Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pisałem z głowy wszystko ,ale chciałem pokazać co mają gejki do wyboru na gejowskich portalach randkowych :P

Może ja powinienem jakieś seminaria prowadzić hahah

Posted

:mdleje:

taaa galeria powinna mieć w tytule +18.. ale wtedy to na- pewno byłoby tu wiele odwiedzających poniżej wymaganego wieku :D

jakoś lubię ta galerię odwiedzać, bo tu jest normalnie :loveu: aa i zawsze można czegoś nowego się dowiedzieć ;)
w sumie to tu nawet cicho jest :evil_lol:

Posted

jakoś lubię ta galerię odwiedzać, bo tu jest normalnie :loveu: aa i zawsze można czegoś nowego się dowiedzieć ;-)
w sumie to tu nawet cicho jest :evil_lol:

A bardzo mi miło ;) A wiesz czemu tak jest, a gdzie indziej nie? Bo tu, o ile ktoś nie sadzi strasznych głupot ;) idzie się jakoś dogadać i można pójść na kompromis. A nawet jak się z czymś nie zgodzi to machnąć ręką i przerodzić w żart. Najgorsze zaś to spiąć poślady i iść w zaparte przy akompaniamencie innych i skutek jest taki, że nikt już nie pamięta o co pierwotnie szło, tylko wszyscy plują jadem na siebie. Oby dalej i oby bardziej jadowitym. Żeby nie było - tak też można i czasem jest zabawnie, ale męczy to szybciej niż jajcarskie przepychanki czasem nawet na zbyt niskim poziomie, ale przynajmniej z nutą pobłażliwości ;)

aa i zawsze można czegoś nowego się dowiedzieć

A to jest wręcz moja dewiza życiowa. Dowiadywać się od kogoś nowych rzeczy i uczyć się. Strasznie lubię poznawać wartościowych ludzi, czasem aż mam ochotę piszczeć z radości jak mogę z kimś takim dłużej pogadać, bo to jest wielka radocha wymieniać poglądy i słuchać jak ten ktoś patrzy na świat, jakie ma problemy, jak widzi te same rzeczy co ty. Czasem tak samo, a czasem zupełnie inaczej. What fun! Niestety mało ich jest :evil_lol: ale jak już zaiskrzy to na całego :lol:

I tematyka też jest mało istotna - w końcu wszystko jest dla ludzi i o ludziach. Nigdy nie wiadomo co się w życiu przyda :lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
No i tak można rozmawiać ,każdy ma do siebie dystans ogarnia żarty i jest luz blus i chillout.Nie tak jak na wątkach spiętych panienek :)

dawaj linki , bom nie w temacie :diabloti:

nie umiem rzucać frisbee :shake: ale Hance to nie przeszkadza i tak łapie :evil_lol: i tak ona ma mniej wypadków z udziałem frisbee niż z piłką ... bo frisbee nie da się napaść z impetem :evilbat:
Dla Klementyny nie wynaleziono jeszcze dysków , bo każdy jeden kończy z dziurami na wylot :mad: a reszta nie chce frisbee ...

Posted

Aleks89 napisał(a):
A Luc ślini się jak wieprz ,dyszy ,charczy ale nie wydaje mi się ,zeby to był serce raczej najwięcej z nich rusza się na spacerze ,szaleje od wyjścia z domu do powrotu.

Aleks, spójrzmy prawdzie w oczy - masz buldożka. :diabloti:

Aleks89 napisał(a):
Powiesiłem czosnek w oknie więc jestem spokojny

:lol:

Ja też coraz mniej ogarniam galerię Amber, od piesków i prawidłowego rzucania frisbee do "uległości" i "w dziwnych miejscach". Galerio - :loveu:

Posted

Vectra mamusiu -Zuzankowy wątek i LadyS :evil_lol:(tak tak obgaduje was ,spinajcie dupki i płaczcie w kątach taaaaaaaaaaaaaaaaak jestem fałszywą ciotą)
Fredzia-a idź pan w c..... nie ce buldożka :( mówisz ,że mnie fundacja oszukała?I to nie ONek?:diabloti:Czy to wystarczający powód ,żeby go zwrócić?:evil_lol:
Uległość i w dziwnych miejscach jeszcze da sie ogarniać (polecam toalety dla wózkersów w urzędach ,dużo miejsca:cool3:)ale fistingu to nawet ja nie ogarniam.

Amber-ja właśnie uwielbiam takie głupie przepychanki jakie my tu sobie serwujemy ,i to ,że każdy tu ma większy czy mniejszy dystans do siebie ,swoich psów i można sobie pożartować.A takie poważne wielce światopoglądowe dyskusje mnie nużą szybko i smucą wielce:diabloti:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Nie wiem czy inne rzeczy robi lepiej ,bo Amber jest wredna i się nie chce podzielić :P

chyba jej się nie dziwię, zważywszy na to, że coś o jego urodzie wspominałeś... :lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Jak nie od Amber to ten o Tyny jest jeszcze lepszy:loveu::evil_lol:I psa ma ładniejszego :evil_lol:
Martyna chowaj Piotrka :scared: :evil_lol: (albo go tu zaproś :lol:)

Paczcie jakie rzeczy... Wydaje nam się, że mamy galerię na dogomanii, możemy bezstresowo wklejać różne zdjęcia i nikt ich nie użyje na jakiś niegodziwy sposób. A po latach prawda wychodzi. Ja dowiedziałam się np. w okrutny sposób, że mój TŻ jest moim ojcem, a taki Aleks chodzi po blogach i zaspokaja swoje żądze na naszych nic nieświadomych TŻtach... Normalnie Sodomia i Gomoria :evil_lol:

Nie wiem czy inne rzeczy robi lepiej ,bo Amber jest wredna i się nie chce podzielić :P

Ty myślisz, że ja bym była z facetem tyle lat gdyby coś mi nie pasowało w tym względzie? :evil_lol:

Posted

O właśnie może jesteś wieczną dziewicą :P Kilka by się tu na dogo znalazlo gdzie z moich obserwacji (jako ,że nie mam własnego życia:cool3:) wynika iż owe dziewczęta nigdy nikogo nie miały ,a co za tym idzie są nienaruszone :evil_lol: Taka kobieta to skarb!!:evil_lol:

Fredzia-już na 1randce nalezy iść do łóżka ,mamy wtedy pogląd jakiś na to czy wchodzić w to czy nie :P

Posted

Powinniśmy sobie kiedyś zrobić zlot czarownic i czarodzieja:diabloti:Zostawić facetów i psy w doma ,a nawalić się jak meserszmity najlepiej w jakimś gejowskim klubie ,ew. koedukacyjnym żebyście się nie nudziły.

Posted

Ja na 1szej randce za dużo gadałam, ale już chyba na 3 skończyły się (chwilowo) tematy :evil_lol: Żeby nie było, ja wszystkie złe rzeczy zaczęłam robić jakoś niedługo po skończeniu pełnoletności, więc i tak jestem grzeczna i mentalnie... no jak najbardziej, czuję się dziewicą buhaha :evil_lol:

wynika iż owe dziewczęta nigdy nikogo nie miały ,a co za tym idzie są nienaruszone :evil_lol: Taka kobieta to skarb!!:evil_lol:

E tam, doświadczenie jest bezcenne :grins: Bo potem się nie wie czy nie date'uje się z kłodą :evil_lol: