Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zostawiłaś pieska na środku drogi? :o mam nadzieję że Vectra da Ci za to bana :mad:

a co do ogonów, to moja babcia ma mixa rottek/ON i oczywiście ma ogon, jako szczeniak bardzo przypominał rottka i kiedyś ktoś nas zapytał, czemu on ma ten ogon :cool3:

Posted

motyleqq napisał(a):
zostawiłaś pieska na środku drogi? :o mam nadzieję że Vectra da Ci za to bana :mad:

Ahaha o tym nie pomyślałam, żeby tego "biedaka" zgarnąć z ulicy :evil_lol:

Złe myślenie, oj złe :shake: :evil_lol:

Posted

Mam wrażenie ,że CAO stały się popularniejsze niż kiedyś.Może dlatego ,że dużo ludzi się pobudowało i sobie sprawiło do pilnowania.U mnie tylko ten jeden łazi sobie samopas ,ale nie zaczepia ,nie podchodzi to niech sobie łazi ile chce.

Posted

Aleks89 napisał(a):
Mam wrażenie ,że CAO stały się popularniejsze niż kiedyś.Może dlatego ,że dużo ludzi się pobudowało i sobie sprawiło do pilnowania.U mnie tylko ten jeden łazi sobie samopas ,ale nie zaczepia ,nie podchodzi to niech sobie łazi ile chce.

Na pewno. Zresztą wystarczy wejść na Allegro, same CAO i Cane Corso, jakaś nowa moda? :razz:

Ten bydlak chyba komuś z domku zwiał, bo można być hardcorem ale trzymać 100 kg CAO w bloku to raczej zwariowany pomysł. No chyba, że kogoś kryzys dopadł ;)

Ja czuję jakiś straszny respekt do CAO, zresztą jak i do reszty wielkich owczarków i innych tego typu. Mogę powiedzieć, że nie ufam "tym psom" :lol:

Vectra napisał(a):
:ban::spam2::ban::spam2::ban::spam2:

Noooo plisssss... Give me a czans! :evil_lol:

Chyba bym musiała złożyć siedzenia w Corollce, żeby mi ten "misiak" wszedł :evil_lol: Choć wiem, że to żadne wytłumaczenie :-( Zawsze jeszcze na dachu mogłam go zamontować, przywiązać jakimś powrozem :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Na pewno. Zresztą wystarczy wejść na Allegro, same CAO i Cane Corso, jakaś nowa moda? :razz:

Ten bydlak chyba komuś z domku zwiał, bo można być hardcorem ale trzymać 100 kg CAO w bloku to raczej zwariowany pomysł. No chyba, że kogoś kryzys dopadł ;)

Ja czuję jakiś straszny respekt do CAO, zresztą jak i do reszty wielkich owczarków i innych tego typu. Mogę powiedzieć, że nie ufam "tym psom" :lol:

Noooo plisssss... Give me a czans! :evil_lol:

Chyba bym musiała złożyć siedzenia w Corollce, żeby mi ten "misiak" wszedł :evil_lol: Choć wiem, że to żadne wytłumaczenie :-( Zawsze jeszcze na dachu mogłam go zamontować, przywiązać jakimś powrozem :evil_lol:

Moda, moda, kurka, koszmar, teraz z CCtów robi się misie kanapowe. Masakra, molos o charakterze labka, bo takiego łatwiej sprzedać, opchnąć laikowi, a jak komuś się wystawy zamarzą, to nie ma problemu z pokazywaniem ząbków. Koszmar. CC, który wpuszcza na posesję z rozmerdanym ogonem to jakies nieporozumienie. Dobrego CCta teraz trzeba szukać w Rosji, albo od razu do Włoch.

A co do CAO, masakra, jakie te psy się zrobiły histeryczne, niepewne, rozszczekane owczary. Nie ufam im tym bardziej, bo to nie wiadomo kiedy z zębami wystartuje. Można sobie na wystawach popatrzeć. I przerażające jest to, że to kwestia kilku lat dosłownie. A to kiedyś była moja rasa number one.

Przykre, bo im bardziej popularne są tym gorzej dla rasy. Jeszcze trochę i bedziemy miec wszystkie pieski o jednym charakterze, tylko w innych opakowaniach. :roll:

Dobek -tylko kopiowany, ale już rot mi bardziej leży z ogonem, o ile umie go nosić i nie jest "świński"

Posted

Amber napisał(a):

Niedobra dziewucho! Trzeba było, niedługo będzie na PwP i Cię zlinczują jak się dowiedzą, że widziałaś i nic nie zrobiłaś!

Vectra dostaje milijony, muszę się wkręcić w moderację. :diabloti:

A cc... Tylko z Włoch.

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Niedobra dziewucho! Trzeba było, niedługo będzie na PwP i Cię zlinczują jak się dowiedzą, że widziałaś i nic nie zrobiłaś!

Vectra dostaje milijony, muszę się wkręcić w moderację. :diabloti:

A cc... Tylko z Włoch.

Rosjanie też mają fajne CCty...oj mają niektóre sztuki ze serduszko szybciej zabije :loveu:

Posted

Nie wiem nawet jakie charaktery powinny mieć CAO, nie lubię tylko jak pies zaczyna niebezpiecznie przypominać niedźwiedzia :eviltong:

Niedobra dziewucho! Trzeba było, niedługo będzie na PwP i Cię zlinczują jak się dowiedzą, że widziałaś i nic nie zrobiłaś!

Potem koło TŻ widziałam też takiego biednego, czarnego kundelka, bez łobroży... Na pewno się zgubił :placz:

[quote name='Vectra']Zbieram na wille z basenem :loveu:
Na kolejną villę :diabloti: My tu wszyscy cieznkie tysiaki płacimy za to, że w ogóle z nami gadasz... Konto premjum :lol:

Posted

Nie wiem jakie są obecne CAO , ale to co znam ... a jest ich z setka , to słodkimi misiami nie są :evil_lol:
aczkolwiek zakaz kopiowania w PL , spowodował że rasa bardziej mi się nie podoba niż nie podobała.

w temacie miłosierdzia , to dziś leciały koło mego domu , jakieś dwa szakale bez opieki i zaopiekowały się nim , dwa kamienie .. lecące wprost z moich dłoni :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Nie wiem jakie są obecne CAO , ale to co znam ... a jest ich z setka , to słodkimi misiami nie są :evil_lol:
aczkolwiek zakaz kopiowania w PL , spowodował że rasa bardziej mi się nie podoba niż nie podobała.

w temacie miłosierdzia , to dziś leciały koło mego domu , jakieś dwa szakale bez opieki i zaopiekowały się nim , dwa kamienie .. lecące wprost z moich dłoni :loveu:

Przepraszam ,ale popłakałem się ze śmiechu:evil_lol::lol:

Posted

Jesteś bez serca... :placz:

Nie widziałaś w oczach tych piesków błagalnego wołania o pomoc? Każdy ich krok był zapewne walką o przetrwanie. Małe, chude łapki nie miały siły nieść umęczonego ciała pełnego ran... Wydawały z siebie ostatnie tchnienie na tym zimnym, niezrozumiałym świecie....

Nie? Ja kurna też nie :evil_lol:

Posted

:eviltong:

sa aktywne, wszedzie sie odnajduja, nigdy nie jest im zbyt goraco ani zbyt zimno. do tego kochaja to, co my: teren i wode.

:diabloti:
moje psy sa nauczone zostawania w klatkach, nie ma zadego problemu, zeby zostawic je w pokoju, kiedy my np. idziemy nurkowac.
rok temu dwa bulle i dwa setery byly atrakcja deptaku:smile:))

baaaaaj :loveu:

Posted

Haha :evil_lol:

Zresztą co jak co, ale jak idę gdzieś z Jarim to też zawsze jest atrakcją. Mało kto się nie spojrzy za nim :loveu: (tylko kurna o tym nie piszę w kółko i gdzie popadnie :eviltong:)

Obróżki od Marty doszły :multi: Przy okazji możecie zobaczyć, że wszystkie psy żyją :eviltong:

Posted

Żółty to nie wiem, pomarańcz na pewno. Ale wykorzystałam roczny abonament na obroże :eviltong:. Najwyżej jeszcze coś w prezencie dostaną, ale to losowo wtedy jest ;).

Posted

jamnikowe śliczne :loveu: w moro nie gustuje , ale model cacy :loveu:

Przez Ciebie oglądam te lale na YT :diabloti: ale mam już swoje ulubione i ULUBIONE :shake:
poszukaj se lale azjatyckicukier :diabloti: z trampek laska wywala :evil_lol:

Posted

http://imageshack.us/a/img7/3319/dsc0523ky.jpg
Piękny jest! Może się jednak umówimy na walki psów i kaskę jakąś zarobimy :diabloti:
Nie rozumiem, dlaczego wszędzie nie piszesz, że się za nim wszędzie oglądają :cool3:
Od mojego niestety uciekają, bo zazwyczaj próbuje polizać po twarzy trzymając łapy na ramionach i kompletnie nie rozumie, dlaczego to się człowiekom nie podoba :evil_lol: