Sarunia-Niunia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Barkelona napisał(a):hahahah padnę ze śmiechu... "zamach na moje jajeczka" ... hahahaha... No Kochana Ciociu Barkelonko... a jak się mają jajunia Henunia??? Wszystko przed, czy już poza Nim? Quote
Sarunia-Niunia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Kochane Ciocie, a teraz obiecane fotki spacerkowe.... Dla mnie to teraz tylko wspomnienie, bo przez te nitki co je mam tam... no wiecie gdzie:angryy:... nigdzie nie wychodzimy, tyle tylko mojego co "se polatam" po ogrodzie... Ale, dobre i tyle... W Nowy Rok (po tej koszmarnej nocy), ale mnie wkurzały:mad: te huki i błyski poszliśmy na spacer. Na całe szczęście był już spokój i można było spokojnie biegać i ryć''' To obrazki z 1 stycznia - dla mnie bardziej jesienne, a mówią, że jest zima i ma być to mokre, zimne i białe:cool3:... To nasze tereny do biegania;)... Tu szukamy z Korcią jakiegoś śladu, każdy swojego... Kora chyba coś znalazła??? Pokaż Koruś, co tam jest? Dobra dawaj, pomogę Ci... co cztery łapki, to nie dwie:lol:... A, i mamuś jeszcze powiedziała, żeby se ciocia Piechcia popatrzyła, że my nie tylko śpimy... no:mad::diabloti::angryy:!!! Quote
taxelina Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 http://images35.fotosik.pl/1114/b28316260e183c0fgen.jpg jaka wspolpraca :loveu: Quote
Celina12 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Musze do WAS przylecieć...ja uwielbiam kopać nory-a Selin marudzi,że robię dziury i dziecko sie przewróci,że się ubrudzę.....no to co? Wykruszy się na dywanie:diabloti: Ta Twoja Korcia to Lasencja....o mniam:evil_lol: :loveu:...a o Ciebie jestem zazdrosny-Selin się zakochiwowała w Tobie....:mad: FOKUS Quote
phase Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']No Kochana Ciociu Barkelonko... a jak się mają jajunia Henunia??? Wszystko przed, czy już poza Nim? W olsztyńskim schronisku każdy psiak po 2 tyg. kwarantannie zostaje zaszczepiony, zaczipowany i wykastrowany/wysterylizowana. :) Także Heńko jest już poooo wszystkim, hehe. Ale słodkie norki. :D http://images39.fotosik.pl/1248/58ca56de409e0fe9gen.jpg Quote
piechcia15 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 mam chyba de ja vu bo skądś znam te fotki:) fajne krety:) Quote
Barkelona Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 tak jak pisze Phase, Henio przeszedł kastrację w schronisku. Z tego co wiem, podobno niestety źle zniósł narkozę :( Ale brak jajcynek i tak wychodzi na dobre, oprócz spraw zdrowotnych dochodzą sprawy hormonalne i wydaje mi się, że jednak brak skoków testosteronu u młodych samców ma wpływ na ich zachowanie, może Henio jest takim przytulasiem przez to, że jajek brak :) ależ słodkie Paróweczki ryjące w ziemi :) uściski da Koruni i Nerulkiego i oczywiście dla Najelpszej Psiej Ciotuni Saruni :) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Celina12 napisał(a):Musze do WAS przylecieć...ja uwielbiam kopać nory-a Selin marudzi,że robię dziury i dziecko sie przewróci,że się ubrudzę.....no to co? Wykruszy się na dywanie:diabloti: Ta Twoja Korcia to Lasencja....o mniam:evil_lol: :loveu:...a o Ciebie jestem zazdrosny-Selin się zakochiwowała w Tobie....:mad: FOKUS Foksiu! Przylatuj do mnie... ja co prawda nie przepadam za innymi chłopakami, ale jest tu na osiedlu taki jeden do nas podobny i tylko On nie działa mi na nerw... Zakumplujemy się, pobiegniemy na pola i pokaże Ci jaki tu raj... tropy saren i lisów, bażanty, nory kretów i borsuków... przyjeżdżaj Foksiu, będzie super!!! A, i weź tą swoją laseczkę Dumcię (może się zamienimy nimi na czas pobytu), może być ciekawie... I Pirek niech też przyjedzie! Ktoś musi zająć Selin i Berni, to wtedy będziemy mogli coś spsocić... Nerek:) Quote
Celina12 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='Barkelona']hahaha psiaki listy pisząąą :D Ciocia to poczytaj sobie ten wątek-co tam psiaki wypisują a jakich mądrych słów używają:diabloti:-mówię Ci przygotuj sobie chusteczkę :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/123122-Jamniczek-Harry-jednak-Czarodziej-wyczarowa%C5%82-sobie-dom....mi%C5%82o%C5%9B%C4%87....?p=18362242#post18362242 JA też nie gustuję w chłopakach ale kumpli to kopania szukam.U mnie Dumiś i Piruś ewentualnie poniuchają w dołach własnonożnie wykopanych przez moja osobistą nózię. No weź i wyciągnij w dalszą podróż moją Selin-po cichu Ci powiem,że to ja nie znoszę jazdy tym warczącym czymś co nazywają samochodem-jak samo to niby jeździ?Przecież nim kierują,wciskają coś nogami,rękami...nalewają w niego.JA to sam chodzim-nie toto warczące.:angryy::mad:.Dziś zastanawiałem się nad jednym słowem-odchudzająca-chyba ktoś nie zna ortografii-jak się powinno pisać odchud? i to w dodatku...zająca??? No powiedz sam...mam rację? Quote
Sarunia-Niunia Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Foksiu! A to odchud i zająca to niby dla kogo i o kim??? O zającach??? hihihi... No, zające u mnie też są! I to jakie?! A tak poważnie, to kogo chcą odchudzać? Bo u mnie mamuś też ciągle używa tego słowa, ale mówi o sobie, chyba?! A w ogóle to jestem smutny i zły... Berni z Rafałem poszli, nie było Ich długo, a mnie założyli ten głupawy kubrak... I teraz nawet polizać się nie dadzą, tylko Nero nie wolno, Nero zostaw... Mówię Ci Foksiu - urwanie głowy z tymi ludziami... Nerek:) Quote
pajda67 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Foksiu! A to odchud i zająca to niby dla kogo i o kim??? O zającach??? hihihi... No, zające u mnie też są! I to jakie?! A tak poważnie, to kogo chcą odchudzać? Bo u mnie mamuś też ciągle używa tego słowa, ale mówi o sobie, chyba?! A w ogóle to jestem smutny i zły... Berni z Rafałem poszli, nie było Ich długo, a mnie założyli ten głupawy kubrak... I teraz nawet polizać się nie dadzą, tylko Nero nie wolno, Nero zostaw... Mówię Ci Foksiu - urwanie głowy z tymi ludziami... Nerek:) Ale się uśmiałam, chociaż na nic nie mam ochoty. Rozmowy - rewelacja. Zdjęcia też . Pozdrawiamy z Neosiem. Quote
Barkelona Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Ach te człowieki... dziwne to stworzenia, oj dziwne... Sami chodzą w podobnych niewygodnych kubrakach... ciekawe ... jakie to musi być niewygodne, nie mogą ot tak się polizać to tu to tam ;) ;) ;) Henio Quote
Krysia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Celina12']Musze do WAS przylecieć...ja uwielbiam kopać nory-a Selin marudzi,że robię dziury i dziecko sie przewróci,że się ubrudzę.....no to co? Wykruszy się na dywanie:diabloti: Ta Twoja Korcia to Lasencja....o mniam:evil_lol: :loveu:...a o Ciebie jestem zazdrosny-Selin się zakochiwowała w Tobie....:mad: FOKUS[/QUOTE]A ja nie umiem kopać w ziemi i mówią na mnie grzeczniutki ,przy was to bym pewnie szybko załapał.:)Chętnie podrzucił bym wam na trochę swoje maluchy(tak na 2 godziny ) one też co nieco potrafią a ja bym sobie odpoczął:eviltong: bo czasami mam ich dość:diabloti:.Na dłużej nie bo zaraz tęsknię:Dog_run: Quote
