Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amber napisał(a):
(...)bo jak motyleqq słusznie zauważyła, wyskoczyła z tym postem jak filip z konopi.

już nie mówię o tym, że wiadoma pani mądra pojawiła się na początku chyba tylko po to, żeby mi dogryzać, to mam wrażenie że większość jej zaczepnych postów jest właśnie w stylu filipa z konopii, totalnie nie na temat i totalnie z dupy :roll: ale jak się nie ma co powiedzieć na dany temat, to też trzeba kłapać ozorem, prawda? z resztą nie ona jedna życzliwa na tym forum :roll:

Posted

Amber napisał(a):
Cortina to szczekacz podbiegacz, więc spuszczona podbiegła obszczekać jakąś rodzinkę, a potem pokazywała zęby wybranym psom na Polach... Ona nic nikomu nie zrobi, ale sieje zamęt i jest to upierdliwe ;)

A co do wiadomej osoby to już naprawdę szkoda słów... Jak była na urlopie to wszyscy się pogodzili, ale wystarczy, że wróciła i już znowu zachowujemy się jak niszczyciele rakietowe na wojnie. Dziwne, że "nikt" nie widzi, jak skutecznie sieje zamęt i niezgodę. A poziom wypowiedzi świadczy o użytkowniczce i jej osobistych problemach, bo jak motyleqq słusznie zauważyła, wyskoczyła z tym postem jak filip z konopi.

Trzeba było po prostu skopiować opis Cortiny z pól i wyszłoby na to samo :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']A co do wiadomej osoby to już naprawdę szkoda słów... Jak była na urlopie to wszyscy się pogodzili, ale wystarczy, że wróciła i już znowu zachowujemy się jak niszczyciele rakietowe na wojnie. Dziwne, że "nikt" nie widzi, jak skutecznie sieje zamęt i niezgodę. A poziom wypowiedzi świadczy o użytkowniczce i jej osobistych problemach, bo jak motyleqq słusznie zauważyła, wyskoczyła z tym postem jak filip z konopi.

Widzę, że wiadoma osoba nie tylko mnie mierzi swoimi wypowiedziami :diabloti: i że wszyscy wiedzą o kogo chodzi :evil_lol:

http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_7462.jpg
wstydź się - na tym zdjęciu Jari jest poważniejszy od Ciebie :evil_lol:

Posted

Jak ktoś ma iloraz inteligencji większy od karalucha to moje posty rozumie bez problemu.A jak jeszcze zna mnie poza forum to całkowicie nie ma problemu z pojmowaniem mojej ideologi życiowej.Skup się to zrozumiesz.
A Czemu w ogóle czepiłaś się teraz mnie ,a nie Martyny ,Motylkowej ,Amber czy kogokolwiek innego?hmmm one też przesadzają ,bo nie potakują tępo główką na głupotę innych.

Posted

[quote name='Aleks89']Jak ktoś ma iloraz inteligencji większy od karalucha to moje posty rozumie bez problemu.A jak jeszcze zna mnie poza forum to całkowicie nie ma problemu z pojmowaniem mojej ideologi życiowej.Skup się to zrozumiesz.
A Czemu w ogóle czepiłaś się teraz mnie ,a nie Martyny ,Motylkowej ,Amber czy kogokolwiek innego?hmmm one też przesadzają ,bo nie potakują tępo główką na głupotę innych.

Nie zamierzam :evil_lol:

Bo Ty jesteś.. specyficzny :diabloti: Dziewczyny chyba po prostu łapią, kiedy można sobie pozwolić na więcej, a kiedy nie. Ty na dłuższą metę jesteś nieco męczący zwyczajnie, ale ja.. nie rozumiem po prostu. I tyle :lol:

Posted

Ja nie uważam żebyś był męczący, wręcz nawet zabawny niekiedy ;)
Nooooo chyba, żebyś mi zaczął dokuczać to wtedy musiałabym się głębiej zastanowić:evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Mam taki troche poryty styl bycia.Dlatego ,albo się się mnie kocha albo nienawidzi.Jestem prawie jak Doda:evil_lol:

Nie odczuwam żadnego z tych skrajnych uczuć. Coś ze mną nie tak?:shake::evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
No zdecydowanie nie uważam ,żebym był męczący ew.dla wiadomej i jej wiadomych koleżanek.Więc wszystko zależy od tego z której strony barykady stoisz.

Ja właśnie nie stoję po żadnej :evil_lol: Jestem bezstronna i fałszywa chyba, zależy jak na to spojrzeć :diabloti:
Nic nie poradzę na to, że do nikogo niczego nie mam ogólnie i tak głupio mi w sumie się teraz odzywać gdziekolwiek, żeby mnie nigdzie nie przypisano na siłę. Dobra, pieprzę od rzeczy, ale dzisiaj mam prawo, wybaczcie :evil_lol: Po prostu koffam wszystkich normalnie :evil_lol: Niczym słodziak.

Posted

Aleks89 napisał(a):
Zuzankowy wątek.Nie wiem czy chcesz pisząc tu jesteś z góry skreślona.Pewnie jesteś brzydka i masz komplesy:evil_lol:

Ja pier*** skąd wiedziałeś? :placz:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Mam taki troche poryty styl bycia.Dlatego ,albo się się mnie kocha albo nienawidzi.Jestem prawie jak Doda:evil_lol:

Ale królowa jest tylko jedna podobno :evil_lol::sg168:

Posted

To ja się może chamsko wepchnę w rozmowy czymś na temat moich psów :eviltong:

Zamówiłam Kobersa, powinien być w środę. Wzięłam trochę 23M dla Jariego na spróbowanie... Jestem ciekawa efektów ;)

Zrobiłam dziś trochę fotek na spacerze, ale weny mi brak strasznie ;)