Sarunia-Niunia Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='deer_1987']Fotki, fotki :loveu:[/QUOTE] Są wklejone wczoraj w poście #198, jakoś tak się składa, że zawsze na końcu strony:shake:... Quote
taxelina Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Tak wlasnie widzialam i stafd moj post pelen radosci ze sa :) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 no tak, nie zaskoczyłam:shake::stupid::diabloti:... Quote
taxelina Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Nie ma sprawy, Ty sie lepiej pakuj zeby do 1 stycznia zdazyc :D Quote
Sarunia-Niunia Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='deer_1987']Nie ma sprawy, Ty sie lepiej pakuj zeby do 1 stycznia zdazyc :D[/QUOTE] Ok, już zaczynam:eviltong:... a spakować dwoje jamników, to wcale nie takie fiu fiu:hmmmm::???::huh:... Quote
Celina12 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 ....teraz jamnikom zabrać trzeba nie tylko smyczki,obróżki ale kocyki,podusie.....itp.zimno idzie...:diabloti: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Nio, nio!!! Moje nawet latem mają w samochodzie pod doopkami podusie i miękkie kocyki, żeby Im było miękutko:eviltong:... Oto dowód: Teraz dodatkowo tylko jakaś kołderka:evil_lol:.... Quote
Sarunia-Niunia Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 U nas na zewnątrz zimno i mokro, więc Maluchy w domu. Oj, trudno się Im przyzwyczaić:cool3:. Tak więc jak już wyszaleją się po domu, poprzenoszą chodniki i zużyją nadmiar energii:diabloti:, kładą się i grzecznie śpią. jacy są wtedy kochani:loveu:... Tak się przytulamy z Korunią, a mama wciąż pstryka i pstryka:shake: Kurcze, przysnąłem obok Killera i znowu nam pstryknęła fotkę:diabloti:... Nie ma w tym domu chwili spokoju:mad: Quote
jofracy Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 czarne jamniki się świecą jakby je ktoś polerował... słodkie masz te ogonki :) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='jofracy']czarne jamniki się świecą jakby je ktoś polerował... słodkie masz te ogonki :)[/QUOTE] Nio, kochani są... Takie nasze dzieciaczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Cudności-i dobrze,że Mama pstryka-my też chcemy WAS widzieć,podziwiać-tacy śliczni i słodcy jesteście. Tak czarnulki się świecą i błyszczą....Cudności-kocham WAS....cała\ą TRÓJCĘ!!! Mamcie WASZĄ TYŻ :loveu::loveu: Quote
yunona Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Mnie zawsze rozkładają foty z kotem. Twój jest śliczny i świetnie się dogaduje z jamniorkami i odwrotnie ;). U mnie to by chyba nie przeszło, Fercia gania kotki strasznie, jedynie Harutek omija łukiem i nie rzuca się na nie. Myślę, że miał kiedyś kontakt z kotkami. :) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Witaj kochana cioteczko Yunnko! cieszymy sie, że znowu jesteś u nas... Tak, kotek jest naprawdę wyjątkowy. Ma mnóstwo cierpliwości do ciągle pełnego energii i nie zmordowanego Nercia... Żebyście widziały, co się działo wczoraj... Muszę przygotować aparat i mieć w pogotowiu, żeby nakręcić filmik... Oskar pewny:):):) Quote
yunona Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ja codziennie zaglądam, co nowego u rodzinki ale nie zawsze dam ślad wizyty w postaci wpisu. :) Quote
Celina12 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 ...no ja też i to nie sama....:diabloti: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Bardzo, bardzo się cieszymy:multi:... Maluchy ciepło merdają ogonkami i wystawiają brzuszki do miziania:eviltong:... Quote
Celina12 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 ...i do całowania...moje leżą kołami do góry pod ciepłym kocem-wczoraj robiłam późnym weczorem foty-One na TV siedzą tak długo jak i my siedzimy-zagłuszają głos...chrapaniem,poszczekiwaniem przez sen-w czym Mistrzem jest Pirat...potem zawsze jakoś usłyszą jak kierujemy się do sypialni...:diabloti: CZekamy an filmik...i FOTY!!!! Quote
Krysia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 My też często jesteśmy nie zostawiając znaku:diabloti::shake: Lubimy obrazki:cool3: Quote
taxelina Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 My tez ciszej albo glosniej ale codziennie :loveu: Quote
Recommended Posts