Unbelievable Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Amber napisał(a):(...)bo jak motyleqq słusznie zauważyła, wyskoczyła z tym postem jak filip z konopi. już nie mówię o tym, że wiadoma pani mądra pojawiła się na początku chyba tylko po to, żeby mi dogryzać, to mam wrażenie że większość jej zaczepnych postów jest właśnie w stylu filipa z konopii, totalnie nie na temat i totalnie z dupy :roll: ale jak się nie ma co powiedzieć na dany temat, to też trzeba kłapać ozorem, prawda? z resztą nie ona jedna życzliwa na tym forum :roll: Quote
rashelek Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Amber napisał(a):Cortina to szczekacz podbiegacz, więc spuszczona podbiegła obszczekać jakąś rodzinkę, a potem pokazywała zęby wybranym psom na Polach... Ona nic nikomu nie zrobi, ale sieje zamęt i jest to upierdliwe ;) A co do wiadomej osoby to już naprawdę szkoda słów... Jak była na urlopie to wszyscy się pogodzili, ale wystarczy, że wróciła i już znowu zachowujemy się jak niszczyciele rakietowe na wojnie. Dziwne, że "nikt" nie widzi, jak skutecznie sieje zamęt i niezgodę. A poziom wypowiedzi świadczy o użytkowniczce i jej osobistych problemach, bo jak motyleqq słusznie zauważyła, wyskoczyła z tym postem jak filip z konopi. Trzeba było po prostu skopiować opis Cortiny z pól i wyszłoby na to samo :diabloti: Quote
Okamia Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='Amber']A co do wiadomej osoby to już naprawdę szkoda słów... Jak była na urlopie to wszyscy się pogodzili, ale wystarczy, że wróciła i już znowu zachowujemy się jak niszczyciele rakietowe na wojnie. Dziwne, że "nikt" nie widzi, jak skutecznie sieje zamęt i niezgodę. A poziom wypowiedzi świadczy o użytkowniczce i jej osobistych problemach, bo jak motyleqq słusznie zauważyła, wyskoczyła z tym postem jak filip z konopi. Widzę, że wiadoma osoba nie tylko mnie mierzi swoimi wypowiedziami :diabloti: i że wszyscy wiedzą o kogo chodzi :evil_lol: http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_7462.jpg wstydź się - na tym zdjęciu Jari jest poważniejszy od Ciebie :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 nie karmić trolla , to zdechnie z głodu :diabloti: Quote
Aleks89 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Karaluchy nawet bomby jądrowe podobno przeżywają ,więc nie wiem czy głód zadziała wystarczająco szybko. Quote
omry Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Aleks Ty też lubisz przesadzać i to nieźle, więc wiesz.. ;) Quote
Aleks89 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Jak ktoś ma iloraz inteligencji większy od karalucha to moje posty rozumie bez problemu.A jak jeszcze zna mnie poza forum to całkowicie nie ma problemu z pojmowaniem mojej ideologi życiowej.Skup się to zrozumiesz. A Czemu w ogóle czepiłaś się teraz mnie ,a nie Martyny ,Motylkowej ,Amber czy kogokolwiek innego?hmmm one też przesadzają ,bo nie potakują tępo główką na głupotę innych. Quote
omry Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='Aleks89']Jak ktoś ma iloraz inteligencji większy od karalucha to moje posty rozumie bez problemu.A jak jeszcze zna mnie poza forum to całkowicie nie ma problemu z pojmowaniem mojej ideologi życiowej.Skup się to zrozumiesz. A Czemu w ogóle czepiłaś się teraz mnie ,a nie Martyny ,Motylkowej ,Amber czy kogokolwiek innego?hmmm one też przesadzają ,bo nie potakują tępo główką na głupotę innych. Nie zamierzam :evil_lol: Bo Ty jesteś.. specyficzny :diabloti: Dziewczyny chyba po prostu łapią, kiedy można sobie pozwolić na więcej, a kiedy nie. Ty na dłuższą metę jesteś nieco męczący zwyczajnie, ale ja.. nie rozumiem po prostu. I tyle :lol: Quote
motyleqq Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 o przepraszam, ja jestem bardzo grzeczną dziewczynką :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 No zdecydowanie nie uważam ,żebym był męczący ew.dla wiadomej i jej wiadomych koleżanek.Więc wszystko zależy od tego z której strony barykady stoisz. Quote
WATACHA Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ja nie uważam żebyś był męczący, wręcz nawet zabawny niekiedy ;) Nooooo chyba, żebyś mi zaczął dokuczać to wtedy musiałabym się głębiej zastanowić:evil_lol: Quote
Aleks89 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Mam taki troche poryty styl bycia.Dlatego ,albo się się mnie kocha albo nienawidzi.Jestem prawie jak Doda:evil_lol: Quote
Talia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Aleks89 napisał(a):Mam taki troche poryty styl bycia.Dlatego ,albo się się mnie kocha albo nienawidzi.Jestem prawie jak Doda:evil_lol: Nie odczuwam żadnego z tych skrajnych uczuć. Coś ze mną nie tak?:shake::evil_lol: Quote
Aleks89 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 TALIA-KOCHASZ MNIE!!BO JA CI TAK MÓWIE!!:evil_lol: I masz brzydkiego kundla (obraziłaś się już czy jeszcze nie?):evil_lol: Quote
Talia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 No dobra, ostatni raz już zrobię tak jak chcesz :D Mój piesek nie jest brzydki tylko popsuty. Quote
Aleks89 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Twój wygląda jak klon Kai tylko x 2 :evil_lol: Quote
Talia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 To musimy im fajne fotki zrobić na zlocie :D Quote
WATACHA Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 No tak trochę Cię poniosło z tą miłością ;) Quote
omry Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Aleks89 napisał(a):No zdecydowanie nie uważam ,żebym był męczący ew.dla wiadomej i jej wiadomych koleżanek.Więc wszystko zależy od tego z której strony barykady stoisz. Ja właśnie nie stoję po żadnej :evil_lol: Jestem bezstronna i fałszywa chyba, zależy jak na to spojrzeć :diabloti: Nic nie poradzę na to, że do nikogo niczego nie mam ogólnie i tak głupio mi w sumie się teraz odzywać gdziekolwiek, żeby mnie nigdzie nie przypisano na siłę. Dobra, pieprzę od rzeczy, ale dzisiaj mam prawo, wybaczcie :evil_lol: Po prostu koffam wszystkich normalnie :evil_lol: Niczym słodziak. Quote
omry Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Aleks89 napisał(a):omry-posikałem:lol:się:lol::lol: To jest nas dwoje :evil_lol: Quote
A&L Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Aleks89 napisał(a):Zuzankowy wątek.Nie wiem czy chcesz pisząc tu jesteś z góry skreślona.Pewnie jesteś brzydka i masz komplesy:evil_lol: Ja pier*** skąd wiedziałeś? :placz: Quote
Okamia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Aleks89 napisał(a):Mam taki troche poryty styl bycia.Dlatego ,albo się się mnie kocha albo nienawidzi.Jestem prawie jak Doda:evil_lol: Ale królowa jest tylko jedna podobno :evil_lol::sg168: Quote
Amber Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 To ja się może chamsko wepchnę w rozmowy czymś na temat moich psów :eviltong: Zamówiłam Kobersa, powinien być w środę. Wzięłam trochę 23M dla Jariego na spróbowanie... Jestem ciekawa efektów ;) Zrobiłam dziś trochę fotek na spacerze, ale weny mi brak strasznie ;) Quote
Recommended Posts