Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleks89 napisał(a):
Tylko facet zrobi drugiemu facetowi perfecyjnego ....... :P

Ahahaha, dobry żart :diabloti:

Wiesz, to ja mogę uczyć ciebie :grins:

Serio, przyjedź na jedną noc, a nie dojść, że z homo staniesz się hetero, to jeszcze z pasywa aktywem :evil_lol:

Posted

Hahahaha:lol::lol: Zrobimy zawody?Zawiążemy naszym facetom oczy i kolejno każdemu zrobimy wiadomo co i potem będzie musiał powiedzieć który był najlepszy.Jestem pewien wygranej.Głębokie gardło i brak odruchu wymiotnego rlz

Posted

Zróbmy to koniecznie na zlocie dogomaniaków... a potem wkleimy zdjęcia na wąteczek :evil_lol: Jakby się ktoś czepiał co na nich jest, to powiemy, że niestety żadnych psów nie udało się uchwycić. Najwyżej ptaki :evil_lol:

A na serio. That don't impress me much :diabloti:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Tyna-lepiej niż Tz Amber:diabloti:Przeglądałem ostatnio wszystkie wasze filmiki :P

OK :) Przeglądasz nasze filmiki, żeby patrzeć na psa, czy na Piotrka? :D Zresztą obojętnie jaki będzie powód to i tak mi miło, że je przeglądasz ;)

Aleks89 napisał(a):
Jak nie od Amber to ten o Tyny jest jeszcze lepszy:loveu::evil_lol:I psa ma ładniejszego :evil_lol:

Już mam odpowiedź, dlaczego je oglądasz :evil_lol:

Amber napisał(a):
Martyna chowaj Piotrka :scared: :evil_lol: (albo go tu zaproś :lol:)

Paczcie jakie rzeczy... Wydaje nam się, że mamy galerię na dogomanii, możemy bezstresowo wklejać różne zdjęcia i nikt ich nie użyje na jakiś niegodziwy sposób. A po latach prawda wychodzi. Ja dowiedziałam się np. w okrutny sposób, że mój TŻ jest moim ojcem, a taki Aleks chodzi po blogach i zaspokaja swoje żądze na naszych nic nieświadomych TŻtach... Normalnie Sodomia i Gomoria :evil_lol:

Przekażę wszystko Piotrkowi, na pewno się ucieszy :D

Posted

Postawimy faceta amber ,twojego i mojego obok siebie każdemu zawiążemy oczy.I każdy z nas będzie robił komu innemu do finału ,chwila przerwy i kolejny.A potem będą nam musieli powiedzieć który nr był najlepiej wykonany :D Proste prawda?
A nie muszą wiedzieć ,że jeden ssak jest płci męskiej:diabloti:
Byle tylko mieli wygolone ,bo inaczej się zrzygam.

Posted

Myślę, jednak, że jak cię zobaczą to będą doskonale wiedzieli zarówno kto jest głównym organizatorem jak i najbardziej zaangażowanym uczestnikiem :evil_lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
czy ja nadal jestem na dogo? :evil_lol: jakież tu propozycje padają :lol: ta galeria jest naprawdę +18 :lol:

wiesz obecnie to te -18 pewno mają więcej do powiedzenia na takie tematy niż takie +18 :cool3:

Posted

Założymy minówkę, wypchamy stanik, mop na łysy łeb i będzie udawał kobitkę. Jak popiją to się nie zorientują... Tym bardziej, że podobno głosik masz jak nastolatka :diabloti: