Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Nie martw się Foksiu... Selin napewno coś wymyśli, żebyś się nie zanudził... A ten micho to wielki strasznie jest, ale by było używanie na taaakim egzemplarzu... Ech...
Fajna ta Twoja Wikusia, u mnie nie ma nikogo takiego tzn takiego małego ludzia... same wielkie człowieki, tylko na Killerze mogę się wyżywać... Tylko jak wraca z ogrodu, to Berni mówi odrazu: Nerciu nie wolno, zostaw Killerka...
To co ja mam robić... wszystkie pluszaki w domu już zoperowane, na ogrodzie nie posiedzisz bo zimno i ciemno... Dzisiaj udało mi się wziąć skuwkę od długopisu od Rafała, ale co to za zabieg... Parę ruchów szczęką i po sprawie... Pocieszam się tylko tym, że coś tam mówili o nowych pluszakach, i to takich tylko dla mnie... Tylko kiedy ruszą doopska, żeby je pokupić???
Ja też się chyba trochę pomartwię... Narka Foksiu...

Posted

Jakie jutro???? KCEM foty tej Lasencji i mego kumpla Nerusia...Pana KOTKA tyż....plissssss

Pomartwiłem się aż tak,że myśleli,że chory jestem....poszedłem se spać do korytarza...pozrzucałem poduszki na leżance i kołami w górę i wywracam ślipiami.....najpierw Krzycho musiał całować,potem Selin- niech wiedzą co to znaczy zlekceważyć JAMNIORA!!!!

Coś tam między sobą deliberowali,że niby coś dostanę-jakieś adresówki,kocyk,kości...na co mi adresówki-znam swój adres na pamięć....kocyk to i owszem no a kości-KLASA.A WDZIE SOM maskoty??? Nie chce się IM sprzątać po moich chirurgicznych wyczynach....w tym tkwi szkopuł.....

Neruś i tak ICH kocham-mocno,nad życie....uważam Ich za prawowitych członków mego STADA!!!!

Posted

....no tak już jest drugie "jutro"...a fotek ani widu ani słychu.

Saruniu dalej masz problem z netem? Widzę,że ten rozbójnik Fokus miesza tu i miesza Skarżypyta Jeden... :angryy: :diabloti::evil_lol:

Posted

Net jakby zaczął "kumać" i jest lepiej:)... Fotki wrzucimy, obiecuję:roll:... I wiem, że "jest już drugie jutro"..., Ty jak zwykle Celinko powalasz mnie swoimi tekstami:lol:
A Foksiu to nasz ulubieniec i jak będzie się dalej skarżył, to my tam wpadniemy i zrobimy porządek:mad: - tym bardziej, że wygraliśmy kilka "konkursów" na waszym wątku:evil_lol:....

Posted

No to w takim razie będę bez problemów udostępniać :user: temu Smarkaczowi...niech se tu wypisuje co chce :diabloti: jak to ma pomóc w odebraniu przez Ciebie nagród z konkursów:multi:

Czekamy....czaimy się :scared:..podglądamy co jakiś czas ...chcemy FOTEK!!!

Posted

No, nareszcie zmusiłem Berni do wklejenia fotek... Biega za nami, błyska po oczach, ale żeby się pofatygować i pokazać innym???
Ech, mówię Wam Foksiu i Rambo i cala reszto - co za ludź z tej kobity....

Pobiegliśmy na spacer... ja górą...

Korunia... doliną...

Znaleźliśmy... czuć bobry... ech, żeby je tak choć raz dorwać...

Posted

A potem uwaga Berni skupiła się na robieniu fotek... niebu... Co za kobita???...

Najpierw słońce...

Potem jakieś ślady po... kurcze, zapomniałem po czym... nieważne... i tak nie widzę w tym nic pięknego...

A potem powiedziała, że porobi nam fotki w tym "świetle zachodzącego słońca"... romantyczka się znalazła... ale zdjęcia całkiem, całkiem...

Korunia w promieniach jesiennego słoneczka...

I ja... ale się prezentuję, co??? Ech, ale jestem....

Posted

bianka0 napisał(a):

Sara co to za rzeka płynie obok Was?

To Biała... Wkleję jeszcze potem fotki, bo na codzień taka sobie rzeczka, ale w ub roku jak była powódź, nieźle podżyliśmy...
Właściwie, to uratowało nas chyba to, że przerwała wały w Tuchowie przed Tarnowem i do nas ta fala dotarła nieco już osłabiona... ale "mieliśmy ciepło"....

Posted

bianka0 napisał(a):

Piękne miejsce do życie masz Sarunia.
A to zdjęcie.....,oczu nie można oderwać.

http://images40.fotosik.pl/1185/620e388105b6b9c4gen.jpg

Dziękuję... też jak spacerowaliśmy to miejsce, w którym jestem bardzo często urzekło mnie ferią barw... wyglądało jakoś wyjątkowo...
A miejsce do życia rzeczywiście fajne, ale mieszkam tu dopiero dwa lata, i sama nie raz myślę, jak to było, jak mnie tu nie było... aż mi się nie chce wierzyć...

Posted

Każdy musi mieć swoje wymarzone miejsce do życia. A już cudownie jest jak w nim uda się zamieszkać :lol:
Nacieszmy się kolorami jesieni, w tym tygodniu już ich nie będzie.

Posted

Celina12 napisał(a):
...no tak jest z tą różą i kaliną-o co pytałam wyżej...no i Krzychu prosi o bardziej dokładną fotkę Waszej "malusiej" chatki....:diabloti:

Ponieważ u nas było nieco odwrotnie, bo to Ona szła doliną, a On górą
Nie mniej jednak zakwitli jak w piosence; Ona - Różą, On - Kaliną...:):):)...

Posted

Isadora7 napisał(a):
jak ślicznie ja chcę tam być

Pakuj Brygadę i zapraszamy:B-fly:!!! Chętnie powitamy Rudą, Gandzię i Rambusia ze swoją Pańcią w naszych skromnych progach:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:!!!

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
A i jamniki będą miały po czym szaleć - 20,5 ara ogrodu, zmieszczą się wszystkie:):):)...

Jejku, mogłabyś mieć stajnię i padok. Nie trzeba by było konia w stadninie trzymać :roll: