Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Celina12 napisał(a):
Tak nawiasem mówiąc pokaż Kochanie jak się z Nerem całujecie....:diabloti:

JamniczaRodzina. napisał(a):
Berniu kiedyś u Celinki na wątku był pomysł aby ciotki wkleiły swoje fotki i się objawiły było bardzooooooooooo fajnie.:cool3:

deer_1987 napisał(a):
Ja tam czekam na Twoje zdjecie :razz:
No dobra, a zresztą, co się będę szczypać:cool3:... chciałyście, to macie:oops:...

hihihi, fajnie razem wyglądamy, co:evil_lol::diabloti:???

Biedny Nercio, zacałowany:shake:, aż Mu oczęta wyszły z orbit:crazyeye:....

Posted

Nooooooooooooo proszęęęęęęęęęę ! Osiemnastka i do tego ładniusia. :) A tak się krygowała.;) Wcale się Nerusiowi nie dziwię, że tak daje się obcałowywać!:eviltong::evil_lol::multi:

Posted

yunona napisał(a):
Nooooooooooooo proszęęęęęęęęęę ! Osiemnastka i do tego ładniusia. :) A tak się krygowała.;) Wcale się Nerusiowi nie dziwię, że tak daje się obcałowywać!:eviltong::evil_lol::multi:

Jeszcze pół tuzina i będzie...:turn-l: 18 x 3 hihihi:evil_lol::diabloti:.... Ło Jeżu... samej mi się nie chce wierzyć:shake::wallbash:....
Proszę proszę jaka laseczka:loveu: i Neruś jaki zadowolony te czarne mają szczególny temperamencik całuśnik jeden :lol:
No, temperamencik, a raczej charakterek to Neruś ma, oj ma:diabloti::diabloti::diabloti:....

Celina12 napisał(a):
A nie mówiłam,że Laska z naszej Berni...:loveu: Kurde jak to się robi??? Zeby wyglądac jak swoja córka....

deer_1987 napisał(a):
Jak mlodo wygladasz!

Kurcze, warto było wkleić te zdjęcia... tyle fajnych ciepłych słów... jak za dawnych czasów... bo zresztą co innego możecie napisać...hihihi....:angryy::angryy::angryy:...
Deer bo Berni młoda kobitka jest.Tylko my już takie babki wiekowe.:diabloti:

Jak to mówi moja Mama "jak jagoda po św. Marcinie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....

Posted

Celina12 napisał(a):
Berni-wracaj do nas szybko...niech ten komp "wpuści" Cię na dogo.....

Cioteczki co to może być??? Ma net...na inne strony wchodzi bez problemu-tylko an dogo nie może.....

Może ma bana? ;) Albo sprawa techniczna. :)

Posted

yunona napisał(a):
Może ma bana? ;) Albo sprawa techniczna. :)

bana u dostawcy internetu miec nie może. Ja mysle ze gdzies jej sie wtrąciła zapora ogniowa gadam z nią właśnie na fejsie

Posted

Isadora7 napisał(a):
bana u dostawcy internetu miec nie może. Ja mysle ze gdzies jej sie wtrąciła zapora ogniowa gadam z nią właśnie na fejsie

Skoro wchodziła na inne strony a na dogo nie mogła to mogła być taka alternatywa że ją zablokowało dogo (np.ban) a nie provider, choć wiedziałam ,że to niemożliwe. Wczoraj dogo padło musi ruch był taki , że padło........ a zresztą ja się nie znam. ;)

Posted

yunona napisał(a):
Skoro wchodziła na inne strony a na dogo nie mogła to mogła być taka alternatywa że ją zablokowało dogo (np.ban) a nie provider, choć wiedziałam ,że to niemożliwe. Wczoraj dogo padło musi ruch był taki , że padło........ a zresztą ja się nie znam. ;)

Ale jakby miała bana na dogo to byłoby pod nickiem widać "banned" czy cos takiego

Posted

Sarunia dalej nie ma dostępu do dogo...i tylko do dogo.dzwoniła do dostawcy netu-spróbują Jej pomóc.

Właśnie przed chwilką do mnie dzowniłam-i wiecie co sobie wymyśliła???Padniecie -jak i ja padłam i powstać nie mogę-kwiczę i piszę to klęcząc:diabloti:

Berni stwierdziła,że jak wstawiła swoje zdjęcie to Ją wywalili....:evil_lol:.....no tak....:shake::diabloti:

Posted

Dostawca na pewno pomoże, poza tym dogo ciężko chodzi , mnie tez czasem trafia, że długo czekam na wczytanie postu. Może trzeba zwiększyć pamięć operacyjną tzw. ramy? Ja mam 1 G i wiem, że muszę zwiększyć.
A co do zdjęcia to być może.....:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Celina12 napisał(a):
Sarunia dalej nie ma dostępu do dogo...i tylko do dogo.dzwoniła do dostawcy netu-spróbują Jej pomóc.

Właśnie przed chwilką do mnie dzowniłam-i wiecie co sobie wymyśliła???Padniecie -jak i ja padłam i powstać nie mogę-kwiczę i piszę to klęcząc:diabloti:

Berni stwierdziła,że jak wstawiła swoje zdjęcie to Ją wywalili....:evil_lol:.....no tak....:shake::diabloti:

No , jak taka "gówniara " ;) ( Bernadetko , wybacz za sformułowanie ) za babcię się podaje to się nie dziwię , że ją wywalili ;) .

Babciu Bernadetko , moja pięciopsienna załoga też już się zapisała do Ciebie na wakacje , takie piękne tereny .... ja pierdziele , moje głupole miały by raj :) .

Posted

No, jestem:multi::multi::multi:....
Fajnie tu było, jak mnie nie było:roll::lol::multi:....
Dzięki Kochane Ciotunie za podtrzymywanie wątku i dobre słówka....
Z tym dostępem (czy raczej nie dostępem), na dogo, to nie było tak, że wchodziłam na stronę i nie mogłam się zalogować, tylko wogóle nie otwierała mi się strona i cały czas pokazywało błąd serwera...
Wszystkie inne strony ok, a ta nic... a i jeszcze oddam-psa.pl też nie wchodziło:shake:. Bo muszę wam powiedzieć, że jak nie miałam dostępu na dogo, to robiłam wczoraj ogłoszenia Tolusiowi z Gdańska, żeby nie tracić ani chwili;-)... i z tą właśnie strona też był problem...
Wczoraj zgłosiłam problem u dostawcy. Pan, który przyjmował zgłoszenie próbował mi pomóc, ale Mu się nie udało. Dziś zadzwonili z serwisu, mówili, gdzie wchodzić, co robić, diagnozowali i okazało się, że trzeba zmienić jakieś adresy na ruterze... W każdym razie udało mi się bezbłędnie kluczyć zgodnie ze wskazówkami po "bebechach" ustawień i oto jestem!!!

Posted

O mateńko-nareszcie....smutno było bez Ciebie.....no to teraz fotki szybciutko wstawiaj...opisuj co robicie.Dziś zimno u nas...jamniki tak opatulone w koce,że trudno je odszukać....:diabloti: