Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Kochane Ciocie, a teraz obiecane fotki spacerkowe....
Dla mnie to teraz tylko wspomnienie, bo przez te nitki co je mam tam... no wiecie gdzie:angryy:... nigdzie nie wychodzimy, tyle tylko mojego co "se polatam" po ogrodzie... Ale, dobre i tyle...
W Nowy Rok (po tej koszmarnej nocy), ale mnie wkurzały:mad: te huki i błyski poszliśmy na spacer. Na całe szczęście był już spokój i można było spokojnie biegać i ryć'''
To obrazki z 1 stycznia - dla mnie bardziej jesienne, a mówią, że jest zima i ma być to mokre, zimne i białe:cool3:...

To nasze tereny do biegania;)...

Tu szukamy z Korcią jakiegoś śladu, każdy swojego...

Kora chyba coś znalazła???

Pokaż Koruś, co tam jest?

Dobra dawaj, pomogę Ci... co cztery łapki, to nie dwie:lol:...

A, i mamuś jeszcze powiedziała, żeby se ciocia Piechcia popatrzyła, że my nie tylko śpimy... no:mad::diabloti::angryy:!!!

Posted

Musze do WAS przylecieć...ja uwielbiam kopać nory-a Selin marudzi,że robię dziury i dziecko sie przewróci,że się ubrudzę.....no to co? Wykruszy się na dywanie:diabloti:

Ta Twoja Korcia to Lasencja....o mniam:evil_lol: :loveu:...a o Ciebie jestem zazdrosny-Selin się zakochiwowała w Tobie....:mad:

FOKUS

Posted

tak jak pisze Phase, Henio przeszedł kastrację w schronisku. Z tego co wiem, podobno niestety źle zniósł narkozę :( Ale brak jajcynek i tak wychodzi na dobre, oprócz spraw zdrowotnych dochodzą sprawy hormonalne i wydaje mi się, że jednak brak skoków testosteronu u młodych samców ma wpływ na ich zachowanie, może Henio jest takim przytulasiem przez to, że jajek brak :)

ależ słodkie Paróweczki ryjące w ziemi :) uściski da Koruni i Nerulkiego i oczywiście dla Najelpszej Psiej Ciotuni Saruni :)

Posted

Celina12 napisał(a):
Musze do WAS przylecieć...ja uwielbiam kopać nory-a Selin marudzi,że robię dziury i dziecko sie przewróci,że się ubrudzę.....no to co? Wykruszy się na dywanie:diabloti:

Ta Twoja Korcia to Lasencja....o mniam:evil_lol: :loveu:...a o Ciebie jestem zazdrosny-Selin się zakochiwowała w Tobie....:mad:

FOKUS

Foksiu! Przylatuj do mnie... ja co prawda nie przepadam za innymi chłopakami, ale jest tu na osiedlu taki jeden do nas podobny i tylko On nie działa mi na nerw...
Zakumplujemy się, pobiegniemy na pola i pokaże Ci jaki tu raj... tropy saren i lisów, bażanty, nory kretów i borsuków... przyjeżdżaj Foksiu, będzie super!!!
A, i weź tą swoją laseczkę Dumcię (może się zamienimy nimi na czas pobytu), może być ciekawie... I Pirek niech też przyjedzie!
Ktoś musi zająć Selin i Berni, to wtedy będziemy mogli coś spsocić... Nerek:)

Posted

[quote name='Barkelona']hahaha psiaki listy pisząąą :D

Ciocia to poczytaj sobie ten wątek-co tam psiaki wypisują a jakich mądrych słów używają:diabloti:-mówię Ci przygotuj sobie chusteczkę :evil_lol:
http://www.dogomania.pl/threads/123122-Jamniczek-Harry-jednak-Czarodziej-wyczarowa%C5%82-sobie-dom....mi%C5%82o%C5%9B%C4%87....?p=18362242#post18362242

JA też nie gustuję w chłopakach ale kumpli to kopania szukam.U mnie Dumiś i Piruś ewentualnie poniuchają w dołach własnonożnie wykopanych przez moja osobistą nózię.

No weź i wyciągnij w dalszą podróż moją Selin-po cichu Ci powiem,że to ja nie znoszę jazdy tym warczącym czymś co nazywają samochodem-jak samo to niby jeździ?Przecież nim kierują,wciskają coś nogami,rękami...nalewają w niego.JA to sam chodzim-nie toto warczące.:angryy::mad:.Dziś zastanawiałem się nad jednym słowem-odchudzająca-chyba ktoś nie zna ortografii-jak się powinno pisać odchud? i to w dodatku...zająca??? No powiedz sam...mam rację?

Posted

Foksiu! A to odchud i zająca to niby dla kogo i o kim??? O zającach??? hihihi...
No, zające u mnie też są! I to jakie?!
A tak poważnie, to kogo chcą odchudzać? Bo u mnie mamuś też ciągle używa tego słowa, ale mówi o sobie, chyba?!
A w ogóle to jestem smutny i zły... Berni z Rafałem poszli, nie było Ich długo, a mnie założyli ten głupawy kubrak...
I teraz nawet polizać się nie dadzą, tylko Nero nie wolno, Nero zostaw... Mówię Ci Foksiu - urwanie głowy z tymi ludziami...
Nerek:)

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Foksiu! A to odchud i zająca to niby dla kogo i o kim??? O zającach??? hihihi...
No, zające u mnie też są! I to jakie?!
A tak poważnie, to kogo chcą odchudzać? Bo u mnie mamuś też ciągle używa tego słowa, ale mówi o sobie, chyba?!
A w ogóle to jestem smutny i zły... Berni z Rafałem poszli, nie było Ich długo, a mnie założyli ten głupawy kubrak...
I teraz nawet polizać się nie dadzą, tylko Nero nie wolno, Nero zostaw... Mówię Ci Foksiu - urwanie głowy z tymi ludziami...
Nerek:)

Ale się uśmiałam, chociaż na nic nie mam ochoty.
Rozmowy - rewelacja. Zdjęcia też . Pozdrawiamy z Neosiem.

Posted

Ach te człowieki... dziwne to stworzenia, oj dziwne... Sami chodzą w podobnych niewygodnych kubrakach... ciekawe ... jakie to musi być niewygodne, nie mogą ot tak się polizać to tu to tam ;) ;) ;) Henio

Posted

[quote name='Celina12']Musze do WAS przylecieć...ja uwielbiam kopać nory-a Selin marudzi,że robię dziury i dziecko sie przewróci,że się ubrudzę.....no to co? Wykruszy się na dywanie:diabloti:

FOKUS[/QUOTE]A ja nie umiem kopać w ziemi i mówią na mnie grzeczniutki ,przy was to bym pewnie szybko załapał.:)Chętnie podrzucił bym wam na trochę swoje maluchy(tak na 2 godziny ) one też co nieco potrafią a ja bym sobie odpoczął:eviltong: bo czasami mam ich dość:diabloti:.Na dłużej nie bo zaraz tęsknię:Dog_run:

Posted

Tobiasz kumplu-przyjedź do nas-moja Selin to babcia całą gębą-ma wprawę przy dzieciakach-więc małymi się zajmie a my polatamy po podwórku-mam mnóstwo patyków,trawników do kopania,zabawek pochowanych w krzaczkach....FOKUS

Posted

Widzę że wszędzie w koło jest wesoło:dog::eviltong: Może te moje łobuzy nie są takie złe:lol: chociaż moja pancia rozpuszcza je i wydaje mi się że brak im dyscypliny:cool3: ale cóż na sam widok:crazyeye: grzdyli mięknie serce i nie tylko:lol:TObI

Posted

Tobiasz! No tak... ja Cię podziwiam, bo sam stary nie jestem, ale nie wiem, czy wytrzymałbym z takimi dwoma Szczylkami 24 na dobę... Chociaż masz z nimi wesoło, jest z kim poszaleć i się powygłupiać:cunao:...
Ja, jak już Kora nie chce, mam jeszcze Killera:wolfie: - z Nim to jest zabawa, ale On jest ze dwa razy większy ode mnie:errrr:.
I jeszcze każdy, kto do nas przychodzi, to się Nim zachwyca i mówi, że TAKIEGO kota, to jeszcze nie widział... więc kategoria wagowa nie ta, ale i tak se radze:boom:... hehehe...

Rambo! To dawaj te dziewuszki, ja się bardzo chętnie Nimi zajmę, tym bardziej, że teraz mogę już uprawiać bezpieczny seks (tak mówi moja Berni:stupid:)...
nie za bardzo wiem, co to seks:hmmmm:, ale wiem, co znaczy bezpieczny:ylsuper:...

Pirek! a Ty też pakuj tę swoją piękność Dumkę, mobilizuj Foksia i przekonajcie w końcu Selin, i... do nas:Cool!:!!!
Jak się nas tu tyle zbierze, to się będzie działo:knuje::painting:!!!

Nerek

Posted

Co Ty gadasz Rambo? Ganga ma urodziny? A u Was na wątku taaka cisza... No to ładnie, dobrze, że powiedziałeś...
Zapamiętam datę, bo dziś ma też urodziny Selin, wiesz, ta od Dumki, Foksa i Pirka...
Lecę do Gangi, Ona jest faajna... mniam... Narka Rambo. Nerek

Posted (edited)

Kochane jamnicze Ciocie!
ponieważ wiem, że na Was zawsze można liczyć, mam prośbę:
Trzymajcie dziś kciuki za Luneczkę!!! O 17,30 będzie miała zabieg sterylizacji...

Luneczko - Najpiękniejsza dobeczko... myślę dzisiaj o Tobie Kochana... jestem z Tobą całym sercem!!!

I całuję Cię Skarbie w nochalek i buziaka tak, jak zawsze... pamiętasz...

Korunia i Neruś też trzymają łapki za Lunusię....

Edited by Sarunia-Niunia