Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Witamy wszystkich odwiedzających noworocznie i ciepło pozdrawiamy:)
Wrzucamy kilka fotek sprzed zabawy sylwestrowej:)

Maluchy kochają Rafała (wszyscy)...

Nie ma jak u mamy...

Drzemka na oparciu kanapy...

Spanko pod choinką:)

Nercio kochany, smuteczek Malusi...

Posted

Celina12 napisał(a):
Urocze te fotki...Nerusiek taki malusi wygląda,chudzinka się zrobiła-co ta miłość z nami czyni...:shake:....Neruś to nie wiosna-nie maj!!!!:evil_lol:

Wychudł mi Nerunio, oj wychudł...
Nie dość, że to taka drobineczka, to jeszcze "zjechał" ponad kilogram... Ale nadrobimy...
Korci by się przydało schudnąć, bo Ona akurat ostatnio "nabrała ciałka"...

Posted

Śliczne dzieciaczki, a Nerunio kochaś jeden no! Ty maludo jedz, nie zamartwiaj się bo mówią , że tego kwiatu to pół światu! ;) przejdzie mu , choc ja pierwszą miłość do dziś mile wspominam:)

Posted

yunona napisał(a):
Śliczne dzieciaczki, a Nerunio kochaś jeden no! Ty maludo jedz, nie zamartwiaj się bo mówią , że tego kwiatu to pół światu! ;) przejdzie mu , choc ja pierwszą miłość do dziś mile wspominam:)

Pewnie każda z nas tak ma... Pierwsza Miłość, ta to zawsze zostanie idealna i bez wad...
Szkoda tylko, że zamiast cały czas trzymać linię (po rozstaniu), waga wali w górę:eviltong::evil_lol::diabloti::angryy:....

Posted

hmm zapytam tak nieśmiało...czy to co wystaje Nerciowi spod ogona na śpiącym zdjęciu to są klejnoty??:cool3::cool3::evil_lol::oops::oops: sory ale ja nie przyzwyczajona bo mam zawsze do czynienia z kastratami:) on jeszcze nie miał kastracji?To pewnie stąd to zakochanie;)

Posted

piechcia15 napisał(a):
hmm zapytam tak nieśmiało...czy to co wystaje Nerciowi spod ogona na śpiącym zdjęciu to są klejnoty??:cool3::cool3::evil_lol::oops::oops: sory ale ja nie przyzwyczajona bo mam zawsze do czynienia z kastratami:) on jeszcze nie miał kastracji?To pewnie stąd to zakochanie;)

Ach Piechcia, ale masz wyczucie...
Nercio w czwartek 5 stycznia będzie pozbawiony jajusiów...
Dziś termin został ostatecznie ustalony!!!
To był zarezerwowany termin (pierwszy z dwóch) na sterylizację Luni, ale ponieważ Ona pojechała do nowego domku, skorzystaliśmy ze zwolnionej sali operacyjnej...
Tak więc jeszcze tylko dwa i pół dnia....

Posted

Nawet mnie nie strasz... On już tyle ostatnio przeżył... Sam stres!!!
Zresztą, czekaliśmy na osiągnięcie wieku przez Niunia... skoro w październiku skończył roczek, podobno teraz jest optymalny czas na kastrację...
Ja już przeżywam, ale lekarz obiecał mi, że będzie dobrze!!!
Zrobimy Niuniowi jeszcze kilka fotek z jajciami, kiedyś sobie poogląda:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

hahaha, no ładnie! Sarunia chce robić potem wieczorki wspomnieniowe, jak to było kiedy Nercio miał jajka :D :D
trzymam również mocno kciuki za zabieg! ani się Neruś obejrzy a już jajcyn nie będzie! :D

Posted

POTRZEBNA JEST WASZA POMOC -mobilizujcie znajomych i klikajcie na naruszenie zasad gdy na allegro sprzedają psy bez rodowodów!!

zobaczcie na tą aukcję: http://allegro.pl/jack-russell-terri...008978922.html

cyt:"Przedmiotem sprzedaży jest usługa pokazania szczenięcia oraz poinformowania o wszystkich potrzebach i zaletach danej rasy. Szczenie natomiast jest oddane gratis do wykonanej usługi. Co jest zgodne z nowa ustawa wchodząca w życie 01.01.2012."

Psy rozmazane dla kasy, sprzedawane GRATIS płacisz za usługę!!
Proszęzgłaszajcie naruszenie zasad - musi allegro zając sie tym!!
Kazdy kto ma konto niech klika tylko ZGŁOŚ NARUSZENIE ZASAD tam wybieram tylko ze jest to zywe ziwerzę i tyle.
LUDZIE RUSZCIE SIE SZCZEGÓLNIE BOJKOTUMY TAKICH CWANIACZKÓW JA TEN z aukcji nr 2008978922

EDIT:
Zgłaszac mogą nawet nie zalogowane osoby - zgłoszenie 1 aukcji trwa 5 sekund! TO naprawde jest banalne.
Ja teraz tylko kopiuję nr aukcji i wklejam w miejsce zgloszenia wybieram ze sa to zywe ziwerzęta i jazda kolejna aukcja...
Allegro tylko jak bedzie torpedowane tymi zgłoszeniami to cos zrobia-bo tak -pazerni sa i szkoda im prowizji!!

Posted

[quote name='Madzik77']POTRZEBNA JEST WASZA POMOC -mobilizujcie znajomych i klikajcie na naruszenie zasad gdy na allegro sprzedają psy bez rodowodów!!

zobaczcie na tą aukcję: http://allegro.pl/jack-russell-terri...008978922.html

Nie otwiera się ten link. Pokazuje następujący komunikat:

Błąd 404: Strona nie została znaleziona

Przejdź do strony głównej lub spróbuj poniższych opcji.

Posted

Że tak zacytuję sama siebie:
[quote name='Sarunia-Niunia']
Nercio w czwartek 5 stycznia będzie pozbawiony jajusiów...
Dziś termin został ostatecznie ustalony!!!
To był zarezerwowany termin (pierwszy z dwóch) na sterylizację Luni, ale ponieważ Ona pojechała do nowego domku, skorzystaliśmy ze zwolnionej sali operacyjnej...
Tak więc jeszcze tylko dwa i pół dnia....
Ach przeżywamy to, a najbardziej TZ... jakaś samcza solidarność, czy co:eviltong::diabloti::angryy:???