Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleks89']Peny miał na imie:diabloti:I sie proszę odp.... od tego pięknego imienia miałem 2,5roku jak go dostałem i tak sobie go nazwałem!O!:lol: Reksio nie mógł mieć na imie ,bo ja długo nie mówiłem R.Ani nic co miało w sobie K czy T ,bo mi się myliło:evil_lol:Zamiast kaczka mówiłem taczka ,zamiast kran to tjan:diabloti:

I do 4tego roku życia robiłem w nocnik ,bo bałem się iść sam do łazienki!:evil_lol:
Z dziecięcych fobii pozostał mi tylko paraliżujący lęk przed bebokami ,które jak wszyscy wiemy mieszkają pod łóżkiem i łapią za nogi wystające spod kołdry.(mam 24lata i śpie z nóżkami szczelnie owiniętymi) BEBOKI NIE ŚPIĄ:shake:

Ta jest. Kokonik najbezpieczniejsza forma przykrycia, no chyba, że facet jest obok, to sob ie pozwalam na odrobinę szaleństwa i wystawię jedną stopę :diabloti:

Posted

[quote name='Mapi']PAJUTY też wszędzie się czają, przede wszystkim pod łóżkami:eek2:
A swoją drogą straszny z Ciebie gówniarz:eviltong:

Żal 4litery ściska?:evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Peny miał na imie:diabloti:I sie proszę odp.... od tego pięknego imienia miałem 2,5roku jak go dostałem i tak sobie go nazwałem!O!:lol: Reksio nie mógł mieć na imie ,bo ja długo nie mówiłem R.Ani nic co miało w sobie K czy T ,bo mi się myliło:evil_lol:Zamiast kaczka mówiłem taczka ,zamiast kran to tjan:diabloti:

I do 4tego roku życia robiłem w nocnik ,bo bałem się iść sam do łazienki!:evil_lol:
Z dziecięcych fobii pozostał mi tylko paraliżujący lęk przed bebokami ,które jak wszyscy wiemy mieszkają pod łóżkiem i łapią za nogi wystające spod kołdry.(mam 24lata i śpie z nóżkami szczelnie owiniętymi) BEBOKI NIE ŚPIĄ:shake:

i już wiemy, że twój homoseksualizm spowodowały silne zaburzenia w rozwoju emocjonalnym i psichycznym wywodzące się z paraliżującego strachu spowodowanego przez posttraumatyczny stres który przerodził się w dziecięce fobie trwające do czasu pełnej dojrzałości psychicznej :roll:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Ja nawet wtedy nie.Nóżki są zawsze nakryte ,a nie daj boże ktoś ZABAWNY mnie dotknie w noge jak śpie to wydrę morde:oops::evil_lol:

ja drę mordę jak ktoś dotknie mojej stopy, ale nie z przerażenia, tylko po prostu tego nienawidzę :evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
i już wiemy, że twój homoseksualizm spowodowały silne zaburzenia w rozwoju emocjonalnym i psichycznym wywodzące się z paraliżującego strachu spowodowanego przez posttraumatyczny stres który przerodził się w dziecięce fobie trwające do czasu pełnej dojrzałości psychicznej :roll:

:smhair2: dobra jesteś, pewnie po kryjomu studiujesz psychologię :evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):

Nie jesteśmy już rodzeństwem:-(Zrywam wszelkie kontakty:lol:
No nie mów,że nie bałaś się ,że kibel ugryzie cię w dupe.Albo ,że coś cię złapie za nogę.

Posted

Aleks89 napisał(a):
No nie mów,że nie bałaś się ,że kibel ugryzie cię w dupe.Albo ,że coś cię złapie za nogę.

niestety nie wierzyłam w to , tak samo jak w mikołaja i bociana :(

Posted

Aleks89 napisał(a):

:evil_lol:

co ty, ja miałam gorzej, i nadal mam :diabloti: typu karaluchy w pościeli, łażące zabawki(toy story) i takie tam :grins:

Posted

Vectra napisał(a):
niestety nie wierzyłam w to , tak samo jak w mikołaja i bociana :(

Ja w mikołaja ,ani aniołka też nie ,w bociana średnio.Najbardziej się bałem ,że jednak serio w kapuście mnie znaleźli:lol:
A jak zobaczyłem swoje foty na których jestem SAM na plaży to nie mogłem zrozumieć DLACZEGO mnie zostawili tak całkiem samego:-(o tym ,że jednak ktoś stał za aparatem nie pomyślałem:lol:

Posted

Ze mnie kibel w dupe ugryzie to do tej pory sie boje czasem :evil_lol:

Z nogami mam roznie, czasem nie zwracam uwagi, a czasem jak mnie wezmie to ni ma bata :eviltong:

