Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Nie ma sprawy, Ty sie lepiej pakuj zeby do 1 stycznia zdazyc :D[/QUOTE]
Ok, już zaczynam:eviltong:... a spakować dwoje jamników, to wcale nie takie fiu fiu:hmmmm::???::huh:...

Posted

U nas na zewnątrz zimno i mokro, więc Maluchy w domu. Oj, trudno się Im przyzwyczaić:cool3:.
Tak więc jak już wyszaleją się po domu, poprzenoszą chodniki i zużyją nadmiar energii:diabloti:, kładą się i grzecznie śpią. jacy są wtedy kochani:loveu:...

Tak się przytulamy z Korunią, a mama wciąż pstryka i pstryka:shake:

Kurcze, przysnąłem obok Killera i znowu nam pstryknęła fotkę:diabloti:... Nie ma w tym domu chwili spokoju:mad:

Posted

Cudności-i dobrze,że Mama pstryka-my też chcemy WAS widzieć,podziwiać-tacy śliczni i słodcy jesteście.

Tak czarnulki się świecą i błyszczą....Cudności-kocham WAS....cała\ą TRÓJCĘ!!! Mamcie WASZĄ TYŻ :loveu::loveu:

Posted

Mnie zawsze rozkładają foty z kotem. Twój jest śliczny i świetnie się dogaduje z jamniorkami i odwrotnie ;). U mnie to by chyba nie przeszło, Fercia gania kotki strasznie, jedynie Harutek omija łukiem i nie rzuca się na nie. Myślę, że miał kiedyś kontakt z kotkami. :)

Posted

Witaj kochana cioteczko Yunnko! cieszymy sie, że znowu jesteś u nas...
Tak, kotek jest naprawdę wyjątkowy. Ma mnóstwo cierpliwości do ciągle pełnego energii i nie zmordowanego Nercia... Żebyście widziały, co się działo wczoraj...
Muszę przygotować aparat i mieć w pogotowiu, żeby nakręcić filmik... Oskar pewny:):):)

Posted

...i do całowania...moje leżą kołami do góry pod ciepłym kocem-wczoraj robiłam późnym weczorem foty-One na TV siedzą tak długo jak i my siedzimy-zagłuszają głos...chrapaniem,poszczekiwaniem przez sen-w czym Mistrzem jest Pirat...potem zawsze jakoś usłyszą jak kierujemy się do sypialni...:diabloti:

CZekamy an filmik...i FOTY!!!!