Barkelona Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nieee, chyba nie... tyle, że Luna to łamaczka serc ;) Nero, tak jak Sarunia choróbsko, musi swoje odchorować... Sarunia, dla Ciebie i ferajny wielkie uściski! czekamy na Ciebie Psi Aniołku! Quote
phase Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg51/scaled.php?server=51&filename=20111222181.jpg&res=medium Tyle śniegu już macie?. :crazyeye: Wkręcę się jeszcze jak coś w temacik u Was. :) A ferajna fajna, pozdrawiam. :) Quote
Barkelona Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 szok Phase co? a u nas wieczna wiosno-jesień :D Quote
phase Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 U nas to masakra, a ja chcę bałwana lepić!! :D Quote
Barkelona Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 ja tam sie o to nie martwię - zima na pewno się jeszcze o swoje upomni :P Przydałby sie śnieg, bo jakoś się człowiek snuje tej zimy, ale z drugiej strony schroniskowcom na pewno lepiej tak, niżby miały marznąć. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='phase']http://desmond.imageshack.us/Himg51/scaled.php?server=51&filename=20111222181.jpg&res=medium Tyle śniegu już macie?. :crazyeye: Wkręcę się jeszcze jak coś w temacik u Was. :) A ferajna fajna, pozdrawiam. :) U nas spadło troszkę śniegu 22.12 i 24 rano nie było już nawet śladu... Teraz mamy wiosnę, słońce, ciepło i nawet bezwietrznie... phase! Fajnie, że jesteś u nas, cieszymy się! Zostań z nami:) Quote
phase Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a): phase! Fajnie, że jesteś u nas, cieszymy się! Zostań z nami:) Dziękuję za zaproszenie i za miłe powitanie. :) Na pewno zostanę! A u nas troszeńkę pada deszcz ze śniegiem. No jeszcze takiej zimy to nie było. Chociaż dla psiaków w schronisku jest troszkę lepiej, tego zimna nie ma. Quote
Celina12 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 U nas rano padał śnieg z deszczem-jest szaro,buro,śniegu ani śladu:shake: JA to zawsze mówię,że nawet jak ktoś kichnie rozmawiając ze mną przez telefon-ja zaraz chora jestem :evil_lol: Berni lepiej Ci troszkę?Byłas u lekarza? Quote
Sarunia-Niunia Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Celina12 napisał(a):U nas rano padał śnieg z deszczem-jest szaro,buro,śniegu ani śladu:shake: JA to zawsze mówię,że nawet jak ktoś kichnie rozmawiając ze mną przez telefon-ja zaraz chora jestem :evil_lol: Berni lepiej Ci troszkę?Byłas u lekarza? E tam, oczywiście, że nie byłam u lekarza, a słaba dziś taka jestem... jeszcze gorzej niz wczoraj.... Mam nadzieję, że to osłabienie to już ostatni etap tego dziadostwa... Idę nieco poleżakować, co by na jutro się wykaraskać i godnie powitać Nowy Rok!!! Quote
Celina12 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Wiki stwierdziła jak na leżakowanie to tylko w pink piżamce z Hello Kitty :diabloti:....kuruj się Berni. Miała pójśc do lekarza...wrrrrrrrrrrrrrr....naślę Ci moje jamniki i Wiki ze sprzętem lekarskim-to Jej ulubiona zabawa po moim pobycie w szpitalu-strasznie w tym roku przeżywała moją operację-no i dobrze wie,że jej lekarz to pediatra,mamusi kolog a baci.....hihihi....figur-tak nazywa chirurga:diabloti: Quote
Sarunia-Niunia Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ech ta Twoja Wikusia Celinko! Takie Wielkie Szczęście w małym ciałku!!! Mam nadzieję, że moja też będzie taka fajna... Tylko na takie teksty muszę jeszcze ze 3 lata poczekać... Quote
yunona Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Zdrowiej Sarunia, ja powoli wychodzę z cherlania (bo kasłałam okropnie). Ale kosteczki już dostały przeciwbólowo-i zapalnie i troszkę lepiej się czuję.:) Głaski dla bandeczki jamniczo-kociej:loveu::loveu::loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [FONT=Georgia] Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich, którzy nas odwiedzają i lubią!!! Życzą: Korunia, Nerunio, Killerek i Berni [/FONT] Quote
phase Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Zdrówka Saruniu! Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim!! :) Quote
bianka0 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 ŻYCZYMY WSZYSTKIM DUŻO SZCZĘŚLIWYCH CHWIL W NOWYM 2012 ROKU !!! Quote
Barkelona Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!! Quote
Celina12 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Jeszcze chwila, jeden krok i wejdziemy w Nowy Rok. Niech się życie z górki toczy, niech Ci wiatr nie wieje w oczy. Spełnienia marzeń, wielu pięknych wrażeń. Quote
yunona Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2012 ROKU ŻYCZĄ CZARODZIEJE!!! Quote
Isadora7 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 ░░░░░▓███▓ ░░░░▓█████▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░░▓███▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░ *;;;;;;;;;*¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░* ;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░ * ;;;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░▓█████▓¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░▓█████▓¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░▓█████▓ ░░░▓███████▓ ░░▓█████████▓ ░▓███████████▓ ;o* ▓█████████████▓ ;* o;* ▓███░░░░░░░▀▀▀▓ o; o ▓███░░░████████████ ▓███░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░░█▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░2░░█▒▒▒▒█ ▓███░░░0░░░████ ▓███░░░1░░░▌██▌ ▓███░░░2░░░▌██▌ ▓███░░░░░░░▌██▌ ░▓██░░░░░░▓████▓ ░░▓███▓ ▓████████▓ ✬⋰``✬⋰``✬⋰``✬⋰``✬⋰``✬ ✬⋰``✬ !(*;^)⋰``✬⋰ Jeszcze tylko mały krok , i znów przyjdzie Nowy Rok . Quote
Isadora7 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 ░░░░░▓███▓ ░░░░▓█████▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░░▓███▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░ *;;;;;;;;;*¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░* ;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░ * ;;;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░▓█████▓¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░▓█████▓¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░▓█████▓ ░░░▓███████▓ ░░▓█████████▓ ░▓███████████▓ ;o* ▓█████████████▓ ;* o;* ▓███░░░░░░░▀▀▀▓ o; o ▓███░░░████████████ ▓███░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░░█▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░2░░█▒▒▒▒█ ▓███░░░0░░░████ ▓███░░░1░░░▌██▌ ▓███░░░2░░░▌██▌ ▓███░░░░░░░▌██▌ ░▓██░░░░░░▓████▓ ░░▓███▓ ▓████████▓ ✬⋰``✬⋰``✬⋰``✬⋰``✬⋰``✬ ✬⋰``✬ !(*;^)⋰``✬⋰ Jeszcze tylko mały krok , i znów przyjdzie Nowy Rok . Quote
phase Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Isadora - te zdjęcia są przepiękne. :):) Witam się noworocznie. :) Quote
Recommended Posts