Amber Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Widać, że Jari zmężniał. :) Fajnie te treningi wyglądają. Nie tylko wyglądają, są super :D [quote name='Tyna21']Super fotki! :) Mam nadzieję, że niedługo też się wybierzemy na trening bo plac chyba w końcu wyschnął :D No przy takiej pogodzie to na pewno ;) [quote name='FredziaFredzia']Amber, nie myślałaś o karmie Koebers 23M? Bardzo dużo ludzi od buldożków z problemami żołądkowymi go sobie chwali - a właśnie siedzę na stronie Koebersa i czytam. Myślałam wcześniej, ale teraz nie ma ona sensu. Ma tylko 12% tłuszczu przez co średnio nadaje się dla tak aktywnej rasy jak doberman, a poza tym musiałabym ją zamawiać przez net co jest dla mnie niewygodne. Dziś w ogóle jest szczególny dzień bo cała trójeczka ma urodzinki :) Tj. Jari kończy 2 lata, Cortina jutro 5 lat, a Finka 24.03 13 lat. Tak się akurat zbiegło, że wszystkie są z końca marca, więc siłą rzeczy obchodzą ten dzień wspólnie :new-bday::BIG::tort::bday::laola: Quote
Vectra Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 To wszystkiego najlepszego dla solenizantów , szczególnie od dzisiejszej solenizantki Emilki ;) Quote
evel Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ale się złożyło, wszystkiego dobrego dla całej trójcy zatem! ;) Quote
Tyna21 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 To ja i tu złożę życzenia ;) Wszystkiego dobrego dla całej trójki i dużo, dużo zdrowia! :tort: :new-bday: Quote
Ewa&Duffel Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Wszystkiego najlepszego dla całej trójeczki !!! :new-bday: Zdrówka przede wszystkim. ;) Quote
gops Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 wszystkiego najlepszego :) wygłaszcz je ode mnie . Quote
vege* Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 wszystkiego najlepszego dla całej trójki :loveu: ps. moja N. też jest z marca, jutro kończy 4 lata :-) Quote
Amber Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Dzięki wszystkim za życzenia :loveu: Pół dnia siedziałam i mam w końcu gotowy filmik z treningu :). [video=youtube;RTS8DUG-sok]http://www.youtube.com/watch?v=RTS8DUG-sok&feature=g-all-u&context=G2cb31b5FAAAAAAAABAA[/video] Polecam obejrzeć na youtube w 720p. Niestety nie znalazłam ładowarki do kamery i jest kręcony z tel. ale chyba coś tam widać :roll: Quote
Marta_Ares Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 ale swietnie wygląda taki treningi :razz: chyba nieźle siły trzeba mieć, żeby utrzymać go takiego szarpiącego do rękawa?? Quote
omry Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 :new-bday::BIG::tort::drink1::klacz: A filmik super :) Quote
Tyna21 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Filmik z Twojego telefonu jest jakościowo o niebo lepszy niż z mojego aparatu :D Faktycznie widać, że Jari jest trochę nerwowy, ale przy regularnych treningach jest o wiele lepiej i widać różnicę ;) i dzieciak się wyszalał porządnie :happy1: Quote
kalyna Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 (edited) filmik super :) widzę, że efektownie straciłaś pół dnia na takie cudo :) ja tam na obronie się nie znam, ale w wykonaniu Jariego fajnie to wygląda :) ehh ten to ma ADHD, bo też owczarek z tyłu sprawiał wrażenie o wiele spokojniejszego :) a Jari swój rękaw i kolegi najchętniej ściągnąłby.... to teraz systematyczniej będziecie plac odwiedzać? *** no i wiele lat z Wami spędzonych życzę całej trójce :) ehh coś ostatnio sporo psów z dogo ma urodziny.. :) Edited March 19, 2012 by kalyna Quote
KT Arts Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Odlotowe te fotki z treningu :loveu: Wszystkiego najlepszego dla całej trójeczki :loveu: I wszystkiego czego psi dusza zapragnie :loveu: Quote
Talucha Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Głaski dla psiaków :BIG: Tu widzę sporo psiaków marcowych, mój też :) Quote
chrupcia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Wszystkiego najlepszego !!! :BIG: nieco spóźnione, ale sama wczoraj urodziny obchodziłam i nie było czasu na przeglądanie forum ;) Quote
motyleqq Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 aaa też chcę już iść na obronę! a kto trzyma Jariego? Twój TŻ? Quote
Amber Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Marta_Ares napisał(a):ale swietnie wygląda taki treningi chyba nieźle siły trzeba mieć, żeby utrzymać go takiego szarpiącego do rękawa?? Nom, trening jest super, coś się dzieje cały czas ;) Siły trzeba mieć sporo... Jak Jari był chudszy, a ja byłam przed wypadkiem to dawałam radę go utrzymać. Teraz jednak jest to wykluczone. Co mnie trochę wkurza, bo jestem uzależniona w wyjazdach od TŻ :p omry napisał(a): A filmik super Dzięki :) Tyna21 napisał(a):Filmik z Twojego telefonu jest jakościowo o niebo lepszy niż z mojego aparatu :D Faktycznie widać, że Jari jest trochę nerwowy, ale przy regularnych treningach jest o wiele lepiej i widać różnicę ;) i dzieciak się wyszalał porządnie :happy1: Ja też mam możliwość kręcenia filmów aparatem i to są dobre filmy, ale wtedy albo film, albo foty ;). Muszę znaleźć tę ładowarkę do kamery :p Co do Jariego - no nerwus z niego straszny, dlatego przydałoby mu się więcej treningów, żeby się nieco ogarnął. Martin i tak go pochwalił, za spokojne stanie z rękawem, bo wcześniej targał nim po ziemi. kalyna napisał(a):filmik super :) widzę, że efektownie straciłaś pół dnia na takie cudo :) ja tam na obronie się nie znam, ale w wykonaniu Jariego fajnie to wygląda :) ehh ten to ma ADHD, bo też owczarek z tyłu sprawiał wrażenie o wiele spokojniejszego :) a Jari swój rękaw i kolegi najchętniej ściągnąłby.... to teraz systematyczniej będziecie plac odwiedzać? *** no i wiele lat z Wami spędzonych życzę całej trójce :) ehh coś ostatnio sporo psów z dogo ma urodziny.. :) Owczarek to koleżanka i na pewno te ONki były spokojniejsze i przy tym dokładniejsze ;). Jari idzie na zasadzie "bić, zabić", a w tym szkoleniu chodzi o precyzję i spokój. Co do częstotliwości to są plany żeby tam jechać jeszcze raz za tydz., ale zobaczę. Niestety już nie ma być tak ciepło, tylko 13 stopni widzę, choć z pogodą nigdy nic nie wiadomo... Niufciak napisał(a):Odlotowe te fotki z treningu :loveu: Wszystkiego najlepszego dla całej trójeczki :loveu: I wszystkiego czego psi dusza zapragnie :loveu: Dzięki :) Talucha napisał(a):Głaski dla psiaków Tu widzę sporo psiaków marcowych, mój też :) anetta napisał(a):Potrójne sto laat Fajny film! WATACHA napisał(a):Mój miał urodziny 17 marca ;) chrupcia napisał(a):Wszystkiego najlepszego !!! nieco spóźnione, ale sama wczoraj urodziny obchodziłam i nie było czasu na przeglądanie forum ;) Hihi sami solenizanci widzę ;) Wszystkiego najlepszego chrupciu :new-bday: Oczywiście życzę ci wymarzonego dobermana :D motyleqq napisał(a):aaa też chcę już iść na obronę! a kto trzyma Jariego? Twój TŻ? Dla chcącego nic trudnego ;) Jak pisałam, może się tam wybierzemy jeszcze za tydzień, więc jakby co to droga wolna. Tylko jeżeli transport to tylko samochód raczej. PKS tam jeździ ale w jakiś dzikich godzinach. Co do nas, niestety nie możemy za bardzo zabrać kolejnego psa, bo aktualnie na chodzie mam tylko Toyotę Corollę hatchback no chyba, że byś z Etną usiadła na przednim siedzeniu... Tylko nie wiem czy by ci weszła pod nogi, w sumie jakby się odsunęło fotel max do tyłu to chyba tak... ;) Tam się od nas jedzie jakąś godzinkę. Akurat jest dobrze, bo przejeżdżamy dokładnie koło tego twojego parku (nawet cię wypatrywałam :lol:). Koszt takiej sesji treningowej to 30 zł. A Jariego trzyma TŻ, niestety nikogo innego nie mam do tej roboty :eviltong: Wstawiłabym fotki, ale muszę zmykać na uczelnię :flaming:więc będą wieczorem dopiero... Quote
Recommended Posts