motyleqq Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Aleks89 napisał(a):Tylko facet zrobi drugiemu facetowi perfecyjnego ....... :P pozwolisz, że się z Tobą nie zgodzę :evil_lol: Quote
Amber Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Aleks89 napisał(a):Tylko facet zrobi drugiemu facetowi perfecyjnego ....... :P Ahahaha, dobry żart :diabloti: Wiesz, to ja mogę uczyć ciebie :grins: Serio, przyjedź na jedną noc, a nie dojść, że z homo staniesz się hetero, to jeszcze z pasywa aktywem :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Hahahaha:lol::lol: Zrobimy zawody?Zawiążemy naszym facetom oczy i kolejno każdemu zrobimy wiadomo co i potem będzie musiał powiedzieć który był najlepszy.Jestem pewien wygranej.Głębokie gardło i brak odruchu wymiotnego rlz Quote
Amber Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Zróbmy to koniecznie na zlocie dogomaniaków... a potem wkleimy zdjęcia na wąteczek :evil_lol: Jakby się ktoś czepiał co na nich jest, to powiemy, że niestety żadnych psów nie udało się uchwycić. Najwyżej ptaki :evil_lol: A na serio. That don't impress me much :diabloti: Quote
Tyna21 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Aleks89 napisał(a):Tyna-lepiej niż Tz Amber:diabloti:Przeglądałem ostatnio wszystkie wasze filmiki :P OK :) Przeglądasz nasze filmiki, żeby patrzeć na psa, czy na Piotrka? :D Zresztą obojętnie jaki będzie powód to i tak mi miło, że je przeglądasz ;) Aleks89 napisał(a):Jak nie od Amber to ten o Tyny jest jeszcze lepszy:loveu::evil_lol:I psa ma ładniejszego :evil_lol: Już mam odpowiedź, dlaczego je oglądasz :evil_lol: Amber napisał(a):Martyna chowaj Piotrka :scared: :evil_lol: (albo go tu zaproś :lol:) Paczcie jakie rzeczy... Wydaje nam się, że mamy galerię na dogomanii, możemy bezstresowo wklejać różne zdjęcia i nikt ich nie użyje na jakiś niegodziwy sposób. A po latach prawda wychodzi. Ja dowiedziałam się np. w okrutny sposób, że mój TŻ jest moim ojcem, a taki Aleks chodzi po blogach i zaspokaja swoje żądze na naszych nic nieświadomych TŻtach... Normalnie Sodomia i Gomoria :evil_lol: Przekażę wszystko Piotrkowi, na pewno się ucieszy :D Quote
Vectra Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Oluś , krowa która dużo ryczy , mało mleka daje :eviltong: Quote
Vectra Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Aleks89 napisał(a):No fakt za dużo mleka to ja nie daję :( :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Bo się za często doję oczywiście:diabloti:Muuuuu Quote
motyleqq Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 czy ja nadal jestem na dogo? :evil_lol: jakież tu propozycje padają :lol: ta galeria jest naprawdę +18 :lol: Quote
Aleks89 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nie no możemy zrobić konkurs lodowy.Jak najbardziej jestem ZA. 1 miejsce mam w już w kieszeni :P Quote
motyleqq Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 konkurs lodowy... ja jestem tylko ciekawa co na to ten, na którym eksperyment ma być dokonany :cool3: mój TŻ by się nie dał dotknąć facetowi :cool3: Quote
Aleks89 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Postawimy faceta amber ,twojego i mojego obok siebie każdemu zawiążemy oczy.I każdy z nas będzie robił komu innemu do finału ,chwila przerwy i kolejny.A potem będą nam musieli powiedzieć który nr był najlepiej wykonany :D Proste prawda? A nie muszą wiedzieć ,że jeden ssak jest płci męskiej:diabloti: Byle tylko mieli wygolone ,bo inaczej się zrzygam. Quote
motyleqq Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 ORETY :evil_lol: aż nie wiem co mam powiedzieć :lol: Quote
Amber Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Myślę, jednak, że jak cię zobaczą to będą doskonale wiedzieli zarówno kto jest głównym organizatorem jak i najbardziej zaangażowanym uczestnikiem :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Aleks89 napisał(a)::lol:Aż tak po mnie widać? jeszcze się pytasz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 motyleqq napisał(a):czy ja nadal jestem na dogo? :evil_lol: jakież tu propozycje padają :lol: ta galeria jest naprawdę +18 :lol: wiesz obecnie to te -18 pewno mają więcej do powiedzenia na takie tematy niż takie +18 :cool3: Quote
FredziaFredzia Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Aleks89 napisał(a):Nie no możemy zrobić konkurs lodowy.Jak najbardziej jestem ZA. 1 miejsce mam w już w kieszeni :P Challenge accepted. :diabloti: Ale ja nie wiem cyz faceci się zgodzą jak zobaczą Twoją ochotę! Quote
Amber Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Założymy minówkę, wypchamy stanik, mop na łysy łeb i będzie udawał kobitkę. Jak popiją to się nie zorientują... Tym bardziej, że podobno głosik masz jak nastolatka :diabloti: Quote
Aleks89 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ale masz wp......ol ,nie mam głosu jak nastolatka bez przesady. Quote
Amber Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 I co mi zrobisz? :grins: Nie mogę się doczekać :diabloti: W sumie to nie słyszałam twojego głosu, tylko ploteczki ;) Quote
Recommended Posts