Krysia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 a to ze mnie gapa zapomniałem się podpisać za rzadko piszę! TOBIASZ :) Quote
Celina12 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Tobiasz kumplu-przyjedź do nas-moja Selin to babcia całą gębą-ma wprawę przy dzieciakach-więc małymi się zajmie a my polatamy po podwórku-mam mnóstwo patyków,trawników do kopania,zabawek pochowanych w krzaczkach....FOKUS Quote
Isadora7 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Tobiasz to ja podrzuce te moje laski, szczególnie czarna z balejażem. Ta to ma pomysły. Przy niej te twoje grzdylki to pikuś. Rambo Quote
Krysia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Widzę że wszędzie w koło jest wesoło:dog::eviltong: Może te moje łobuzy nie są takie złe:lol: chociaż moja pancia rozpuszcza je i wydaje mi się że brak im dyscypliny:cool3: ale cóż na sam widok:crazyeye: grzdyli mięknie serce i nie tylko:lol:TObI Quote
Sarunia-Niunia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Tobiasz! No tak... ja Cię podziwiam, bo sam stary nie jestem, ale nie wiem, czy wytrzymałbym z takimi dwoma Szczylkami 24 na dobę... Chociaż masz z nimi wesoło, jest z kim poszaleć i się powygłupiać:cunao:... Ja, jak już Kora nie chce, mam jeszcze Killera:wolfie: - z Nim to jest zabawa, ale On jest ze dwa razy większy ode mnie:errrr:. I jeszcze każdy, kto do nas przychodzi, to się Nim zachwyca i mówi, że TAKIEGO kota, to jeszcze nie widział... więc kategoria wagowa nie ta, ale i tak se radze:boom:... hehehe... Rambo! To dawaj te dziewuszki, ja się bardzo chętnie Nimi zajmę, tym bardziej, że teraz mogę już uprawiać bezpieczny seks (tak mówi moja Berni:stupid:)... nie za bardzo wiem, co to seks:hmmmm:, ale wiem, co znaczy bezpieczny:ylsuper:... Pirek! a Ty też pakuj tę swoją piękność Dumkę, mobilizuj Foksia i przekonajcie w końcu Selin, i... do nas:Cool!:!!! Jak się nas tu tyle zbierze, to się będzie działo:knuje::painting:!!! Nerek Quote
Isadora7 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 jjjaaa zisiaj uuueep nie mogę - Ganga impre uuuep zrobiła, kończy dzisiaj 8 lat uuuep R(rrr)ambo Quote
Sarunia-Niunia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Co Ty gadasz Rambo? Ganga ma urodziny? A u Was na wątku taaka cisza... No to ładnie, dobrze, że powiedziałeś... Zapamiętam datę, bo dziś ma też urodziny Selin, wiesz, ta od Dumki, Foksa i Pirka... Lecę do Gangi, Ona jest faajna... mniam... Narka Rambo. Nerek Quote
Sarunia-Niunia Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 (edited) Kochane jamnicze Ciocie! ponieważ wiem, że na Was zawsze można liczyć, mam prośbę: Trzymajcie dziś kciuki za Luneczkę!!! O 17,30 będzie miała zabieg sterylizacji... Luneczko - Najpiękniejsza dobeczko... myślę dzisiaj o Tobie Kochana... jestem z Tobą całym sercem!!! I całuję Cię Skarbie w nochalek i buziaka tak, jak zawsze... pamiętasz... Korunia i Neruś też trzymają łapki za Lunusię.... Edited January 13, 2012 by Sarunia-Niunia Quote
phase Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Isadora7'] Ale fajne, hehe. :) Trzymam mocno!! :) Quote
Recommended Posts