Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu:

Spokojnie, dasz rade!!!! Pamietaj to nie Twoja wina! A w ogole to u mnie w domu jak Pola nie chce jest To Joko podchodzi i ją po pyszczku liże, GDYŻ moje stado jest całkiem spoko, nie ma u nas dałnów, a moj chłopak, to w ogole mowi, że Pola jest zajebista i jak wchodzi do domu to się z nią wita "chodz to tatulka!" Gdyż on jest taki zajebisty ten moj chłopak :)))))))))))

A chińskiego pieska ci gratuluje! Ja czekam na 1595730 rumuńskich, bo wiesz oni je tam siekierami morduja! GDZIE BUK?! TE rumuny przebrzydłe BASTARDY!!!

Posted

Prędzej uwierzę w psa importowanego z Chin niż w to, że Cortina czegoś jeśc nie chciała :evil_lol:

I proszę się nie naśmiewać z flyballa, to jest bardzo poważny sport :angryy: :lol:

Posted

[quote name='dog193']
I proszę się nie naśmiewać z flyballa, to jest bardzo poważny sport :angryy: :lol:[/QUOTE]
właśnie :diabloti:

btw., amber, wpadnij na zawody, zobaczysz tą spinę i emocje :evil_lol: jak się patrzy to może i śmieszne i głupie, ale jak się w tym uczestniczy to makabra :evil_lol:

Posted

Serio Motyl zrobiła coś tak strasznego, że musicie być tak chamskie? Pośmiać się można, pewnie, ale do tej pory sądziłam, że jakieś granice jednak macie :)

No chyba, że o czymś nie wiem i macie powody.

Posted

Dyscyplinę fallyball wybrałam, ponieważ ma ball w nazwie, a Jari po mojej błyskawicznej interwencji, która miała na celu zniwelowanie skutków rozpadu jego psychiki w poprzednim domu, stał się mistrzem balla :)))))) Nawet mój tata z mamą i wujkiem mówią, że takiego psa to nikt nie ma, a obcy ludzie rzucają nam kfiatki pod nogi i wypuszczają fajerwerki jak wychodzimy z klatki. Z klatki oczywiście tam gdzie mieszkam z rodzicami.

[quote name='omry']Serio Motyl zrobiła coś tak strasznego, że musicie być tak chamskie? Pośmiać się można, pewnie, ale do tej pory sądziłam, że jakieś granice jednak macie :smile:

No chyba, że o czymś nie wiem i macie powody.[/QUOTE]
Nie mam pojęcia o czym mówisz :shake:

Posted

[quote name='omry']Serio Motyl zrobiła coś tak strasznego, że musicie być tak chamskie? Pośmiać się można, pewnie, ale do tej pory sądziłam, że jakieś granice jednak macie :)

ja tam swoich powodów nie ukrywam : P

a reszcie się nudzi i znaleźli sobie rozrywkę po prostu, niedługo znajdą coś nowego :grins:

Posted

[quote name='omry']Serio Motyl zrobiła coś tak strasznego, że musicie być tak chamskie? Pośmiać się można, pewnie, ale do tej pory sądziłam, że jakieś granice jednak macie :)

ALe o co cho? :roll:

Amber - mam [URL="http://us.cdn281.fansshare.com/photos/robertdowneyjr./robert-robert-downey-jr-robert-downey-jr-young-98872223.jpg"]c[/URL][URL="http://images2.fanpop.com/images/photos/3900000/More-robert-robert-downey-jr-3915211-800-995.jpg"]o[/URL][URL="http://news.infeeds.com/post_data/896.jpg"]ś[/URL] dla Ciebie :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Pisałam ci, że nie mogę moczyć krzesła w pracy :shake:[/QUOTE]

Masz [URL="http://images1.fanpop.com/images/image_uploads/Iron-Man-Robert-Downey-Jr-robert-downey-jr-942468_1024_768.jpg"]pecha[/URL] :diabloti:

Posted

Każdy, kto odwiedza galerię Agi wie, że to wyżej jest o niej + o aniusi ;) Każdy też zna Wasze poczucie humoru, ale warto by się było chociaż przyznać ;)

Posted

[quote name='A&L']Każdy, kto odwiedza galerię Agi wie, że to wyżej jest o niej + o aniusi ;) Każdy też zna Wasze poczucie humoru, ale warto by się było chociaż przyznać ;)[/QUOTE]