Posted

Taaa, Maciej też kiedyś znalazł zdjęcie swoich rodziców i brata, jak jego jeszcze nie było. Nie potrafił zrozumieć, dlaczego go nie było z nimi i poszedł do mamy z płaczem. Mama nie wiedziała jak mu to wytłumaczyć, próbowała mu jakoś sytuację nakreślić, ale on nic nie czaił. W końcu poszedł do ojca.
Ojciec jego niewiele się zastanawiając na pytanie gdzie on wtedy był, odpowiedział że w jego jajkach skakał z jajka do jajka. To wystarczyło, dziecko zadowolone z odpowiedzi :evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
omry-no to widać mogę sobie z M. przybić piątkę xD:evil_lol:

Ta, dwa przygłupy :evil_lol:
On w ogóle był udany. Jak ugotowali królika na obiad i Maciej płakał gdzie jego króliczek, to ojciec mu powiedział, że poszedł szukać żony :evil_lol:
Przez wiele lat też wierzył, że gumisie skaczą po masce samochodu i zawsze się wkurzał, że nie zdążył zobaczyć.
Jak tak można dziecko wkręcać :shake: :evil_lol:

Posted (edited)

E, to jednak nie tak źle ze mną, aż takich schiz nie miałam :eviltong:

Z innej beczki: psy a_niusi jakby potrafiły mówić:

A i dostałam właśnie PW o treści:

"Witaj przepraszam za to pw, wiem że każdy z nas ma już dość takich pw.
Bardzo proszę chociaż o 5 zł miesięcznej deklaracji na Bongo, mamy miejsce w hoteliku dla niego, muszę go odebrać bo pójdzie do schronu
http://www.dogomania.pl/forum/thread...C3%B3%C5%BCcie
Jeśli nie życzysz sobie takich pw to bardzo przepraszam i po prostu zignoruj
Buziaczki El"

Zastanawiam się czy, jeżeli ten ktoś przeczytał by chociaż część moich postów na temat PwP i co sądzę, o zdaniach typu "bo jak nie to pójdzie do schronu" to nadal by wysyłał mi takie PW :evil_lol:

Edited by Amber
Posted

Mój brat kiedyś się zapytał, jak to się w ogóle stało, że on się znalazł w tym brzuchu od mamy. Na co mój ojciec powiedział, że wyciągnął magiczną różdżkę tatusia :) i zaczarował brzuszek. Cóż, brat był w pełni usatysfakcjonowany z odpowiedzi :D

Posted

Przez Ciebie oglądam te lale na YT :diabloti: ale mam już swoje ulubione i ULUBIONE :shake:
poszukaj se lale azjatyckicukier :diabloti: z trampek laska wywala :evil_lol:

Obejrzałam jeden film do połowy gdzie gada o sobie i wyłączyłam w połowie bo mnie głowa zaczęła boleć od jej wolnego myślenia i sposobu w jaki te mętne myśli przekazuje :evil_lol:

Posted

Obrozki piekne , zdjecia piekne , boshe jak ja zazdroszcze , ze masz kogos kto porzuca frisbee i mozesz miec zdjecia od przodu , bo ja mam wszystkie od dupy strony :shake: .

Co tam dobrego oprocz tego , ze ladujecie komus w majty a ja nie wiem komu , ale jakos podswiadomie czuje , ze wiele nie trace :evil_lol:

U nas znowu sniegu dobawilo :angryy:

Posted

Gdyby jeszcze pogoda do tych zdjęć była :diabloti:

Nic się u nas nie dzieje, leczymy łapę i chodzimy na spacerki. Czyli psuję rasę i nie przyczyniam się w żadnym stopniu do jej propagowania. Ale jakoś udaje mi się zasypiać :lol:

U mnie taki styropian rzadki padał cały dzień, ale było tego co kot napłakał. Zdążyłam przynajmniej samochód umyć przed kolejną falą syfu z nieba :p

Posted

Wytam w mych skromnych (hie hie) progach :evil_lol:

Oj z tym psuciem rasy to baaardzo długa historia zakończona zresztą banem na forum "miłośników" dobermanów :evil_lol: W skrócie, trzymanie dobermana dla samych spacerków i rzucania frisbee to grzech, bo z dobermanem TRZEBA pracować i zaliczyć co najmniej jedne zawody, bo inaczej psuje się rasę. Tak samo można bez żalu sprzedać na Allegro psa, który się w owym sporcie nie sprawdza i kupić nowego, lepszego. Chwalić się tym na wątku przy oklaskach reszty użytkowników. Bo przecież trzymanie psa-darmoziada który zabija w właścicielu pasję szkoleniową jest zdrożne. I tak można wymieniać do skutku. Tak samo sprzedaż starych, wyeksploatowanych suk jest na porządku dziennym. Oj zabawnie tam było :loveu: :lol: Może trochę mniej zabawnie dla tych psów sprzedawanych (a jakże) jak zużyte zabawki :roll: