Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Witamy Gazzy na naszym wątku:) O tak! Jamniorek jest SWEET!!!!

Wszystkie jamniorki czarne są SWEET!

Zdjęcia przed kastracją są świetne! Takie pozy ginekologiczne... Tak się chwalił tymi jajcami, aż mu odcieli. Teraz będzie tylko echo między nóżkami.

Posted

Sarunia "świnia" jesteś :evil_lol: siedzę sobie w pracy przymulona, dostaje MMSa a tam co...dupsko Neria ze sreberkiem między nogami :evil_lol::cool3::cool3: ojj rozbawiłaś mnie nie powiem:)

Posted

piechcia15 napisał(a):
Sarunia "świnia" jesteś :evil_lol: siedzę sobie w pracy przymulona, dostaje MMSa a tam co...dupsko Neria ze sreberkiem między nogami :evil_lol::cool3::cool3: ojj rozbawiłaś mnie nie powiem:)

Rzeczywiście... Ty rozbawiona:lol:, a Nercio pozbawiony:shake:... I co? To Cię tak rozbawiło:mad:??? hihihi...
A tak na poważnie - umowa adopcyjna wypełniona - Nercio bez jajek - mój Kochany Szkrabuś:loveu::loveu::loveu:!!!
Jestem zdyscyplinowana, prawda?

Posted

Cze nerek, to ja R(rrr)ambo, ale cie chłopie odjajczyli. Ja byłem cwany zrobiłem sobie padaczkę ale jajka uratowałem, tylko Dorota jest złosliwa i te dwie laski co ze mną mieszkają są wysterylizowane. Jak sobie o tym przypomnę to robie numery, teraz od dwóch dnio mam dzieńświastaka i robie ataki padaczkowe. No mówięci fajnie jest, dorota już nie ma gdzie wieszac kolejnych porcji kocyków po praniu.

Ale wiesz Chłopie jak juz cię odjajczyli to zdrowiej jak najszybciej.

Posted

Kurczaczek, ale się dałem wrobić Rambciu, mówię Ci, jak frajer jakiś - że też wcześniej tu nie wpadłeś i nie powiedziałeś co robić, żeby jajka uchronić...
Coś by się posymulowało:razz:... A tak?
Jeszcze pojechaliśmy do weta we wtorek chyba i jak zaczęli mówić o kastracji, to ze złości olałem wetowi kompa w gabinecie:evil_lol:, a ten, jak to zobaczył, to zaraz powiedział - tniemy jaja - koniecznie... i se nagrabiłem... a chciałem d***, a raczej jajka ratować:shake:...
Oni cały czas mówią, że to przez to, że "leję po kanapach i podłogach", ale co? jak mam iść na ogród jak wieje i leje?
No właśnie leje, czyli tam jest już wystarczająco mokro (a w domu sucho jest), a zresztą nie lubię moczyć swoich przecudownych stóp:roll:...
Teraz mamcia mnie przytula i całuje, na rękach mnie nosi, a Kora to od razu zazdrosna się zrobiła i boczy się - jędza jedna, a ja myślałem, że mnie lubi, ba nawet, że kocha, a Ona się obraziła i już:oops:...
Ech, te kobity...mamcia tyż niby kocha, a jajka kazała mi uciąć, a teraz niby opiekuńcza wielce...
Za to nie dałem jej w nocy spać, a co? Przynajmniej tak mogłem się na niej zemścić:mad::diabloti::angryy:...hihihi...

Posted

Nerciu masz racje, trzeba pokazywać kto rządzi, widomo my faceci. To takie "męskie" wejści pod stół i zaszczekać "kto tu rządzi?". Wiesz Dorota tez niby się użala ze ja mam padaczkę, ale dała mi szlban na spanie z nią w nocy, na całe ... 5 minut. Dlatego tez dzisiaj dołozyłem, a co, niech wie. W końcu trzy baby w domu i ja jeden.

Rambo

Posted

Isadora7 napisał(a):
Nerciu masz racje, trzeba pokazywać kto rządzi, widomo my faceci. To takie "męskie" wejści pod stół i zaszczekać "kto tu rządzi?". Wiesz Dorota tez niby się użala ze ja mam padaczkę, ale dała mi szlban na spanie z nią w nocy, na całe ... 5 minut. Dlatego tez dzisiaj dołozyłem, a co, niech wie. W końcu trzy baby w domu i ja jeden.

Rambo

To ja sem w lepszej sytuacji, bo na co dzień w domu z facetów Rafał, Killer (tyż bez jajek) i ja... a kobitki to Korcia i mamcia, a w weekendy jeszcze jeden facet dołącza...
Także jest 3 albo 4 na 2...hihihi... faceci górą!!!

Posted

To ja sem w lepszej sytuacji, bo na co dzień w domu z facetów Rafał, Killer (tyż bez jajek) i ja... a kobitki to Korcia i mamcia, a w weekendy jeszcze jeden facet dołącza...
Także jest 3 albo 4 na 2...hihihi... faceci górą!!!

A u nas teraz 2 do 2 ale zaraz milka to znow wygramy :diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
A u nas teraz 2 do 2 ale zaraz milka to znow wygramy :diabloti:

No my dziewczyny niestety w mniejszości:shake:, ale jakoś sobie radzimy - zna się te triki:eviltong::evil_lol::mad:

Posted

rasowa2410 napisał(a):
Wszystkie jamniorki czarne są SWEET!

Zdjęcia przed kastracją są świetne! Takie pozy ginekologiczne... Tak się chwalił tymi jajcami, aż mu odcieli. Teraz będzie tylko echo między nóżkami.

No pewnie ;) Sama takiego mam, prawda Saruśś ? ;)

Posted

gazzy napisał(a):
No pewnie ;) Sama takiego mam, prawda Saruśś ? ;)

Prawda, prawda!!! Kacperek jest słodki i uroczy!!! A ile walki stoczyłyśmy o Niego... tzn o to, żeby miał domek!!!
Pamiętasz Gazzy?

Posted

Dzisiaj byliśmy z Neruniem u Pana Doktora na zastrzyku. Na szczęście (dla rąk lekarza...hihihi) dostaje te o przedłużonym działaniu i jeździmy co drugi dzień...
Następna wizyta w poniedziałek... No więc wszystko goi się pięknie (i jajcia i łapka), i nawet obrzęk nie jest jakiś wielki, a właściwie minimalny...
Nerunio czuje się już lepiej, jak jechaliśmy do lekarza, to trzeba było odwracać Mu głowę, jak na chodniku spacerowały jakieś psiaki ze swoimi Ludziami:)...
Neruś chciał wyjść ze szybą i ... atakować - czyli wszystko w normie:) - jak dawniej:)...
W domu jest grzeczny, jak jest bez kubraczka (tylko wtedy, gdy ktoś z nas może mieć Go bez przerwy na oku) to nawet już szaleje z Killerkiem i to Nercio jest zaczepnikiem:), ale kochane, jak założy Mu się kubraczek to normalnie serce się łamie... smutny, z pochyloną głową, obolały i ten wyrzut w tych Jego ślepkach, ech tylko dzieciakowi współczuć...
Teraz ułożyli się obok mnie i śpią tacy szczęśliwi i wyluzowani.... nawet Killuś śpi na sąsiedniej kanapie:)... popatrzcie....

To zdjęcie dokładnie sprzed kilku minut (zresztą teraz jest tak samo)... Neruś po mojej lewej stronie...

Korcia po mojej prawej...

Troszkę dalej po prawej, na sąsiedniej kanapie... Killerek:)

A tak odpoczywał Killuś po nocuych wojażach, jak wróciliśmy od lekarza... tym razem w naszej sypialni:)...

I jeszcze mizianka Rafalowo-Killerkowe:0...

Posted

I jeszcze Nerunio, rekonwalescencji c.d....

Odpoczywa chłopaczyna, a ślepka się same zamykają...

I na drugim boczku...

I pod ulubionym kocykiem Koruni...

Tutaj przytulanki z Korunią... moje Skarby Ukochane...

I tu zrelaksowana cała Trójeczka, a właściwie opiekuńczy Korcia i Killuś:)

Posted

http://images40.fotosik.pl/1290/611e24e43edf2143gen.jpg

no jakbym widziała Tomcia i Wikunię-kocyki koloru niebieskiego i różowego jak przystało na Dziewczynkę i Chłopczyka a Killerek na wysokościach :diabloti:

Wycałuj proszę te najpiękniejsze pysiątka....ale bym wyścickała:loveu::loveu:

Isadorko - ja to czasem śpię rozłożona jak pająk:evil_lol::evil_lol:....jak mi się poukładają na mojej części-wszystkie:diabloti:

Posted

Prawda, prawda!!! Kacperek jest słodki i uroczy!!! A ile walki stoczyłyśmy o Niego... tzn o to, żeby miał domek!!!
Pamiętasz Gazzy?

Nawet mi nie przypominaj Sarunia... Założyłam teraz Kacperkowi galerię i na bieżąco będę wrzucać fotki. Ale Killerek ma oczy na ostatniej fotce ... OBCY ?!

Posted

Isadora7 napisał(a):
Dobra widze ze zwierzaki sa na własciwych sobie miejscach. Sarunia a gdzie Wy śpicie?:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

A my se śpimy tam, gdzie akurat możemy się wcisnąć:0 Na dodatek Killerek od Nowego Roku śpi tylko u nas, więc nastąpiło "przeludnienie" na m kw łóżka...hihihi... dobrze, że łóżko wielkie:)

Celina12 napisał(a):
Wycałuj proszę te najpiękniejsze pysiątka....ale bym wyścickała:loveu::loveu:

Wycałowane, co uczyniłam z największą radością:roll:;):lol:

gazzy napisał(a):
Założyłam teraz Kacperkowi galerię i na bieżąco będę wrzucać fotki.

Zaglądam tam, ale na wątek też byś mogła czasami coś wrzucić, niech wątek żyje!
I niech oglądają Kacperka ci, którzy twierdzili, że On jest nieadopcyjny i robili wszystko, żeby biedny dalej (jak przez ponad 5 ostatnich lat) gnił w schronie:mad::diabloti::angryy:

Posted

Dwa jamnisie i kot... On akurat zajmuje najwięcej miejsca (takie 10kg Maleństwo:evil_lol:)

A to kociak tez lozkowy? :) To ciekawe gdzie miejsce dla Ciebie :D

Posted

[quote name='deer_1987']A to kociak tez lozkowy? :) To ciekawe gdzie miejsce dla Ciebie :D
Nio, łóżkowy, łóżkowy... to takie zdjęcie, które znalazłam na szybko... a ten "garbek" za Nerusiem to Korcia...
No więc przyszła mamusia do sypialni i położyć się nie było gdzie (nie podarowałam sobie, żeby tego nie udokumentować)