taxelina Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Bo Killerek jest bardzo miłym, kochanym:loveu: i bardzo cierpliwym kotkiem... Widzisz Martuś u Ciebie królik myśli, że jest psem, a u nas to samo myśli kot... Mówimy nawet na Killerka psi-kotek, bo On zachowuje się, jak psiak, ale od "dziecka" mieszkał tylko z psami: najpierw była Sarunia(*) i Bono-amstaff, potem Korunia, następnie Neruś i jeszcze tymczasowo dobermana Luneczka... I jak taki kot, ma myśleć, że nie jest psem:shake:??? On nawet jak się bawi z Nerciem, to nie wyciąga łapek do obrony, tylko... grzyzie:razz: Nercia po... doopsku:eviltong::evil_lol::diabloti: No dokladnie, wychowal sie kociak z psami to zachowuje sie jak pies :loveu: Quote
Isadora7 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 yunona napisał(a):Neruś jesteś cudowny w tym waciaku :eviltong::evil_lol: ja jestem zauroczona:). Berni pilnuj robaczka, bo playboy pełnym pyszczkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A moze zrobimy pare z nerusia i Gangi? Przecież na świecie sa celebryci gdzie ona starsza. A obydwole zrobia furorę z świecie modelingu. Myslę ze i zonana by w to weszła, kocha zwierzaki. No sami zobaczcie Quote
Celina12 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Jaka słodka i cudna.....no Ciocia-Swatko-mój Pir tyż czorny.....:diabloti:....niech se Ganguś sama wybierze....hihihi...KTOŚ tu gustuje w młodych....:eviltong: Quote
Krysia Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 skacowany kot ? :evil_lol:nic dziwnego karnawał:cool3: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='Celina12']O Pan Kot lubi to samo co moje jamniki....ja już kiedyś chciałam do firmy Zott wysłać Ich zdjęcia jako reklamę...hihihi Całusy w te cudne, jamnicze nochalki...:loveu::loveu: O tak, przypominam sobie, kiedyś Twoje jamniorki też zajadały się Zott'em... No, to smaki maja te same:eviltong::eviltong::eviltong:... [quote name='Isadora7']A moze zrobimy pare z nerusia i Gangi? Przecież na świecie sa celebryci gdzie ona starsza. A obydwole zrobia furorę z świecie modelingu. Myslę ze i zonana by w to weszła, kocha zwierzaki. No sami zobaczcie http://img51.imageshack.us/img51/6194/modelkau.jpg O tak, Para byłaby niezła - a i dzieci z tego nie będzie:razz::eviltong::evil_lol:.... i całe szczęście, bo jakby odziedziczyły temperament po rodzicach:mad::angryy::diabloti:...ups... Quote
Celina12 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 ....a tu cicho jak...w kOściole :diabloti:....Neruś bierz się za klawiaturę i koncertowo nam tu pisz jak sprawuje się Berni cio??? Quote
Sarunia-Niunia Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Celina12 napisał(a):....a tu cicho jak...w kOściole :diabloti:....Neruś bierz się za klawiaturę i koncertowo nam tu pisz jak sprawuje się Berni cio??? E tam, moja Berni to już teraz niby na nic nie ma czasu... zajęta wielce.... Co chwilę gdzieś jeżdżą z Rafałem, bo jakaś studniówka, czy coś takiego jest w sobotę, i albo zebrania, albo zakupy... I tak w kółko... Dobrze, że choć Tatuś był w weekend, to było fajnie... A teraz pojechał i nam smutno, bo zostajemy sami w domu... A jak już mamuś siada przy kompie to sprawdza jakieś bazarki, czy coś takiego.... A w ogóle, to jestem zły, bo fotek żadnych nie wkleja... muszę chyba na to wszystko położyć łapę i nad tym wszystkim zapanować!!!!!!!!!!!!!! Quote
jofracy Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Walcz o swoje Nerusiu! kto to widział takie rzeczy? Quote