Wiesz, każde dziecko wrzeszczy od razu "TO NIE JA!" jak się zapyta o jakieś przewinienie. Nie widzę sensu wypytywania, skoro wiadomo, ani ciągnięcia tematu. ;)

Posted

[quote name='Okamia']Niektórzy ostatnio zalecali innym trochę dystansu ;)[/QUOTE]

Tak tak wiem, kij z dupy powinnam wyciągnąć, ale jakoś nie czuję takiej potrzeby :lol:

Posted

[quote name='omry']Tak tak wiem, kij z dupy powinnam wyciągnąć, ale jakoś nie czuję takiej potrzeby :lol:[/QUOTE]

A sobie go trzymaj jak i gdzie lubisz ;) Tylko zwracając komuś uwagę o dystans sama powinna go okazywać a jak się komuś coś gdzieś nie podoba - np. MI :loveu: to się tam nie udzielam a nawet nie wchodzę - bo po co? ;)

Posted

[quote name='Okamia']Niektórzy ostatnio zalecali innym trochę dystansu ;)[/QUOTE]

Wydaje mi się, że nie cierpię na brak dystansu tym bardziej, jeśli sprawa nie dotyczy mnie,a mimo to nie kumam Waszego zachowania. Piszcie wprost, że beka jest z motylkowej i aniusi. Dla mnie też jest to żałosne, bo chyba żadna z Was się nie wypowiedziała u Agi w tej sprawie, z której się teraz śmiejecie, a tutaj ją wyśmiewacie. Zarzucacie innym, że "śledzą" Wasze poczynania na dogo, a okazuje, że to Wy to robicie. Czy to nie jest czasem hipokryzja? :hmmmm: I jeszcze wypieranie się, że to nie o niej. Odwagi trochę ;)

edit. Skoro nie wchodzisz tam, gdzie Ci się coś nie podoba, to jakim cudem wiesz co dzieje się u motylkowej w galerii, skoro teraz się z tego śmiejesz? :razz: Podobnie na wszelkich wątkach, w których udziela się aniusia.

Posted

[quote name='Okamia']A sobie go trzymaj jak i gdzie lubisz ;) Tylko zwracając komuś uwagę o dystans sama powinna go okazywać a jak się komuś coś gdzieś nie podoba - np. MI :loveu: to się tam nie udzielam a nawet nie wchodzę - bo po co? ;)[/QUOTE]

Zachowujecie się jak banda dzieciaków, a wszyscy mają tylko przyklaskiwać i odezwać się nie mogą?
To już nie chodzi o dystans, bo są chyba jakieś granice, a Wy ich nie macie. Na szczęscie to, co piszecie nie świadczy o Motylkowej ani aniusi, ale tylko i wyłącznie o Was.
To wszystko, co miałam do powiedzenia, idę się bawić moim kijem.

Posted

No wiesz, żeby całą młodość zmarnować przed kompem i nie potrafić "węszyć" w necie? To już niedorzeczne i obraźliwe dla mej osoby. Bardzo, bardzo pszykre :placz:

Posted

[quote name='A&L']Wydaje mi się, że nie cierpię na brak dystansu tym bardziej, jeśli sprawa nie dotyczy mnie,a mimo to nie kumam Waszego zachowania. Piszcie wprost, że beka jest z motylkowej i aniusi. Dla mnie też jest to żałosne, bo chyba żadna z Was się nie wypowiedziała u Agi w tej sprawie, z której się teraz śmiejecie, a tutaj ją wyśmiewacie. Zarzucacie innym, że "śledzą" Wasze poczynania na dogo, a okazuje, że to Wy to robicie. Czy to nie jest czasem hipokryzja? :hmmmm: I jeszcze wypieranie się, że to nie o niej. Odwagi trochę ;)

edit. Skoro nie wchodzisz tam, gdzie Ci się coś nie podoba, to jakim cudem wiesz co dzieje się u motylkowej w galerii, skoro teraz się z tego śmiejesz? :razz: Podobnie na wszelkich wątkach, w których udziela się aniusia.[/QUOTE]

bo to takie trendi na dogo cisnąć po a_niusi i motylkowej, podobnie jak w internetach cisnąc po niku kejdżu :loveu: