gazzy Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Tak to jest :) No Kacperek słyszałam, że ma już domek, tak ?? Quote
Sarunia-Niunia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='bianka0']Nieprzyzwoicie słodki ten muchomorek :cool3: http://images46.fotosik.pl/1256/d690f753ac9a7e0agen.jpg Ćudo moje Najukochańsze:loveu::loveu::loveu:, a jaki grzeczniusi... Żeby tylko nie zakładać Mu kubraczka, kładzie się obok i piusia;):lol::roll:... Quote
piechcia15 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Czy wasze futrzaki to wogóle wychodzą spod kocy??:) chyba przestawiły sie na tryb zimowy, bo one na każdym zdjęciu śpią:):) zauważyłam ze wasz dom jest zdominowany przez...koce:):D a to biały, a to niebieski, różowy, czerwony, matko.....kocomania!!:) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 No tak, wieczory długie, na zewnątrz zimno, więc co mogą robić jamnisie??? Spanko, przytulanko i czekanie na ciepełko... Jutro wkleję zdjęcia ze spacerków w Nowy Rok i przed zabiegiem Nerunia - zobaczysz Ich Cioteczko w akcji...hihihi... Quote
yunona Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Wesoło tu u Was pomimo "okrutnych cięć":eviltong::evil_lol:. A to biedny Nerunio:p I biedna Sarunia, nie ma gdzie spać:evil_lol: . Trochę podładowałam się pozytywnie :lol::multi:. Myzianki dla dzieciaczków:loveu: Quote
Celina12 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Co u WAS ? JAk się czuje Biedrono-muchomorek? Quote
Barkelona Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 wpdam się przywitać! nie było mnie tu kilka dni, i mogę sobie pooglądać foteczki Neruśka rekonwalescenta po odjajczeniu :) faktycznie wygląda jak biedronko-muchomorek :D miziaki dla słodziaka! Quote
Sarunia-Niunia Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Dziękujemy za miziaki i przytulamy do serca Heniusia z chorymi uszkami:) Zdrowi Heniuleczku:) Quote
Barkelona Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 dziękuję baaaardzo mocno w imieniu Chorutka Heniutka :) Quote
yunona Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 A cio tam u naszgo makaronika bezjajecznego? ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 (edited) Moj kochany biedroneczek śpi obok na kanapie co chwila pomrukując i czeka, aż mamcia łaskawie ruszy d****o do sypialni:razz:... Jutro jedziemy na kolejny zastrzyk - znów będzie akcja:mad:... Jak zakładamy Nerciowi kubraczek (tylko wtedy, jak nie możemy mieć Go na 100% na oku), to jest taaki bieedny:shake:... nawet popłakuje:placz: (symulant jeden):evil_lol:..., a jak Nercio jest solo, to szaleje - sam nie wie kogo gonić Korcię, czy Killerka:angryy:? Energia nie spożyta:diabloti: Szkrabuś nasz kochaniutki:loveu::loveu::loveu: Edited January 8, 2012 by Sarunia-Niunia Quote
Isadora7 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Jaki symulant, jak typowy facet zachowuje się Quote
Sarunia-Niunia Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Kochany mój Symulant i Cwaniak do tego:diabloti:... Poszliśmy ostatni raz na ogród ze 40min temu na siku, szybko do domu, ja do kompa,a Nercio na kanapę i dawaj dalej "kosmetyka poszytej reszty po jajkach":crazyeye:... No więc mówię EJ! (bo to działa najlepiej), ale gdzie tam, raz, drugi itd... W pewnym momencie Cwaniaczek:cool1: do sypialni, ja za Nim, a On już pod kołdrą i ciąg dalszy "kosmetyki":mad:... No więc ja za Nim, "piżamka" na noc i teraz śpi spokojnie pod kołderką (znów Symulant biedny:shake:, pokrzywdzony:placz: i obolały:eviltong:), a ja sobie leżę i śmiać mi się z Niego chce... Quote
Celina12 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 No trza lizać,bo pewnie zaczyna troszkę swędzieć..Malusi Czarnuszek Kochany! Ciocia pomnij coś mi obiecała-miały być foty!:cool3: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Celina12 napisał(a):No trza lizać,bo pewnie zaczyna troszkę swędzieć..Malusi Czarnuszek Kochany! Ciocia pomnij coś mi obiecała-miały być foty!:cool3: Obiecuję, że wstawię... Quote
Barkelona Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 hahah pocieszny Neruś bidulinek :) no i ... typowy facet :) Chociaż w sumie... nawet mimo braku jajek, widać czuje się chłopak niemęsko w tym kubraczku :D Powiedz mu, że czerwony w modzie ;) ;) Głaski dla chłopaczka :) Quote
Celina12 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Barkelona napisał(a):hahah pocieszny Neruś bidulinek :) no i ... typowy facet :) Chociaż w sumie... nawet mimo braku jajek, widać czuje się chłopak niemęsko w tym kubraczku :D Powiedz mu, że czerwony w modzie ;) ;) Głaski dla chłopaczka :) TAk czerwony w modzie a tak nawiasem mówiąc niektórym facetom ślicznie w czerwonym....czego przykładem jest Neruś i...mój Krzysio:diabloti: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Celina12 napisał(a):TAk czerwony w modzie a tak nawiasem mówiąc niektórym facetom ślicznie w czerwonym....czego przykładem jest Neruś i...mój Krzysio:diabloti: Widziałam Krzysia w czerwonym... na zdjęciu przy kominku... szkoda tylko, że "boko-tyłem", ale i tak fajnie.... Quote
Barkelona Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Nerunek nawet w różu wyglądałby jak malowany :) Quote
Celina12 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Barkelona napisał(a):Nerunek nawet w różu wyglądałby jak malowany :) Dokładnie...:loveu::loveu: Neruś jak tam po zastrzyku-na kiedy masz termin ściągnięcia szwów?NA poniedziałek? Quote
Sarunia-Niunia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Celina12 napisał(a):Dokładnie...:loveu::loveu: Neruś jak tam po zastrzyku-na kiedy masz termin ściągnięcia szwów?NA poniedziałek? Tak Ciociu Celinko, na poniedziałek, a skąd wiedziałaś??? Pewnie byłaś ze mną sercem i ... słyszałaś:) Mamcia wzięła się za wgrywanie zdjęć takich ze spacerków jeszcze - teraz to dla mnie tylko wspomnienie... Foksiu, mówię Ci: nie daj się!!! Quote
Celina12 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Tak Ciociu Celinko, na poniedziałek, a skąd wiedziałaś??? Pewnie byłaś ze mną sercem i ... słyszałaś:) Mamcia wzięła się za wgrywanie zdjęć takich ze spacerków jeszcze - teraz to dla mnie tylko wspomnienie... Foksiu, mówię Ci: nie daj się!!! Hi hi-to już wiele osób wie,że ja mam podgląd...:diabloti:....moja Synowa często się z tego śmieje,że ja coś tam wiem....:evil_lol: Neruś-ja się nie daję ale wiem,że planują zamach an moje jajeczka.... Fokus Quote
Barkelona Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 hahahah padnę ze śmiechu... "zamach na moje jajeczka" ... hahahaha... Quote
Recommended Posts