Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Dokładnie pół roku temu Nerunio przyjechał z nami do domku, żeby tu rozpocząć nowy rozdział w swoim jamniczym życiu:multi::multi::multi:...
Dlatego, specjalnie z tej okazji wklejam zdjęcia portretowe Nerusia:loveu::loveu::loveu:!
Czyli Niunio w roli głównej...

Hej, to ja, a raczej mój prawy profil:lol:...

A tu poleguję na sofie, ale żeby było wygodniej Berni dała mi pod doopsko podusię:eviltong:...

A na oparcie podłożyła kocyk:roll:....

Znowu pozuję... lewy półprofil:evil_lol:...

Oślepiła mnie fleszem, to zamknąłem ślepka:diabloti:...

Posted

Ciociu Selin! Normalnie mnie zawstydziłaś:oops::oops::oops:... Ale, tak po cichu Ci powiem, że ja też Cię Kocham:loveu::loveu::loveu:! Bo bardzo lubię, jak nas tu odwiedzasz, wiesz?
A Fokusa, Pirusia i Dumcię muszę koniecznie poznać:multi::multi::multi:... Dumcia jest bardzo podobna do Korci... Kurcze, żeby mi się nie pomyliły:crazyeye::crazyeye::crazyeye:....

Posted

piechcia15 napisał(a):
wow to już pół roku, ależ ten czas leci, powiedziałabym że to było niedawno:) ale w sumie po głębszym zastanowieniu to chyba było jakoś w majówkę nie?

Tuż przed; kilka dni po Świętach, dokładnie 28 kwietnia:):):)...

Posted

Ale Sarunia-Niunia masz cudne jamniki, oczu od nich nie można oderwać.:loveu:
Kilerek też niczego sobie futrzaczek.
Będę musiała po kolei przejrzeć wasz wątek.
Dziękuję za zaproszenie

Posted

Prawda,że Piękności są...OBA_TRZY!!!!:diabloti:

Neruś..ucałuj od nas Berni,Korunię...no Kilerka też-jak się da....:loveu::loveu:...chciałoby się oglądać WAS codziennie po kilka razy...ciągle niedosyt fotek....a u mnie rośnie następny jamnikowy FAN

Posted

[quote name='Celina12']Prawda,że Piękności są...OBA_TRZY!!!!:diabloti:

Neruś..ucałuj od nas Berni,Korunię...no Kilerka też-jak się da....:loveu::loveu:...chciałoby się oglądać WAS codziennie po kilka razy...ciągle niedosyt fotek....a u mnie rośnie następny jamnikowy FAN

http://images10.fotosik.pl/185/cf0006924026ac70med.jpg
No tak, Tomaszek to Najpiękniejsze Piękności:loveu:... Słodkości takie Śpiące:sleep2:... A Selin Mu błyska po oczkach:shake:...

[quote name='bianka0']
Sara Twoje zwierzaczki są tak wypielęgnowane, że zaraz robię rachunek swojego sumienia :oops:No o Ty, Bianeczko:shock:... Przecież Twoja Gromadka:smilecol: bije tu wszystkich na łeb, na szyję:klacz::klacz::klacz:...

Posted

Selin ma aparat zepsuty i wszystkie zdjęcia robi bez lampy-bo takowa odmówiła posłuszeństwa-dlatego czasem zdjęcia śą marnej jakości-jak te z Wikusią oglądającą sesję Bianki :diabloti:

Posted

Kiedyś mówiłam , że w życiu nie będę miała spaniela ani jamnika . A potem moje dwa tymczasy ( spaniel Skubi i jamnikowaty Bronisław :) ) wywaliły moje myślenie do góry nogami tak , że się zakochałam w obydwu rasach :) . Saruniu , Twoje maleństwa naprawdę cudne i taaakie wypieszczone :) . Cuuuudowne :) . Zaglądam do nich , choć wiesz , że zapracowana jestem dlatego nic nie piszę . Ale podpatruję życie Twoich maleństw .

Posted

Pięknie podcięte pazurki, błyszczące futerka, wyczyszczone uszka. Nawet Kilerek ma śnieżnobiałe opuszki łapek. :cool3:
Przy ośmiu psach niestety często zalegam z ich pielęgnacją na czas.
Więc jutro zarządzam obcinanie paznokci i czyszczenie uszu :diabloti:

Posted

Przystojniacha :lol:, profil szlachetny a i zadbany , czyli metroseksualny jamnik:eviltong::evil_lol:
Nie to co mój śmieciarz Harutek :evil_lol: ale za to coraz grzeczniejszy. :angel:
Neruś jesteś debeściak!:loveu:

Posted

[quote name='piesia']Kiedyś mówiłam , że w życiu nie będę miała spaniela ani jamnika . A potem moje dwa tymczasy ( spaniel Skubi i jamnikowaty Bronisław :) ) wywaliły moje myślenie do góry nogami tak , że się zakochałam w obydwu rasach :) . Zaglądam do nich , choć wiesz , że zapracowana jestem dlatego nic nie piszę . Ale podpatruję życie Twoich maleństw .

Dzięki Piesiu za odwiedzinki i zostawiony ślad... Nic tak nie weryfikuje poglądów, jak życie:tard::eviltong::evil_lol:...

[quote name='bianka0'] Pięknie podcięte pazurki, błyszczące futerka, wyczyszczone uszka. Nawet Kilerek ma śnieżnobiałe opuszki łapek.

Dziękujemy:loveu:... I tak chylimy czoła przed Tobą Ciotuniu:modla:... Ściskamy całą Gromadkę:buzi:...

[quote name='yunona']Przystojniacha :lol:, profil szlachetny a i zadbany , czyli metroseksualny jamnik:eviltong::evil_lol:Nie to co mój śmieciarz Harutek :evil_lol: ale za to coraz grzeczniejszy. :lilangel:Neruś jesteś debeściak!:loveu:

Ciociu Yun - to ja Nerek - nie zawstydzaj mnie:oops:...
Berni czasem krzyczy:agrue: i mówi tak; "jaki ładny, taki niegrzeczny", a ja przecież grzeczny jestem, no prawie grzeczny:ices_bla: ...
Harutek:loveu: napewno jest grzeczniejszy:happy1:!!!

[quote name='Isadora7'] Naleśniczek

http://images10.fotosik.pl/185/cf0006924026ac70med.jpg

No, Słodziak... Jak Go gdzieś nazwałaś "waniliowy rożek":loveu:!!!

[quote name='Isadora7'] A nerunio to szlachciurek błyszcżacy, figurka marzenie

I znowu czuję się speszony:oops:... Ciociu Dorciu:Rose:... Kurcze:hmmmm: - a może coś w tym jednak jest:confused:??? skoro mówią, że jestem taki:loveu:...

Dzięki wszystkim Ciotuniom za odwiedzinki i pogaduchy

Posted

Siema Neruś-widzę,że Cioteczki zakochane w Tobie -aż miło.:loveu::loveu:Ja dziś znalazłem w szafie w sypialni worek z maskotkami-zrobiłem se ucztę-nie tylko duchową.Duzi se spali a ja z iście chirurgiczną precyzją wykonałem zabiegi operacyjne na misu i baranku.Okazuje się,że zbudowane są podobnie-tylko misiek miał w środku woreczek z białymi kuleczkami-Selin powiedziała,że pewnie miał kamienie w woreczku żółciowym:crazyeye:.Dumcia patrzyła na mnie zdziwiona i przepraszała moją za mnie,Piruś przeszedł obojętnie koło mojego stołu operacyjnego a Krzyś wołał-Selin zobacz co młody znowu zrobił :cool3:.Oni mogą se w kuchni trzaskać garami,naczyniami,coś tam pitrasić a ile potem mają zmywania...a po mnie co trzeba sprzątać niby???Wielkie mi mecyje-poschylają się troszkę-dobrze im to zrobi.Idę spać-zmęczony jestem...pozdrów swoje LAski-FOKUS!

Posted

Czze Foksiu! Kurde, tyle komplementów od cioteczek, ale (powiem nieskromnie) pewnie coś w tym jest:razz:...hehehe... A wiesz, że ja też uwielbiam operować? Kiedyś znalazłem ufoludka (podobno był Killera, jak był mały)... Tak się nim zająłem, że zostało samo futerko... i to też w częściach... A jak Berni rozpaczała po Nim:shake:... no cóż?... operacja wg Niej się nie udała... Miałem jeszcze czarnego Misia i dwie Myszy (też Killera) i wiesz co: masz rację - oni wszyscy są w środku tacy sami... nuda...
Lecę na ogród, bo zaraz włączą tego wariata (taki sam jak u Ciebie, tylko różowy jakiś) co syczy i warczy, a ja nie mogę na niego patrzeć, ani słuchać jak się drze...
Dobrze, że dziś ciepło i słonecznie:multi:...
Przybij piątkę Pirkowi i przytul Dumcię.... Narka Foksiu, Aha, cmoknij jeszcze Selin:loveu:...

Posted

....no dziś ciepło-wylegiwałem się troszkę na balkonie z Duduś...fajnie było-Selin se fotki cykała-potem też wyciągnęli tą warczącą cholerę i spacerowali z tym po domu-jak Oni to wytrzymują a jak ja se chcę poszczekać w domu-to zaraz słyszę-spokój Fokus-dziecko śpi...no i po co Ci to szczekanie?Gardło Cię zaboli.....

JAk to po co mi szczekanie-ja sobie i innym opowiadam o swym życiu-Oni se mogą gadać,śpiewać....a ja NIE???

Wycałowałem WSZYSTKICH....wróciłem z grabienia liści....całuski dla WAS

Posted

Cześć wszystkim... zaraz wkleimy fotki z ostatniej soboty...
Ponieważ, teraz dosyć wcześnie robi się ciemno, więc Maluchy korzystają już coraz mniej z uroków ogrodu... Coraz więcej czasu są zmuszeni spędzać w domu, niestety...