Sarunia-Niunia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 O koniu marzyłam od dzieciństwa... i skończy się na marzeniach, niestety... Quote
bianka0 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):O koniu marzyłam od dzieciństwa... i skończy się na marzeniach, niestety... Marzenia są po to aby je spełniać. Do niczego innego nie są potrzebne :p Quote
Sarunia-Niunia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 bianka0 napisał(a):Marzenia są po to aby je spełniać. Do niczego innego nie są potrzebne :p Będę marzyć dalej:evillaug::haha::shiny:.... zielony kolorem nadziei, a jak wiemy - nadzieja....:eviltong::evil_lol:... Quote
bianka0 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):a jak wiemy - nadzieja....:eviltong::evil_lol:... A czy my w opinii reszty społeczeństwa jesteśmy mądre :diabloti: Dlatego nasze marzenia spełniają się częściej niż innym. Quote
Sarunia-Niunia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 bianka0 napisał(a):A czy my w opinii reszty społeczeństwa jesteśmy mądre :diabloti: Dlatego nasze marzenia spełniają się częściej niż innym. Tak, to fakt... za normalne nie jesteśmy uważane:stupid:... ciekawe dlaczego:???::hmmmm::niewiem:??? Quote
JamniczaRodzina. Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Piękne widoki jamniki mają super tereny do kopania poza własną działką. Quote
Sarunia-Niunia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 JamniczaRodzina. napisał(a):Piękne widoki jamniki mają super tereny do kopania poza własną działką. Witamy Rodzinkę:) To fakt, mają tereny do szaleństwa... "Wybieg" całkiem blisko:):):) Quote
Celina12 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 No i woda blisko-moja Dumiś miałaby używanie...uwielbia pływać moja mała foczka. Tak nawiasem mówiąc pokaż Kochanie jak się z Nerem całujecie....:diabloti: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Celina12 napisał(a):No i woda blisko-moja Dumiś miałaby używanie...uwielbia pływać moja mała foczka. Tak nawiasem mówiąc pokaż Kochanie jak się z Nerem całujecie....:diabloti: E tam, będę wklejać starą babę na dogo:crazyeye::evil_lol::diabloti:... Quote
Celina12 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 :angryy:...aleś mnie teraz wkurzyła....:shake: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Celina12 napisał(a)::angryy:...aleś mnie teraz wkurzyła....:shake: siem wstydzem i juź....:oops::oops::oops:... Quote
Celina12 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 ....no wstydź się...a wstydź....takie coś wypisywać...stara baba....to co ja mam o sobie powiedzieć???:shake::evil_lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 bez przesadyzmu Selin... bez przesadyzmu:):):)... Quote
Celina12 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 :crazyeye:....jaki sadyzm....ja nic nie przesadzam...odwrotnie-powyrywałam w sobotę stare kwiaty.... Neruś-pomocy!!!!! Nikt mnie nie " rozumi" Quote
JamniczaRodzina. Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Berniu kiedyś u Celinki na wątku był pomysł aby ciotki wkleiły swoje fotki i się objawiły było bardzooooooooooo fajnie.:cool3: Quote
Celina12 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 JamniczaRodzina. napisał(a):Berniu kiedyś u Celinki na wątku był pomysł aby ciotki wkleiły swoje fotki i się objawiły było bardzooooooooooo fajnie.:cool3: Tak to prawda i poznałyśmy bardzo wiele Cioteczek.A wiecie co jest najlepsze,że Berni wygląda ja 20-to latka...a ma dorosłych Synów....no i niedługo będzie Babcią.... Quote
Sarunia-Niunia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ło Jeżu....... zawstydzacie mnie:oops::oops::oops:.... W takim razie zapraszam wszystkie Ciotunie do ujawnienia się i powklejania swoich fotek z jamnisiami.... Ja nawet mogę zacząć, ale wieczorkiem, bo teraz jadę z młodymi do lekarza, i jak się maleństwo nie odwróci do nas doopskiem, to się dowiemy {czy będę "babcią" czy "dziadkiem"}, jak to mówi Selin:eviltong::evil_lol::diabloti:... Narazie, lecę i mam nadzieję, że z moim Wnusiątkiem wszystko dobrze:multi::multi::multi:... Quote
Celina12 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 No ja swoje dawałam u siebie-każdy może spojrzeć....:diabloti: Berni i jak tam po wizycie??? Wiecie już?:loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ale fajnie coraz więcej babć :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 I jestem... Niestety Maleństwo nie zdradziło nam kim jest... będziemy musieli czekać do 5. grudnia... ale widziałam jak szaleje u swojej Mamusi i słyszałam bicie serduszka... Popłynęły łzy wzruszenia...oj... Quote
piechcia15 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 przepraszam, nie czytam codziennie bo brak czasu:( ale czy ja dobrze wnioskuję że Nerunio będzie miał nowego pana juniora?:)czy coś przekombinowałam:) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Nie przekombinowałaś, choć ja będę tylko babcią:multi::multi::multi: Quote
piechcia15 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 łeeee a myślałam że to ty:):) no ale i tak gratulejszyn:) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 No cio Ty, Piesia... nie ten przedział wiekowy:roll:... w tym wieku(46)tylko gwiazdy mogą mieć takie kaprysy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Quote
Recommended Posts