piechcia15 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 co ty gadasz teraz jest modne Dojrzałe macierzyństwo:):) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 No, no, niech jest... ja tam wolę być babcią... zawsze to łatwiej.... Quote
Sarunia-Niunia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Celina12 napisał(a): Tak nawiasem mówiąc pokaż Kochanie jak się z Nerem całujecie....:diabloti: JamniczaRodzina. napisał(a): Berniu kiedyś u Celinki na wątku był pomysł aby ciotki wkleiły swoje fotki i się objawiły było bardzooooooooooo fajnie.:cool3: deer_1987 napisał(a):Ja tam czekam na Twoje zdjecie :razz:No dobra, a zresztą, co się będę szczypać:cool3:... chciałyście, to macie:oops:... hihihi, fajnie razem wyglądamy, co:evil_lol::diabloti:??? Biedny Nercio, zacałowany:shake:, aż Mu oczęta wyszły z orbit:crazyeye:.... Quote
yunona Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Nooooooooooooo proszęęęęęęęęęę ! Osiemnastka i do tego ładniusia. :) A tak się krygowała.;) Wcale się Nerusiowi nie dziwię, że tak daje się obcałowywać!:eviltong::evil_lol::multi: Quote
JamniczaRodzina. Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Proszę proszę jaka laseczka:loveu: i Neruś jaki zadowolony te czarne mają szczególny temperamencik całuśnik jeden :lol: Quote
Celina12 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 A nie mówiłam,że Laska z naszej Berni...:loveu: Kurde jak to się robi??? Zeby wyglądac jak swoja córka.... Quote
JamniczaRodzina. Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Deer bo Berni młoda kobitka jest.Tylko my już takie babki wiekowe.:diabloti: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 yunona napisał(a):Nooooooooooooo proszęęęęęęęęęę ! Osiemnastka i do tego ładniusia. :) A tak się krygowała.;) Wcale się Nerusiowi nie dziwię, że tak daje się obcałowywać!:eviltong::evil_lol::multi: Jeszcze pół tuzina i będzie...:turn-l: 18 x 3 hihihi:evil_lol::diabloti:.... Ło Jeżu... samej mi się nie chce wierzyć:shake::wallbash:.... JamniczaRodzina. napisał(a): Proszę proszę jaka laseczka:loveu: i Neruś jaki zadowolony te czarne mają szczególny temperamencik całuśnik jeden :lol:No, temperamencik, a raczej charakterek to Neruś ma, oj ma:diabloti::diabloti::diabloti:.... Celina12 napisał(a):A nie mówiłam,że Laska z naszej Berni...:loveu: Kurde jak to się robi??? Zeby wyglądac jak swoja córka.... deer_1987 napisał(a):Jak mlodo wygladasz! Kurcze, warto było wkleić te zdjęcia... tyle fajnych ciepłych słów... jak za dawnych czasów... bo zresztą co innego możecie napisać...hihihi....:angryy::angryy::angryy:... JamniczaRodzina. napisał(a): Deer bo Berni młoda kobitka jest.Tylko my już takie babki wiekowe.:diabloti: Jak to mówi moja Mama "jak jagoda po św. Marcinie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... Quote
Celina12 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jakbyśmy tak nie uważały nie pisałybyśmy wcale na temat tego jak wyglądasz.Przynajmniej -ja tak robię..ja już Ci wcześniej to powiedziałam,że bardzo młodo wyglądasz.... Quote
JamniczaRodzina. Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Celinko ja też tak myślę widziałam Berni na nk i fb i szczerze powiem ,że myślałam iż ma ok 30-35 latek.To nie ściema. Quote
Isadora7 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Ło matko szczena w dół mi opadła jak zobaczyłam taką "siksę" :grin::grin::grin: Fakt że słyszlam że masz 15 lat, ale akurat tej osobie nie uwierzyłam. Quote
Celina12 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Berni-wracaj do nas szybko...niech ten komp "wpuści" Cię na dogo..... Cioteczki co to może być??? Ma net...na inne strony wchodzi bez problemu-tylko an dogo nie może..... Quote
yunona Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Celina12 napisał(a):Berni-wracaj do nas szybko...niech ten komp "wpuści" Cię na dogo..... Cioteczki co to może być??? Ma net...na inne strony wchodzi bez problemu-tylko an dogo nie może..... Może ma bana? ;) Albo sprawa techniczna. :) Quote
Isadora7 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 yunona napisał(a):Może ma bana? ;) Albo sprawa techniczna. :) bana u dostawcy internetu miec nie może. Ja mysle ze gdzies jej sie wtrąciła zapora ogniowa gadam z nią właśnie na fejsie Quote
yunona Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Wczoraj wieczorkiem padło dogo bo ja też nie mogłam wejść cały czas było baza error :) Quote
yunona Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Isadora7 napisał(a):bana u dostawcy internetu miec nie może. Ja mysle ze gdzies jej sie wtrąciła zapora ogniowa gadam z nią właśnie na fejsie Skoro wchodziła na inne strony a na dogo nie mogła to mogła być taka alternatywa że ją zablokowało dogo (np.ban) a nie provider, choć wiedziałam ,że to niemożliwe. Wczoraj dogo padło musi ruch był taki , że padło........ a zresztą ja się nie znam. ;) Quote
Isadora7 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 yunona napisał(a):Skoro wchodziła na inne strony a na dogo nie mogła to mogła być taka alternatywa że ją zablokowało dogo (np.ban) a nie provider, choć wiedziałam ,że to niemożliwe. Wczoraj dogo padło musi ruch był taki , że padło........ a zresztą ja się nie znam. ;) Ale jakby miała bana na dogo to byłoby pod nickiem widać "banned" czy cos takiego Quote
JamniczaRodzina. Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 A może dostała bana prywatnego od rodzinki aby za długo na dogo nie przesiadywała.:cool3: Quote
Celina12 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Sarunia dalej nie ma dostępu do dogo...i tylko do dogo.dzwoniła do dostawcy netu-spróbują Jej pomóc. Właśnie przed chwilką do mnie dzowniłam-i wiecie co sobie wymyśliła???Padniecie -jak i ja padłam i powstać nie mogę-kwiczę i piszę to klęcząc:diabloti: Berni stwierdziła,że jak wstawiła swoje zdjęcie to Ją wywalili....:evil_lol:.....no tak....:shake::diabloti: Quote
yunona Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Dostawca na pewno pomoże, poza tym dogo ciężko chodzi , mnie tez czasem trafia, że długo czekam na wczytanie postu. Może trzeba zwiększyć pamięć operacyjną tzw. ramy? Ja mam 1 G i wiem, że muszę zwiększyć. A co do zdjęcia to być może.....:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
piesia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Celina12 napisał(a):Sarunia dalej nie ma dostępu do dogo...i tylko do dogo.dzwoniła do dostawcy netu-spróbują Jej pomóc. Właśnie przed chwilką do mnie dzowniłam-i wiecie co sobie wymyśliła???Padniecie -jak i ja padłam i powstać nie mogę-kwiczę i piszę to klęcząc:diabloti: Berni stwierdziła,że jak wstawiła swoje zdjęcie to Ją wywalili....:evil_lol:.....no tak....:shake::diabloti: No , jak taka "gówniara " ;) ( Bernadetko , wybacz za sformułowanie ) za babcię się podaje to się nie dziwię , że ją wywalili ;) . Babciu Bernadetko , moja pięciopsienna załoga też już się zapisała do Ciebie na wakacje , takie piękne tereny .... ja pierdziele , moje głupole miały by raj :) . Quote
Sarunia-Niunia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 No, jestem:multi::multi::multi:.... Fajnie tu było, jak mnie nie było:roll::lol::multi:.... Dzięki Kochane Ciotunie za podtrzymywanie wątku i dobre słówka.... Z tym dostępem (czy raczej nie dostępem), na dogo, to nie było tak, że wchodziłam na stronę i nie mogłam się zalogować, tylko wogóle nie otwierała mi się strona i cały czas pokazywało błąd serwera... Wszystkie inne strony ok, a ta nic... a i jeszcze oddam-psa.pl też nie wchodziło:shake:. Bo muszę wam powiedzieć, że jak nie miałam dostępu na dogo, to robiłam wczoraj ogłoszenia Tolusiowi z Gdańska, żeby nie tracić ani chwili;-)... i z tą właśnie strona też był problem... Wczoraj zgłosiłam problem u dostawcy. Pan, który przyjmował zgłoszenie próbował mi pomóc, ale Mu się nie udało. Dziś zadzwonili z serwisu, mówili, gdzie wchodzić, co robić, diagnozowali i okazało się, że trzeba zmienić jakieś adresy na ruterze... W każdym razie udało mi się bezbłędnie kluczyć zgodnie ze wskazówkami po "bebechach" ustawień i oto jestem!!! Quote
Celina12 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 O mateńko-nareszcie....smutno było bez Ciebie.....no to teraz fotki szybciutko wstawiaj...opisuj co robicie.Dziś zimno u nas...jamniki tak opatulone w koce,że trudno je odszukać....:diabloti: Quote
Recommended Posts