taxelina Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Dzisiaj mija pół roku, od kiedy Nerunio z nami zamieszkał:loveu::loveu::loveu:.... Z tej okazji wkleimy kilka fotek... No to czekamy! Quote
Celina12 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 No to dla Nerunia i Jego Rodzinki-całej...:BIG::laola: wszystkiego DOBREGO....:cunao::cunao: czekamy i my Quote
Sarunia-Niunia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Dokładnie pół roku temu Nerunio przyjechał z nami do domku, żeby tu rozpocząć nowy rozdział w swoim jamniczym życiu:multi::multi::multi:... Dlatego, specjalnie z tej okazji wklejam zdjęcia portretowe Nerusia:loveu::loveu::loveu:! Czyli Niunio w roli głównej... Hej, to ja, a raczej mój prawy profil:lol:... A tu poleguję na sofie, ale żeby było wygodniej Berni dała mi pod doopsko podusię:eviltong:... A na oparcie podłożyła kocyk:roll:.... Znowu pozuję... lewy półprofil:evil_lol:... Oślepiła mnie fleszem, to zamknąłem ślepka:diabloti:... Quote
Celina12 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Ło jeju ale bym Cie wycałowała...ta Buźka Cudna....to Złoto w połączeniu z Czarnym-CUDO.Piękny Jesteś i zgrabniutki jak Apollo....normalnie ..Kocham CIĘ Quote
Sarunia-Niunia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Ciociu Selin! Normalnie mnie zawstydziłaś:oops::oops::oops:... Ale, tak po cichu Ci powiem, że ja też Cię Kocham:loveu::loveu::loveu:! Bo bardzo lubię, jak nas tu odwiedzasz, wiesz? A Fokusa, Pirusia i Dumcię muszę koniecznie poznać:multi::multi::multi:... Dumcia jest bardzo podobna do Korci... Kurcze, żeby mi się nie pomyliły:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.... Quote
Celina12 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Neruniu to pakuj te swoje Kobitki i przyjeżdżajcie do nas....:loveu::loveu: Quote
piechcia15 Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 wow to już pół roku, ależ ten czas leci, powiedziałabym że to było niedawno:) ale w sumie po głębszym zastanowieniu to chyba było jakoś w majówkę nie? Quote
Sarunia-Niunia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 piechcia15 napisał(a):wow to już pół roku, ależ ten czas leci, powiedziałabym że to było niedawno:) ale w sumie po głębszym zastanowieniu to chyba było jakoś w majówkę nie? Tuż przed; kilka dni po Świętach, dokładnie 28 kwietnia:):):)... Quote
bianka0 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Ale Sarunia-Niunia masz cudne jamniki, oczu od nich nie można oderwać.:loveu: Kilerek też niczego sobie futrzaczek. Będę musiała po kolei przejrzeć wasz wątek. Dziękuję za zaproszenie Quote
Sarunia-Niunia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Witamy Ciocię Biankę:loveu: w naszych skromnych progach, bardzo serdecznie:B-fly::B-fly::B-fly:!!! Quote
Celina12 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Prawda,że Piękności są...OBA_TRZY!!!!:diabloti: Neruś..ucałuj od nas Berni,Korunię...no Kilerka też-jak się da....:loveu::loveu:...chciałoby się oglądać WAS codziennie po kilka razy...ciągle niedosyt fotek....a u mnie rośnie następny jamnikowy FAN Quote
piechcia15 Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 zobaczcie proszę, potrącony szczeniak:( pilnie DT potrzebny :(:( http://www.dogomania.pl/threads/216895-*Pabianice*-potr%C4%85cony-szczeniak-PILNIE-DT-DS-!!!!!!!!!!!!!!!!!!?p=17898643#post17898643 Quote
