowu Quote
Sarunia-Niunia Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Isadora7 napisał(a):Ech no widże że muszę sie zebrać w sobie i swoją bandę pofocić znowu No, koniecznie:roll:. Zdjątka koniecznie, bo inaczej wizyta p/a się odbędzie:mad:... Trzeba sprawdzić, jak tam piękna, długowłosa trójeczka:loveu::loveu::loveu: Quote
yunona Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ale fajnie, można przy kominku posiedzieć i pogrzać się, my blokowcy pod tym względem mamy kiepsko, pozostaje nam miejsce pod kaloryferem. :) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 yunona napisał(a):Ale fajnie, można przy kominku posiedzieć i pogrzać się, my blokowcy pod tym względem mamy kiepsko, pozostaje nam miejsce pod kaloryferem. :) No, my w sumie dopiero mieszkamy tu trzeci rok. Z tego towarzystwa tylko Killerek zaznał "grzania" przy kaloryferku:diabloti:... Sarunia przemieszkała tu jeszcze jeden:placz: "sezon kominkowy"... Nie wiem, jak było z Korunią i Nerciem, jedno jest pewne; o ile na Korci kominek nie robi większego wrażenia;), o tyle Nercio już przy rozpalaniu dzielnie towarzyszy i przebiera łapciami z radości:multi:... A potem im bliżej ciepełka, ty, lepiej:evil_lol:.... Quote
Celina12 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Kominek ma swój urok....ja tęsknię osobiście z picem kaflowym jaki był u mojego Dziadzia....w każdym pokoju-uwielbiałam przytulić się do pieca,słuchać jak w nim trzaskają iskry....to takie wspomnienie z dzieciństwa-ciepło,miłość,beztroska.... A fotki???? Quote
Sarunia-Niunia Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Cześć, to ja Nero:gent:... Teraz, jak są długie wieczory trzeba się czymś zająć, więc szaleję z tym, kogo uda mi się sprowokować do zabawy:Dog_run:... Killer, pobawisz się ze mną:confused:?... I już jest...mamcia:mad:, no co? chciałem się tylko z Nim pobawić:painting:... Korunia! To może Ty się ze mną powygłupiasz:niewiem:? Fajnie, to zaczynamy - mam Cię:laugh2_2:!!! O kurczaczek... dopadła mnie:turn-l:, ale to wszystko na żarty:evil_lol:... Pozdrawiamy wszystkich kumpli z dogo i wszystkie Cioteczki, które nas odwiedzają:buzi:... Korcia, Nercio i Kiluś:hand::hand::hand:... Quote
Celina12 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 O jejuuuuuuuuu no cudne fotki ta WASZA Mamcia cyknęła...aż chce się więcej i więcej.... U mnie Fokusik też się tak z Dumiś bawią ale trudnomi je uchwycić-zdjęcia zawsze niewyraźne.... Kocham WAS...a Killerkowi oczka się świecą...:diabloti: Quote
Isadora7 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Siemka Nero dałem szpule do ciebie bo mi doniesiono że z dziewczynka harce wyprawiasz. ładna ta twoja laska. A to biało czarne to moje dziewczyny by chcetnie upolowały. Wiesz one dostają amoku jak zobacza miaukusy. W oczach krew, piana i amok totalny. No nie powiem wtóruję im ale to one zaczynają. Zreszta Ganga ta moja łaciata laska ma na swoim koncie kilkanaście kur w miejscu skąd ją Dorota zabrała. A wiesz jak jamnik raz spróbuje to potem mają takie istoty przekichane. to no spulam sie do spania Rambo Quote
yunona Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Zapraszam na bazarek dla Alfika kosmity : http://www.dogomania.pl/threads/216709 Quote
Sarunia-Niunia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Dzisiaj mija pół roku, od kiedy Nerunio z nami zamieszkał:loveu::loveu::loveu:.... Z tej okazji wkleimy kilka fotek... Quote
Recommended Posts