Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Bo Killerek jest bardzo miłym, kochanym:loveu: i bardzo cierpliwym kotkiem...
Widzisz Martuś u Ciebie królik myśli, że jest psem, a u nas to samo myśli kot...
Mówimy nawet na Killerka psi-kotek, bo On zachowuje się, jak psiak, ale od "dziecka" mieszkał tylko z psami:
najpierw była Sarunia(*) i Bono-amstaff, potem Korunia, następnie Neruś i jeszcze tymczasowo dobermana Luneczka...
I jak taki kot, ma myśleć, że nie jest psem:shake:???
On nawet jak się bawi z Nerciem, to nie wyciąga łapek do obrony, tylko... grzyzie:razz: Nercia po... doopsku:eviltong::evil_lol::diabloti:

No dokladnie, wychowal sie kociak z psami to zachowuje sie jak pies :loveu:

Posted

yunona napisał(a):
Neruś jesteś cudowny w tym waciaku :eviltong::evil_lol: ja jestem zauroczona:). Berni pilnuj robaczka, bo playboy pełnym pyszczkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A moze zrobimy pare z nerusia i Gangi? Przecież na świecie sa celebryci gdzie ona starsza. A obydwole zrobia furorę z świecie modelingu. Myslę ze i zonana by w to weszła, kocha zwierzaki. No sami zobaczcie

Posted

[quote name='Celina12']O Pan Kot lubi to samo co moje jamniki....ja już kiedyś chciałam do firmy Zott wysłać Ich zdjęcia jako reklamę...hihihi Całusy w te cudne, jamnicze nochalki...:loveu::loveu:
O tak, przypominam sobie, kiedyś Twoje jamniorki też zajadały się Zott'em...
No, to smaki maja te same:eviltong::eviltong::eviltong:...

[quote name='Isadora7']A moze zrobimy pare z nerusia i Gangi? Przecież na świecie sa celebryci gdzie ona starsza. A obydwole zrobia furorę z świecie modelingu. Myslę ze i zonana by w to weszła, kocha zwierzaki. No sami zobaczcie
http://img51.imageshack.us/img51/6194/modelkau.jpg
O tak, Para byłaby niezła - a i dzieci z tego nie będzie:razz::eviltong::evil_lol:.... i całe szczęście, bo jakby odziedziczyły temperament po rodzicach:mad::angryy::diabloti:...ups...

Posted

Celina12 napisał(a):
....a tu cicho jak...w kOściole :diabloti:....Neruś bierz się za klawiaturę i koncertowo nam tu pisz jak sprawuje się Berni cio???

E tam, moja Berni to już teraz niby na nic nie ma czasu... zajęta wielce....
Co chwilę gdzieś jeżdżą z Rafałem, bo jakaś studniówka, czy coś takiego jest w sobotę, i albo zebrania, albo zakupy... I tak w kółko...
Dobrze, że choć Tatuś był w weekend, to było fajnie... A teraz pojechał i nam smutno, bo zostajemy sami w domu...
A jak już mamuś siada przy kompie to sprawdza jakieś bazarki, czy coś takiego....
A w ogóle, to jestem zły, bo fotek żadnych nie wkleja... muszę chyba na to wszystko położyć łapę i nad tym wszystkim zapanować!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Poszliśmy dzisiaj na spacer, ale uchwycić w kadr moje jamniorki to naprawdę sztuka...
Oni są cały czas w ruchu, dogonić Ich nie można, a jeszcze dzisiaj w tej ilości śniegu, która spadła u nas w nocy to już tak szaleli, że tylko skry szły spod łapek:)
Wstawiam kilka fotek, choć więcej na nich śniegu, niż jamników:)

Każdy w swoją stronę, ale "złapałam" Ich w miarę blisko:)

A teraz już razem, byle dalej od mamci:)

Z serii "fruwające jamniki" :)

Z serii "jamniki w locie" :)

A tu taki obrazek naszej rzeki z krą...

Posted

Chciałyście to macie:) - następne zdjęcia:)

Korcia jest tam? To może i ja też???

Kurcze, a może jak by tu pokopać, to coś by się znalazło???

Nero dawaj, spieprzamy mamuśce........

Lecę coś obczaić....

To ja też, ja też....

Posted

:crazyeye::crazyeye:-wow ale macie masę śniegu.....ale zdjęć....mało.Są śliczne-zdjęcia,bo modele Cudowne.Skikają jak zajączki Kochane Urwiski :loveu::loveu:-posyłam WAM Fokusa.....:diabloti:

Posted

[quote name='Celina12']:crazyeye::crazyeye:-wow ale macie masę śniegu.....ale zdjęć....mało.Są śliczne-zdjęcia,bo modele Cudowne.Skikają jak zajączki Kochane Urwiski :loveu::loveu:-posyłam WAM Fokusa.....:diabloti:
Dawaj Selin!!!!!!!!!!!! Trzymam za słowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A śniegu rzeczywiście dużo, w nocy spadło pewnie z 10cm.... Jak zobaczyłam dziś, to się mocno zdziwiłam...
Łopata i do odśnieżania, bo nawet drogi do domu nie było.....

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Kocham takie fruwające na uszkach jamniorki:):):).... Twoją Sherry też znamy z takich właśnie fotek, a i Milka fruwa - ciągle :):):)

Tak Sherry jest z tego znana ale jak widac nie jest w tym jedyna :)

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Ale one wracają czyściutkie z takiego śnieżnego spacerku.

Nio czyściutkie i... padnięte... Odczekujemy z pół godzinki po spacerku z obiadkiem i jak dzieciaki zasypiają, to Ich nie ma do wieczora...hihihi....

Posted

wow, ale u Was zima zagościła :)

u nas to tylko deszcze i deszcze ciągle pada.
No przepraszam, dzisiaj przymroziło do -8 st.
ale śniegu brak.
a moja Pestka tak uwielbia śnieg i zabawy kulami śnieżnymi...