bianka0 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Sara Twoje zwierzaczki są tak wypielęgnowane, że zaraz robię rachunek swojego sumienia :oops: A Tomcio wygląda tak apetycznie jak lodowy rożek waniliowy :cool3: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='Celina12']Prawda,że Piękności są...OBA_TRZY!!!!:diabloti: Neruś..ucałuj od nas Berni,Korunię...no Kilerka też-jak się da....:loveu::loveu:...chciałoby się oglądać WAS codziennie po kilka razy...ciągle niedosyt fotek....a u mnie rośnie następny jamnikowy FAN http://images10.fotosik.pl/185/cf0006924026ac70med.jpg No tak, Tomaszek to Najpiękniejsze Piękności:loveu:... Słodkości takie Śpiące:sleep2:... A Selin Mu błyska po oczkach:shake:... [quote name='bianka0'] Sara Twoje zwierzaczki są tak wypielęgnowane, że zaraz robię rachunek swojego sumienia :oops:No o Ty, Bianeczko:shock:... Przecież Twoja Gromadka:smilecol: bije tu wszystkich na łeb, na szyję:klacz::klacz::klacz:... Quote
Celina12 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Selin ma aparat zepsuty i wszystkie zdjęcia robi bez lampy-bo takowa odmówiła posłuszeństwa-dlatego czasem zdjęcia śą marnej jakości-jak te z Wikusią oglądającą sesję Bianki :diabloti: Quote
piesia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Kiedyś mówiłam , że w życiu nie będę miała spaniela ani jamnika . A potem moje dwa tymczasy ( spaniel Skubi i jamnikowaty Bronisław :) ) wywaliły moje myślenie do góry nogami tak , że się zakochałam w obydwu rasach :) . Saruniu , Twoje maleństwa naprawdę cudne i taaakie wypieszczone :) . Cuuuudowne :) . Zaglądam do nich , choć wiesz , że zapracowana jestem dlatego nic nie piszę . Ale podpatruję życie Twoich maleństw . Quote
bianka0 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Pięknie podcięte pazurki, błyszczące futerka, wyczyszczone uszka. Nawet Kilerek ma śnieżnobiałe opuszki łapek. :cool3: Przy ośmiu psach niestety często zalegam z ich pielęgnacją na czas. Więc jutro zarządzam obcinanie paznokci i czyszczenie uszu :diabloti: Quote
yunona Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Przystojniacha :lol:, profil szlachetny a i zadbany , czyli metroseksualny jamnik:eviltong::evil_lol: Nie to co mój śmieciarz Harutek :evil_lol: ale za to coraz grzeczniejszy. :angel: Neruś jesteś debeściak!:loveu: Quote
Isadora7 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Naleśniczek A nerunio to szlachciurek błyszcżacy, figurka marzenie Quote
Sarunia-Niunia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='piesia']Kiedyś mówiłam , że w życiu nie będę miała spaniela ani jamnika . A potem moje dwa tymczasy ( spaniel Skubi i jamnikowaty Bronisław :) ) wywaliły moje myślenie do góry nogami tak , że się zakochałam w obydwu rasach :) . Zaglądam do nich , choć wiesz , że zapracowana jestem dlatego nic nie piszę . Ale podpatruję życie Twoich maleństw . Dzięki Piesiu za odwiedzinki i zostawiony ślad... Nic tak nie weryfikuje poglądów, jak życie:tard::eviltong::evil_lol:... [quote name='bianka0'] Pięknie podcięte pazurki, błyszczące futerka, wyczyszczone uszka. Nawet Kilerek ma śnieżnobiałe opuszki łapek. Dziękujemy:loveu:... I tak chylimy czoła przed Tobą Ciotuniu:modla:... Ściskamy całą Gromadkę:buzi:... [quote name='yunona']Przystojniacha :lol:, profil szlachetny a i zadbany , czyli metroseksualny jamnik:eviltong::evil_lol:Nie to co mój śmieciarz Harutek :evil_lol: ale za to coraz grzeczniejszy. :lilangel:Neruś jesteś debeściak!:loveu: Ciociu Yun - to ja Nerek - nie zawstydzaj mnie:oops:... Berni czasem krzyczy:agrue: i mówi tak; "jaki ładny, taki niegrzeczny", a ja przecież grzeczny jestem, no prawie grzeczny:ices_bla: ... Harutek:loveu: napewno jest grzeczniejszy:happy1:!!! [quote name='Isadora7'] Naleśniczek http://images10.fotosik.pl/185/cf0006924026ac70med.jpg No, Słodziak... Jak Go gdzieś nazwałaś "waniliowy rożek":loveu:!!! [quote name='Isadora7'] A nerunio to szlachciurek błyszcżacy, figurka marzenie I znowu czuję się speszony:oops:... Ciociu Dorciu:Rose:... Kurcze:hmmmm: - a może coś w tym jednak jest:confused:??? skoro mówią, że jestem taki:loveu:... Dzięki wszystkim Ciotuniom za odwiedzinki i pogaduchy Quote
taxelina Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 http://images50.fotosik.pl/1188/b07f71401fff3e88gen.jpg Jaka piekna mordka! Quote
Celina12 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Siema Neruś-widzę,że Cioteczki zakochane w Tobie -aż miło.:loveu::loveu:Ja dziś znalazłem w szafie w sypialni worek z maskotkami-zrobiłem se ucztę-nie tylko duchową.Duzi se spali a ja z iście chirurgiczną precyzją wykonałem zabiegi operacyjne na misu i baranku.Okazuje się,że zbudowane są podobnie-tylko misiek miał w środku woreczek z białymi kuleczkami-Selin powiedziała,że pewnie miał kamienie w woreczku żółciowym:crazyeye:.Dumcia patrzyła na mnie zdziwiona i przepraszała moją za mnie,Piruś przeszedł obojętnie koło mojego stołu operacyjnego a Krzyś wołał-Selin zobacz co młody znowu zrobił :cool3:.Oni mogą se w kuchni trzaskać garami,naczyniami,coś tam pitrasić a ile potem mają zmywania...a po mnie co trzeba sprzątać niby???Wielkie mi mecyje-poschylają się troszkę-dobrze im to zrobi.Idę spać-zmęczony jestem...pozdrów swoje LAski-FOKUS! Quote
Sarunia-Niunia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Czze Foksiu! Kurde, tyle komplementów od cioteczek, ale (powiem nieskromnie) pewnie coś w tym jest:razz:...hehehe... A wiesz, że ja też uwielbiam operować? Kiedyś znalazłem ufoludka (podobno był Killera, jak był mały)... Tak się nim zająłem, że zostało samo futerko... i to też w częściach... A jak Berni rozpaczała po Nim:shake:... no cóż?... operacja wg Niej się nie udała... Miałem jeszcze czarnego Misia i dwie Myszy (też Killera) i wiesz co: masz rację - oni wszyscy są w środku tacy sami... nuda... Lecę na ogród, bo zaraz włączą tego wariata (taki sam jak u Ciebie, tylko różowy jakiś) co syczy i warczy, a ja nie mogę na niego patrzeć, ani słuchać jak się drze... Dobrze, że dziś ciepło i słonecznie:multi:... Przybij piątkę Pirkowi i przytul Dumcię.... Narka Foksiu, Aha, cmoknij jeszcze Selin:loveu:... Quote
Celina12 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 ....no dziś ciepło-wylegiwałem się troszkę na balkonie z Duduś...fajnie było-Selin se fotki cykała-potem też wyciągnęli tą warczącą cholerę i spacerowali z tym po domu-jak Oni to wytrzymują a jak ja se chcę poszczekać w domu-to zaraz słyszę-spokój Fokus-dziecko śpi...no i po co Ci to szczekanie?Gardło Cię zaboli..... JAk to po co mi szczekanie-ja sobie i innym opowiadam o swym życiu-Oni se mogą gadać,śpiewać....a ja NIE??? Wycałowałem WSZYSTKICH....wróciłem z grabienia liści....całuski dla WAS Quote
Sarunia-Niunia Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Cześć wszystkim... zaraz wkleimy fotki z ostatniej soboty... Ponieważ, teraz dosyć wcześnie robi się ciemno, więc Maluchy korzystają już coraz mniej z uroków ogrodu... Coraz więcej czasu są zmuszeni spędzać w domu, niestety... Quote
Recommended Posts