Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleks89 napisał(a):
Powinniśmy sobie kiedyś zrobić zlot czarownic i czarodzieja:diabloti:Zostawić facetów i psy w doma ,a nawalić się jak meserszmity najlepiej w jakimś gejowskim klubie ,ew. koedukacyjnym żebyście się nie nudziły.

tak tak tak :loveu: mam deficyt normalnych ludzi do picia :diabloti:
Amber cho na zlot :(

Posted

Ja 1 raz miałem w wieku 16lat z kolesiem ,który miał 42lata i wszystko odbyło się w samochodzie w lesie. Dziękuję bardzo nigdy więcej:evil_lol:To była masakra ,tragedia i w ogóle.

No chodźcie na zlot kurde!!!Dobre łańcuchy ,mocne obroże ,kagańce.Psy sie przywiąże do drzew ,a my będziemy pić:lol:

Posted

No chodźcie na zlot kurde!!!Dobre łańcuchy ,mocne obroże ,kagańce.Psy sie przywiąże do drzew ,a my będziemy pić:lol:

Już sobie wyobrażam ten zlot - psy pogryzione, 2 zjedzone, przywiązane łańcuchami do drzew bez kropli wody :( kiedy pijane w trupa towarzystwo tarza się w błocie :evil_lol: Ale alibi mamy mocne - zlot dogomaniaków buhaha :diabloti:

Gdzie ten zlot i kiedy? :diabloti:

Unbebleble - a ty będziesz jutro na Polach?

Posted

Amber napisał(a):
Już sobie wyobrażam ten zlot - psy pogryzione, 2 zjedzone, przywiązane łańcuchami do drzew bez kropli wody :( kiedy pijane w trupa towarzystwo tarza się w błocie :evil_lol: Ale alibi mamy mocne - zlot dogomaniaków buhaha :diabloti:

Gdzie ten zlot i kiedy? :diabloti:

Unbebleble - a ty będziesz jutro na Polach?

w Jeleniu niedaleko szczecinka 17-23 września ;)

nie wiem, jeszcze rozmyślam :grins: chociaż tak mi się nie chce, że pewnie nie przyjadę ;) chyba że wmówię mamie że chce jechać na zakupy :grins:

Posted

Tinka, nie wygłupiaj się - musisz być... Bo inaczej NIGDY się nie poznamy :eviltong: Myślisz, że mi się chce tam jechać... na 10? W sobotę? :evil_lol:

Iiiii do Szczecinka z Wawy drobne ponad 400 km :evil_lol: Jak zlot będzie w Warszawie to będę na bank :lol: Tutaj są przynajmniej kluby gejowskie :eviltong:

Posted

Unbelievable napisał(a):
w Jeleniu niedaleko szczecinka 17-23 września ;)

nie wiem, jeszcze rozmyślam :grins: chociaż tak mi się nie chce, że pewnie nie przyjadę ;) chyba że wmówię mamie że chce jechać na zakupy :grins:

no miałaś być :placz: myśmy chcieli pomiziać Grama :(

Amber a Ty będziesz? czy już nikt nie zrobi nam zdjęć? :evil_lol:

Posted

Ja będę - obiecałam to będę. Jedną z moich wielu wspaniałych cech charakteru (w sumie nie mam wad więc trudno w ogóle o nich pisać) jest szeroko pojęta konkretność i dotrzymywanie terminów wszelakich. Nie będę czytać tego co napisałam, bo obawiam się, że zapluje monitor...

Ale będę, mogę się jedynie nieco spóźnić ;)

Posted

Amber napisał(a):
Ja będę - obiecałam to będę. Jedną z moich wielu wspaniałych cech charakteru (w sumie nie mam wad więc trudno w ogóle o nich pisać) jest szeroko pojęta konkretność i dotrzymywanie terminów wszelakich. Nie będę czytać tego co napisałam, bo obawiam się, że zapluje monitor...

Ale będę, mogę się jedynie nieco spóźnić ;)

no to super :loveu: w takim razie zgłosimy się później do rejestracji, to nie będziemy startować na początku :lol:

Unbelievable napisał(a):
A myślisz, że mi się chce wstawać o 4 rano żeby wyjechać o 6 i dotrzeć tam na 10? :evil_lol:

chce Ci się, chce!! zezwalam też na późniejsze przybycie :cool3:

Posted

[quote name='Amber']Już sobie wyobrażam ten zlot - psy pogryzione, 2 zjedzone, przywiązane łańcuchami do drzew bez kropli wody :( kiedy pijane w trupa towarzystwo tarza się w błocie :evil_lol:

właśnie takim sposobem Czaruś wraz z Dolarem prawie zjedli mi mojego biednego tyci tyci grubaska :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Bo stał w złym miejscu.A to wszystko wina durnych bab była tępej Lufki i idiotki Kai.:diabloti:Jakby one się nie zaczęły żreć to by Czar z Dolarem nie wkroczyli do akcji.

Posted

[quote name='Aleks89']Bo stał w złym miejscu.A to wszystko wina durnych bab była tępej Lufki i idiotki Kai.:diabloti:Jakby one się nie zaczęły żreć to by Czar z Dolarem nie wkroczyli do akcji.

no tak jak zawsze wina kobiet :diabloti:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Po co Wam zdjęcia? Mało to zdjęć z imprez na necie, a Wy jeszcze chcecie je robić? Przecież to zlot "dogomaniaków" a nie pijaków!

ale ja chcę zdjęcia z naszego debiutu :(

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Po co Wam zdjęcia? Mało to zdjęć z imprez na necie, a Wy jeszcze chcecie je robić? Przecież to zlot "dogomaniaków" a nie pijaków!

marzycielka :evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
A myślisz, że mi się chce wstawać o 4 rano żeby wyjechać o 6 i dotrzeć tam na 10? :evil_lol:

Tak. Stwierdzam, że ci się chce :lol:

Aleks, co ty się tak tych lesb czepiasz? Przecież one niczym ci nie wadzą. To nas powinieneś nie lubić jako konkurencji ;)

Posted

Przecież se jaja robie z tymi lesbami.Żadnej w sumie nie znam.
A jaką Ty tam dla mnie jesteś konkurencją :evil_lol:To ja wiem jak facetowi dogodzić tak ,żeby nim rzucało :P

Posted

Przecież se jaja robie z tymi lesbami.Żadnej w sumie nie znam.

Acha, bo czytałam kiedyś, że ogólnie geje nie lubią lesb :eviltong:

A jaką Ty tam dla mnie jesteś konkurencją :evil_lol:To ja wiem jak facetowi dogodzić tak ,żeby nim rzucało :P

Oj kotku, a czemu uważasz, że jestem gorsza? ;)