Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Czy wasze futrzaki to wogóle wychodzą spod kocy??:) chyba przestawiły sie na tryb zimowy, bo one na każdym zdjęciu śpią:):) zauważyłam ze wasz dom jest zdominowany przez...koce:):D a to biały, a to niebieski, różowy, czerwony, matko.....kocomania!!:)

Posted

No tak, wieczory długie, na zewnątrz zimno, więc co mogą robić jamnisie??? Spanko, przytulanko i czekanie na ciepełko...
Jutro wkleję zdjęcia ze spacerków w Nowy Rok i przed zabiegiem Nerunia - zobaczysz Ich Cioteczko w akcji...hihihi...

Posted

Wesoło tu u Was pomimo "okrutnych cięć":eviltong::evil_lol:. A to biedny Nerunio:p I biedna Sarunia, nie ma gdzie spać:evil_lol: . Trochę podładowałam się pozytywnie :lol::multi:.
Myzianki dla dzieciaczków:loveu:

Posted

wpdam się przywitać! nie było mnie tu kilka dni, i mogę sobie pooglądać foteczki Neruśka rekonwalescenta po odjajczeniu :) faktycznie wygląda jak biedronko-muchomorek :D miziaki dla słodziaka!

Posted (edited)

Moj kochany biedroneczek śpi obok na kanapie co chwila pomrukując i czeka, aż mamcia łaskawie ruszy d****o do sypialni:razz:...
Jutro jedziemy na kolejny zastrzyk - znów będzie akcja:mad:...
Jak zakładamy Nerciowi kubraczek (tylko wtedy, jak nie możemy mieć Go na 100% na oku), to jest taaki bieedny:shake:... nawet popłakuje:placz: (symulant jeden):evil_lol:...,
a jak Nercio jest solo, to szaleje - sam nie wie kogo gonić Korcię, czy Killerka:angryy:? Energia nie spożyta:diabloti: Szkrabuś nasz kochaniutki:loveu::loveu::loveu:

Edited by Sarunia-Niunia
Posted

Kochany mój Symulant i Cwaniak do tego:diabloti:...
Poszliśmy ostatni raz na ogród ze 40min temu na siku, szybko do domu, ja do kompa,a Nercio na kanapę i dawaj dalej "kosmetyka poszytej reszty po jajkach":crazyeye:...
No więc mówię EJ! (bo to działa najlepiej), ale gdzie tam, raz, drugi itd... W pewnym momencie Cwaniaczek:cool1: do sypialni, ja za Nim, a On już pod kołdrą i ciąg dalszy "kosmetyki":mad:...
No więc ja za Nim, "piżamka" na noc i teraz śpi spokojnie pod kołderką (znów Symulant biedny:shake:, pokrzywdzony:placz: i obolały:eviltong:), a ja sobie leżę i śmiać mi się z Niego chce...

Posted

hahah pocieszny Neruś bidulinek :) no i ... typowy facet :) Chociaż w sumie... nawet mimo braku jajek, widać czuje się chłopak niemęsko w tym kubraczku :D Powiedz mu, że czerwony w modzie ;) ;)
Głaski dla chłopaczka :)

Posted

Barkelona napisał(a):
hahah pocieszny Neruś bidulinek :) no i ... typowy facet :) Chociaż w sumie... nawet mimo braku jajek, widać czuje się chłopak niemęsko w tym kubraczku :D Powiedz mu, że czerwony w modzie ;) ;)
Głaski dla chłopaczka :)

TAk czerwony w modzie a tak nawiasem mówiąc niektórym facetom ślicznie w czerwonym....czego przykładem jest Neruś i...mój Krzysio:diabloti:

Posted

Celina12 napisał(a):
TAk czerwony w modzie a tak nawiasem mówiąc niektórym facetom ślicznie w czerwonym....czego przykładem jest Neruś i...mój Krzysio:diabloti:

Widziałam Krzysia w czerwonym... na zdjęciu przy kominku... szkoda tylko, że "boko-tyłem", ale i tak fajnie....

Posted

Barkelona napisał(a):
Nerunek nawet w różu wyglądałby jak malowany :)

Dokładnie...:loveu::loveu:

Neruś jak tam po zastrzyku-na kiedy masz termin ściągnięcia szwów?NA poniedziałek?

Posted

Celina12 napisał(a):
Dokładnie...:loveu::loveu:

Neruś jak tam po zastrzyku-na kiedy masz termin ściągnięcia szwów?NA poniedziałek?

Tak Ciociu Celinko, na poniedziałek, a skąd wiedziałaś???
Pewnie byłaś ze mną sercem i ... słyszałaś:)
Mamcia wzięła się za wgrywanie zdjęć takich ze spacerków jeszcze - teraz to dla mnie tylko wspomnienie... Foksiu, mówię Ci: nie daj się!!!

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Tak Ciociu Celinko, na poniedziałek, a skąd wiedziałaś???
Pewnie byłaś ze mną sercem i ... słyszałaś:)
Mamcia wzięła się za wgrywanie zdjęć takich ze spacerków jeszcze - teraz to dla mnie tylko wspomnienie... Foksiu, mówię Ci: nie daj się!!!

Hi hi-to już wiele osób wie,że ja mam podgląd...:diabloti:....moja Synowa często się z tego śmieje,że ja coś tam wiem....:evil_lol:

Neruś-ja się nie daję ale wiem,że planują zamach an moje jajeczka....

Fokus