Okamia Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='Amber']To ja się może chamsko wepchnę w rozmowy czymś na temat moich psów :eviltong: Ktoś Ci pozwolił? :eviltong: http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_7475.jpg Jak tak możesz? Biednego pieseczka w kagańcu puszczać ... zła kobieta z Ciebie :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Właśnie wyobraziłem sobie Jarka z naleśnikami i batem.Zemdliło mnie ,aż:evil_lol: Quote
Amber Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='Okamia']Ktoś Ci pozwolił? :eviltong: http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_7475.jpg Jak tak możesz? Biednego pieseczka w kagańcu puszczać ... zła kobieta z Ciebie :evil_lol: Taaa, lepiej bez :diabloti: [quote name='Aleks89']Właśnie wyobraziłem sobie Jarka z naleśnikami i batem.Zemdliło mnie ,aż:evil_lol: Ja go sobie tak często wyobrażam i mam podobne objawy do twoich :eviltong: Pewnie by wyglądał jakoś tak :diabloti: http://www.dobermann-review.com/males/Bojan_vom_Havelland/gal.php Noooo tj mój jest brzydszy, wiadomo :lol: Quote
Okamia Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Amber napisał(a):Taaa, lepiej bez :diabloti: Przynajmniej sobie schrupie może co nieco :diabloti: a się czepiacie tych naleśników - paskudne są fakt ale bez przesady :eviltong: Quote
Amber Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Na innych psach mi nie przeszkadzają, natomiast z dobermana robią jamnika :p Quote
evel Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Tak się zastanawiam, czy za parę lat da się kupić dobermana kopiowanego gdzieś w moim zasięgu, czy trzeba będzie go sobie sprowadzać z końca świata... Trochę żal by był :roll: Cholera, a myślałam, że moje uczucia do dobermanów trochę ostygły, ale gdzie tam :evil_lol: Quote
Amber Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Mam te same obawy co ty ;) Moim zdaniem jak się chce to wszystko można, na pewno jednak trzeba spędzić więcej czasu na poszukiwania no i ma się gorszy kontakt z hodowcą, bo wiadomo, że sobie nie pojedziesz do hodowli w odwiedziny ;) Quote
gops Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 a jak tam Finka ? zdjęcia jak zawsze świetne, zazdroszcze tego wodowania wam . Quote
Amber Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Finka OK jak na nią, wychodzi na spacery - siusiu, kupa i do domu. Sama nie wiem czy ona udaje taką obolałą czy faktycznie jest... Z uwagi na wiek nie zmuszam jej do niczego. Teraz będę jechać do lasu na spacer... Przydało by się jakieś towarzystwo, nudno tak samemu ;) Quote
Aleks89 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Evel-kupimy se szczeniaczka byle gdzie ,potem gnotek ,toporek.Ty trzymasz ,żeby sie nie wił ,ja kopiuje:diabloti:Popsikamy sreberkiem coby nam nie zdechł i będzie cacy kopiowany dobermanek. Quote
anetta Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Było co czytać :evil_lol: Po dłuższej nieobecności czytam że Finka ok :) Cieszę się :))) Quote
Amber Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Aleks, niestety kopiowanie to nie jest taka prosta sprawa ;). Do tego też trzeba mieć rękę, bo potem można oglądać np. takie uszy jak ma ten pies po lewej: Btw ktoś na wątku o kopiowaniu zaproponował, żeby hodować dobki z naturalnie stojącymi uszami, oto efekty :evil_lol: A dzisiejszy spacerek w lesie był bardzo ekscytujący. A może ktoś po prostu przeczytał moje ogłoszenie na dogo o towarzystwie? ;) W każdym razie specjalnie pojechałam w środek lasu, żeby mieć spokój. Idę jedną ścieżką i widzę babkę z psem. Więc zwrot i idę w drugą stronę... facet z 2 psami :diabloti: Wkurzyłam się i poszłam główną drogą. Pusto :p W małe ścieżki nie chce wchodzić bo ze swoimi umiejętnościami orientacji w terenie, pewnie jeszcze bym teraz chodziła po tym lesie :lol: a raczej biegała z rozwianym włosem po ciemku szukając samochodu :evil_lol: Poszłam sobie główną drogą do wrzosowiska, cyknęłam fotki i wróciłam. Potem jechałam tę samą trasą z powrotem i drogę przebiegł mi dzik :mdleje: Dobrze, że go tam nie było 10 min. temu jak psy były puszczone i ok. 5 sec. później bo bym go rąbnęła Corollką. Tak więc spacerek uważam za hm... średnio udany :lol: Quote
Amber Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 I na koniec, tyłek jamnika (ale elegancko, we wrzosach) :lol: Quote
WATACHA Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Dobrze, że chociaż czysty ;) http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_7517.jpg Quote
Naklejka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Cudnie! :mdleje: Ostatnio widziałam czarnego dobka, z klapniętymi uszami, problem w tym, że były kopiowane... Quote
Aleks89 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Naklejka w parku w zabrzu taki dość spasiony ze starszym facetem? Quote
Naklejka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Nie, na hałdach, z jakimś dzieckiem też byli. Quote
Amber Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Fotki dupne, bo za ciemno już było. Cały czas zapominam, że się jesień zbliża :diabloti: Z drugiej strony ubiegłą jesień przeleżałam w wyrku, więc teraz nawet się cieszę, że będę mogła porobić jesienne fotki. Co jak co, ale kolory są wtedy piękne :) A wrzosowisko to chyba jest w każdym lesie? Co do uszu kopiowanych nie postawionych to może ktoś nie wiedział, że je trzeba jeszcze potem pół roku plastrować :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 a nie wiem, ja mam do lasów daleko :placz: a tak samej jechać to mi się nie chce Quote
Aleks89 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Nie w każdym w Sośnicy nie było wrzosowiska (chyba?co nie Naklejka?) I tu tez nie ma.To cyba od gleby zależy. Quote
Unbelievable Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Aleks89 napisał(a):Nie w każdym w Sośnicy nie było wrzosowiska (chyba?co nie Naklejka?) I tu tez nie ma.To cyba od gleby zależy. w Bytomiu też nie było ;) Quote
Naklejka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Aleks89 napisał(a):Nie w każdym w Sośnicy nie było wrzosowiska (chyba?co nie Naklejka?) I tu tez nie ma.To cyba od gleby zależy. Nie ma, nigdzie nie widziałam, a cały las objeździłam kiedyś... Quote
rashelek Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Foty we wrzosie są taaakie romantyczne http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_7517.jpg :loveu: U nas w lesie też nie ma niestety... Quote
Recommended Posts