Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Bozi jak ja WAS Kocham moje mordki śliczne.

Neruś wiesz moja Selin miała kiedyś-jak była dzieckiem psa owczarka niemieckiego o imieniu Nero-kochała Go do szaleństwa a On był śliczny,mądry jak cholerka ponoć.Potem zakochała się w jamnikach jak przyjamniczył się do Niej Hektorek-niestety juz za TM:-(

Selin mi mówiłą,że chciała zawsze pomagać tym starszym-Dzękuś i Atosik mieli po 15 i 16 lat..Dumiś ponad 4 a Piruś 9...aj młody jestem ale wiem,że mnie kocha nad życie a ja wtulam się w NIĄ całym sobą...tak uwielbiam ciepło człowieków....kocham ICH.Mówię Ci Facet-mamy szczęście.Łapa

Posted

To jak oglądają telewizję suuuuper:) taka cisza i spokój a i kocisko pięknie się prezentuje:crazyeye: Szkoda że mój tobi nie trawi kotów :mad:.Kiedyś było inaczej zawsze kocur leżał gdzieś w pobliżu albo całkiem blisko(na kolanie):eviltong: ale to był inny jamnik i kocurek których już niema:-(

Posted

jofracy napisał(a):
Jak to się stało, że nie zapisałam sobie tego wątku? Już się poprawiam! mizianki dla ogonków :)

Najważniejsze, że się poprawiłaś:eviltong:. Cieplutko witam Cię na naszym wątku:bigcool::Cool!::bigcool:.
Oczywiście przytulaski dla Twoich jamnioreczków:buzi::buzi::buzi:!!!

Posted

Dziś, w Psie Zaduszki na wątku Nerunia w symboliczny sposób, chcę uczcić pamięć mojej Ukochanej Saruni

• , która pobiegła za TM 14.06.2010r...
    Kochana Sareńko, pozostaniesz na zawsze w naszej pamięci i naszych serduchach...

Oto kilka fotek naszej Kochaniutkiej (*)Sarunui-Niuni(*)...

W wakacje...

Na spacerku...

W pieleszkach.....

I na kanapie...

• Dla Ciebie Kochana Sareńko....

Posted

Ja tez nie widze. Ty zawsze będziesz widzeć Sarunia bo masz je na kompie. A komputer to maszyna, nie mysli i znajduje je na kompie nawet jak sa niewidoczne w necie. Wyrzuć je z kompa i sama zobaczysz że nie będa widoczne. Cos źle wstawionme na hosting, albo masz limit przekroczony

Posted

[quote name='Celina12']No teraz widzę...Cudna...uwielbiam te wielkie oczy i nochale...nawet te w piasku....widać jak Ją kochałaś....:-([/QUOTE]

Tak, była bardzo, bardzo Kochana. Przez wszystkich! Moi Synowie spędzili z Nią 12 lat ze swojego życia...
    Jak przyniosłam Ją do domu starszy miał 12, a młodszy 5 lat... Mówili do niej SIOSTRA...
    Teraz ma swój grobek na ogrodzie i wciąż jest z nami! I będzie z nami zawsze...

Posted

Witam, Sarunia-niunia, czy to Twoja galeria? Bo sunia ze zdjęć- bardzo podobna do Tinki mojej z którą razem za TM biegają- jest Twoja... W ogóle jamniki są super- jedyne w swoim rodzaju, chociaż ja teraz nie mam jamniczka...

Posted

Tak to moja Ukochana i niezapomniana Sarunia - stąd mój nick i awatarek....
    Na wcześniejszych stronkach jest Korunia, moja obecna jamnisia adoptowana w lipcu ub r, a wątek jest Nerunia szczylka adoptowanego w kwietniu br.
    I jeszcze pojawia się Killerek kicio przywieziony 3 lata temu znad morza porzucony w lesie....
    Ty teraz jesteś chyba westowa, cio?