Barkelona Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Saruniu, jak ekipka psio-kocia w Nowym Roku się ma? Quote
Sarunia-Niunia Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Witamy wszystkich odwiedzających noworocznie i ciepło pozdrawiamy:) Wrzucamy kilka fotek sprzed zabawy sylwestrowej:) Maluchy kochają Rafała (wszyscy)... Nie ma jak u mamy... Drzemka na oparciu kanapy... Spanko pod choinką:) Nercio kochany, smuteczek Malusi... Quote
Celina12 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Urocze te fotki...Nerusiek taki malusi wygląda,chudzinka się zrobiła-co ta miłość z nami czyni...:shake:....Neruś to nie wiosna-nie maj!!!!:evil_lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Celina12 napisał(a):Urocze te fotki...Nerusiek taki malusi wygląda,chudzinka się zrobiła-co ta miłość z nami czyni...:shake:....Neruś to nie wiosna-nie maj!!!!:evil_lol: Wychudł mi Nerunio, oj wychudł... Nie dość, że to taka drobineczka, to jeszcze "zjechał" ponad kilogram... Ale nadrobimy... Korci by się przydało schudnąć, bo Ona akurat ostatnio "nabrała ciałka"... Quote
yunona Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Śliczne dzieciaczki, a Nerunio kochaś jeden no! Ty maludo jedz, nie zamartwiaj się bo mówią , że tego kwiatu to pół światu! ;) przejdzie mu , choc ja pierwszą miłość do dziś mile wspominam:) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 yunona napisał(a):Śliczne dzieciaczki, a Nerunio kochaś jeden no! Ty maludo jedz, nie zamartwiaj się bo mówią , że tego kwiatu to pół światu! ;) przejdzie mu , choc ja pierwszą miłość do dziś mile wspominam:) Pewnie każda z nas tak ma... Pierwsza Miłość, ta to zawsze zostanie idealna i bez wad... Szkoda tylko, że zamiast cały czas trzymać linię (po rozstaniu), waga wali w górę:eviltong::evil_lol::diabloti::angryy:.... Quote
Isadora7 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ja to nawet marzę żeby mi Rambuś schudł do wagi jaka miał w czasie cieszki Gangi, oj przydałoby mu się. Tylko, ze Ganga juz cieczki nie będzie miała, podobnie jak Ruda. Quote
piechcia15 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 hmm zapytam tak nieśmiało...czy to co wystaje Nerciowi spod ogona na śpiącym zdjęciu to są klejnoty??:cool3::cool3::evil_lol::oops::oops: sory ale ja nie przyzwyczajona bo mam zawsze do czynienia z kastratami:) on jeszcze nie miał kastracji?To pewnie stąd to zakochanie;) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 piechcia15 napisał(a):hmm zapytam tak nieśmiało...czy to co wystaje Nerciowi spod ogona na śpiącym zdjęciu to są klejnoty??:cool3::cool3::evil_lol::oops::oops: sory ale ja nie przyzwyczajona bo mam zawsze do czynienia z kastratami:) on jeszcze nie miał kastracji?To pewnie stąd to zakochanie;) Ach Piechcia, ale masz wyczucie... Nercio w czwartek 5 stycznia będzie pozbawiony jajusiów... Dziś termin został ostatecznie ustalony!!! To był zarezerwowany termin (pierwszy z dwóch) na sterylizację Luni, ale ponieważ Ona pojechała do nowego domku, skorzystaliśmy ze zwolnionej sali operacyjnej... Tak więc jeszcze tylko dwa i pół dnia.... Quote
piechcia15 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 hehe ja to mam cela:) zawsze trafie w samo sedno:) powodzonka zatem i pewnie schudnie jeszcze bardziej po tym:( bo wiecie oczywiście że mężczyzn boli dwa razy mocniej:):D:D Quote
Sarunia-Niunia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Nawet mnie nie strasz... On już tyle ostatnio przeżył... Sam stres!!! Zresztą, czekaliśmy na osiągnięcie wieku przez Niunia... skoro w październiku skończył roczek, podobno teraz jest optymalny czas na kastrację... Ja już przeżywam, ale lekarz obiecał mi, że będzie dobrze!!! Zrobimy Niuniowi jeszcze kilka fotek z jajciami, kiedyś sobie poogląda:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
piechcia15 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 pomóżcie mi szukać dla nich ratunku, bezdomne psy z Rawy Mazowieckiej, sunia mix rhodesian... http://www.dogomania.pl/threads/220381-*Rawa-Mazowiecka*-sunia-mix-rhodesian-%C5%9Bpi-na-klatce-schodowej-PILNIE-DT-i-sterylka?p=18311839#post18311839 Quote
Barkelona Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 hahaha, no ładnie! Sarunia chce robić potem wieczorki wspomnieniowe, jak to było kiedy Nercio miał jajka :D :D trzymam również mocno kciuki za zabieg! ani się Neruś obejrzy a już jajcyn nie będzie! :D Quote
Madzik77 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 POTRZEBNA JEST WASZA POMOC -mobilizujcie znajomych i klikajcie na naruszenie zasad gdy na allegro sprzedają psy bez rodowodów!! zobaczcie na tą aukcję: http://allegro.pl/jack-russell-terri...008978922.html cyt:"Przedmiotem sprzedaży jest usługa pokazania szczenięcia oraz poinformowania o wszystkich potrzebach i zaletach danej rasy. Szczenie natomiast jest oddane gratis do wykonanej usługi. Co jest zgodne z nowa ustawa wchodząca w życie 01.01.2012." Psy rozmazane dla kasy, sprzedawane GRATIS płacisz za usługę!! Proszęzgłaszajcie naruszenie zasad - musi allegro zając sie tym!! Kazdy kto ma konto niech klika tylko ZGŁOŚ NARUSZENIE ZASAD tam wybieram tylko ze jest to zywe ziwerzę i tyle. LUDZIE RUSZCIE SIE SZCZEGÓLNIE BOJKOTUMY TAKICH CWANIACZKÓW JA TEN z aukcji nr 2008978922 EDIT: Zgłaszac mogą nawet nie zalogowane osoby - zgłoszenie 1 aukcji trwa 5 sekund! TO naprawde jest banalne. Ja teraz tylko kopiuję nr aukcji i wklejam w miejsce zgloszenia wybieram ze sa to zywe ziwerzęta i jazda kolejna aukcja... Allegro tylko jak bedzie torpedowane tymi zgłoszeniami to cos zrobia-bo tak -pazerni sa i szkoda im prowizji!! Quote
Sarunia-Niunia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='Madzik77']POTRZEBNA JEST WASZA POMOC -mobilizujcie znajomych i klikajcie na naruszenie zasad gdy na allegro sprzedają psy bez rodowodów!! zobaczcie na tą aukcję: http://allegro.pl/jack-russell-terri...008978922.html Nie otwiera się ten link. Pokazuje następujący komunikat: Błąd 404: Strona nie została znaleziona Przejdź do strony głównej lub spróbuj poniższych opcji. Quote
Isadora7 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Widocznie było duzo zgłoszeń i aukcja została usunięta. Póki co nie udało się z ta aukcją: http://allegro.pl/sliczny-jamnik-jamniki-i2024498864.html No połowicznie sie udało bo rano jeszcze tytuł brzmiał "ŚLICZNY JAMNICZEK NA PREZENT" Kilka zgłoszeń - efekt.... tylko zmiana tytułu, a baba przedstawia sie jako miłośniczka zwierząt. Quote
Pyrdka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Neruniu nie smutaj się. Masz przy boku Korunię, która wreszcie odżyła. Trzymam kciuki za Ciebie czarnulku. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Że tak zacytuję sama siebie: [quote name='Sarunia-Niunia'] Nercio w czwartek 5 stycznia będzie pozbawiony jajusiów... Dziś termin został ostatecznie ustalony!!! To był zarezerwowany termin (pierwszy z dwóch) na sterylizację Luni, ale ponieważ Ona pojechała do nowego domku, skorzystaliśmy ze zwolnionej sali operacyjnej... Tak więc jeszcze tylko dwa i pół dnia.... Ach przeżywamy to, a najbardziej TZ... jakaś samcza solidarność, czy co:eviltong::diabloti::angryy:??? Quote
Sarunia-Niunia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='Barkelona']Trzymam kciuki za Neruśka! :) Quote
rasowa2410 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Pamiętaj Nerusiu- po kastracji będziesz wyglądał mniej więcej jak ten koleś poniżej :D :D Dasz radę "Chłopie"! :D Quote
Sarunia-Niunia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='rasowa2410']Pamiętaj Nerusiu- po kastracji będziesz wyglądał mniej więcej jak ten koleś poniżej :D :D Dasz radę "Chłopie"! :D Ale się uśmiałam... Quote
Celina12 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 No świetny ten Supermen...:diabloti:...wszystko będzie super-zobaczycie a Neruś zapomni szybko,że kiedyś coś mu sie o nogi obijało... Quote
Recommended Posts