taxelina Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Jak cudnie razem wygladaja! :loveu: Quote
Celina12 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Bozi jak ja WAS Kocham moje mordki śliczne. Neruś wiesz moja Selin miała kiedyś-jak była dzieckiem psa owczarka niemieckiego o imieniu Nero-kochała Go do szaleństwa a On był śliczny,mądry jak cholerka ponoć.Potem zakochała się w jamnikach jak przyjamniczył się do Niej Hektorek-niestety juz za TM:-( Selin mi mówiłą,że chciała zawsze pomagać tym starszym-Dzękuś i Atosik mieli po 15 i 16 lat..Dumiś ponad 4 a Piruś 9...aj młody jestem ale wiem,że mnie kocha nad życie a ja wtulam się w NIĄ całym sobą...tak uwielbiam ciepło człowieków....kocham ICH.Mówię Ci Facet-mamy szczęście.Łapa Quote
yunona Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Fajne mordaski jamniczo-kocie :) Uwielbiam oglądać , jak ten zbok ;) ale żeby tylko takie zboki były .... :) Quote
Krysia Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 To jak oglądają telewizję suuuuper:) taka cisza i spokój a i kocisko pięknie się prezentuje:crazyeye: Szkoda że mój tobi nie trawi kotów :mad:.Kiedyś było inaczej zawsze kocur leżał gdzieś w pobliżu albo całkiem blisko(na kolanie):eviltong: ale to był inny jamnik i kocurek których już niema:-( Quote
jofracy Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Jak to się stało, że nie zapisałam sobie tego wątku? Już się poprawiam! mizianki dla ogonków :) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 jofracy napisał(a):Jak to się stało, że nie zapisałam sobie tego wątku? Już się poprawiam! mizianki dla ogonków :) Najważniejsze, że się poprawiłaś:eviltong:. Cieplutko witam Cię na naszym wątku:bigcool::Cool!::bigcool:. Oczywiście przytulaski dla Twoich jamnioreczków:buzi::buzi::buzi:!!! Quote
Isadora7 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 jofracy napisał(a):Jak to się stało, że nie zapisałam sobie tego wątku? Już się poprawiam! mizianki dla ogonków :) Nnnno żeby się to nie powtórzyło :) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Dziś, w Psie Zaduszki na wątku Nerunia w symboliczny sposób, chcę uczcić pamięć mojej Ukochanej Saruni , która pobiegła za TM 14.06.2010r... Kochana Sareńko, pozostaniesz na zawsze w naszej pamięci i naszych serduchach... Oto kilka fotek naszej Kochaniutkiej (*)Sarunui-Niuni(*)... W wakacje... Na spacerku... W pieleszkach..... I na kanapie... Dla Ciebie Kochana Sareńko.... Quote
Celina12 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 ...dlaczego ja nie widzę zdjęć??? Psie Zaduszki-wspominamy te nasze Kruszynki,które tyle wniosły do naszego życia....biegajcie TAM szczęśliwe i czekajcie na nas.... Quote
Sarunia-Niunia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Celina12']...dlaczego ja nie widzę zdjęć??? [/QUOTE] Nie mam pojęcia? Ja widzę, ciekawe jak inni? Quote
Isadora7 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ja tez nie widze. Ty zawsze będziesz widzeć Sarunia bo masz je na kompie. A komputer to maszyna, nie mysli i znajduje je na kompie nawet jak sa niewidoczne w necie. Wyrzuć je z kompa i sama zobaczysz że nie będa widoczne. Cos źle wstawionme na hosting, albo masz limit przekroczony Quote
Sarunia-Niunia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Zaraz postaram się to poprawić.... Moja Niunia Kochana, zawsze było w niej tyle pokory... nawet teraz nie chce się pokazać.... Quote
Isadora7 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='deer_1987']bo sa na http://photos.nasza-klasa.pl/ Teraz tez sa z NK ale z prawidłowym linkiem Quote
taxelina Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Widac!! :multi: jaka cudna pod kolderka :loveu: a opowiedz cos o tej obecnej rudej morde :) skad ja masz i w ogole? Quote
Celina12 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 No teraz widzę...Cudna...uwielbiam te wielkie oczy i nochale...nawet te w piasku....widać jak Ją kochałaś....:-( Quote
Sarunia-Niunia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Celina12']No teraz widzę...Cudna...uwielbiam te wielkie oczy i nochale...nawet te w piasku....widać jak Ją kochałaś....:-([/QUOTE] Tak, była bardzo, bardzo Kochana. Przez wszystkich! Moi Synowie spędzili z Nią 12 lat ze swojego życia... Jak przyniosłam Ją do domu starszy miał 12, a młodszy 5 lat... Mówili do niej SIOSTRA... Teraz ma swój grobek na ogrodzie i wciąż jest z nami! I będzie z nami zawsze... Quote
Celina12 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Rozumiem Cię doskonale-to podobnie jak moje pieseczki Ukochane-spoczywają na naszym ogrodzie....są w naszych sercach,pamięci...nie przestaniemy ICH nigdy kochać... Quote
modliszka84 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 cioteczki zobaczcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/215519-B%C5%82agalny-e-mail-zdesperowanego-cz%C5%82owieka!-Prosz%C4%99-zajrzyjcie!?p=17738890#post17738890 nie o psa tu chodzi co prawda ale o dramatyczne wołanie o pomoc ludzi Quote
Celina12 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Halo moje Kochane jamniczki....co u WAS???? Quote
Vesper Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Witam, Sarunia-niunia, czy to Twoja galeria? Bo sunia ze zdjęć- bardzo podobna do Tinki mojej z którą razem za TM biegają- jest Twoja... W ogóle jamniki są super- jedyne w swoim rodzaju, chociaż ja teraz nie mam jamniczka... Quote
Sarunia-Niunia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Tak to moja Ukochana i niezapomniana Sarunia - stąd mój nick i awatarek.... Na wcześniejszych stronkach jest Korunia, moja obecna jamnisia adoptowana w lipcu ub r, a wątek jest Nerunia szczylka adoptowanego w kwietniu br. I jeszcze pojawia się Killerek kicio przywieziony 3 lata temu znad morza porzucony w lesie.... Ty teraz jesteś chyba westowa, cio? Quote
Sarunia-Niunia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Celina12']Halo moje Kochane jamniczki....co u WAS???? Ciociu Celinko! Bardzo dziękujemy za odwiedzinki - specjalnie dla Ciebie Kochana :):):) Quote
Recommended Posts