JamniczaRodzina. Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 No nareszcie udało się:multi: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 A moje wstały po 9-tej (listonosz wyrwał nas z łóżka w środku nocy), na ogród załatwić potrzeby, do domku i śniadanko, a teraz pod kołderką w sypialni i odbywa się... chrapanko:):):)... U nas też dziś zdecydowanie chłodniej i bez słoneczka... Nawet Killerek po śniadanku ułożył się do spania.... Quote
Sarunia-Niunia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 deer_1987 napisał(a):Super ze jestes spowrotem! Dziękuję Martuniu, też się cieszę:):):)... Quote
Celina12 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Pojawiła się i zniknęła....jak duszek...a gdzie opowiadanka...gdzie foty.....:roll: Quote
Celina12 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Aaaaaaaaa Ciotki RATUNKU!!!!!!!!!!!!! Wydało się...Neruś trzymany jest w.....kartonie.....:shake::mad: :diabloti: Quote
Celina12 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 JAka kablara....:angryy:...jakbym miała ten kabelek co pożyczyłam i mi nie zwrócono wstawiłabym to co noszę w swojej własnej komórce....biedny Neruś i Kilerek w pudłach kartonowych....:mad: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 No, naprawdę biedactwa jedne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Quote
Celina12 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 No tak Bidulki moje CARNE....malusie...zimne kartony,kominek wygaszony....:shake:...Ciotka-trza nasłać jakowyś człowieków na Cię....:angryy::diabloti:...no pochwal się jakie IM łoże ZGOTOWAŁAŚ!!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Jutro się pochwalę:roll:.... Bo znowu będzie tak, że wkleję zdjęcia i dogo mi padnie:diabloti:... Quote
Celina12 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Już jest jutro....czekamy :cool3:....a może za mało wklejasz i dogo pada???:diabloti::evil_lol: Quote
yunona Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 :mad::mad::mad: Sarunia........ no gdzie te foty? Czekamy........:diabloti: Quote
Isadora7 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 yunona napisał(a)::mad::mad::mad: Sarunia........ no gdzie te foty? Czekamy........:diabloti: Foooooooty!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 ..."Kartonowa opowieść"... Killerek od zawsze, tzn od kiedy przywieźliśmy Go 3 lata temu znad morza (był kiciem porzuconym w lesie) i jest u nas uwielbia spać na różnego rodzaju kartonikach, w pudełkach... Zimą natomiast prawie nie wychodzi spod choinki... Pewnie leśne przyzwyczajenia... No więc wczoraj, jak przyszły rzeczy z bazarku, Killerek odrazu do pudełeczka... Ileż biedny Nerunio się naprzyglądał, jak bardzo zaczepiał Killerka, żeby ten tylko wyszedł na zewnątrz... Potem okazało się, co się tliło w tej przystojnej czarnej łepetynce.... Popatrzcie same:):):).... Pierwszy oczywiście był Killerek... I Nerunio: "Mamuś, powiedz Mu, żeby wyszedł z tego pudełka.... No nareszcie, teraz ja - nawet tu fajnie:)... Berni przystawiła drugie pudełko, żeby bylo sprawiedliwie (tak powiedziała)... Ale, czy On tutaj nic nie zostawił? Mam to w nosie, teraz jak są dwa nie będę tam leżał...hihihi.... To była wczorajsza wieczorna opowieść.... Quote
Celina12 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Mało....mało....jeszcze chcę.... No tak zawsze pociąga to co inni mają....wszędzie dobrze,gdzie nas nie ma...:evil_lol::diabloti: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Już dziś nie zdążę... Zaraz muszę spadać i wygląda na to, że będę dopiero w niedzielę wieczorem, albo nawet w poniedziałek... Trzymajcie się kochane Cioteczki - buziaczki dla wszystkich od całej naszej Rodzinki:):):)... Quote
piechcia15 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 hehe ale fajnie z tymi pudełkami:) nasz schroniskowy kocur tez ma jakąś pudłomanię. Jak tylko pojawi się jakieś nowe pudełko w schronisku to od razu choć jedną noc musi w nim przespać, nie ważne cze się w nim mieści czy nie i czy jest tam wygodnie, zasada musi być. Z psimi legowiskami jest to samo, więc nawet jak ktoś przyniesie coś nowego to i tak po jednym dniu jest na tym pełno sierści.:) Quote
Isadora7 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Trzeba złapać kontak ze scenarzystami M jak Miłośc maja dużo pudełek Quote
Celina12 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 ....no i cisza...Berni wracaj już z tych wód....:roll:....tęsknimy.... Quote
Celina12 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 :angryy:...gdzie opowieści i fotki po wycieczce???? Quote
Sarunia-Niunia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Killerek znalazł nowe schronienie (tak Mu się wydawało)... Może tu będę miał spokój? O, roleta chyba nie zasłonięta... Tak, odsłonięta - hurra:) Tu mnie już jamniki nie dopadną...hehehe... prawie mnie nie widać... Korka, On tu był? Widziałaś Go? Był, był - jeszcze nawet czuję Jego ślad... zobaczysz tam dalej? Quote
Sarunia-Niunia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 To fakt, ja też czuję... Poszedł w stronę okna, zobacz tam... No, jest tam, ale jak tu ślisko... chyba chcę wracać... Berni, ściągnij mnie stąd, już nie chcemy śledzić Killera... I przestań robić te zdjęcia, tylko mnie ratuj!!! No, jesteśmy uratowani - nie ma to jak na kanapie u Rafała na kolanach:):):) Quote
Isadora7 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 no się pośmiałam :) zdjęcia sliczne a dialogi super :) Quote
Recommended Posts