yunona Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Tak, tak chcemy foteczek psiowo kociowych ;) :) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Poszliśmy dzisiaj na spacer, ale uchwycić w kadr moje jamniorki to naprawdę sztuka... Oni są cały czas w ruchu, dogonić Ich nie można, a jeszcze dzisiaj w tej ilości śniegu, która spadła u nas w nocy to już tak szaleli, że tylko skry szły spod łapek:) Wstawiam kilka fotek, choć więcej na nich śniegu, niż jamników:) Każdy w swoją stronę, ale "złapałam" Ich w miarę blisko:) A teraz już razem, byle dalej od mamci:) Z serii "fruwające jamniki" :) Z serii "jamniki w locie" :) A tu taki obrazek naszej rzeki z krą... Quote
Sarunia-Niunia Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Chciałyście to macie:) - następne zdjęcia:) Korcia jest tam? To może i ja też??? Kurcze, a może jak by tu pokopać, to coś by się znalazło??? Nero dawaj, spieprzamy mamuśce........ Lecę coś obczaić.... To ja też, ja też.... Quote
Celina12 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 :crazyeye::crazyeye:-wow ale macie masę śniegu.....ale zdjęć....mało.Są śliczne-zdjęcia,bo modele Cudowne.Skikają jak zajączki Kochane Urwiski :loveu::loveu:-posyłam WAM Fokusa.....:diabloti: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Celina12']:crazyeye::crazyeye:-wow ale macie masę śniegu.....ale zdjęć....mało.Są śliczne-zdjęcia,bo modele Cudowne.Skikają jak zajączki Kochane Urwiski :loveu::loveu:-posyłam WAM Fokusa.....:diabloti: Dawaj Selin!!!!!!!!!!!! Trzymam za słowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A śniegu rzeczywiście dużo, w nocy spadło pewnie z 10cm.... Jak zobaczyłam dziś, to się mocno zdziwiłam... Łopata i do odśnieżania, bo nawet drogi do domu nie było..... Quote
Sarunia-Niunia Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 deer_1987 napisał(a):Ale im uszy fruwaja :loveu: Kocham takie fruwające na uszkach jamniorki:):):).... Twoją Sherry też znamy z takich właśnie fotek, a i Milka fruwa - ciągle :):):) Quote
taxelina Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Kocham takie fruwające na uszkach jamniorki:):):).... Twoją Sherry też znamy z takich właśnie fotek, a i Milka fruwa - ciągle :):):) Tak Sherry jest z tego znana ale jak widac nie jest w tym jedyna :) Quote
yunona Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Własnie, moim jak leca to też uszyska furkocą ;) Quote
JamniczaRodzina. Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ale one wracają czyściutkie z takiego śnieżnego spacerku. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 JamniczaRodzina. napisał(a):Ale one wracają czyściutkie z takiego śnieżnego spacerku. Nio czyściutkie i... padnięte... Odczekujemy z pół godzinki po spacerku z obiadkiem i jak dzieciaki zasypiają, to Ich nie ma do wieczora...hihihi.... Quote
Celina12 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Zazdroszczę WAM tego śniegu.Bardzo lubię wtedy gdy jest mroźno-śnieg.Wtedy jakoś cieplej,jaśniej i czyściej jest.U nas już nic nie zostało...:shake: Quote
piechcia15 Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 kurcze ale wam zazdroszczę tego śniegu:( a u nas tyle co kot napłakał:( a psiury widać szczęśliwe:) Quote
Akrum Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 wow, ale u Was zima zagościła :) u nas to tylko deszcze i deszcze ciągle pada. No przepraszam, dzisiaj przymroziło do -8 st. ale śniegu brak. a moja Pestka tak uwielbia śnieg i zabawy kulami śnieżnymi... Quote
Sarunia-Niunia Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 No, u nas zima się zrobiła, teraz to mamy -12 stopni... A jamniorki śpią sobie szczęśliwe przed kominkiem (do sypialni idą dopiero ze mną - zawsze na mnie czekają!)... Quote
Isadora7 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 O matko moje jamole szczególnie Rambo oszalałyby z radości widzac taki snieg Quote
Recommended Posts